BoysAreToys (30/183/60)

– (SR) Bratislava IV

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Věk od: 35
Věk do: 20

Profil založen
27.02.2009

Počet návštěv
17502

Naposledy přihlášen
29.05.2016

♡ Every boyfriend is the one, until otherwise proven. ♡
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: SepSis.

Vzdělání/studuji: 
Práce: Student

Postava: Hubená
Oči: Hnědé
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Štír
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nechci uvést
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Architektura, Biologie, Cestování, Černý humor, Čtení, Design, Filmy, Filozofie, Fotografování, Historie, Hudba, Kavárenské poflakování, Knihy, Kultura, Politika, Procházky, Prokrastinace, Příroda, Psaní, Psychologie, Seriály, Umění, Vaření, Věda, Zařizování bytu, Zeměpis
Muzika
Alternativní, Darkwave, Indie, Metal, New wave, Oldies, Pop, Progressive rock, Rock, Rock'n'Roll
Kuchyně
Americká, Balkánská, Česká, Fast food, Italská, Maďarská, Mexická, Ryby, Sladkosti, Slovenská
Cestování
Hory, Hrady a zámky, Kempování, Města, Moře, Památky
O sobě:
Hej, ty
- Usmej sa keď ti napíšem alebo napíšeš ty mne (áno, mne sa tiež nepáči každý kto mi napíše, ale je to také viac ňuňu). Pre menej chápajúcich - mám tým na mysli "ahoj :)".
- Netriedim a nehodnotím ľudí podľa dosiahnutého stupňa vzdelania, ale dokončenú základnú tu snáď máme temer všetci, nie? Tak prečo ovládaš gramatiku horšie ako Gruzínec, ktorý sa predminulú stredu dal na kurz slovenčiny? A nie "chcel bi sy richlovku som dyskretni" nepovažujem za pošmyknutie prstov. Ospravedlňujem sa, ale toto predo mnou posunie na nízky stupienok aj toho najväčšieho topmodela :(
- Nebuď arogantný kus chuja. A hlavne nie, keď si sprostý ako bedňa gitu.
- Snažím sa byť milý v rámci normy ku každému kto mi napíše, takže som rád keď je to obojstranné a nemáš potrebu si kompenzovať bolesť z natrhnutej jaskynky alebo komplexy zo zle vytrhaného obočia na mne :)
- Ak mi náhodou napíšeš, daj znať, že máš o mňa záujem. Nemusí to byť fyzický záujem, ale pýtaj sa, neodpovedaj jedným až troma slovami a dávaj našej komunikácii zmysel. Však na čo mi potom do riti píšeš?!
- Pre tých čo mi sem-tam dajú plusko. Prečo nenapíšete? Cením si vašu snahu dať mi na vedomie, že sa vám páčim alebo som vás niečím zaujal, len mi to nedáva logiku. (Neplatí ak odpisujete ako z pomocnej ľudovej.)
- Pre chlapcov, ktorí neodpíšu - a však ak ti to zvýši dobrý pocit zo seba, tak nedbám.
- Znova sa ospravedlňujem, ale nech máš akokoľvek intelektuálne vyplnený profil, ak máš medzi fotkami čo i len jednu, kde ti vidno predok alebo zadok, si pre mňa buď takzvaná attention whore alebo jednoducho kurva :(
Nechcem to tu preháňať s tými bodmi, tak už by som aj skončil (áno, hej, nečítate to väčšina..blabla). Na záver len, že aj keď to možno vyznieva inak, tak nie som namyslený, nemyslím si o sebe, že som prečítal trištvrte Alexandrijskej knižnice (aby bol tento text aspoň kúsok edukačný - táto už nejestvuje), som občas a niekedy často precitlivelý a náladový (ozaj, že sa zobudím s priemernou náladou, poobede je pre mňa "všetko napiču, všetci sú kokoti" a večer som anjel dávajúci lásku a porozumenie. No dobre, to posledné som trochu prehnal.) a som jednoducho povedané úplne normálny - pozor, to neznamená hlúpy, bez záujmu o okolitý svet a ľudí a vidiaci maximálne za starkého humno.
Kto to celé prečíta má odo mňa imaginárnu pusinku na líčko, možno neskôr aj ozajstnú, CMUK :-*
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
18.10.2016 22:52  
Pascomint
môj najlepší kamoš :) mám ho veľmi rád.
29.04.2015 00:55  
mostlyfreak
Môžem také dlhšie? :)
Tento človek si ma zvláštnym spôsobom získal, občas ho nechápem a je plný protikladov, ale nie je to rozhodne žiaden tuctový chalan, ktorý má v hlave mierne naprdkané :) obaja vieme dobre aký máš ostrý jazyk niekedy, ale u mňa osobne to mnohonásobne vynahrádzaš tým aký si ako celok a v neposlednom rade, že nie si žiaden podrazák a intrigán čím sa tu mnohí pochváliť nemôžu.
Ešte by to chcelo vyššie sebavedomie, pretože ty máš čo ponúknuť od vzhľadu až po svoje vnútro a vedz, že hoci si veľmi citlivý a berieš si veľa vecí príliš k srdcu si oveľa silnejšia osobnosť ako si o sebe myslíš :)
18.03.2015 22:33  
midnightteaparty
skvely clovek♥️
21.02.2014 02:16  
Nikusqo112
najlepší chlapec a človek akého som kedy spoznal, – ďakujem Ti za všetko :)
24.12.2011 23:46  
Lion.Ma
krásny :-)
08.09.2011 19:13  
Ready.
100 bodov za ten nick 😀 😀 😀