idivico (51/183/85)

– Praha

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Věk od: 20
Věk do: 30

Profil založen
08.05.2008

Počet návštěv
3972

Poslední aktivita
14.01.2018

Základní:
Vzdělání/studuji: Jiné
Práce: Umělec

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Lev
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Skoro vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Cestování, Filmy, Hudba, Knihy, Nakupování, Procházky, Psaní, Umění, Zařizování bytu
Muzika
Alternativní, Jazz, Klasická hudba
Kuchyně
Vegetariánská
O sobě:
Rád bych zase žil v oblouznění :)

(Pozor, nejsem zas tak velký umělec, jak mám uvedeno v kolonce povolání, ale jsem scenárista a režisér . To se asi za umění zrovna považovat nedá. Ale co jsem tam měl napsat. No zase se tím aspoň člověk občas i uživí :)

Něco bych měl asi napsat i o sobě... předně, opravdu tady hledám vážný vztah. Asi jsem vadný, ale nějaké úlety na jednu noc mě vůbec nezajímají, spíš mě takovou nabídkou stoprocentně odradíte od další debaty. Protože to tady opravdu moc nemusím, rád se sejdu, rád zajdu do kina, rád se projdu Prahou. Je to zábavnější a člověk má alespoň šanci toho druhého trochu poznat. Fotky totiž zakryjí ledacos. Hlavně stagnující nízkou hladinu IQ :)))

Už bych měl být asi dost dospělý na to, abych pochopil, že najít vztah na internetové seznamce se prostě nedá. Jenže mi to nedá a tak se tady vystavuji, přestože mě to dvakrát netěší. Někteří jsou tady na můj vkus až příliš free a happy a cool. Nejsem zrovna flirtovací typ a tak mě to vždycky zaskočí, že to někdo zkouší přes net. Mě to moc nejde ani naživo:))) Takže když mi napíšete něco fakt vyzývavého a supervtipného, asi se dočkáte dost rezervované odpovědi. Ještě, že kromě teorie relativity někdo vynalezl i smajlíky. To by tady polovina konverzací skončila dost brzy.

Rád bych cestoval, ale samotného mě to nebaví. Mám rád divadlo, a to že hodně. Mám rád film, a to že hodně. A mám rád dobré vegetariánské jídlo. A to taky hodně. A miluju kávu. Hudbu poslouchám, co mě zrovna baví. Čtu? Ano, když mám čas. Ze sportu snad jedině si občas rozbít hubu na snowboardu. Jo a v létě jezdím skákat s padákem. Ale občas mám chuť skočit i bez něj.

Jinak jsem náladový. Dokážu být dost vtipný, ale i dost nepříjemný. Co opravdu nesnáším jsou podrazy. Hlavně ty ve vztahu dvou lidí.

Jinak pro toho, koho miluju dokážu udělat cokoli až za hranici chápání. Je to chyba, já vím, ale nějak si neumím pomoct.

A na závěr - nejbizarnější zvíře, které jsem podrbal za uchem: Hrabáč Kapský.

A nejdivnější zvíře, co mě kdy pokousalo: Nosál.

FB mám. Když mě o něj slušně požádáte, dám.

Jo a pokud nemáte v profilu fotku, nebo tam máte jenom fotku toho onoho, tak se ani nenamáhejte psát. A respektujte prosím mnou zadané věkové rozpětí, nemám to tam pro nic za nic:)))

Krásný den:)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku