Tom.Guardian (52/185/100)

– Ostatní země » Panama City/Panama

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nechci uvést

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 20
Věk do: 45

Profil založen
27.12.2007

Počet návštěv
342656

Poslední aktivita
22.06.2024

...nějak už mne omrzelo sem chodit...není skoro s kým pokecat!
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: zorroheld.

Jméno: Tom/ Zorro/ Berty/ Arny......

Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Svalnatá
Oči: Zelené
Brýle: Nechci uvést
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Černá
Vousy: Strniště
Znamení: Kozoroh
Etnikum: Jiné

Tetování: Málo
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Občas špeka
Sex:
Další:
Prádlo, Sport. oblečení, Latex, Kůže, Boty, Obleky, Skejťáci, Skinheadi, Uniformy, Piss, SM - soft, Rimming, Svazování, Vosk, Džíny a Kožené řemeny

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Středně
Délka penisu: 30 cm
Průměr penisu: 8 cm
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Astrologie, Astronomie, Auta, Cestování, Cizí jazyky, Čarodějnictví, Divadlo, Duchovno, Ezoterika, Filozofie, Fitness, Fotografování, Historie, Hudba, Knihy, Letadla, Meditace, Motorky, Procházky, Psychologie, Sport, Umění, Vaření, Věda, Zvířata
Sport
Adrenalinové sporty, Alpinning, Atletika, Bojová umění, Box, Cyklistika, Fitbox, Fitness, Fotbal, Horolezectví, Jóga, Kickboxing, Kulturistika, Lyžování, Motorsport, Plavání, Plážový volejbal, Posilovna, Potápění, Stolní tenis, Střelba, Tenis, Turistika, Veslování, Vodáctví, Volejbal, Windsurfing
Muzika
Alternativní, Dance, House, Metal, Pop, R&B, Reggae, Rock
Kuchyně
Vegetariánská, Zdravá strava
O sobě:
14.02.2019
Okopceno z profilu kluka, kterej to ma v hlave v poradku:

"Proč o sobě všichni tvrdíte, že jste normální a obyčejní? :D kdo by se s někým takovým měl chtít sejít? :P. Jsem tu abych tu nemusel být ani o chvíli dýl :). Pokud máte partnera, nevyjasněnou orientaci, zálibu v pissu, footu, opocených hadrech, profil bez fotky či jakýchkoliv údajů, tak si vyhrazuji právo neodpovědět."

Dalsi otazky?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

____________________________________________________


CHLAPY, CHLAPCI, MLÁDEŽNÍCI A KLUCI: jsem tu jen ze zvědavosti a proto od nikoho neočekávám sex, vztah, či cokoliv jiného. Berte mne prostě jen jako že jsem Voyaer. Líbí se mi mužské tělo, ale to je všechno. Nepatřím, ani nechci patřit do vaší komunity. Dík za pochopení :)


>......"So the graduations hang on the wall; But they never really helped us at all; No they never taught us what was real......." (A tak tituly visí na zdi, ale nikdy nám doopravdy nepomohly. Ne, nikdy nás nenaučili nic pravdivého......<
Billy Joel

Když tady čtu ty vaše požadavky:.....">chlap s velkým pérem<...>ženáč na sex schůzky<....>hledám aktiva a upřednostňuji takového, kterej se nesprchuje<.....>chci mužného medvěda s holou lebkou<...anebo ...>chci mrdat s tebou ve trojce, podmínka - péro nad 20cm<.....MAM RAD JENOM VYHOLENY PERA KOULE A DIRKY...*** atd.....atd....."

Co k tomu dodat? :)
Jste stále ještě hrdí na tu vaši "GAY" komunitu ? Jaké máte životní plány, cíle? Žádné? Myslíte, že si zamrdáte, až budete mít rozmrdané a inkontinentní otvory, až vám třeba bude 60 a nic z vlastní krásy, ani té vnitřní mít už nebudete?
Je mi Vás líto....ano, velmi rád Vás provokuji a ukazuju zde skoro nahé fotky, ovšem to naprosto neznamená, že s takovýma stupidníma ychtilama (myslím ty co píšou z hora uvedené požadavky) musím hned lézt do postele....? Už ani blejt bych z vás nemohl.....

VY HOVADA, zmente vase chovani,pac na ty vase vymrdy z vasich nemocnejch mozku nejsem zvedavej.....tohle uz mi proste nepiste, nebo vas pobliju :....... " Hledam starší aktivy na dnešní perverzni realek já 30 let pasiv poslusne spolykam nastavim v roli devky ja Plzensko, Praha prijel bych k vam na vikend "...... chovas se fakt nemozne ty prase....


Člověk může žít z mnohoznačné krásy světa, pokud ovšem přijme život jako nelítostný boj, v němž nakonec musí podlehnout „temnotě“ smrti.
Velikost člověka je v tom, že může hrdě vzdorovat a bezohledně prosazovat svoji „vůli k moci“, jejímž cílem musí být překonání člověka čili nadčlověk.
Friedrich Nietzsche

Zboznuji takoveto statusy:
´AKTIV S VELKYM PEREM SE NAJDE NA NECO STALEJSIHO´???
´JSEM SUBIK A HLEDAM VZTAH...POKUD MAS VELKE PERO, NAPIS´...´kdo mi vymrda kundu´?.........hledam milence v soukromi nad 43 let´...anebo skoro 40-letej chlap pise ve svem profilu: .."mám zájem jen o sportovce nebo kluky co taky posilujou - věk 16 - 25, pokud nemáš sportovní postavu tak na vzkaz neodpovím.." ..tvl., kdyby to psal ten 16-letej kluk, tak to pochopim, ale na co si hraje tahle uz v letech stara buzna, to fakt nevim....njn., cim starsi buzerant, tim roste jeho jesitnost :).......anebo toto:...."Hledám společné a vzájemné honění, pište prosím jen s penisem 20 a více..." :)


nechapu, proc mi date plusko a zaroven jsem v ignoraci?
:)

07/2015 Tak jsem se chtel po dlouhe dobe zase s nekym dat dohromady, alespon na delsi cas, nez je pouhy tyden, jelikoz uz mne nebavi bezcitny a tudiz prosty sex na par minut, ci hodin. OMG, jak ja jsem naivni idiot ;)
S jednim to vypadalo slibne a ja, jako vzdy, bych pro nej udelal prvni posledni. Po zhruba 5 dnech - mozna, ze tech dnu bylo mene - mne bylo z jeho strany setrne sdeleno, ze si nas vztah jeste musi rozmyslet, ponevadz nemuze zapomenout na svuj vztah predesly a proto tedy potrebuje cas si to ujasnit v palici. No ok, rikam si, tak jo, dej mu ten cas........nojo, to bych ale nesmel nechtene vyslechnout jeho telefonat s nekym, s kym si prave udelal rande chvilku pote, co chtel cas na rozmyslenou ;)

Dalsi "tezky" pripad se chtel mermomoci sejit a to co nejdrive.....navrhl jsem sobotu, nedeli a pondeli s tim, ze bych k nemu i dojel, kdyz je jeho pohyb omezeny, jelikoz nema auto ;). Odpoved byla vcelku lapidarni; ...."...mno, v sobotu uz mam rande, v nedeli a pondeli musim byt doma, pac prijedou rodice z dovoleny. Pockej, ted asi nerozumim pisi mu, jak jako rande? Ano odvetil, v sobotu mam s nekym rande a jedu za nim do Prahy ;) , takze cas na tebe nemam......tak ja na to; a proc ses jako chtel sejit se mnou ? No protoze je to nejiste, nevim jak se mi bude libit. ;) No prima chlape, odpovidam, takze ja uz s tebou zadny rande nechci aby bylo jasny a mej se fajn! A proc jako? No jednoduse, ja neminim stat v nejake pomyslne fronte a cekat na to az si se mnou nejaky stupidni borecek udela termin na rande ;) Boze, byl ten kluk tak blbej, nebo tolik namyslenej ?

Do tretice, ovsem opravdova raritka, co se gay-komunity tyce;.....
psal jsem si delsi dobu s klukem, ktery tvrdil, ze jsme spolu pred lety meli nejakou mensi postelovou eskapadu. Za boha jsem si na nej nemohl vzpomenout. Vim, zni to jako bych byl nejaky namysleny zmrd, kterej strida kluky jak na bezicim pasu v posilovne, ale tak tomu rozhodne neni a at jsem premyslel jak jsem premyslel, nevzpomnel sem si na nej. On stale opakoval, ze chtel tenkrat vice nez jednu noc sexu, ale ze pry byl jeste mlady a nevyboureny a ze hledal spis jen ten sex. Tak jsme zacali znovu konverzovat a bylo to s nim docela vtipny. Pozdeji jsem z jeho psani zjistil, ze je velmi rad submisivni v roli ponizene devky ;) