lukiano (33/190/80)

– ČR

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nechci

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Spolubydlení
Věk od: 18
Věk do: 30

Profil založen
24.09.2006

Počet návštěv
93151

Poslední aktivita
13:20

Po letech zpět pořád to tu stojí za prd tak zase bude deaktivace
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: lukisito.

Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Modré
Brýle: Nechci uvést
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Špinavý blond
Vousy: Nechci uvést
Znamení: Váhy
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Obřízka: Ne
Osobní:
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Filmy, Fotografování, Hry, Hudba, Počítače, Procházky, Sport, Vaření, Zvířata
Sport
Cyklistika, Plavání, Tenis
Muzika
Pop, Rock
Kuchyně
Česká, Italská, Řecká
O sobě:
Jsem normální kluk - v rámci možností (o:
Už mockrát jsem přemýšlel, že si zruším profil na iboys, poslední dobou se mi zdá, že seriozita a slušnost u lidí a zvláště tu u homosexuálů vymizela. Překvapí mne občas nějaký slušný kluk,který slušně poděkuje za plus či slušně naváže smysluplnou konverzaci.
Co hledám? pokec,kamarády a pokud možno lásku...
Hledám normální kluky, co nejsou úplně normální akorát s rozdílem, že se jim líbí kluci. Nehledám kluka,který se považuje za nejkrásnější slečinku. SEX? NE! ZA PENÍZE? NO VUBEC!
pokud budete chtít napsat,budu rád
těším se (o:

od 9.5. 2010 NEPISI NIKOMU PRVNI,NEBUDU SE VNUCOVAT ,ALE POKUD NAPISETE PRVNI,RAD POKECAM
čekám na uživatele Davous91 až se přihlásí nebo jestli jej někdo zná

Opět jsem se spletl a nalítl jsem,jsem naivní bohužel...

Nechápu většinu homoušů a kdekdo jste mi od nynějška uprdele...
Hýčkám si jen lidi,kteří si to zaslouží a jsou pro mne svatí!

No a mimochodem,potvrdilo se mi pravidlo,čím hezčí a větší šampon - tím větší namyšlená svině!

26.3. 2011 jelikož si málokdo váží normálního kluka,který se s někým chce poznat, který s někým chce být a většina odmítne mé pozvání na schůzku, tak věřte, že nyní se nebudu NIKOHO doprošovat o rande, plus si moc dobře rozmyslím ským se sejdu a ským nikoliv.
Jen tak naokraj, doprdele od čeho tu jsou asi věkové hranice?to neumíte číst?! kdybych se chtěl sejít sám s nějakým 40cátníkem,tak mu napíši sám.
dodatek - čímdál mne utvrzujete v tom,že chlapa ani kluka nepotřebuju, ruce mám obě zdravé,vyhonit si jej tudíž můžu sám a za druhé pořád se kvůli nějakým debilům trápit,kteří o mne ani nestojí,to nemá nikdo zapotřebí.
27.4.2011 - skype?icq?fb? odedneska NIKOMU NEDAM! posrali jste si to sami, serete mne cimdal vic,brzo to dopadne tak,ze tu nebudu uz vubec,to radeji budu asexualni a sam! budu se radeji trapit samotou,nez podprumernou inteligenci nekterych homosexualnich obyvatel tohoto sveta...
p.s. mazu i veskere eroticke fotky co jsem mel,tudiz kdo moje PERO nevidel doted,tak ho uz ani neuvidi!
Mensi dodatek ke dnesku, nechapu lidi, se kteryma si pisete delsi dobu a oni si vas daji bez jakehokoliv oduvodneni do ignore,ci jeste lepsi,ze vas nekdo nezna,da vam minus a proto,aby jste se nemohli obhajit,vam napise debilni zpravu a da si vas teze do ignore,to se prokazuje,ze vetsina lidi tu,si vyleva stare mindraky na druhych a tim dokazuji,jak jsou to uzasne buzny, rekl bych primo TUPLOVANE BUZNY! Takze mohu rici,ze nase,vase, komunita se opravdu nema za co stydet...(pochopitelne ironie komu to nedoslo). Vsichni chteji, aby nas,vas svet bral takove jaci jsme, pozadujeme stejna prava,chceme mit rodiny,vychazi se do ulic na gay pride parade, aby se ukazalo, ze jsme normalni, ale to, aby si vetsina zametla pred svym prahem,to nikoho nenapadne!
16.5.2011 - takze ,,stale mne překvapuje,kolik kluků má ptáka přes 20cm, kolik jich má vysokou školu, kolik jich hledá vztah,ale v profilu mají fotku ptáka...
A nejlepší je, že všici jsou hodní, láskou zklamáni,ale jakmile jim napíšete pár normálních vět,tak hned čtu ukaž ptáka,co máš rád a tak.... no jako.... trošku tam něco nesedí ne?
Všici hledají krásnou duši,ale jakmile uvidí fotku,tak sory nejsi můj typ.O tebe bych si kolo ani neopřel..
Neříkám,že to nedělám taky,ale tak když mi je někdo vysoce nesympatický, či mi na něm něco nesedí,tak přeci to nebudu dále táhnout.
Mnozí by mi mohli potvrdit,že se bavím s nimi normálně,ikdyž jsem jim narovinu řekl,že nejsou můj typ.
Strašně se mi líbí,když se sejdu sklukem, něco se semele,ano sex mám namysli a později,o pár týdnů později se chci sejít,abychom se šli projít, či sednout někam, tak mi napíše, že se už nechce vídat, JO! jak typické pro kluky odtud, udělají si čáru na posteli a jdou hledat dalšího....NO COMMENT!
Já se těším až se objeví normální kluk, který mne okouzlí a já jeho, budem se spolu scházet a třeba se z toho vyvine pěkný vztah....Haha,,to jsem asi hodně naivní že?
Nejlehčí v životě to prostě mají svině,děvky, kterým projde snad vše...
Asi se brzo stanu taky bezcitným hajzlem, který se na všechny může vysrat i za cenu toho,že budu sám...
24.5. 2011 začínám být alergickej na slovní spojení - Buďme přátelé, kamarádů mám plné tři prdele, ale za přítele mne nikdo nechce, vždyť vztah je svým způsobem soužití dvou přátel, přítel má být nejlepším kamarádem přeci,aby si dva kluci rozumněli...tak kde je chyba?
9.9.2011 Víte co? naserte si! jednoduše, stručně a zadarmo!
SEX NEHLEDÁM - tak si to prečti ty debile !
ANI ZA PRACHY!
Ty FAKE profily mne pěkně už serou,člověk tu nemůže nikomu věřit!
A pokud jste přečetli můj profil celý, napiš máš li zájem , či mi nech vzkaz v Návštěvní knize,dik.
13.9. 2011 Tak dneska jsem se rozhodl napsat o trochu choulostivějším tématu, víte co mi připadá úpně odporná věc? když si někdo po sexu zapálí a ešte ktomu v posteli hned vedla vás! to mi připadá, jak huráááááá mám to za sebou a šup honem cigárko...
Mě jako nekuřákovi to strašně vadí, do takové míry,že bych se rozmyslel,jestli příště tomu dotyčnýmu vůbec dát pusu.
Dvoum nekuřákům to asi nevadí,ale ten fakt, že si někdo hned po sexu v té posteli zapálí, je úplně odpornej až antisexuální...
16.2.2012 Po dlouhé době zase zklamání, mám opravdu dojem, že pro mne vztah není, neboť ja se zamiluju, ale druhá strana to zřejmě vidí a cítí jinak.
Poslední dobou začínám pochybovat,že vůbec to dvoum klukům může trvale fungovat,ať už se jedná o sexuální aférky, ponorkovou nemoc či obyčejný a nudný stereotyp...
Každému hold někdy neco proletí hlavou a potom ty skutky se nedají vzít zpět.A teď už jen záleží či váš partner dokáže vstřebat vaše postoje. A jsme zase u toho, kdo je ten dokonalý?NIKDO!NIKDO NENÍ DOKONALÝ!A v tom je ten problém, nidko není pro nás dostatečně dobrý,ať už je sebevíc krásnější,inteligentnější,vtipnější, vždy tam něco chybí, něco co bychom rádi viděli ze sebe v té druhé milované polovičce...
21.2.2012 Tak po dlouhém přemýšlení mne trklo proč to nefunguje.... jediná odpověď pro mne nejsou hezci kluci, budu se muset spokojit s nějakým pasáčkem krav,který mne nebude přitahovat,hezkej a sexy kluk/muž není nic pro mne, po těch zkušenostech, asi si někoho pěkného nezasloužím...
23.6.2012 - nejbolestivější rána,co kluk muže dostat, nemyslím do rozkroku,ale bohužel přímo do srdce. silně a hluboko )o:
12.7.2012 - Jo jinak na okraj, když někomu pochválite fotku, tak bych očekávál, že ta dotyčná osoba odepíše, nečekám, že by tu bylo tolik slušně vychovaných lidí, co by napsalo děkuji,ale aspoň polib si prdel by mohli napsat ne?
18.11.2013 úplně to vystihuje moji situaci:
- Chceš ho → nechce tě . .
- Chce tě → nechceš ho . .
- Chcete se → nemůžete být spolu..
- Si ZADANÝ → všichni Tě chtějí . .
- Si NEZADANÝ → nikdo o Tebe ani nezakopne .
27.5.2014 - Tak opět se mi potvrzuje, čím hezčí kluk, tím víc nosánek nahoru a povrchní, po poslání mé fotky mi odepsal toto:
Hej promin, ale mne to s tebou ani za ten pokec nestoji.
A konec konverzace,Neřikám, že se musím každému líbit, ale tak na napsání pár vět nic není Ne? jsem jen člověk, někdo by to hodil za hlavu, ale mne to prostě, někdy nasere, ale zas někdy zamrzí.
Ikdyž na druhou stranu musím uznat, že někteří jedinci stále dokaží překvapit, že i mezi stovkama šamponů, se najde jeden jedinej, který se chová jako normální bytost, na nic si nehraje a stále je s vámí v kontaktu, ikdyž nejste jeho vysněný typ.
24.5.2015 - ano,dnes opet, rande a sklamani, super!

