DevotedStudent (25/176/62)

– Ústí nad Orlici » + Vysočina

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

rayon.d.espoir
Hledám
Přátelství
Pokec
Spolubydlení
Věk od: 20
Věk do: 35

Profil založen
28.07.2018

Počet návštěv
28160

Poslední aktivita
01.06.2024

Přeji všem krásné dny. Pokud si myslíte, že můžu zpříjemnit ten Váš, napište :)
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Jiné

Postava: Hubená
Oči: Zelené
Brýle: Ano
Vlasy: Žádné
Barva vlasů: Světle hnědá
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Váhy
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
TwinkNa mladšíNa starší
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Biologie, Černý humor, Divadlo, Herectví, Historie, Chemie, Kultura, Literatura, Náboženství, Opera, Příroda, Sci-fi & Fantasy, Seriály, Šachy, Umění
Sport
Chůze, Jóga, Tanec
Muzika
Klasická hudba, Lidová, Muzikály, Opera, Pop, Vážná hudba
O sobě:
Pro Vás, kteří navštívíte můj profil, vítejte.

Je toho hodně, co bych rád, je toho hodně, co byste rádi vy, to tak prostě ve světě chodí, ale myslím, že se dá najít příjemná cesta, po níž se můžeme společně vydat. Prosím, dbejte na míru zdravého rozumu, všichni máme své dny a máme na ně nárok, ačkoliv tu moc dívek není, a ty, co si to o sobě myslí, tak moc nevypadají, nicméně, nikoho nesoudím :)
Prostě, pokud se mi chcete představit rozkrokem, budiž, to zvládnu, jenom já jsem byl učen se představovat trochu jinak a přeučovat se to kvůli Vám nebudu. Nebudu si dobírat ty, kteří zdraví neoriginálně, samotnému mi někdy rozum stojí, když vidím pěkného chlapa a to se potom těžko formuluje věta (ano, opravdu rozum a ne, nejsem arogantní). Jenom zase nezaručuji, že když neprokážete trochu invence, že já se budu vysilovat.

Trochu k tomu, co tady pohledávám, přijde mi, že tady pořád tak střídám kolonku "hledám vážný vztah", takže to uvedu na pravou míru tady. Ano, chci k sobě najít kluka, se kterým bych mohl budovat něco vážného, ale nějak k tomuto webu po těch letech nemám důvěru. Vracím se sem, protože jsem mezi vámi našel dost super lidí a ti, kteří tak super nebyli (pro mě), s těmi si prostě nepíšu. Jak jsem zmiňoval výš, to tak prostě chodí. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Teď věk, mám limit, mám slabost pro starší kluky/muže, zjistil jsem, že sexy čtyřicátník je kolikrát mnohem lepší na pohled než některá pětadvacítka. Smějte se mi, ale vážně jsem to nevěděl :D
Napsat může kdokoliv, opravdu, nedám si vás do bloku jen kvůli věku, ale nepůjdu s Vámi na procházku, ani do pelíšku ;) Ale je pravda, že do toho vztahu tak maximálně třicátník, promiňte, ale chci prostě žít vedle plus, mínus vrstevníka.

Jinak, myslím, že jsem psychicky docela stabilní a dokážu hodně věcí překousnout, takže se mě nebojte oslovit, pokud se Vám zdá, že bych mohl být zajímavý společník.

Poslední poznámka, záměrně až na konci, opravdu se vyplácí ten profil číst, pokud se totiž podíváte do kolonky vzhledu, zjistíte, že kromě (prý) docela pěkného těla taky prostě nemám vlasy, to je věc, která se už nezmění, pokud s tím nedokážete žít, v pohodě, nemyslím, že jsem ošklivý, ale prostě není za co tahat ;)

Přeji Vám všem hodně štěstí při hledání toho pravého pro Vás, nebo, ať už tady hledáte cokoliv ;)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
02.09.2020 15:33  
NIKEisLOUD   
◘WOW◘ (ver u me je to pocta)
29.06.2020 20:54  
22david   
slusny je]
16.05.2019 21:26  
Blackhawkie
Milovaný romantik :-)))
07.12.2018 19:25  
gibac
Luxusní body