bobiskovci (40/–/99)

– Břeclav

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

Věk od: 20
Věk do: 40

Profil založen
17.12.2007

Počet návštěv
2659

Naposledy přihlášen
17.06.2008

Základní:
Vzdělání/studuji: Základní
Práce: Jiné

Postava: Normální
Oči: Zelené
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Býk
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Málo
Drogy: Nikdy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Auta, Cestování, Elektronika, Filmy, Fotografování, Hry, Hudba, Knihy, Motorky, Nakupování, Počítače, Procházky, Psaní, Rybaření, Sport, TV, Umění, Vaření, Zařizování bytu, Zvířata
Sport
Golf, Plavání, Stolní tenis, Tenis
Muzika
Alternativní, Country, Dance, Klasická hudba, Oldies, Pop, R&B, Rock, Techno
Kuchyně
Česká, Italská
O sobě:
Loading ████████ 100 %

Vzkaz pro tech, kteri neuznavaji vernost mezi partnery:


............../´¯/)............(\¯`\
............/....//..............\\....\
.........../....//................\\....\
...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
.././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
.\................\/.../....\...\/................/
..\................. /........\................../
....\..............(............)............../
......\.............\.........../............../



My proste nechapeme jak muze napr. nekdo ukazovat celemu svetu jak je hezky? to mu nestaci od sveho pritele? tohle nas opravdu zarazi. Lidi jsou fakt prasteni... Navic ten kdo je namysleny ztraci veskerou krasu na sobe i na zevnejsku.Navic tim ze se vystavuje jen ukazuje to jak je ze sebou nespokojnej sam a potrebuje od druhych slyset jejich nazor aby si zvednulo sebevedomi coz je uplne zbytecny protoze pochybuju ze nekdo komu nejde o sex hledi na to jestli ten clovek je nadhernej a pod.Samozrejmne ze se cloveku clovek musi libit ale to neznamena ze to musi byt nejakej model a pod. Takze si radsi vyreste sve komplexi a problemi sam se sebou nebo ze svim pritelem.

RADEK: Ahoj kluci. Jsem obycejny normalni kluk, ktery se zajima na tomto serveru uz jen o pokec ve svem volnem case.
Vsichni se kterymi jsme se tady seznamili osobne, tak bud chteli sex a nebo nas zradili.
Proste uz nechceme riskovat a neni v nasi zalibe hledat nejake chtive buzny.
Pokud se chces o nas dozvedet vic, tak nam napis. Treba budes nas dobry internetovy spolecnik.

LUBKO: Hallo boys.Timto Te vitam v nasem profilu a doufam ze kdyz si ho uz navstivil ze si aspon o nas neco prectes. Sem mladsi kluk starsiho vzhledu =D ktery tady s pritelem hleda jen pokec protoze jak vidime kamaradstvi (aspon teda na iboysu) se najit neda. Same vystavovani, kurveni se a ruzny pochybni "lide". Tak pokud se chces neco o nas dozvedet vic nebo si jen tak pokecat tak klidne napis.

S pozdravem Rodinka Bobíškovců
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
11.10.2013 06:52  
Klipbord
Reakce na profil bobiskovci: K neuvěření! Jak někdo takový vůbec dostal příležitost k existenci? A navíc píšou ze jsou d v a!
06.04.2010 23:08  
Lubko90
a hlavne hloupa
01.02.2010 23:35  
Kurvajs
Vetsina z vas je tady uplne nemozna
26.08.2009 14:20  
chubbis
Tak jim ta osvěta dlouho nevydržela, asi z těch svých blábolů zmagořili dočista, načisto a nyní přebývají na 10 pavilonu v Kromclu....
30.11.2008 19:00  
NNIKOL   
cau hosanci,chtel bych jen reagovat na ten prvni stupidni odstavec.mam tu sve fotky a nemyslim si ze bych si tim lecil nejake komplexi,chci jen aby lidi co si semnou pisou vedeli kdo jsem.a to same ocekavam od nich.ted bych treba rad vedel jak vypadate vy dva blbečci......
04.10.2008 21:11  
MartiiMaple   
To jste to moc dlouho bez profilu na iboys nevydrželi. Asi už vám chybělo to, jak jste uráželi, pomlouvali a štvali všechny proti všem. Je mi jedno kolik let je mezi Váma, mezi mnou a mým přítelem je dvacet let, ale nikdy by mě ani jeho nenapadlo dělat to, co děláte vy. Možná Vám přijde slušné, taktní a morální zesměšňovat lidi jenom za to, že dobře vypadají, starají se o sebe a dávají to světu znát. A už vůbec nechápu, proč ve Vašem popisu dáváte slovo "lidi" do uvozovek. To snad nepovažujete za homo sapiens sapiens nikoho jiného než samy sebe? Nebo jste natolik povrchní, že máte jenom na to, urážet zesměšňovat, pomlouvat a stěžovat si na každého a na všechny. Jste něco jako bílá ovce, podle vás černé, rodiny. Opravím se, spíše si na ni jenom hrajete. Hrajete si na spasitele, ale přitom nejste nic než další hlupáci, kteří umí jen křičet do tmy. Kdybyste raději stáhli ocasy a pokorně žili a ne abyste napadali někoho jiného. Pohrdám Vámi a vy mnou, ale to mi už moc nevadí. Ostatně, Vám asi také ne. Nenazývejte lidi hlupákama, protože podle mě jste moc inteligence také nepobrali.
30.07.2008 21:28  
chubbis
Před nějakým časem vypadal váš profil jinak, vystavovali jste se a všem troubili o své lásce a pod. ale uráželi jste a vnucovali vaše zcestné názory všem. Nevím co má za smysl váš profil tady, když vás všichni zrazují, štvou, nemůžete se s nikým snést a pod. Hledejte třeba i něco v sobě, ale na to asi nemáte ani jeden, sedla by vám tak nějaká spasitelská sekta, sdružení vám podobných - méně intel. A ten zajda co vykládá že hrubky ... a bla,bal, bla... je slovák, vždyť on neumí česky ani slovensky a kurví všechno ! Asi by jste se měli opravdu zamyslet, jestli váš profil a hlavně ty vaše bludné výplody fantazie ještě někoho osloví, kromě nasrání, a nehrajte si na