TownOfLoxin (35/183/122)

– Jihomoravský kraj » Brno

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Věk od: 15
Věk do: 26

Profil založen
07.10.2006

Počet návštěv
2837

Naposledy přihlášen
05.10.2013

Hledám kamarády do asi 24 let, ale především by bylo moc fajn, kdyby se našel někdo na vztah. :)
Základní:
Jméno: David

Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Nechci uvést

Postava: Silnější
Oči: Modré
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Střelec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Další:
Skejťáci, SM - soft, Svazování a Džíny

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Upravené
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Auta, Cestování, Hudba, Počítače, Politika
Muzika
Dance, House, Oldies, Pop, R&B, Techno, Trance
Kuchyně
Česká
O sobě:
Ahoj kluci!

Jsem rád, že jsi navštívil můj profil a to ať už jsi kdokoli.

Zde napíši ve zkratce kdo jsem, něco o sobě - tedy co mě baví, co mám rád a co naopak rád nemám.

Narodil jsem se v Brně na jižní Moravě v roce 1988. A protože to bylo v prosinci, znamená to, že mi právě je 22 roků. Od narození celý čas až dodnes žiji v jedné menší vesničce několik málo kilometrů od Brna. Bydlím tu v domě stále s rodiči a zatím žádné stěhování neplánuji. :) Pravdou jest, že bych raději bydlel ve městě, nejvíce by se mi asi líbilo v nějakém středně velkém městě jako je např. Bratislava, Košice nebo pro příklad z České republiky Plzeň. To si však pouze myslím, je to jen má představa, protože praktickou zkušenost s žitím v nějakém takovém městě nemám. V Brně bych však žít nechtěl - nepopírám, že Brno tak úplně nezbožňuji.

Pokud mám něco napsat k tématu co mě baví, mohu říci že velmi rád cestuji. Ještě před nedávnou dobou jsem měl chuť procestovat třeba i většinu planety. Postupem času jsem však zjistil, či spíše si konečně uvědomil, že člověk může mít obrovské plány které ale mohou být zcela jednodušše nereálné. Poznal jsem totiž, že nejsem všehoschopný - mám jen omezenou vůli a hlavně jen omezenou energii. Proto jsem se alespoň trošku poučil a snažím se své představy, fantazie a plány v oblasti cestování lehce krotit. Alespoň tak, aby to bylo trochu reálné - i když ... někdy se stejně nedaří. :)
Dále mě baví internet, informatika, aktuální dění v našem státě i v zahraničí, trochu politika, psychologie. Potom se dá říci že mě zajímá něco jako - nyní nevím jak to přesně vyjádřit - doprava (jo, jsem ujetej, já to o sobě vím, ale prostě mě baví třeba zkoumat změny jízdních řádů... :)). A samozřejmě moc rád si pokecám s fajn přáteli (pokud možno nejlépe v realitě, osobně).
Co naopak moc nemusím a velice mnoho lidí naopak má moc rádo, je kino a filmy vůbec. Neříkám že se vcelku rád nepodívám na nějakou fajn komedii nebo Slunce, Seno, ... , ale do kina by mě kdokoli cpal s docela velkou nechutí.

Moje nejvyšší vzdělání je maturita a dále pokračovat již nehodlám. Velmi mne totiž mrzí, že se na zdejších školách ve většině času vyučují věci, které téměř žádný člověk už nikdy v životě potřebovat nebude. Ne, opravdu mě nebaví a ani v nejmenším nezajímá nějaká teorie v matematice, která je v reálném životě nepoužitelná. Tím se dostávám k tomu jaké školy a proč vlastně zrovna tyto jsem studoval. Nejdříve jsem jako každé dítě nastoupil do základní školy do 1. třídy. Tato škola byla ve vedlejší obci a výuka zde byla jen v rozsahu od 1. do 5. třídy. Když jsem stál před dokončením 5. ročníku, rozhodoval jsem se mezi pokračováním do 6. třídy základní školy (ovšem tedy v jiné škole, v blízkém městečku) nebo přestupem na osmileté gymnázium. Nakonec jsem zvolil druhou možnost a nastoupil jsem do primy na gymnázium se všeobecným zaměřením. Ovšem už asi v sekundě (2. rok) mě škola absolutně přestala bavit právě kvůli neskutečnému množství naprosto zbytečné nepotřebné teorie. To pro mě byl impuls k zamyšlení - co vlastně na té škole ještě dělám?! Školu jsem do kvarty (4. rok = 9. třída ZŠ) tak nějak oflákal jak to jenom šlo abych prošel a po ukončení kvarty jsem ze školy odešel a přestoupil na střední odbornou školu, na obor sociální služby. Vím že slovní spojení "sociální služby" zní hrozně divně :), ale ve své podstatě mými povinnými maturitními předměty byly český jazyk (jako všude) a pak právě již zmíněná psychologie a pedagogika. Jako čtvrtý povinně volitelný předmět jsem si vybral angličtinu, protože mi to jednodušše přišlo nejpraktičtější - mít na maturitním vysvědčení jako předmět cizí jazyk.
Myslím tedy že se s trochu snahy domluvím anglicky (jak moc dobře, to bohužel nemohu já sám hodnotit), "dokoktám" :) se i rusky a několik maličko znám slovíček německých. Německy se ale určitě nedomluvím.

O sobě bych řekl že jsem upřímný (někdy až moc :)), relativně optimistický a myslím že nejsem urážlivý či vztahovačný.
Z toho škaredšího soudku mohu napsat že poslední dobou bývám někdy trochu nedochvilný, trošičku i nespolehlivý (stydím se :)) a občas asi i trochu líný. Jinak nekouřím, ale naopak na pivko s někým rád zajdu. :)

To že jsem na kluky jsem poznal už v cca 11-ti letech. Svou orientaci nijak netajím. Beru to jako přirozenou věc. Sice to nevykládám každému na potkání, ale ani to nepopírám. Když jsem stál před rozhodnutím zda to o sobě říct nebo ne, řekl jsem to. Dnes již dobře vím, že jsem se rozhodl velice správně. Můžu totiž být tím kým jsem a nemusím se schovávat za nějakou přetvářku.

A co hledám? Hledám kluka. Jen jednodušše kluka, tedy žádného podobného „holce“ a podobně. Když bys měl tak do 24-ti roků, bylo by to fajn. Ale ještě přecejen jedna věc – bylo by taky moc hezké, kdybys byl nekuřák. Cigarety fakt nemusím. To je všechno, žádné nebeské zámky nehledám. :) A klidně buď odkudkoliv, že se nějaký ten kilometr nedá překonat, na to já rozhodně nevěřím!

Takže pokud budeš chtít, napiš. Budu se těšit. :)

David :)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku