Pugh (21/188/85)

– České Budějovice » Týn nad Vltavou

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Pokec
Věk od: 35
Věk do: 60

Profil založen
03.07.2022

Počet návštěv
11841

Poslední aktivita
17:53

Hledám vztah.
Základní:
Jméno: Petr

Vzdělání/studuji: 
Práce: Student

Postava: Štíhlá
Oči: Modré
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Váhy
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
TwinkNa staršíSub
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Latex, Piss, SM - soft, Rimming, Svazování, Vosk, Džíny, Dámské prádlo, Spank a Deepthroat

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Málo
Bezpečný sex: Vždy
Délka penisu: 16 cm
Průměr penisu: 4.5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Cestování, Cizí jazyky, Černý humor, Čtení, Divadlo, Filmy, Fotografování, Geocaching, Hudba, Jazyky, Knihy, Kultura, Letadla, Literatura, Masáže, Móda, Nakupování, Nudismus, PC hry, Pěší turistika, Procházky, Příroda, Psychologie, Sauna, Seriály, Turistika, Urbex, Vaření, Věda, Zahradničení, Zeměpis, Zvířata
Sport
Agility, Cyklistika, Geocaching, Golf, Chůze, Lukostřelba, Stolní tenis
Muzika
Alternativní, Electronic, Experimentální, Gospel, J-Rock, Meditační, Soul, Symfonický metal
Kuchyně
Česká, Francouzská, Moje speciální, Sladkosti
Zvířata
Tučňáci
O sobě:
Jmenuji se Petr, bydlím v Týně nad Vltavou a narodil jsem se před jednadvaceti lety ve znamení vah, konkrétně ve stejný den jako John Lennon, Guillermo del Toro nebo Tony Shalhoub. Studuji Jihočeskou univerzitu v Českých Budějovicích. Mezi mé největší koníčky patří psychologie, sexuologie a evropský film.


HLEDÁM 1: Primárně hledám vážný dlouhodobý vztah se starším mužem (35 - 60 let).

Upozornění: Mám páníčka a nehodlám se ho vzdát. Jedná se o nesexuální vztah. Ze zkušeností nechci, aby partner a pán byla jedna osoba. Pokud bys měl problém s tím, že bych jednou za čas jezdil za páníčkem, nemusíš se snažit psát.


HLEDÁM 2: Sex IRL se starším mužem (cca 25 - 55 let). Více info o sexu viz sekce HLEDÁM 2 úplně dole.


HLEDÁM 3: Procházka se mnou v čumáku. Já půjdu klasicky v civilním oblečení. Ty vedle mě také. Já k tomu budu mít na krku obojek a na hlavě psí masku. Projdeme se po městě normálně mezi lidmi a pak můžeme zajít na drink (ten si dám brčkem). Tak co, kluci, který z vás na to má koule? Ještě se tady mezi vámi nenašel ani jeden.


HLEDÁM 4: Rád bych našel i nějakého staršího kamaráda (35 - 60 let) - výlety, pokec, kino, pivo, cyklistika.


HLEDÁM 5: Rád pokecám i zde on-line s kýmkoliv (15 - X let), avšak pouze o tématech na úrovni.


NEHLEDÁM: Rozhodně nehledám sex online, nevyžádané fotografie genitálií, webky, masturbaci přes sociální sítě a podobné výlevy určitých jedinců.



HLEDÁM 1: Primárně hledám vážný dlouhodobý vztah se starším mužem (35 - 60 let).

PARTNER: Hledám muže na úrovni, se zkušenostmi a životním nadhledem. Musíš být vyrovnaný se svou sexualitou, stejně tak bys měl být vyoutovaný, otevřený a nemělo by ti dělat problém podat mi ruku na veřejnosti. (Nehodlám se na veřejnosti přetvařovat a dělat, že jsme „jenom“ kamarádi). Věkově by ses měl pohybovat mezi 30 a 50 lety, ale nějaký ten rok nad nebo pod limitem nevadí. Alespoň minimálně by se tvé koníčky měly podobat těm mým, abychom si měli co říct. Dominantní, vůdčí a ochranitelská povaha bude velkým plusem. Fyzická přitažlivost už bude jen třešničkou na dortu. Ale mám svůj vkus a může se stát, že prostě nebudeš můj typ.

POVAHA: Ačkoliv nejsem zrovna nejupovídanější člověk, rád a dlouho pokecám o tématech, která mě zajímají. Jsem velmi citově založený člověk a řekl bych, že jsem i velmi empatický. Vždy přemýšlím, než něco řeknu a uvažuji, jaká budou mít má slova dopad na ostatní. Jsem relativně dost submisivní a občas potřebuji někoho, kdo by mě vedl. Mám problémy s rozhodováním, ale snažím se na tom pracovat. Jsem velmi klidný, nestojím o dramata a o hádky. To ale neznamená, že se nedokážu odvázat, rád si užívám život. Jsem originál a některým jedincům chvilku trvá moji specifickou povahu překousnout, ale pak to stojí za to.

SEX: Součástí každého vážného vztahu je samozřejmě i sex. Možná se úplně nehodí sem psát moje sexuální preference, ale co se týče mé sexuality a mého sexuálního života, jsem velmi otevřený.

Nejraději se věnuji mazlení a líbání, hlazení a tulení. Mám rád dlouhé předehry. Orální sex (felaci) mám rád hlavně v aktivní roli. V pasivní roli ho mít mohu, ale nelíbí se mi to. Co se týče spermatu, rád ho polknu, ale ještě radši ho mám na obličeji, po kterém si ho mohu rozetřít. Orální sex (rimming) mám rád, jak v aktivní, tak v pasivní roli. Pokud jsem v aktivní roli, jsem rád, když je zadeček oholený, ale není to pro mě podmínka. Anální sex nepraktikuji vůbec. V aktivní roli to není možné ze zdravotních důvodů. V pasivní roli to možné je, ale moc se mi to nelíbí, byla by potřeba si mě na to vytrénovat a být se mnou dostatečně trpělivý.

Libuji si v různých méně tradičních praktikách. Mám rád food sploshing (rád po svém těle roztírám různé potraviny, zejména dorty). Mám rád i piss, a to v pouze pasivní roli. Mohu ho mít, jak na obličej, tak na tělo, i do úst (ale nepolykám). V aktivní roli bych rád piss také zkusil, ale bohužel mám parurézu.

Mám rád BDSM, ovšem ne v žádných extrémech. Není to pro mě zcela důležité, ale rád si tím zpříjemním sex, tudíž nehledám sex zaměřený pouze na BDSM. Mám rád spanking. V budoucnosti bych rád vyzkoušel wax play a svazování. Nemám rád příliš velkou bolest a CBT.

CESTOVÁNÍ: Rád navštěvuji různá zajímavá místa po Jihočeském kraji, ale i po celé České republice. S chutí navštěvuji hrady a zámky, ale pouze zvenku, raději si projdu okolní zahrady nebo park. Tak trošku se specializuji na navštěvování míst, kde došlo k vraždám. Rád i fotografuji místa, kde lidský život vyprchal způsobem, jakým vyprchat neměl. Rád cestuji pěšky, na kole, případně autem. Nemám rád, když se dojede až k danému místu autem a pak se jde jen pár metrů pěšky. To je pro mě o ničem, raději si udělám procházku. Pochopitelně, když je dané místo třeba až v Praze, tak tam pěšky nejdu. Vzhledem k tomu, že jsem pejsek, rád se procházím v psí masce, a to i na veřejnosti. Když je nálada, projdu se v nějaké odlehlé oblasti nebo v lese nahý. To si užívám.

FILM: Filmy jsou hned po puppy play můj největší koníček. Nejsem běžný divák, který by na filmy koukal jen pro zábavu. Rád o filmech přemýšlím a sdílím své poznatky a myšlenky se svými přáteli či s uživateli na filmových serverech. Na filmy pohlížím jako na umění. Primárně se zajímám o psychologické filmy. Ačkoliv jsem gay, nemám moc rád filmy o homosexualitě, ale zajímají mě filmy o jiných sexuálních jinakostech, například o pedofilii nebo o incestu. Z nějakého mně neznámého zvráceného důvodu mě silně přitahují filmy, které jsou depresivní, emočně vykořisťovací a sugestivně natočeny. Mám rád filmy nezávislé a komorní. Blockbustery ve mně naopak vyvolávají averzi. Co se týče žánrů, tak kromě psychologických dramat mám rád horory, thrillery, mysteriózní filmy a krimi. Jednou za čas se mohu podívat na kvalitní romantický film nebo na komedii. Ale nemusím sci-fi, fantasy a akční filmy. A rodinné filmy přímo nesnáším. Mé nejoblíbenější filmy? Dramata Hon (2012), Příliš dokonalá podoba (1988), Modlitby za Bobbyho (2009), Kopfplatzen (2019), dramedie Naprostí cizinci (2016), horory Smrt přichází v bílém (2003), Přichází Satan! (1976), thriller Diplomová práce (1996), komedie Malá Miss Sunshine (2006) a emočně naprosto vyčerpávající a sugestivní snímek Angst (1983).