spasitele gay pornostránek iBoys. Když jsou, podle vás,všichni špatní, promiskuitní, zlí a nechápaví,nebude spíše v nepořádku něco s váma. Jinak my s přítelem 8 let, ale nedovolili bychom si to co vy, hlásat bludy o lásce ... Ten zajda, tomu se nedivím, ale ty 30 let a tak naivní, řekl bych spíše hlou... Budete to mít v životě určitě těžké. Snažte se na sobě trochu pracovat ... jinak budete hooodně a často plakat. Chybí vám totiž realita ! Zjištění, že už je 21. století !!!
13.07.2008 10:05  
Siiimik
To vám ten zrušný profil moc dlouho nevydržel :-)))))
12.07.2008 14:22  
panidana
A že jsem tak smělá, ta štěňátka jsou vaše?
30.06.2008 23:36  
FreshBox
Co je moc to je moc...a tohle je opravdu moc i na me :) Asi se dockam nejaky urazky od "rodinky" ale tohle je fakt prehnany:)
Jakej je duvod proc tady vubec maji profil a jaky je duvod proc sem pisou ty texty?
17.06.2008 17:55  
MartiiMaple   
Hlavně ty gramatické chyby stojí opravdu za to.
17.06.2008 17:32  
MartiiMaple   
Ty urážky, které pisete lidem do profilu nejsou moc příjemné. A už vůbec nevidim důvod, proc by ze sebe kazdy kdo je v plavkach delat kurvu?! Trosku stupidni nazory a nekonvencni styl. Ale kdyz vam to tak vyhovuje...ale urcite nejsem sam, kdo vas pristup k ostatnim kririzuje. Hezky den Martin.
19.05.2008 19:18  
bobiskovci
bastian: ja vim narazis na to ze se vystavujes v ruzovem jako spravna buznicka. Ale tak to neva. Kazdy mame neco prirozeneho
19.05.2008 02:25  
bastian
dva trapaci-jinak bych to nenazval..........
18.05.2008 17:15  
bobiskovci
xmarek: Podle me nevypadame jako buzny. My se oblekame normalne a nevystavujeme se i kdyz na to mame postavu
18.05.2008 15:41  
gonz
dva idioti kteří umí jen urážet a pomlouvat... co od nich může člověk chtít...prostě dvě zamidrákovaný buzny
18.05.2008 15:33  
bobiskovci
mattheww: s tim nesoulasime. A nebudeme neustale opakovat proc
18.05.2008 15:25  
mattheww
Sice vas nepoznam, ale opovrhovat ludmi na zaklade toho ze si daju svoje fotky do profilu mi pripada trosku chore. Nieco to mozno o tom cloveku povie, ale hovori to aj o vasom netolerantnom nazore a arogantnom pristupe k ludom. Staci byt tolerantny a respektovat fakt, ze kazdy clovek je iny. Ak si toto vy a este mnoho inych gayov neuvedomi, tak nemozu ocakavat ani tolerantny gay-friendly pristup zo strany heterosexualov.
18.05.2008 00:35  
bobiskovci
Jebulinek: je to moc emotivni ale poucne. Dekujeme
18.05.2008 00:00  
Radon   
Zde máte písničku, která vypráví o mrtvém chlapci, a o tom že si okolí uvědomí co pro ně znamenal, až poté co něco ztratíte začnete koukat kolem sebe a nejen na sebe. - http://youtube.com/watch?v=26Se79panak

