cirkusovnik (16/150/50)

– Frýdek-Místek » Třinec

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Věk od: 15
Věk do: 35

Profil založen
28.03.2022

Počet návštěv
10204

Poslední aktivita
13.09.2024

Někdo ven?
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: jezdicovnik.

Vzdělání/studuji: Základní
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Brýle: Ano
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Rak
Etnikum: Nechci uvést

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Jen e-cigareta
Drogy: Občas špeka
VegetariánTranssexuál
Sex:
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený

Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Cestování, Cizí jazyky, Divadlo, Ekologie, Fotografování, Herectví, Hry, Jazyky, Kreslení, Kultura, Numismatika, Pěší turistika, Programování, Procházky, Příroda, Sběratelství, Společenské hry, Sport, Tanec, Turistika, Umění
Sport
Akrobacie, Cyklistika, Chůze, Koloběžkování, Longboard, Longboarding, Tanec, Turistika, Žonglování
Kuchyně
Moje speciální, Sladkosti, Vegetariánská
Zvířata
Hmyz, Kočka, Slepice
Cestování
Cyklovýlety, Horská turistika, Hory, Vlakem
O sobě:
Ahoj, hned na začátek podotýkám, že jsem trans kluk (ftm) a mým „cílem“ je najít tady vztah, nebo, přesněji řečeno, někoho na budování vztahu. Proto, prosím, nabídky sexu a dotazy, jestli pošlu fotku/y něčeho, co ani nemám směřujte k někomu jinému.

Fotku obličeje posílám až po nějaké době psaní, nesympatickým lidem vůbec. Pokud je alespoň trochu reálné, že by jsme se v nejbližší době sešli a já Ti pošlu svoji fotku během krátké chvilky psaní, tak to znamená, že jsi mi opravdu hodně velmi fakt moc fest bardzo dużo sympatický. :-)

Co se mých koníčků týče, tak miluju nový cirkus. Ne akrobacii, ale spíše triky s flowerstickem, diabolem, yoyem, talířema a podobnými věcmi. Ve všem jsem ale teprve začátečník. Dále se zajímám o genealogii (ačkoliv jsem momentálně v roce 1662, jsem začátečník, jako ve všem ostatním [ano, zřejmě mě velmi baví zdůrazňovat, že jsem začátečník {věčný}]), občas jezdím na freestyle koloběžce, kole a longboardu, mám rád procházky a milion dalších věcí, jako je například učení se polštiny a psaní ,,básníček" v nářečí ponaszymu. (Poslední dobou jsem se taky tak trošku zadivákoval do akrojógy. Takže kdyby se tady objevil někdo, kdo by měl zájem trochu třeba něco zkusit, bylo by to doslova nadhvězdně dokonalé.) Svoje zájmy sem píšu, protože bych byl rád, aby jsme měli alespoň něco společného. Když jsme každý úplně jiný, tak za chvíli bude nejspíš naší konverzaci hrozit zení prázdnotou.

Věkový limit mám, řekněme, 0 až 720 let, ale mysli na to, že ačkoliv se mi líbí hlavně starší lidé, než jsem já, tak čím více Ti je, tím větší šance je, že si s Tebou budu chtít jen povídat. Tvůj vzhled pro mě nehraje příliš velkou roli (pokud nevážíš 120 kg), spíše je pro mě důležité:
- jestli máš nějaké stejné / podobné koníčky jako já (ideálně nový cirkus, skutečně tím nemyslím třeba sympatii ke stejnému jídlu :-D).
- jestli víš alespoň trochu, co si představit pod pojmem „ftm“ .
- jestli jsi někde z mého okolí.
- jestli umíš používat základy české gramatiky. (Nebo jiného jazyku, ve kterém si píšeme.) Toto sice dělá problém i mě, ale většinou alespoň pochopíš, co mám na mysli. Pokud Tvé zprávy budou vypadat například takto „dNEZKA JSem bil v ovchďe pro rohlykí“ , tak hodně snižuješ šanci na mou odpověď. (Jestli umíš ponaszymu, máš výhodu, nemá totiž víceméně žádné pravidla, co se pravopisu týče. :-) Jo, právě jsem přišel na další důvod, proč je nářečí tak úchvatné. :-D)
- jestli taky hledáš vztah.
- jestli by jsi byl ochoten se mnou teoreticky i prakticky trávit čas.
- jestli jsi chápavý. I kdybych Tě zaujal, tak jsem stejně plný „nedostatků“.

Co se mé tranzice týče... (Pořád se mě na to někdo ptá, tak to sem napíšu taky.)
Oficiálně tranzicí neprocházím. Ani u sexuologa jsem zatím nebyl a nejbližší čtyři roky k sexuologovi asi nezavítám. Nicméně veřejně se jako kluk prezentuju. Jestli máš nějaké otázky na toto téma, klidně se ptej, ale prvně, prosím, zvaž, zda-li je ta otázka v mezích slušnosti.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
04.05.2024 17:32  
cervixx
dej nějakej odkaz na svoje video, kde žongluješ . Rádi skouknem
15.11.2022 22:27  
lumpdivis013
Ahoj máš to krasne napsané já se rád oblékám do ženského oblečení
04.11.2022 18:09  
plemenik
Jestli tomu dobře rozumím, tak jsi žena, která se oblíká do mužských šatů, má virilní chování a je heterosexuální na chlapy i na gaye. A nechá si říkat pane.