cooljazz (122/180/72)

– Pardubický kraj

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Věk od: 25
Věk do: 40

Profil založen
15.05.2008

Počet návštěv
59279

Poslední aktivita
16.06.2024

Rande? Někdo dospělej a svéprávnej? :-)
Základní:
Vzdělání/studuji: Jiné
Práce: Vlastník společnosti

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Příležitostně
Drogy: Nikdy
Sex:

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Málo
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Sport
Bojová umění, Cyklistika, Plavání
O sobě:
Akce plodí reakci, příčina předchází důsledek, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá a sklizíme co jsme zaseli. TEDY:

1. Pokud nevíš kdo jseš a co chceš nebo neumíš normálně slušně komunikovat (odepisovat a odpustit si stupidní hlášky typu "co mi ještě povíš"), neobtěžuj se.

2. Jestliže je "to" na tobě vidět (jakýmkoli způsobem) ani se neobtěžuj psát. Jsem chlap a chovám se jako chlap. Od tebe očekávám totéž, díky. Jakkoli každé zboží má svého kupce, jak praví staré moudro. Někoho zženštilost možná bere, ale mě prostě ne.

3. Máš-li pocit, že se z tebe každej posere, protože ti je 20 a jseš vydepilovanej a vykroucenej milovník zdrobnělinek, nebo ještě hůř - pokud máš frňák nahoru, páč jseš rádoby influencer pro malý smrady, jsi tu špatně. Komunikace (ani nic jinýho) s dětma mě nebere a věkový rozpětí tu tedy není pro srandu. Zkuste to jinde, děcka. Nic ve zlým. To neznamená, že mám něco proti hodně mladým lidem, naopak. Jen to nesměj být nevychovaný promiskuitní zmrdi.

4. Sociopati, fetky, hysterický princezny a buzerantský promiskuitní "hvězdy" - vy prosím též ušetřete svůj i můj čas, nemám zájem.

5. Nechápu lidi, co bez fotky a čehokoli v profilu napíšou "ahoj" a čekaj, že se do nich člověk rázem zamiluje. A ještě víc mi hlava nebere, když vám někdo začne psát, vy mu věnujete čas, dřepíte u compu kvůli němu a trpělivě odpovídáte, protože jste slušně vychovaní. On ale najednou bezdůvodně přestane komunikovat. Čekáte pět minut, deset a začnete se cítit jak kokot. Slušně se tedy rozloučíte a okamžitě vám přijde hysterická odpověď "tak jsem si asi dělal jídlo, se nemůžu najíst?", případně "kecal jsem s kámoškou, nejsi tu sám". Pokud se neumíte chovat, FAKT mi nepište a svoji grafománií opravdu radši oblažujte tu svoji fag hag, vždyť jste přece nejlepší a nejkrásnější a ona vám to vždycky odkýve. Takoví si fakt ušetřete námahu, uděláte svět lepší.

6. Co to je proboha za buzní manýru si v rámci rozvinuté konverzace přečíst vzkaz, ale neobtěžovat se odepsat? To jste vážně tak nevychovaný?

7. Lidi, pořiďte si prosím sebereflexi. Děkuji. Většina zla na světě totiž pochází z faktu, že zmrd si nepřipustí, že je zmrd. Existenci zmrdů nezpochybní nikdo, vždycky je to ale "někdo jinej".

8. Sběratelé fotek, ušetřete si námahu. První vzkaz ve znění "Ukaž se" je dost urážlivej, nejsem váš sluha, proberte se a myslete dřív než píšete. Kapitola sama pro sebe jsou děti, co z vás máměj fotky s oddůvodněním "Chci vědět, s kým si píšu", případně "jen tak". Come on, nebuďte směšní a aspoň přiznejte pravdu, že jste virtuální honibrci a chudáci. Máte můj soucit, děcka. To je ale vše.
UPDATE: Někteří tady loudíte bůhvíproč fotky, i když dobře víte, že se s tím člověkem sejít ani poznat nechcete. A pak se divíte, když vám někdo nastaví zrcadlo. Proč?

9. Pokud se chováš jako imbecil, nemůžeš se divit, že tě tak budou lidi brát. Hláška "osobně mě neznáš, nevíš o mě nic" je pak jen úsměvným nepochopením vašeho komunikačního fiaska. Opět akce / reakce.

10. K hledačům sexu: srandovní je, že každej druhej tady má v profilu, jak je strašně DOM, ale když na to přijde, ukáže se, že je jen bezradná školačka, ve skutečnosti není schopná nic urvat a má pocit, že vydávat se za strašnýho DOMinanta je snadná cesta jak si užít beze snahy, charismatu a námahy. I vy Filištíni! :-) Divil bych se, že vám to někdy reálně vyšlo. Ale co já vím.


A především:
Já sex nehledám. Chovám se ke každýmu s úctou a totéž očekávám z druhé strany. Jestliže se chováš jako asociální kretén s argumentem že "tady je to přece normální", komunikace okamžitě končí. Mezi "běžný" a "normální" je dost velkej rozdíl, vygooglete si to, buzňata :-)

Jsem zrcadlo. Na hodný lidi jsem hodnej, ale platí to i naopak. Pokud se chováš jako idiot, jdeš do ignoru, tam přece idioti patří, no ne? :-) No own pic, no chat.

Fotka je moje, čí by asi v mým profilu byla? A že si sem zmrdi dávaj cizí fotky (jeden dokonce moje), to neznamená, že budu taky falešnej zmrd.

To jsem si zamudroval, panečku! :-)

Peace & Love!
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku