semilibis (40/171/62)

– Praha-západ

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nemám

Hledám
Pravidelný sex
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 100

Profil založen
08.05.2021

Počet návštěv
4738

Poslední aktivita
26.04.2024

Základní:
Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Nechci uvést

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Nechci uvést
Vousy: Nechci uvést
Znamení: Kozoroh
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ano

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Příležitostně
Drogy: Občas špeka
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Deepthroat

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Středně
Bezpečný sex: Vždy
O sobě:
Ahoj.Hledám i nehledám.Myslim ,že nemá smysl psat co chci nebo co bych rád.Osud a cesty ,které jsou nám při cestě našim životem kladeny do cesty si jedou povětšinou podle svych pravidlem.Mám rád překvapení(samozřejmě ty kladné radši) tak tomu dávám volný prostor a nechám to nekonečné představivosti.Myšlenka může být nesmirně silná a nikdy nekončící a muže byt zhmotněná v reálný cíl.Rád se inspiruji a rád inspiraci pomohu nechat dozrát do absolutní ryzosti.


Kontaktovat mě muže ,každý s čímkoliv.Nikoho nesoudím,ale pozor.Nejsem nějaky laciny nadeník co si ho každy ziská jednoduchym zpusobem.Pokud nemáš vychování a dostatek inteligence a slovni zasoby na to ,aby jsi poskladal větu tak mě ani nekontaktuj.Mužu byt všechno a nebo taky vubec nic.Jak si kdo zaslouží,tak k němu budu přistupovat.Kdo bude slušný a upřimný může poznat pohled jinýma očima.Kdo ne to poznám velmi rychle.Mam velmi vypilované empatie a velmi vysoké EQ.

Rad poznám lidi co mě dokážou obohatit život i mysl.
Máš na to ?
PS-Mám zkušenosti jen v pasivních rolích.Anal pasivně.Rád kouřím.Líbí se mi ,když mi cáká sperma po obličeji a líbí se mi představa ,že se dívám na video, kde mám s mužem sex a mnohé jiné. Připomínám.Nejsem hejsek co to střídá jak boty.A nehledám ty co přijedou jednou na schuzku v domění ,že si udělají zářez a to jim stačí.Ale mě ne. Když už tak kvalitnoho samce co to má v hlavě srovnané.Je čistotny ,zdravý a pravdomluvný a nebude mu dělat problém kamaradsko milenecky vztah dlouhodobě.A ne jen sex.Pokec a přátelství na místě.Tudíž si musíme i sednout psychicky.Pokud takový žadný není a nebude,hold nebude.Nemusím to mít za každou cenu!!!!!!!!!!!!!!!! Pokud si chceš jen pokecat ?? Nemám problém....
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv