GlamorousBoy (33/190/90)

– (SR) Trnavský kraj » Záhorie

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nechci uvést

Věk od: 24
Věk do: 100

Profil založen
06.07.2007

Počet návštěv
12642

Poslední aktivita
11.05.2017

* EZOTERIKA * napísať môže ktokoľvek, debaty tu strašne viaznu, stále len sex :/
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Administrativa

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Ryby
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Aranžování, Architektura, Astrologie, Astronomie, Cizí jazyky, Čarodějnictví, Čtení, Design, Duchovno, Ezoterika, Filmy, Floristika, Gastronomie, Hudba, Kavárenské poflakování, Knihy, Literatura, Nakupování, Numerologie, Politika, Práce, Procházky, Příroda, Psaní, Psychologie, Psychoterapie, Rostliny, Seriály, TV, Umění, Vaření, Zahradničení, Zařizování bytu, Žurnalistika
Sport
Atletika, Badminton, Biatlon, Krasobruslení, Plavání, Tenis, Turistika
Muzika
Dance, Disco, Gospel, HipHop, House, Chillout, Instrumentál, Jazz, Latino, Meditační, Oldies, Pop, R&B, Soul, Swing
Kuchyně
Americká, Česká, Čínská, Dary moře, Domácí, Fast food, Francouzská, Indická, Indonéská, Italská, Japonská, Korejská, Maďarská, Mexická, Rakouská, Řecká, Skandinávská, Sladkosti, Slovenská, Středomořská, Španělská, Thajská, Vegetariánská, Vietnamská, Zdravá strava
Zvířata
Kočka, Pes
Cestování
Hrady a zámky, Města, Moře, Naučné, Památky, Poutní cesty, Poznávací
O sobě:
MÁM RÁD, KEĎ ĽUDIA ČÍTAJÚ PROFILY...!

Tohle měl být původně dlouhý příběh o tom, jak nesnáším typy, co si stěžují na muže, jak nesouhlasím, když naříkají, že ten jejich nevytírá podlahu, že chodí jen do hospody, že není schopen zorganizovat dovolenou a že nepostaví ani dům, ani nezasadí strom a ani nezplodí syna. Já totiž po mužích nic nechci. Ať jsou chudí, ať pijí pivo, ať se dívají na fotbal a diskutují o nekonkrétních principech. Já chci po mužích jen jedno. Aby mne milovali. Moc. Hrozně. Šíleně. Aby tou láskou zešíleli!

Môžeš byť nevinný ako ľalia a čistý ako kryštál, aj tak sa nevyhneš klebetám! ;)
Nikto nie je dokonalý, ale niekto má k tomu bližšie! ;)
Nikto z nás nie je dokonalý, ale každý z nás je jedinečný! ;)

Milujem úprimných ľudí a ľudí, ktorí znesú úprimnosť. Nemám rád, ak si niekto pletie úprimnosť s kritikou. Mám rád ľudí, ktorí vedia byť aj vtipne cynickí, ironickí či sarkastickí.
Sebavedomý, oddaný, priateľský, zdravo drzý, so svojím názorom na život a na všetko. Emancipovaný - poviem svoj názor, nevnucujem. Milujem svojich priateľov a svoju rodinu, dobrú hudbu a knihy. Potrpím si na kvalitné oblečenie (a vlastne na všetko kvalitné :D ) a rád si prečítam kvalitný magazín. ;) Za hriech považujem čokoládu a vôňu kvetov.
Som seriózny, viem sa správať a viem, kde sú medze. :D

ZA VRCHOL TRÁPNOSTI POVAŽUJEM TO, ŽE MÁ NIEKTO NA SEBE FEJK. TO VÁŽNE MÁTE PONIEKTORÍ TAK MÁLO SEBAVEDOMIA? MALI BY STE SA RIADIŤ HESLOM, ŽE ČLOVEK NIE JE TAKÝ BOHATÝ, ABY SI MUSEL KUPOVAŤ LACNÉ VECI.

Začalo to nenápadně. Nejdřív můj syn přinesl ze školy pětku ze slohu, protože na téma: Mé nejoblíbenější jídlo, napsal: Řízek s kaší. Pak jsem si všimla, že na jakoukoliv otázku odpovídá „Jóóóóóóó“ nebo „Néééé“, a později obě slůvka sjednotil jediným, a to znělo: „Ééééé“. Pak syn objevil krásu telegrafických zpráv SMS na mobilním telefonu. Když byl lyžovat ve Francii, napsal mi: „Přijedu v sobotu.“ Okamžitě jsem podrážděně zareagovala: „Napiš přesně, kdy přijedeš.“ A syn hned odpověděl: „Už jsem napsal!“ Nedávno mne z porady vytrhla Péťova naléhavá zpráva: „Jídlo!“ a v sobotu jsem měla představení v Českých Budějovicích, a když jsme jeli zpátky, tak můj mobil signalizoval jedno slovo. Znělo: „Krokodýla!“ Jela jsem s manželem. Přemýšleli jsme, jestli náš čtrnáctiletý chlapeček chce gumovou hračku, plyšovou hračku, jestli zešílel a kdo z nás dvou za to múže. Manžel tvrdil, že já, protože i moje teta Božena byla blázen. Já tvrdila, že on, protože blázen je on sám! Pak mne osvítil duch svatý. Vzal na sebe podobu zmačkaného papíru v postranních dveřích Octávie. Na papíru byla nálepka. Na ní bylo napsáno: Crocodille a byl tam obrázek krokodýla a mně v tu chvíli došlo, že mé dítě naléhavě upozorňuje, že jede druhý den se školou na výměnný zájezd do Švédska a chce s sebou do autobusu plněnou bagetu. Bagetu Crocodille, kterou prodávají u benzinových pump. Nutila jsem proto manžela, že nejlepší by bylo koupit ji hned a že nemůžeme spoléhat až na pumpy u Prahy. Hledali jsme proto pumpy se speciálními bagetami a odbočili jsme z hlavní cesty. Pak jsme narazili na objížďku. Pak jsme objevili pumpu, která měla zavřeno, pak jednu, kde žádné bagety neměli, a pak se muž omylem napojil na jinou objížďku a my místo do Prahy začali směřovat na Znojmo. A pak jsme bloudili v oblouku širokém asi 100 km, dvakrát jsme projeli obcí Lesná a pak můj muž zamířil přímo do šumavských bažin. A tam nám došel benzín. Tam jsem svému muži řekla, že jsem si ho nikdy neměla brát, a že už o něj nestojím. Tam mi manžel řekl, že měl stejně vždycky radši svou první lásku Lucii a tam jsem zjistila, že mi na mobilu zbývá nepatrně energie, že už mám jen jednu čářičku na baterii, a pak šel můj muž pro pomoc. Chvěla jsem se hrůzou v opuštěné bahnité zemi a vůbec jsem si nepřipadala jako královna Šumavy, ale jako ubitá, nemilovaná žena, která teď díky nemluvnému, kategorickému synovi splácí svůj dluh všem nevyplněným křížovkám, nedokončeným hladovkám a popleteným doplňovačkám. Bylo mi náhle jasné, že platím za všechny nespokojené děti z mateřské školky, s kterými jsem nechtěla hrát hru „Přihořívá, hoří…“ ani „Všechno lítá, co peří má“. A přesně v ten moment se mi rozsvítil displej a na něm se objevil arogantně příkrý dotaz syna: „Kde seš?!“ A já, bez muže, bez svačiny a bez víry v budoucnost jsem byla poprvé (a možná naposled) stručnější než mé dítě. Mobilní baterie mi totiž posledním dechem posloužila k vyčerpávající odpovědi: „V …!“
(A jsem tam dodnes.)



