mates04 (30/185/70)

– Plzeň-město

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nemám

Hledám
Pravidelný sex
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 35

Profil založen
09.09.2020

Počet návštěv
2120

Poslední aktivita
21.01.2021

Než napíšeš, čti dole :-)
Základní:
Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Řemeslník

Postava: Štíhlá
Oči: Nechci uvést
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Nechci uvést
Vousy: Strniště
Znamení: Blíženec
Etnikum: Běloch

Tetování: Nechci uvést
Piercing: Nechci uvést

Alkohol: Málokdy
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Nehledám vztahDiskrétně
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Skejťáci a Uniformy

Délka penisu: 16 cm
Průměr penisu: 4 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
O sobě:
Ahoj (to je pozdrav, projev slušnosti)

Co hledám: Kámoše na pravidelné hraní. Kluka, který je kluk a ne holka. Diskrétnost, zdraví podmínkou. To samé nabízím i já.

Co nehledám: Nagelovaný vykrouceniny, promiskuitní dobytky a podobné existence

Co se mi líbí: Líbí se mi týpci, co makaj rukama. Sám se takhle živím, není mi cizí vlézt do montérek a jít makat. Ocením od tebe to samé, ale nevyžaduji to. Potom i skejťáci maj u mě přednost.

Co nesnáším: To tu budem dlouho, ale kdyby něco tak hned to dávám najevo.

Fotky: foto obličeje nečekejte hned první den v první zprávě a že ji pošlu jako první. Alespoň pro 98% z vás ji neuvidí. A proč ji tu nemám? Protože se tu nechci vystavovat jak někde v Kauflandu :-) Pokud ji nutně potřebuješ, tak smolík. Pošleš-li foto aniž bych tě požádal, tak se na něj stejně nepodívám. Přišlo by mi to nefér, když svou stejně nepošlu :)

Zprávy: Málokdy napíšu já první, proto se neboj a klidně piš.

Pokud jsi to dočetl až sem a něco tě zaujalo, napiš. Odesláním zprávy souhlasíš s výše uvedenými řádky :D :D

TEĎ ZÁŽITKY Z TÉHLE STRÁNKY: (NEPOVINNÁ ČETBA)

9.9.2020 8:13 - cca 11:00 - Založil jsem si profil a čekám na schválení. Mezitím mi napsalo asi deset lidí :-)

11.9.2020: Jelikož jsem tu nový, tak mi píše hodně lidí, za což děkuji. Tyto lidi jsem si rozdělil do dvou skupin a několika podkategorií. Ti co čtou profil a ti co nečtou profil.
A ejhle, přišla zpráva od člověka, který mi ještě nepsal. Tak jsme si začali psát, pokec byl dobrý do té doby než přišla řeč o práci. Tak jsem mu napsal co si o některých vedoucích pozicích myslím (pochopitelně jsem nevěděl že tu pozici v jakési firmě dělá) a hned byl olej v ohni :D Jen bych chtěl takovýmhle existencím vzkázat, aby mi nepsali podobní "manažeři", zástupci manažerů, přidržtašky manažerů a další takové kreatury. Nejsem na vás zvědav. Možná že někomu křivdím, ale koho jsem se dotkl, tak se omlouvám, ale jistě si rozumět nebudeme. Nebudu s vámi dělat rozbor toho jaký jste vy a jaký je muj šéf :-). Nechci jmenovat nick, dotyčný pokud to čte, tak ví :-)

13.9.2020: Je neděle, teplo, zástup lidí se už ztenčil, počáteční nadšení některých jedinců opadlo, protože zjištění že nemrdám s každým není pro dost lidí motivací k další komunikaci. No těšilo mě, pánové, alespoň jsem si udělal o vás určitou představu. Je vidět, že někteří prostě nepochopili, že hledám kámoše s výhodami. To znamená že na výlety, aby byl nějaký společný zájem a na příjemné chvíle ve dvou. Někteří psali jestli nechci trojku. Tak jsem poslal bankovní spojení a na mé konto nic nepřišlo :-) Docela trapné mě lákat na peníze :D :D

14.9.2020 - No už píšou jen ti, co chtějí, ale sem tam se přidá jedinec, který nepřenese přes srdce, že neposílám fotky a ani se neuráčí si to přečíst výše se slovy "Na to ti seru". Nedivím se, že nemá partnera, protože mít dětinské jednání v cca třiceti letech je nenormální :D Avšak to je určitě jen vyjímka :-)

16.9.2020 - Nevím jestli to není brzy, ale dospěl jsem k závěru proč jste všichni sami, proč lovíte a lovíte neúspěšně. Máte moc velké nároky, navzájem si závidíte a neumíte udělat kompromisy. Takhle to v životě daleko moc nedotáhnete. Přestaňte si závidět a začněte spolu komunikovat. Podle mě jsou to základní tři faktory, kterým by jste se měli řídit.
Máte-li sklony k podělávání druhých kvůli dluhům z vlastní blbosti, tak jste ten největší lidský odpad. Také jsem mě menší dluhy, vzal jsem jednoho dne rozum do hrsti, našel pořádnou práci, vše splatil a žiju si spokojeným životem. Majetkové poměry zde nebudu rozepisovat, je to moje osobní věc, která neni nikterak zajímavá. Jsem obyčejný člověk co používá mozek a k problémům se staví čelem, ne zády. Nejlepší je problémům předcházet. Mějte se rádi a vezměte rozum do hrsti. Žijete jen jednou a každá chyba a problém má řešení. Důležité je umět vstát a jít dál i ve sračkách.
Pro dnešek asi vše :)

21.9.2020 - Dle kalendáře tu máme poslední letní den a jsem tu s dalším poznatkem z téhle sociální sítě. Profil tu mám 12 dní a už opadly takoví ti první vlčáci, kteří pochopili, že nedám hned tak někomu. Ti co mají se mnou strpení a píšeme si v pohodě dál, tak za ty moc děkuji a chci se s Vámi setkat i na živou konverzaci :-) Ovšem přidávají se se mnou pro změnu i lidé, kteří čtou profil až do konce a pobavil jsem je mým výpisem zážitků :D

22.9.2020 - Nová zpráva. Rozkliknu ji a tam: "Ahoj, pokec?" Odpovím: "Ahoj a o čem? " V tu chvíli je mi jasné, že odpověď bude o čemkoli, takže jsem si vlastně odpověděl sám než mi dotyčný odepsal to samé. Tak jen pro informaci: Tohle na mě opravdu nezafungovalo :D :D

25.9.2020 - Pomalu jsem se zase zapojil do každodenního stereotypu. Ale začal jsem sem chodit, tím pádem moje další aktivity šly dočasně kapku stranou. Zjistil jsem jaký je to tady žrout času. Když jsem nikam nemohl, tak mi to pomohlo zabít čas. Teď už to pro mě začíná být irelevantní.

29.9.2020 - Hodně lidí začalo číst i řádky, které nevyžaduji aby četli. Samozřejmě za to moc děkuji. Dospěl jsem do stádia, že už jsem se tady viděl s pár lidmi a ještě pár lidí bych zde rád poznal. Poté tenhle profil bude v lepším případě k nahlédnutí, ale chodit sem už snad nebudu. S několika lidmi si zde píšeme, to sice ano, ale existují i jiné způsoby komunikace.

30.9.2020 - Dnešní den mám za sebou první setkání, které dopadlo tak napůl. Já přišel, on ne :D
Když jsem si tu založil profil, tak jsem si tu připadal trapně mezi těmi úspěšnými podnikateli a managery s péry 19/5 apod. Na té velikosti čuráka asi něco bude. Asi to, že dotyčný mě někam vytahne a sám nepřijde svědčí o té velikosti. No tak jsem si na cestě domů alespoň nakoupil :D :D
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
14.09.2020 18:45  
Darknext
Docela jsem se pobavil jak rychle tenhle kluk odhadl zdejší uživatele tohoto jarmarku marnosti - naprosto souhlasím