SERIÁL: U seriálů jsem na tom relativně stejně jako u filmů. Dávám přednost seriálům, které nejsou až tak známé. V poslední době mě nejvíce uchvátil jihokorejský Tunel (2017). Velkým zážitkem pro mě byl i seriál Sedmilhářky (2017). Rád se podívám na britské krimi minisérie typu Pád (2013) nebo Broadchurch (2013). Seriály, na které se mohou dívat pořád dokola jsou Akta X (1993), Ztraceni (2004) a Dexter (2006). Z české tvorby mi největší radost udělal krimiseriál Labyrint (2015), na který se taktéž mohu dívat pořád dokola.

HUDBA: Můj hudební vkus je značně proměnlivý, takže nemám žádné vyložené oblíbené interprety. V podstatě vůbec neposlouchám českou hudbu. Hudbu anglickou poslouchám spíše méně. Preferuji hudbu francouzskou, německou, ruskou, španělskou, italskou, klidně i latinskou. Co se týče žánrů poslouchám opravdu cokoliv (pop, vážná hudba, klavírní hudba, filmové soundtracky, electro, balady, rock, symfonický metal, soul, a výjimečně někdy i ten rap). Moji oblíbení interpreti namátkou: Moby, David Bowie, Wincent Weiss, Tarja Turunen, Yoshiki, Ennio Morricone, Calogero, Sting a skupiny: Depeche Mode, Kraftwerk, Scorpions, Beatles, X Japan nebo The Hardkiss. Jediné, co se mi líbí soustavně už dlouhou dobu, je hudební projekt Era.

PUPPY PLAY: Mám psí masku, obojek, ocásek v podobě análního kolíku, psí misku, a ještě pár dalších pomůcek. Rád si hraju na pejska, rád poslouchám, učím se nové pokyny, rád se nechám trénovat. Ale také se jako pejsek rád nechám rozmazlovat různými pamlsky, koupáním a drbáním. I puppy play je pro mě spíše emocionální praktika, ale zde samozřejmě ocením i ten sex. Rád v masce chodím ven, rád se ukazuji. Rád chodím na procházky v masce, obojku a na vodítku. V této oblasti jsem velmi otevřený a mé široké okolí, včetně přátel a rodiny, o mé psí identitě ví.

ZDRAVÍ: Pravidelně se testuji, jsem zdravý. Mám pouze parurézu. Dále mě pak trápí fimóza, proto nemohu praktikovat anální sex. Obřízka je v řešení. Nehodlám to řešit ve zprávách.



HLEDÁM 2: Sex IRL se starším mužem (cca 25 - 55 let).

Nejraději se věnuji mazlení a líbání, hlazení a tulení. Mám rád dlouhé předehry.

Orální sex - kouřím pouze já, nikdy se nenechám kouřit. To znamená NIKDY. Mohu si Tě vzít do tlamičky a vykouřit Tě. Kouřím chvilku, pak zase chvilku honím rukou, a pak zase kouřím. Takhle na střídačku, abych neměl tlamičku hned unavenou. Někdy ale přeci jen unavený jsem a potřebuju od Tebe pomoct. Pokud máš krátké a hubené pé*o, zvládnu Tě až po koule. Jinak si mě budeš muset postupně trénovat. Jako správná čub*a samozřejmě polykám, protože Tě nechci celou dobu kouřit, a pak Tě ochudit o to nejlepší - o výstřik pořádný dávky semene do mý tlamy. Ale občas mám nutkání ucuknout, takže si mě před výstřikem musíš chytnout za hlavu a na to pé*o si mě narvat.

Jestli chceš ještě něco víc, tak Tě mohu vyhonit. Já si čur*ka honit nenechám. Taky mě můžeš krásně pochcat - na tělo, na obličej i do tlamičky. Jinak mám rád hrátky s jídlem a jsem pejsek. NEHRAJU si na pejska. Jako pejsek se IDENTIFIKUJI.

NEMÁM MÍSTO ANI AUTO. TAKŽE BUĎ U TEBE, NEBO V AUTĚ ČI VENKU. MILUJI TO NA VEŘEJNOSTI.

NEDĚLÁM NIC VIRTUÁLNĚ, POUZE REÁL.

NEDĚLÁM ANÁL. NIJAK.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
19.12.2023 17:58  
Taknejakno
Tak ty si expert ??
19.12.2023 16:13  
lukeb11   
bomba profil a nádherný chalan a tá prdelka..j Teba "mať" to je sen
06.12.2023 09:54  
PLACIDLAKE
holt luxusní a sexy cool ten Petr
09.07.2022 19:24  
gibac
fešný borec