a asi nebudu jedinej,ale rad bych se kamaradil diskretne s nejakym muzskym zpevakem,hercem, proste ceskou celebritou,psat si a byt v kontaktu a dal se uvidi,samozrejme vse diskretne,soukrome,tak budu rad pokud nekdo bude mit zajem a duveru a nekde se ozve (: ikdyz pochybuju ze zrovna tady nekdo bude
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
02.08.2018 20:49  
cotif
hezký profil
29.05.2018 14:14  
Themitr
Super kluk ! přál bych mu aby našel tu pravou lásku.
24.02.2018 15:47  
XXBLM
Cauu
15.09.2016 18:30  
VIBROM
Sexi kluk
15.09.2016 18:29  
VIBROM
Se i kluk
23.05.2015 18:17  
R_Ligerisek
pisálkovská slibotechna...
18.02.2014 23:48  
wlko17
PLUS za profil, neostava mi nic ine len suhlasit..
08.03.2013 12:45  
SweetCoolBoys
:-**
08.01.2013 12:02  
Super kámošík,se kterým jsme se ve třech setkali a bylo to super:P Dokonce jsem tě i vytáhl na díze na parket:DD
15.10.2012 12:26  
hornyboy21
fesacik :)
06.08.2012 11:18  
LovelyBoys
Díky že jsi za nána zajel do Prahy,bylo to s tebou fajn,dokonce jsme tě dostali i na dízu co???,)
23.06.2012 18:29  
Deni.De.Vill
Konečně rozumný chlap ! Nemůžu nesouhlasit !
23.05.2012 21:11  
Zazvorovy_caj
Ha! Jon Irenicus! "Ahhh, the child of Bhaal has awoken. It is time for more...'experiments'... The pain will only be passing; you should survive the process..."
17.02.2012 22:31  
lukiano
keci! vsecko jsou to jen bezduche keci!
06.02.2012 19:49  
kenny.ov
bezvááá! do frndy bych prst nikdy nestrčil😛😛😛
16.11.2011 12:10  
AlbusDumbledore
Hezký a rozumný kluk, skvělá partie :)
22.09.2011 22:00  
JIRKA1986   
Chci jen napsat, že tohle je skvělej a hodnej kluk!
01.08.2011 23:47  
Smutny_24boys
Až človíče přijde o to co miluje teprve potom si uvědomi jak moc pro něho znamena a o co vlastně přišel,ale někdy se to už neda vratit zpět.