Z vlastní zkušenosti - Vím že to tu nikoho zajímat nebude, ale jednou takhle může taky někdo zkončit.Moje mamka má těžkou leukémii a před týdnem jí zjistili rakovinu dělohy.A myslíte že je hezké ji objímat s pocitem že se nemusí druhé ráno probudit? Zamyslete se nad sebou než začnete někoho urážet a obzvlástě ty dva.Ti už si uvědomili co pro ně ostatní znamenají a ani nepotřebovali velkou ránu od života.Každý kdo je chce uřážet by si toto mohl přečíst a potom dělat závěry o tom jak někoho nenávidí nebo se mu na něm něco nelíbí.Protože až ho mít nebudet, zjistíte že Vám chybí.Teťkom mi za toto může kdokoli nadávat jak chce, jen jsem napsal, to co je pravda.
17.05.2008 23:37  
bobiskovci
Siiimik: Kazdy kdo se ukazuje s nejakym udrzovanym telem, tak logicky to dela proto aby se libil. Ale neuvedomuje si ze 99% lidi se s nim seznami jen k vuli tomu vzhledu. A mozna by bylo lepsi kdyby sis opravil ty procenta tech kurevniku protoze je to nesmysl.
17.05.2008 17:35  
Radon   
A ještě v jedné věci Vás obdivuji.Hodně lidí se bojí říci vlastní názor, jen proto aby vycházeli s ostatníma.Ale VY si svůj názor řeknete a stojíte si za ním, a nenechte se přemlouvat jestli to je špatně nebo dobře záleží na tom co VY uznáte za vhodné.
17.05.2008 17:29  
Radon   
Nikdy neopouštěj někoho, koho miluješ pro někoho, kdo se Ti líbí, protože ten, kdo se Ti líbí Tě opouští pro někoho, koho miluje.
17.05.2008 17:26  
Siiimik
A já zase nechápu, proč by to někdo ukazovat nemohl?! Co když někdo toho přítele nemá? To má chodit mezi lidi tak, jak ráno vstane, aby si ho nikdo nevšiml a nikoho si nenašel? A když se někdo ukazuje a je hezký, tak přeci neznamená, že je namyšlený.
A rozhodně bych neházel všechny buzny z iboys do jednoho pytle. Ano, 26% uživatelů přiznává, že hledá sex na jednu noc či pravidelný sex. Ale to není zase tak moc. Můžu říct, že jsem tu poznal dost fér lidí, kteří jsou mými dobrými kamarády.
Třeba bude chyba v někom jiném...
17.05.2008 17:24  
Radon   
Kuci z tech co vam vztach zavidi si nic nedelejte jak se to rika - Non omnia possumus omnes! Ne všichni můžeme všechno! A to ONI nemůžou mit to co Vy mate.To je to poslani nekterych lidi, srat ty ostatni co v zivote neco dokazali.A vlastne proc? Kdyz se milujete zruste si profil na Iboys a vykaslete se na ostatni.Stejne se tu jen dozvite cituji - Jaký jste ubožáci atd.... A k čemu? K ničemu. Buďte rádi že máte jeden druhého a nikoho třetího už nepotřebujete.
11.05.2008 14:28  
bobiskovci
tomamarco:nepotrebuju znat cloveka kterej se kurvi.ne dik:)
11.05.2008 14:23  
tomamarco
nevyjadruj sa k niečomu skôr, pokial ľudí osobne nepoznaš... v tom si chudák!
11.05.2008 14:08  
bobiskovci
tomamarco:my dva doma robite cto co vy jen s rozdilem ze mi to neukazujeme,nehledame sex a pod.Takze jedine chudaci ste vy.:)
11.05.2008 14:04  
tomamarco
Na tvoje" blití"nieje nikto zvedavý! A doma vy dvaja čo robíte? Hrate sa s bábikami....? Chudáci.
10.05.2008 01:14  
Kokopipi
Seš tam? :-)
07.05.2008 11:15  
Ales.1988
pěkná štěnátka :-)
04.05.2008 10:10  
T.u.L.p.A.s.e.K.
mo moc moc vam zavidim....preji hodne stesticka
01.05.2008 18:02  
Miles   
Držím Vám palečky kluci moc fajn profil... Miles a Biernet 8-)
24.04.2008 19:29  
bobiskovci
Na to nemame co rict...myslim ze ta demence u vas je jasna tak co bych tu rikal.
23.04.2008 01:17  
Pimpo
Bobíšek To je hovno nééééééééé
a nebo to je pštros :)
22.04.2008 21:07  
synce
Lol lol lol....marvellous
19.04.2008 20:55  
bobiskovci
KDYBYSTE SE STARALI RADSI O SEBE NEKTERI
15.04.2008 02:00  
hokejba1
ach ty kokot
14.04.2008 22:20  
DVApodhradem
vy kundy jalové, děláte jen ostudu ostatním buzerantům, jak jste blbí.
10.04.2008 14:34  
jarda440
upřímnou soustrast byla fakt nádherná a určitě strašně fajn.jo život je kurva a nemazlíse s námi
10.04.2008 14:01  
bobiskovci
Kaspian: Každému se nemůžeme líbit. Jsou i vyjímky, kteří nam štěští nepřejí
09.04.2008 00:00  
Kaspian
otřes
31.03.2008 21:17  
bobiskovci
babolat:Psat si tu muzeme komu chceme svoje nazory a pokud mas s tim problem...tak to uz je tvoje vec:)
31.03.2008 19:39  
feliciano.lopez
další "odborník", ktorý ma pozná osobne.... neviem, načo mi niekto napíše somarinu do guestbooku, keď ma vôbec nepozná... a ináč dikes za mínus... samozrejme sa odvďačujem rovnakou mincou... :p
17.03.2008 12:32  
icemanboy
Miluj muze, ktery ti nerika, ze jsi "sexy",ale ze jsi "krasny".
Toho, ktery ti zavola zpatky, kdyz jsi ty polozil.
Toho, ktery zustane vzhuru jen proto, aby te videl spat.
Toho, ktery liba tve celo.
Toho, ktery te chce ukazat celemu svetu, i kdyz nejsi zrovna model.
Toho, kteremu je uplne jedno, jestli jsi casem ztloustl nebo zhubl.
Toho, ktery rika: "Co si das, broucku? Ja varim."
Toho, ktery te pred svymi prateli vezme za ruku.
Cekej na toho, ktery ti neustale bude rikat, co pro nej znamenas a ze je dite
stesteny, kdyz ma zrovna tebe.
A ktery te predstavi svym pratelum se slovy:"Tak to je on."
Miluj ho, protoze on miluje tebe a bude te zrejme milovat navzdy.Přeji vám nádernej vztah..sluší vám to!!!!
16.03.2008 02:51  
Troyer   
vytaj
13.03.2008 22:23  
Radon   
Je to hezke videt spokojene dva lidičky kteři se hledali až se našli. Kluci ze srdíčka váť vám to vydrží co nejdéle. ;-)
Jak se říká užívejte si každého dne jako by byl váš poslední tak si to užívejte hoši.
27.02.2008 08:15  
misulik18
Moc hezký pár,hodně vám to sluší,přeji hodně štěstí a ať vám to vydrží co nejdéle,hlavně žádné starosti🙂
24.02.2008 22:59  
bobiskovci
Josua.7. co to je? ja nerozumim temhle zenskym slovum
24.02.2008 22:56  
Josua.7
Mno jasný...Tak ti teda fičííííí
08.02.2008 17:32  
mata1707
ASI TAK NEJAK
02.02.2008 13:56  
bobiskovci
GregoryHouse: protoze jsi idiot
02.02.2008 13:51  
GregoryHouse
Proc mi to pripomina Igora Hnizda a jeho syna?
01.02.2008 12:36  
Ceskebudejky2
_________,-~-.__.---.__,-~-.
_________/_.-_,'_______`._-._\
_________\_`_/`________'_\_'_/
__________`-/___'a___a`___\-'
____________|___,'(_)`.____|
____________\__(_._|_._)__/
_____________\__`.___,'__/
____________.-`._______,'-.
__________,'__,'_`---'_`._____`.
_________/___/_____:_____\___\
_______,'___/______:______\___`.
_____,'_____|______:______|_____`.
____|_____,'|______:______|`._____|
____`.__,'_.-\_______:_____/-._`.__,'
__________/___`.___:___,'___\
___.""-.,'_________`._:_,'______`.,-"".
__/_,-._`_________)_(_________'_,-._\
_(_(___`._______,'___`._______,'___)_)
__\_\____\____,'_______`.____/____/_/
___`.`._,'__/______________\__`._,'_,'
_____`.__.-'_______________`-.__,'
28.01.2008 00:50  
...AnGeL...
užasní klučinové hezky se snima povidá🙂 sou mco hdoný tak si jich važte nebo.......!!!!!😀
24.01.2008 21:31  
Larssen   
Na komentáře ohledně češtiny se vykašli, klidně piš slovensky;-) Jinak moc Vám to jako páru sluší, přeju Vám, ať to vydrží co nejdýl;-)
24.01.2008 10:09  
bobiskovci
neopink:To sem psal ja mlady a ja nejsem ten typ ktery umy na sto procent cesky.ejsem cech sem slovak tak se vsem za hrubky omlouvam ale nejsem dokonalej
24.01.2008 03:01  
neopink
pisete jak nemate radi hloupe lidi, ale tech hrubek co v tomto profilu je, boze muj...
21.01.2008 08:00  
chubbis
... nádherní, sympoši, - prý ... hééérečky, dejte sem své profily za rok...
06.01.2008 22:57  
cryboy2
Ahojte.Jste hezky par,preju Vam hodne stesti a hlavne lasky.
24.12.2007 08:23  
O2...
moc pekný pár
21.12.2007 12:55  
JIRKA1986   
Něco jak strýc a synovec...
18.12.2007 17:28  
Frantischek
Hezká kočička!
17.12.2007 20:50  
Ceilon
jsou moc pěkný pár, škoda že jen mě a Honzíkovi to taky tak nevíde.. :-(
17.12.2007 20:45  
Arnysek
Jaký bych byl starý známý, kdybych našemu Ultříkovi nepopřál všechno nej v obětí lásky :) Stejně jsem na tom i já :o))
17.12.2007 20:43  
sverige_john
Sluší vám to spolu.......jen tak dál ;)
17.12.2007 20:20  
symbian88
Radek feši... 🙂 nic ve zlým Lubko.. 🙂 GOOD LUCK!!!