pavoucek610 (23/175/54)

– Olomoucký kraj » Olomouc-Liboš

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Spolubydlení
Věk od: 18
Věk do: 25

Profil založen
03.09.2018

Počet návštěv
8810

Poslední aktivita
04.12.2018

VZTAH! <3
Základní:
Vzdělání/studuji: Základní
Práce: Student

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Černá
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Váhy
Etnikum: Rom

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Osobní:
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Noční život:Domácí typ Párty typ
O sobě:
POKUD NĚKDE UVIDÍTE TENTO POPISEK, DEJTE MI VĚDĚT. JE Z MÉ HLAVY A NENI FÉR, ABY HO POUŽIL KAŽDÝ. :)
Myslím, že důvod, proč naši prarodiče byli spolu i 50 let byl i ten, že neměli k dispozici ty tisíce lidí. Tisíce lidí, kteří nás sledují a jsou ochotni poskytnout rady, návody, útěchu ve zprávách na sociálních sítích.
Všichni totiž vidí, jaké to máš perfektní. Že už máš partnera, kde bydlíš, jaké máš auto, co si oblékáš, co jíš ... Vidí i to, jaké máš problémy.
Dnes, když má vztah problémy, lidé od nich utíkají. Vědí, že mají více ,,možností".
Vždyť tolik lidí nás má rádo, tolik nás obdivují, vyznávají ,,lásku".
Nikomu se nechce bojovat
O co?
Vše se dá vyměnit.
Řekneme si: ,, mám toho dost, jdu hledat dál ... "
Existují studie, které naznačují, že vážný vztah v této době, z důvodu používání technologií a množství informací trvá maximálně 2 - 3 roky.
Protože víme, jaké to je jednoduché vyměnit.
Neuvědomujeme si však, že láska je jediná věc, pro kterou stojí žít a že láska je tím klíčem, který nám pomůže zdolat všechny problémy ..

Jen z kraje pro upřesnění: Ne, nechci nikoho pomočit, nechci nikomu čuchat ponožky ani boty, nechci dokonce ani nikoho mučit v masce pejska nebo v plynové masce, nechci nic za peníze, nechci se v 1 ráno sejít a něco podniknout. Děkuji za pochopení a případným gurmánům vzkazuji, aby to nezkoušeli. Nyní k mému pohledu. ---->

Bojím se být s někým, kdo pořád nadává na nevěru a odsuzuje lidi. Nevěra není ( alespoň ne vždy ) něco, co by mělo druhému ublížit. Jde jen o uspokojení potřeby, kterou nám příroda dala. Prostě to tak je a někdy se to semele. Někdo se udrží a někdo ne. Bojím se lidí co to neustále odsuzují a nadávají ostatním, protože právě ti podvádí nejvíce, nebo na to alespoň myslí. Vím, o čem mluvím, protože jsem tohle kdysi dělal. Pořád jsem odsuzoval, nadával, ale proč? No protože jsem to dělal též a zklamal jsem sám sebe, tak jsem poučoval ostatní místo sebe. Samozřejmě, od té doby jsem změnil celkově svou povahu a charakter, ale kdysi jsem takový byl a tvrdím, že kdo někdy neudělal hloupost, nemá kam růst a z čeho se poučit. Odpovězte sami sobě na otázku..Ublížilo mi více to, že mě partner podvedl, nebo to, že si to užil s někým víc, protože se mnou ho to třeba nebaví? ..Tohle je podle mě dost zásadní otázka, protože člověku je od přírody dána ješitnost, žárlivost a lakotnost, takže se zaobírá spíš tím, že ten kdo ho podvedl nepatří jen JEMU, ale měl ho i někdo další. Ale lidi, MY nikoho nevlastníme! Partner s námi je, protože chce, ne protože musí! Tohle bychom si všichni měli uvědomit, než vyřkneme nějaký soud. To samé je, když má náš partner kamaráda. No a co? Když bude chtít, podvede kdykoliv a nějaké hlídání či žárlení tomu nepomůže, ba naopak..Někdy to právě vede k té nevěře. Všechno co jsem tu vypsal jsem kdysi dělal. Nejsem pyšný, ale člověk nějak roste. Já už vyrostl a teď to vím. Co vy? :-) pokračuj níže, pokud chceš. :)

Dnešní lidé ve společnosti jsou složití. Většina chce svalnatého, urostlého kluka, který má pár hadrů v peněžence. Co se to děje? Kam zmizela ta víra v lásku a další důležité věci? Každý může mít pár kilo navíc, každý může mít i blbé beďary...Já mám například na bocích strie z dob, kdy jsem posiloval ( ta doba je už dááávno pryč :D ). Jsme lidé. Nejsme naprogramované bytosti, které vypadají dokonale a každá skoro stejně. Vždyť v nedostatcích je také krása. Stačí ji odhalit. Toť k mému pohledu na nešvary dnešní doby.
Miluju zvířata! Jsou to úžasní tvorové, kteří naplňují každý můj den. Ptáci, kteří lítají kolem mi dodávají pocit svobody.
Miluju hudbu...Beyonce, Rihanna, Nicki, Lady gaga, Miley...Nadané dámy.
Mám rád vtipné kluky. Kluky, kteří jsou blázniví a vymyslí i tu největší hovadinu pod sluncem. Nemám zájem o něco na pár dní a ani nechci žádné nudes. Když je kluk inteligentní, věrný a svůj, tak si člověk nic víc nemůže přát od protějšku.
Vážím si toho, co mám, protože mi život, stejně jako plno dalším lidem, vzal to, co jsem nadevše miloval. Musíme se sebrat a jít dál. :) Díky za váš čas a hezký den :)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku