PasTrochuVers (49/165/73)

– ČR

Orientace
Gay

Partnera
Nevím…

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Pokec
Spolubydlení
Věk od: 36
Věk do: 78

Profil založen
02.12.2008

Počet návštěv
102610

Poslední aktivita
12:47

Břicho dělá chlapa! Žeru medvědy :o)
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: SubDomVztah.

Vzdělání/studuji: Jiné
Práce: Dělník

Postava: Normální
Oči: Modré
Brýle: Nechci uvést
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Lev
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Nikdy
PostiženýNa starší
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Prádlo, Uniformy, Piss, SM - soft, Rimming, Džíny, Plavky a Deepthroat

Ochlupení pohlaví: Přírodní
Ochlupení na těle: Žádné
Délka penisu: 15 cm
Průměr penisu: 4 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Astrologie, Astronautika, Astronomie, Cestování, Ekologie, Filmy, Fotografování, Hry, Magie, Náboženství, Nakupování, PC hry, Počítače, Procházky, Sci-fi & Fantasy, Seriály, TV, Vaření, Věda, Zařizování bytu, Zvířata
Muzika
Dance, Jazz, Oldies, Pop, Techno, Trance
Kuchyně
Česká, Čínská, Italská, Vegetariánská
O sobě:
Polykání semene upevňuje vztah, protože obsahuje oxytocin a kortizol.

Dobrej článek, nejspíš jsem je inspiroval :o)

http://lui-magazine.cz/lifestyle/item/1816-otev%C5%99en%C3%BD-gay-vztah-dobr%C3%BD-sluha-ale-%C5%A1patn%C3%BD-p%C3%A1n

O SEXU

Sex bez zábran a předsudků (ať už je s předehrou nebo ne, s partnerem nebo jen se známostí na to jedno) má mnoho podob.
1) Směšní samci chtěj kluka a říkaj mu "Udělam ti to do zadečku."
2) Partneři si řeknou, že se pomilujou.
3) V otevřenym sexu chlap řekne "Těšim se, až budu mrdat tu tvojí prdel. Dostaneš pořádnou dávku mrdky."
Rozdíl mezi prvním a třetím způsobem je, že chlap je nemehlo a snaží se kluka sladce lákat a přesvědčit, že to může být krásný. Rozdíl mezi druhym a třetim způsobem je ten, že partneři si sex zabili láskou a přišli o přirozenou vášeň. Udusili svoje geny, který se v nás táhnou od pravěku. Pud pářit se, inseminovat. Ten první se konečně dočká a strčí ho do kluka. Ubíjí svoje fyzický pocity neustálím šrotěním mozku, jak to udělat ještě sladší, aby se chlapec nenarovnal a neodešel. Nakonec se ani neudělá a vycáká se v autě růčofůčo. Druhej chlap je na tom dost podobně, jen se bojí partnera něčim neznechutit a tak si radši bokem najde kluka, se kterym si pořádně zamrdá (čímž se dostává do role toho třetího chlapa). Nebo si ho nechá pořádně vyhulit lačnou hubou v autě. Je to slastnější než se udělat partnerovi do pusy. Třetí chlap (ať už partner nebo známost) se uspokojí nejlíp. V noci ohne kluka někde v parku nebo u řeky o zábradlí. Nasliní prsty, řekne "Nastav mi pořádně tu svojí kundu.", chytne ho v bocích a šíleně vzrušenej toho kluka bodá svym ukrutně nadrženym čurákem, kterej co chvíli bude stříkat pořádnej proud mrdky.
Kdo z nich bude mít nejsilnější orgasmus, pokud vůbec? Kdo se doopravdy uspokojí a ne jen vycáká, protože ten den ještě necákal? Podle mě se uspokojí jen ten třetí. Tak proto chci se svym mužem otevřenej sex bez zábran. Ne dotaz "Můžu se na tebe vychcat?" ale "Počkej, necukej se, teď tě pochčiju.".

Pokud má chlap všech 5 Pé:

- sex aspoň 1x denně (nebo víckrát pokud potřebuje)
- věk 28-56
- i bez předeher (ne vždycky samozřejmě, někdy se to odpolední pomazleníčko prostě zvrtne a je z toho mokrej gauč) a bez dotazů na chuť
- dom/sub vztah bez latexu, vosku, svazování, titulování Pane, popíku a jiných chemikálií jakože takových, co nakopnou člověka k větší vášni (protože člověk buď sex má rád nebo ne a buď se umí odprostit od reality nebo neumí)
-sex bez zábran a předsudků (přirozenou geneticky danou potřebu kopulace zvířat s následnou inseminací..... balit do pozlátek z bonbonů nebo dusit pod peřinou jako zvrhlý tabu, který s partnerskou láskou nelze spojit....., je podle mě prostě vražda krásnýho, vášnivýho, smyslnýho sexu, kterej přináší skutečný uspokojení)

potom je to chlap, kterýho chci za partnera, tátu, muže, manžela, chlapa, a v případě dominanta... za nadsamce.
Že jsem zapomněl na intelekt, lásku, shody a protiklady? Ne nezapomněl. Tohle hledaj všichni a především. Jenže zapomenou na soulad v sexu. Co na tom, že on miluje A aktivně a on miluje A pasivně? To zaručuje, že si spolu zašukaj, ale jak? Jak dlouho jim to bude stačit, než si zahnou, aby skutečně uspokojili svoje nejtabuizovanější potřeby s někym, před kym se nestydí? S někym, koho si na četu proklepli vulgárníma dotazama, co za perverze má rád? ŠKODA, ŽE NA TOHLE SE NEZEPTAL PARTNERA DŘÍV, NEŽ S NIM ZAČAL ŽÍT, nemusel mu teď zahejbat. A protože pokrytci/tajnůstkáři/stydlivci skutečně milovat nedovedou, budou žárlit a rozcházet se..... Takže proto jsem tak dlouze popsal to, co považuju za sexuálního ideála.

Oslovilo tě to? Oslov mě, díky :o)

A teď něco O CITECH, jestli chceš...

Dřív se uzavírali sňatky z rozumu, z nutnosti, kvůli majetku... V dnešní době je to alespoň v naší západní kultuře z lásky. Ale z jaký lásky? A je to vůbec Láska?
Co je vlastně Láska?
Láska znamená nesobecky milovat člověka takovýho jakej je. To znamená i s jeho nedostatkama, jeho zlozvykama, jeho tabu stránkama. Milovat nesobecky znamená milovat bez výhrad. Ne říct "Miláčku, když mě se ten tvuj tuctovej účes nelíbí. nech si to sestřihat a hoď na to melír. A fuj vyhol si to podpaží ty prase, neni to hygienický." Nesnášíš hokej? Miláček ho miluje? Tak ho nech šťastnýho na hokeji a koukej se doma na Ordinaci, drahá.
V Lásce jde o to, že člověk neskutečně moc touží, aby byl miláček šťastnej, i za cenu, že tím milující trpí. Ale když si dá člověk ruku na srdce a mlčí... Tiše sleduje štěstí svýho miláčka, kterej se vrátil z hokeje i s opilym kamarádem... vidět jak má úžasnou náladu... jak se na člověka usmívá už ode dveří... to milujícího člověka u srdce hodně zahřeje. A víš proč je miláček šťastnej? Protože když odcházel na hokej, člověk mu nedělal scény, nepodrobil ho výslechu s kým jde a co tam budou "dělat", v kolik přijde domu. Miláček když odcházel, dostal od člověka hubičku, pohlazení po zadku nebo po ranci vepředu, a do ouška mu člověk zašeptal "Užij si to." A tak si miláček ten hokej s kámošema užil.
To nejhorší co může člověk miláčkovi udělat je, že ho mění (nemiluje ho takovýho jakej je), mu zakazuje (omezuje ho v tom, čim se rád baví). Takovej miláček je svázanej, nesvobodnej. A může být miláček svázanej diktátem šťastnej? Je vůbec možný, aby byl miláček s omezovanou vůlí šťastnej? Ne, to nejde. Miláček potřebuje žít tak, jak se naučil dejchat, být tím, kým ho jeho minulost vytesala, být milován takovým jakým je. Pak teprve je miláček šťastnej.
Padá ti brada a rveš si vlasy? Miláček si chce zaprcat do jinýho? A víš vůbec proč na to má chuť? Protože mu pořád říkáš že dneska na to nemáš chuť. Protože mu říkáš, že takhle se ti to nelíbí. Vážně tě má prcat pořád zezadu, protože jsi línej hodit nohy do praku? Myslíš si, že sex dle tvých pravidel ho uspokojí? Pořád to stejný. Pořád ty samý polohy... a mrdku nepolykáš, protože je hnusná? Tak potom zrovna ty máš být zticha, když to nevydrží a zahne. Protože ty jsi ho odmítal uspokojit tak, jak potřeboval. Ty nemáš právo na něj ječet, že je kurva. A ve finále... z tvojí strany to rozhodně nebyla Láska ale pitomí vlastnictví. Majetnickej přístup k miláčkovi. Uvědom si, že není tvůj majetek: miláčkovo život, miláčkovo tělo, miláčkovo vocas, miláčkovo díra, miláčkovo rty... Člověk nemůže žít život jinýho člověka, ale může s ním žít. Člověk nemůže vlastnit člověka. Otroctví už bylo dávno zrušeno. Prober se.

JINÝMI SLOVY, viz i odstavce o sexu, dneska si všichni hrajou na slušňáky, co maj úroveň. Odmítaj rozebírat intimity, odmítaj, že by byl sex v partnerství na prvním místě, ale on je. Předně, hledali se a dali dohromady, aby spolu mohli den co den šukat. A když jim to v sexu přestane klapat (protože coby partneři před sebou maj intimní tajemství), a začnou si hledat někoho bokem, s kym se doopravdy uspokojí (protože s ním ty intimity předem probrali), přijde žárlivost, scény... nenávist, naschvály... a jdou od sebe tak znechucení, že se už ani nechtěj znát. Ale můžou si za to sami. Protože to byli pokrytci, co měli před sebou intimní tajemství ještě před tím, než to spolu dali dohromady (protože si hráli na slušňáky). Takže co je ve vztahu nejdůležitější? Sex. Protože pudy je daly dohromady a pudy je rozdělili. Nesouhlasíš? Jasně, vždyť jo. Ono totiž nešlo o Lásku. Protože ta je v partnerství nejdůležitější. Jenže ta skutečná láska. Kdy miláček odchází na hokej s hubičkou... Kdy miláček odchází prcat jinýho, protože ty odmítáš uspokojovat jeho choutky. Nevlastníš ho, ale miluješ. Přeješ mu, aby se kvalitně uspokojil, dáš mu hubičku a do kapsy gumu. A ty víš, že on tě skutečně miluje, že mrd s jinym vaše city ani vaše partnerství nerozhodí. Že se vrátí domu a dá ti pusu. Obejme tě a bude se cejtit šťastnej. Šťastnej, že má za partnera tebe, protože s tebou má absolutně všechno, co ke svýmu štěstí potřebuje. Že tě to bolelo, když odcházel s gumou v kapse? To je snad jasný. Ale byl jsi zticha. Tiše jsi trpěl pro štěstí někoho, koho doopravdy miluješ. Milovat můžeš i někoho kdo není tvůj partner, protože láska neni partnerství. Nemusíš nutně žít s tím koho miluješ. Vždyť můžeš skutečně milovat ženatýho chlapa. Vždyť tebe může milovat ženatej chlap. Proč se nerozvede? Protože je to dobrej odpovědnej chlap, kterej má starost o svojí rodinu. Chceš aby se kvůli tobě rozved? A chceš aby se s tebou rozešel kvůli jinýmu? Ne? tak ho miluj a nenič mu jeho rodinu a nenič jeho charakter.

Láska je Láska. Láska není vlastnictví. Láska neni patent na diktát životů. Láska je to nejkrásnější co můžeš dát. Láska je to nejbolestnější, co můžeš zažít, když tiše trpíš ve chvílích, který činí milovanýho šťastným. Láska je Bůh v Tobě. Doslova.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
04.08.2013 02:06  
arendorf
krásne :D
03.07.2013 19:55  
monty
Teda,takle mě rozrajcovat v textu a ani to jen tak nedočíst 😛 se mi asi eště nestalo kloučku 😉
28.12.2012 21:48  
Derry
Když jsem si přečetl co tenhle člověk chce, došlo mi že má pravdu. V jistých směrech byl nesouhlasil, ale v podstatě se mi líbí a souhlasím s tím co rpezentuje a co hledá...Thumbs up, fandím ti, snad najdeš :)