Laska začína usněvem,radosti blesku a konči slzou

Nikdy neopusť někoho koho maš rad pro někoho kdo se ti libi,protože ten kdo se ti libi tě opusti pro někoho koho ma rad.

Dnes nazaspím a nebudu spat.Slzy si neutřu a nebudu se smát.Nepláču proto,že mě nemaš rad,ale proto,že si mě naučil milovat.

Myslel sis,že svou přítomnosti mi jen ubližuješ,netušil si však,že když se zabiješ ubližiš mému srdci a zabiješ nás oba.

Ty si zklamal on ti věříl.Ty si se smal on plakal.Nikdy neni hrdina ten co zklamal,ale kdo byl zklaman a odpustil.Vaš si každeho okamžiku kdy si s osobou,kterou miluješ,protože nevíš,která chvíle ja ta poslední.

Pokud někoho miluješ, musíš milovat i jeho chyby. Ale pokud máš snahu tyto chyby změnit, nemiluješ přímo jeho, ale svou vysněnou podobu ideálního partnera!

Když tvé srdce slzy roní, tak jsem tu já,
když tvá duše smutkem zbrojí, obejmu tě já,
když tvůj cit se náhle ztratí, najdu ti ho já,
když se tvů sen jak strom zklátí, obnovím ho já,
když tvé oko ztratí jiskru, rozžehnu ji já,
když v sobě budeš dusit vinu, vyslechnu tě já,
když se budeš cítit osaměle, vždy tu budu já,
když se budeš cítit posmutněle, úsměv navrátím ti já
ať se stane cokoli, jsem tu vždy s tebou a pro tebe.

Mé oči touží po tobě, tak moc Tě chtějí spatřit. Má ústa lační po tobě, tak moc Tě chtějí políbit. Mé srdce neuhasitelně hoří, něco mu ale chybí!Jseš to ty!

Jako samotář bez duše i těla si teď připadám, kéž bys tu tak se mnou býti směl a já necítil se tolik sám.

Smutno je mi bez Tebe, smutno jako v hrobě. Častokrát si říkávám, jak se daří tobě.

Ty jsi sklamal,on tí věřil,
Ty si se smál on plakal,
Nikdy neni hrdina ten co sklamal,
ale ten kdo byl sklaman a odpustil.
Važ si každeho okamžiku kdy jseš s osobou,kterou miluješ,protože nikdy nevíš,
která chvíle je ta posledni.
23.06.2011 23:29  
L.P.S.
Nejlepší a nejhezčí klučina co jsem tu poznal
29.04.2011 22:12  
Kilijasz
|^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...Килийасз...............| |||";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ]
..."(@)(@)""""**|(@)(@)*** **(@)
15.03.2011 12:19  
L.P.S.
No poslední věta svatá pravda
10.03.2011 19:25  
Kilijasz
dakujem lukaško že mi pomahaš, ďakujem .si super chlapec a važim si ťa
09.12.2010 12:52  
Bobby27
Bez té přehazovačky by to slušelo víc,ale hezkej...
18.06.2010 13:24  
Chovatelpestitel
Mmm, krásný borec :)
18.06.2010 01:11  
live.city2
╔♫═╗╔╗ ♥️
╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗║♫╝╠═╦╦╗
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║♥️
╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝♫╚╝╚═╩═╝

____ooooo♥️oooo_______oo♥️ooooooo
___oooooooo♥️♥️ooo___oo♥️♥️ooooooooo
___ooooooooo♥️♥️ooo_oo♥️♥️oooooooooo
___oooooooooo♥️♥️oooo♥️♥️ooooooooooo
____oooooooooo♥️♥️oo♥️♥️oooooooooooo
_____oooooooooo♥️♥️♥️♥️ooooooooooo
______oooooooooo♥️♥️ooooooooooo
_________ooooooo ♥️ ooooooooo
___________oooooo♥️oooooo
_____________ooooo♥️ooo
______________oooo♥️oo
_______________o♥️oo
_______________o♥️o všem kamarádum posílá
14.06.2010 23:35  
michelini
nej nej nej nej kamarad, kdo mu ublíží, tak tomu ukousnu ucho...
25.05.2010 17:53  
Vision_
😱
10.05.2010 17:56  
d.i.o.s.
docela pohlednej moravák ne?
04.05.2010 20:58  
Lofas88
pekne oci
17.04.2010 23:41  
Hugo.Lombardi
i ja te maaam rad
08.04.2010 21:42  
daj
moc hodný a milý štěňátko
07.03.2010 20:03  
Alexis1989
Mooooc zlaty klucina s dobry srdieckom...Kto mu ublííííži,bude mať tú česť so mnou 😀
23.02.2010 06:34  
Juan.RodriGo
takovej se najde, teprve až ty si budeš vážit sám sebe ... :-)
10.01.2010 12:51  
game_boy
cau, do you speak english ?
03.10.2009 12:48  
candyboy.zn
suprovej kluk a zaslouži si aby ho mel nekdo rad........... budte na nej hodni!.........:-*
01.10.2009 18:28  
howhowhow
buzny, estli na něj budete zlí, tak uvidíte:P
07.09.2009 17:52  
120
jj zajímavej
25.08.2009 19:18  
JIRKA1986   
___________...__ud$$??$$$$$$Cu_9$k_u
_________eP""_:d$$Luedd$$$$$$$_`$_`$h
______.xd"."_4$$$$$$""?$$$$$$$._$._$F
_____$$$"_"_F=?$$$$cdeu`$$$$$$b_?$$$
_____?$"____(,r"$$$$.`"?J2$$$$$__`?"
______"_____`.__3$$$$bud$$$$$$F
______________;=?$$$$$P""?$$$"
_____________(___'$$$$$_$$$$C:
_____________`b,,z$$$F_d$F$$F,f_dc
_______________""`"".+_$"_,u+".d$$
___________________"=='_="".ud$$$$k
_______________________F$$$$$$`$$$$$$$.
________________________$$$$$F___$$$$$k_.
________________________$$$$$_4.z$$$$?$.$b.
______________________4_$$$$$_d$$$$$$.3$$P"=
______________________4_?$$$$,?$$$$P".__,_?$ec
______________________`h_$$$$$,"$$F_,d,_$$_$$$c
_______________________9L_?$$$F_$$b_?d$b$$_`$$$
__________________._eu.`$c_?$$F_$$$b`?$$$$_.$$$
_________________4$_""":$$F_`",z$$$$_`$$$$_d$$$
_________________."_:=?$$P"_"e",9$F,d_$$$$.$$$$,e"
__________________"__4$$"_d._%'$P",$$
23.08.2009 18:24  
JIRKA1986   
pěkný čumáček
03.05.2009 17:55  
KaRaMeLeK
to je maceeeeeeek!
19.11.2008 21:48  
jirik27   
Je to moc prima kluk.
14.09.2008 16:00  
patrick_30
je to fajn kluk..
01.09.2008 18:43  
postacek   
hodnej klučík.. milej a pěkně se s ním kecá 🙂
10.08.2008 19:22  
Snoopy81   
Tenhle kluk je mooooc fajn a zaslouží si, aby jste se k němu chovali pěkně. Běda tomu, kdo mu něco provede. Je super a umí se k druhým chovat ohleduplně. Má srdce na správném místě a jentak někým se nehodlá zkazit. Ví, že by mu to nepřineslo nic příjemného do života.
13.07.2008 00:11  
wellfleet
hodny opravdu hodny chlapec :) .. vazme si ho ;-)
06.07.2008 00:18  
com
poznám,lukista a mám ho moc rád,, zaslouží si hodného kluka,, .budtě mi na něho hodní,,je úžasnýý fajn týpek,,,,
30.06.2008 14:15  
petanpolan
ahoj, co hledáš?