NaughtyTimmy (34/180/75)

– Praha 6 » Praha 4, Hradec Králové

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Pokec
Věk od: 18
Věk do: 60

Profil založen
06.11.2008

Počet návštěv
12020

Poslední aktivita
16.11.2023

ffriendwithbenefits nebo nerizikové rychle domluvené zvrhlosti
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Student

Postava: Svalnatá
Oči: Zelené
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Špinavý blond
Vousy: Jiné
Znamení: Ryby
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Nechci uvést
Drogy: Nikdy
SvalovecHledám párNa staršíSubDom
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Prádlo, Kůže, SM - soft a Svazování

Ochlupení pohlaví: Můžu upravit
Ochlupení na těle: Můžu upravit
Bezpečný sex: Vždy
Délka penisu: 18 cm
Průměr penisu: 5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Anime, Biologie, Cestování, Filmy, Jazyky, Knihy, Lékařství, PC hry, Politika, Sci-fi & Fantasy, Umění
Sport
Posilovna
Kuchyně
Česká, Čínská
Zvířata
Medvěd
Cestování
Města, Moře, Naučné
O sobě:
Prosím, at už hledáte vážný vztah (sekce A :-D ), kamarádství (B) nebo pravidelný sex (C), opravdu si pečlivě přečtěte tento můj (možná sebestředný (na druhou stranu je to nadepsané ,,O sobě" takže...)) monolog, protože nám to všem může ušetřit čas a nepříjemnosti. Asi to většině z vás připadá trapné, že se tu tak rozepisuji, ale vážně doufám, že to konečně umožní smysluplné seznamování.

Na rozdíl od většiny uživatelů mám iboys celkem rád, ale i já jsem tu měl pár špatných zkušeností, takže fotky posílám až po stručném seznámení.

A. Vážný monogamní vztah...s tím bohužel nemám moc zkušeností, hodně lidí mě dlouhodobě nesnese kvůli mé tendenci k verbální konfrontaci a ,,pseudointelektuální aroganci", mě hodně lidí ani krátkodobě nesedne kvůli mým výstředním představám o rozumné domluvě a ideologických záležitostech...

Poprvé po čtyřech letech ,,celibátu" mám opravdu intenzivní přání navázat vážný vztah, ale kvůli výše uvedenému vidím velmi pesimisticky šance na nalezení někoho, s kým bychom si vzájemně rozuměli.

Nároky mám v tomhle směru vlastně jen dva: 1. musím vás v něčem obdivovat (můžete mít třeba jen skvělý smysl pro humor, můžu mít s vámi skvělý sex, jste nesmírně prozřetelní nebo jste lidově řečeno jen dobrosrdečný spolehlivý člověk). 2. nesmíte mě v ničem extrémně pohoršovat (třeba když jste nezodpovědný z hlediska infekčních rizik, máte násilnické sklony nebo jste hrdý na své širokospektré ignoranství).

No a vlastně třetí největší nárok, musíte být schopní mě snášet. Na dvě témata (koncepce prosté mezilidské slušnosti a politika) mám téměř v každé situaci nějaký názor, který mám vrozenou potřebu řešit nahlas a ohledně kterého umím být velmi neústupný. Navíc kvůli neustálému vědomí, že bych se MĚL učit nebo něco řešit, je se mnou z hlediska času těžká domluva. Ohledně případných nedostatků po mé tělesné stránce více v sekci C :-D

Miluji knihy, filmy a hudbu opravdu všech žánrů, takže je to spíše o náhodě jestli se zrovna trefíme do stejných umělců a děl. Trochu typičtější jsou pro mě snad jen retro a muzikály, fantasy a scifi a klasická literatura a knihy o evoluční biologii, Tim Burton, Tarantino, Disney, David Lynch, sem tam různé komedie...

B. Teplé kamarády hledám zdaleka nejvíce. Studuji v Praze už několik let medicínu, ale Prahu pořád skoro vůbec neznám, protože bych se měl neustále učit a tak z pocitu provinilosti nikam nechodím (i když se pak nakonec bohužel kvůli slabé disciplině stejně tolik neučím).

Takže by se mi opravdu hodilo znát někoho, kdo mě ideálně začlení do nějaké party v rámci které konečně poznám všechny ty údajně zajímavé podniky, ve kterých jsem nikdy nebyl. Je samozřejmě absurdní doufat v spřátelení touto formou, ale jsem v tomto ohledu už trochu zoufalý, protože s hrstkou gayů na své fakultě si nerozumím natolik, aby takové spřátelení bylo reálné a nebo jsou na tom stejně jako já. Varování: jsem extrémně neobratný, takže nikdy nikde netancuji :-D

C. Pár skvělých kamarádů na bezpečný sex mám, ale nejsou v Praze nebo jsou čas od času zadaní, takže pořád hledám. I zde platí, že je se mnou težká domluva z hlediska času, nemám většinou vlastní prostory a jsem paranoidní ohledně infekčních rizik (takže žádné ejakulace nikam dovnitř...jednou jsem u dobře známého kamaráda s čerstvě negativními krevními testy přistoupil vyvrcholení orálního styku bez ochranu, ale i když se mi to samozřejmě líbilo, tak si nejsem jistý, že bych ani za takových podmínek přistoupil na tuto možnost znovu... )

Dělám si pravidelně krevní testy navzdory tomu, že jsem za život neměl realistickou šanci být infikován a uvítal bych případně to samé z vaší strany (jo však říkám, že jsem paranoidní).

Ohledně penisu by asi bylo fér říci, že je křivý, sice to zatím nikomu nikdy nevadilo, ale radši to předesílám.

Pokud máte konkrétní preference ohledně postavy a zvažujete mě z ostatních hledisek, je asi dobré se mě upřímně zeptat na můj aktuální stav, mám z měsíce na měsíc extrémní výkyvy jak z hlediska podkožního tuku, tak svalové hmoty. Jeden rok jsem hodně svalnatý, jindy jsem po tři měsíce štíhlý, jiný půl rok mám bez přehání pivní pupek atd. Souvisí to s nepravidelnými dočasnými excesy z hlediska stravování a posilování (a možná specifického metabolismu, tím si nejsem jistý).

Z hlediska svalové hmoty mám většinou výrazně rozvinuté pouze stehenní a hlavně prsní svaly (ale i to se v průběhu roku překvapivě dynamicky mění).

Některé měsíce mám nerizikové soulože hned se třemi kamarády, jindy mám půl roku nedobrovolný situační celibát, takže je dobré se se mnou domluvit dopředu ohledně případné úpravy tělesného ochlupení.

K případnému setkání u mě dojde až v případě, že bude jasné, že máme dobrou šanci vyhovovat si jako dlouhodobí příležitostní milenci/friends with benefits. O jednorázové záležitosti nemám zájem, těch málo, co jsem zažil, bylo jen neúspěšným (a tedy posledním) prvním pokusem o nalezení vzájemné ,,chemie".

Proto požaduji poměrně obsáhlé konverzace před setkáním, abych se ujistil, že je dotyčný člověk rozumná neškodná osoba, navíc je třeba podrobnější ujasnění ohledně našich sexuáních preferencí.

Což mě přivádí k dalšímu tématu, a to je lidově řečeno ,,kecání o mrdání čistě za účelem vyhonit si ho doma u kompu". Spousta uživatelů ib si na tento fenomén agresivně stěžuje. Můj postoj je, že takový záměr se má vyjádřit z patřičné strany hned v úvodu konverzace. Není podle mě slušné ani smysluplné dávat druhé osobě falešný dojem zájmu o fyzický sex. Na druhou stranu pokud si já s vámi budu chtít případně vyjasnit pomocí scénářů a podobně jak by náš pravidelný sex probíhal, nestojím o obviňování z vaší strany na toto téma.

A mimochodem erotic chat je úžasná neriziková zábava, které jsem velmi přístupný, pokud si tento účel naší konverzace vyjasníme hned na začátku a pokud si padneme do noty.

Ohledně případného reálného sexu. Mám rád představy o análním sexu (mám versatilní pudy), ale v praxi s ním díky svému paranoidnímu strachu z nemocí nemám téměř žádné zkušenosti ani dovednosti jako pasiv, bylo by asi možné se v tomto ohledu přizpůsobit, ale chtělo by to pak hodně trpělivosti.

Mám rád různé scénáře se submisivitou a dominancí, ale opět s tím v praxi nemám moc zkušeností a odmítám je provozovat s osobou, kterou ještě spolehlivěji neznám.

Ohledně tělesné povahy svého případného pravidelného milence mám sice preference, ale podle svých pár dobrých kamarádů na sex jsem nakonec zjistil, že jediné na čem mi v konečném důsledku záleží je: rozumná domluva z vaší strany, průměrně nebo nadprůměrně velký penis a dobrý soulad mezi námi v posteli.

A poznámka na závěr, nenávidím kouření tabákových výrobků, ale bohužel jsem od jednoho zkouškového těžký kůřák a zatím se mi nedaří přestat...
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
05.09.2010 22:04  
michalnovak
ahoj copa že nepíšeš