- Moje milé zrcadlo, všimlo sis, že někteří muži rádi hází očkem?
* Nevšimlo, ale rádo se od tebe nechám poučit.
- Zrovna tě poučuju. Někteří muži zkrátka hází očkem. A navíc rádi.
* Touto informací jsem ohromené, ale především překvapené. Očkem přece hází výhradně ženy.
- To jsou právě jenom fámy. Ženy s očima při flirtování dělají všechny možné věci. Ale rozhodně s nimi nehází. To je výsadní parketa mužů.
* Muži by s tebou asi nesouhlasili.
- Muži by se mnou určitě nesouhlasili. To ale nic nemění na tom, že očkem hází.
* Jak to víš?
- Soustředila jsem se na to a vypozorovala jsem to.
* Šla jsi po ulici a dělala sis čárky?
- Stačí, když se dívám na ty, co se mnou mluví. Rozdělila jsem je do tří skupin.
* Na ty, co hází málo, víc a nejvíc?
- Na ty, co očkem hází okatě a přemrštěně. Tedy takzvané světáky. Pak jsou očkaři uměření a decentní a poslední skupinu tvoří trumbelíni.
* Trumbelíni? Proboha, co je to za termín?
- To není nadávka. To je docela milé označení docela milých mužů. Jejich problém je v tom, že by chtěli být světáky.
* Kdo by nechtěl?
- Uměření. Ti by ale nechtěli být ani trumbelíny.
* Mám v tom trochu zmatek. Čím by chtěli být světáci?
- Světáci by chtěli být ještě světovější. Říkají: „Hele, kočko, nešla bys na kafčo?“ A mrkají u toho jako mrkací panenky. Přitom jim čouhá sláma z bot a je jedno, kolik ty boty stály.
* Trumbelínům čouhá nejspíš taky, ne?
- Ne nutně. Ale potí se jim ruce.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
12.03.2014 22:00  
yukumpumpu
fesácik
06.01.2014 13:33  
zabrezak
krasny kluk...
02.12.2013 13:05  
duras223
ahoj, čo tu hladáš ?
22.09.2013 03:51  
joppo35   
Výnimočný profil a výnimočný človek. A ja takého chcem mať...
01.03.2011 09:25  
tino1212
Super čítanie moc krásny dar od boha fakt.
30.09.2010 22:58  
rfgergrtgrtggw
Obsahově přínosný profil pro mnoho lidí tady, který by měl vést k hlubokému zamyšlení. Jeden z výjimečných profilů. Nemá význam cokoliv dodávat, kdo chce, pochopí jeho význam.
19.09.2010 02:12  
lanius
really GLAMOROUS
24.05.2010 00:39  
wonderman
Tak čo by som sa opakoval, proste totálny pohoďák, ktorý sa vie zasmiať a vie aj poradiť, keď treba. Tomuto sa vraví pravý kamarát :-)
18.03.2010 22:06  
tikal
tohohle cloveka vubec neznam, ale ma to tady neco do sebe, ikdyz zrovna k nemu bych to vubec netipoval, ale tim lip,.-)
11.02.2010 19:40  
encer
kráááásnej cmuk :-)
06.01.2010 00:52  
DodiBA   
Vynimocny chalan ktoreho mam rad a nelutujem ze som ho spoznal aj ked nie osobne. Piseme si par dni ale vzdy si mame co povedat. Proste je uzasny ale hlavne nie namysleny na rozdiel od niektorych ma IQ a to sa ceni. Cmuky :)
03.01.2010 03:19  
ElwisBoy666
nice boy ;-))
28.12.2009 21:37  
Edward30
Do nového roku veľa splnených snov Ti prajem. Nech Tvoje srdce pre vernú lásku denne bije a šťastie na duši Ti radostne žije. Hm, a aké predsavzatie do nového roku si treba dať? .. No predsa aspoň 24 hodín sa milo usmievať, šťastný nový rok.
01.11.2009 20:12  
vojacik   
Zaujimavy profil. Priamy, lahko pochopitelny a mam rad knihy a to je dobre
10.10.2009 19:07  
lenQUA
naozaj super..sice som baba ale takehoto kmaarata mat.mas svoj nazor a stoj si aj nadalej za nim
27.08.2009 06:51  
honzik194
Geniálně napsanej profil... 🙂
22.08.2009 22:57  
little...devil
tento chalan je fakt krasavec a naozaj vie co chce mas moje uznanie :-D
13.08.2009 19:29  
24Laska
ach???? copak ??:)
10.08.2009 21:02  
BornToBeAlive
příjemný chalán na první dojem :-)
27.06.2009 11:13  
Smutny_24boys
_$$$$$$______________# $#$#$______________######_
_$$$$$$____________$$$#$#$#$#____________ # #####_
_$$$$$$$________$$$$$$$$########________#######_
__$$$$$$$___ __$$$$$$$$$__#########_____#######__
__$$$$$$$____$$$$$$$$______#### # ###____#######__
__$$$$$$$__$$$$$$$$$________#########__#######__
__ __$$$$$_$$$$$$______(¨ `v´¨ )____######_#####____
_____$$$$$$$$__________`-.¸.-`________######## _ ____
______$$$$$$$$$$$$$__________#############______
____$$$$$$$$$$ $$$$$$$______#################____
____$$$$$$$$$$$$___$$$____###___# # ##########____
___$$$$$$$$$$$$$__$$$$$__#####__#############___
___$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$#####################___
____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _ _###################____ ___§§§§§§§§§§§§§§§_____________________________________§§§§§§§§§___ ___§§§§§§§§§§§§§§§______________________________________§§§§§§§____ ___§§§§§_____§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§____§§§§§_____ ___§§§§§_____§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§_____§§§______ ___§§§§§_____________§§§§__§§§§___§§§§__§§§§___§§§§§§______§_______ ___§§§§§_____________§§§§__§§§§___§§§§__§§§§___§§§§§§______________ ___§§§§§_____________§§§§__§§§§___§§§§__§§§§___§§§§§§____§§§§§_____ ___§§§§§_____§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§___§§§§§§§____ ___§§§§§§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§____§§§§§_____ ___§§§§§§§§§§§§§§§_____________________________§§§§§§______________ _______________________________
26.06.2009 20:56  
pajazombik
Pěkný profil-vyvážený,upřímný,i zábavný...
21.04.2009 20:58  
PsYchO_BuNNy
moc krásne fotky Lubinku :)
18.04.2009 16:41  
icemanboy
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.
18.04.2009 14:43  
icemanboy
Má Láska je jako delfín, který se koupe v nekonečném lesku tvých očí, tak tě prosím nezavírej je, říká se totiž že delfíni ve tmě umírají.
10.03.2009 20:05  
JoyRide
Moc hezkej kluk a má Mariah ve videách, to je super :D
22.02.2009 18:41  
Adriano   
thank U :*
17.02.2009 20:37  
IhaveNEWlife
jaky jebavucky chalanko toto fuuu xixi kiss:D
29.01.2009 21:58  
vlk
je to super bezvadný kluk na pokec, dá se s ním mluvit a není s ním nuda :-)
28.01.2009 20:42  
leonardo78   
ďakujem 🙂
09.01.2009 22:32  
jirkazprahy
Děláš do counter-strike source... hej GlamorousBoy: enemy spotted :-)
03.01.2009 17:19  
typiq1
tak ten druhý príbeh o tej "zúfalej manželke" ma dostal :) určite si ho prečítajte 🙂
27.12.2008 02:59  
R.D.K.
tak si rikam, zda sem vubec muzu napsat komentar cesky... podle noveho slovenskeho zakona je cestina pro slovaky nesrozumitelna... tak to radsi necham byt... sziastok
04.10.2008 23:34  
giordano
...a jako jeden z mála mladejch,nemá v hlavě nasráno!:D
04.10.2008 16:57  
dolphinlook
Dakujem :)
04.10.2008 10:57  
giordano
Moc hezkej kluk!
26.09.2008 20:53  
thcboy
hezký klučina s velkym srdcem:-)
21.09.2008 12:41  
noxaw
hmm model :)) :D
24.08.2008 01:20  
ivanko
tieš veľmi... sexy... :o)
15.08.2008 14:36  
jirin   
Moc milej kluk...
12.08.2008 02:36  
pansexual.cz   
😱 😱 😱
08.07.2008 17:50  
_yawollad_
No no no, life is FABULOUS! ;)
25.06.2008 17:06  
kerberos007
Ahoj zajko si supiš človiečik a vsetko ostatne som ti povedal tešim sa na deň ked sa stretneme..:-)
03.05.2008 17:55  
WhisperOfFAME   
jaako, ze v akej zenskej kolekcii to tricko? sak..to je jasnee. xixi jar-leto. ako..tsss., inak..vyzeras byt v pohode typek ty kookso... :D
19.04.2008 05:08  
69skorpion
STRASNE ZLATY CHALAN :-*
02.04.2008 22:06  
slaveklbc   
I am sitting here and geting a bit high
boring wendsday evening, cold and raining night.
Heart slowly beating, music behind me,
should I prefer sleeping, or awake to be?

Sorry for my English, not perfect as yours :)
17.02.2008 22:35  
Galubcik
moc sikovny, posilam CMUK
09.02.2008 23:40  
digirel
Moc fajn klucina,fajn kamarad...
09.02.2008 18:44  
lukipino   
Tééééda jeden z mála lidí na které se nedá zapomenout.....
09.02.2008 14:04  
Kubula86
Hodný, milý a ještě k tomu krásný!! Prostě zlatíčko.... 😉
06.02.2008 18:05  
buh
moc dekuji vasek
02.02.2008 17:52  
dzejkob
tak už sme dvaja perfekcionisti:))))
23.01.2008 21:19  
Radim.1988
Konečně někdo kdo má v pravým uchu naušnici 😀
22.01.2008 16:38  
toudy55   
super chalanko z ktorym sa desne dobre pise xixix si super a ostan taky xixixi a nekedy ta vezmem na disco xixixi
13.01.2008 12:39  
HarmonyBoy
Thalia . Uzasna zena, modna ikona a super spevacka . Jednoducho stelesnena krasa
10.01.2008 20:06  
lukipino   
Někdo má ten dar pohladit svoji krásou.....
05.01.2008 15:55  
nebik
si velmi pekny chalanko cmuuk
29.12.2007 17:01  
wannafuck
fesacik....
24.12.2007 12:00  
Gabka
Nádherné stvořeni..
21.12.2007 23:34  
Mr.Labels
Thalia je fakt krasna stotoznujem sa
21.12.2007 22:16  
Channel
;o)