Ian_Sabertooth (35/176/100)

– Středočeský kraj

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

Nanaki
Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 38

Profil založen
01.09.2008

Počet návštěv
37122

Poslední aktivita
16:17

Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: TH1988.

Jméno: Honza

Vzdělání/studuji: 
Práce: Vědec

Postava: Silnější
Oči: Modré
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Váhy
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
MedvědGeekJsme pár
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Středně
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Anime, Antropologie, Archeologie, Architektura, Army, Astronautika, Astronomie, Biologie, Botanika, Cestování, Cosplay, Čtení, Ekonomika, Elektronika, Filmy, Filozofie, Fyzika, Gastronomie, Historie, Hospody, Houbaření, Hry, Chemie, Knihy, Komiksy, Kreslení, Kultura, Literatura, Lukostřelba, Malování, Manga, PC hry, Pěší turistika, Počítače, Poker, Politika, Programování, Prokrastinace, Příroda, Psaní, Psychologie, Sběratelství, Sci-fi & Fantasy, Seriály, Společenské hry, Šerm, Technika, TV, Učení, Umění, Vaření, Věda, Zvířata
Sport
Airsoft, Bojová umění, Bruslení, Cyklistika, Hokej, Lukostřelba, Lyžování, Plavání, Posilovna, Potápění, Šerm, Turistika
Muzika
Akustická, Beat, Blues, Country, Folk, Folklór, Jazz, Klasická hudba, Metal, Muzikály, Oldies, Reggae, Rock
Kuchyně
Americká, Anglická, Asijská, Balkánská, Česká, Čínská, Domácí, Francouzská, Indická, Italská, Japonská, Mexická, Německá, Řecká, Sladkosti, Středomořská, Turecká, Vietnamská
Zvířata
Kočka, Rybičky, Šelmy, Vlk, Želva
Cestování
Cyklovýlety, Čundr, Hory, Hrady a zámky, Letecky, Lyžování, Města, Moře, Naučné, Památky, Poznávací, Vlakem
O sobě:
Před dlouhou dobou jsem tu potkal jednoho moc sympatického kluka. Intenzivně jsme si psali a jeden do druhého se čím dál víc zakoukávali. Až jednou v létě jsme se sešli a já hned věděl, že je to ten, koho jsem hledal. Než jsem ho potkal, nedokázal jsem si představit ani vztah s klukem, ani že bych o sobě někomu pověděl, že jsem na kluky. Ale můj vlk mě změnil, a to k lepšímu. Díky :-). Slovy nedokážu vyjádřit, jak skvělý tvor to je... A ani bych to tu nevypisoval, protože by se akorát červenal. Mám tě moc rád, černý vlku s hustou hřejivou srstí.
Něco o mě. Jsem (v tomhle ohledu :-)) normální chlap, na kterém nikdo nepozná, že je na kluky. Jsem tak na 90% gay. Možná vám to je divný, ale myslím, že nikdo není na 100% homo ani hetero. Nesnáším stereotypní gaye i lidi, kteří si myslí, že jsme všichni takoví. Nebaví mě ani žádný takový věci jako gay kluby atd. Prostě mám normální zájmy.

To ale nic neubírá na tom, že jsem na kluky. Líbí se mi skoro všichni, když nejsou zženštilí nebo o generaci starší. Mám radši pěkný chlapy, ale ani hezkej hubenej kluk mi nevadi. Moc se mi líbí i silnější. Hrozně se mi líbí mladí chlupatí kluci. Zvlášť na hrudi, ale i všude jinde. chlupatý nohy jsou fakt super. Nemusím když se někdo holí v podpaží, fakt se mi líbí přírodní. Dole je mi to skoro jedno...ale přírodní vede ;-) Moc se mi líbí obřezaný kluci...možná zvláštní, ale je to tak.

Protože svojí lásku jsem už našel, hledám tu už jen kamarády a pokec s těmi, které znám, případně tím, kdo mě zaujme. Sice je tu většina exotů, ale kupodivu se tu najde i pár fajn kluků. Na rozdíl od jinejch lidí si rád píšu...takže se fakt klidně ozvěte :-) Rád pokecám o všem možném, rád se podívám i na vaše fotky, ale mějte na paměti, že víc z toho nebude. Přítele bych nikdy nepodvedl.

Zas tak moc lidí o mě neví, že jsem na kluky a ani nějak necítím potřebu to každýmu říkat. Necítím nijak odlišně od ostatních kluků a bylo by mi trapný, kdyby se ke mě kvůli tomu někdo choval jinak. I když dneska to už snad nehrozí.

Jestli rádi hrajete PC nebo stolní hry, máte rádi historii, sci-fi a fantasy v jakékoli formě, nebo vám něco říká W40K či furry, určitě se ozvěte.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
06.11.2020 23:50  
O1NKer
Dost v pohodě klučina:D
13.11.2017 13:36  
Rayew
moc hezcí medvídci, sluší jim to
02.09.2017 03:44  
xxltomankos
nedal mi kebab -rep
13.08.2017 13:15  
0101001
Pane bože.....
13.06.2017 16:29  
Blazon_69
pekny :)
10.06.2013 23:02  
Nanaki
Když jsem tohohle kluka poznal, byl jako malé hloupoučké kotě. A jak jsem ho poznával stále víc tak se vůbec ale vůbec nezměnil. Pořád je to stejný hlupáček. Živě si pamatuji jak byl nervozní, když mě poprvé viděl. Snad jsem ho i malinko vyděsil. Ale nenechte se zmást. Tenhle klučík je opravdu geniální a ne jen to. Je moc milý, hodný, zábavný a spoustu a spoustu dalších věcí. Možná to bude znít otřepaně, ale tohle je ten nejúžasnější kluk na světě. A já jsem opravdu moc rád, že si vybral právě mě. Ze všech těch kluků co tady jsou. Čumáčku miluji tě a nikdy opravdu nikdy tě neopustím.