chosito007 (35/183/99)

– (SR) Žilina » ZA,BA

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Věk od: 24
Věk do: 40

Profil založen
22.03.2009

Počet návštěv
73158

Poslední aktivita
04.06.2024

Krasny den
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Jiné

Postava: Silnější
Oči: Hnědé
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Střelec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Příležitostně
Drogy: Nikdy
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Obřízka: Ne
Osobní:
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
O sobě:
Niečo o mne



Nezáleží na tom čo v živote robíte .., ale veľmi dôležité je že to robíte .., pretože to za vás nikto neurobí ... Keď vám niekto vstúpi do života, jedna vašu polovica povie ešte na to neni čas, a druhá polovica povie príjmy to na celí život ...
.................................................................................................................
V com som iny? Nespavam s kamaratmi a byvalymi, a uz vobec nie s ludmi, ktorych nepoznam. Svoje problemy si riesim sam a nepotrebujem ani nechcem, aby sa o mna niekto staral. Mam hlavu na krku a pouzivam ju prakticky stale. Vzdy sa spravam tak, aby som nikdy nikomu nemusel klamat a ublizovat. To by asi tak na zaciatok stacilo.


Na nazory ludi, ktori ma nepoznaju mi skutocne nezalezi ;-)

favorite quote: "Leť! Zhlboka sa nadýchni a vyber sa vpred, tam vonku čaká na teba celý svet, a celý svet je len tvoj, nikomu nedovol nech ti hovorí že stoj!"




.....................................................................................................................................


Skôr, než začneš podvádzať, dobre si zváž, či vymeníš celé noci za chvíľkový úlet... Či vymeníš bozky od niekoho, kto Ťa iba chce, za bozky od niekoho, kto Ťa miluje... Zváž si, či si vyberieš niekoho, kto si myslí, že si sexi, namiesto niekoho, pre koho si ten najkrajší človek na svete... Zváž si, že sa vzdávaš niekoho, kto by kvôli Tebe obetoval všetko, kvôli niekomu, kto si Ťa možno ani len neváži... A najmä si uváž, že zradíš dôveru niekoho, kto na Teba myslí každú chvíľu, a vyberieš si niekoho, kto na Teba v blízkej dobe zabudne..


...................................................................................................................................
Poviem vam jednu rozpravku:

V zime letel vrabciak, ktory zmrzol a spadol na zem. Smola bola, ze sa nanho vysrala krava,ale jej hovno bolo tak teple ze ho rozmrazilo,a tak zacal spievat.Pocula ho macka tak ho vyhrabala z hovien a zozrala!
Z toho plynie ponaucenie: Ze nie kazdy kto sa na teba vyserie je tvoj nepriatel , a nie kazdy, kto ta vyhrabe zo sraciek je tvoj priatel,a ked je ti dobre a teplo tak radsej drz hubu!
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
21.06.2014 13:58  
yukumpumpu
Pekny mladík
18.02.2013 15:47  
ChRoman
Pan božský :3
18.02.2013 13:08  
pavekk
jůů sexy kluk :-) chlapisko konečně zase :-))
17.02.2013 22:25  
ChRoman
Krásný :)
12.12.2012 19:39  
leon1506
moc pekne co tam mas napsane:a preju ti at najdes takoviho cloveka co ti da srdce do dlane ?ale pozor vetsinou se najdou hajzli kteri reknou hnet miluju te a dostanou te do postele a uz je neni .
13.04.2012 21:44  
giorg
Marecku, jsi ten nejmilejsi,koho jsem tady potkal.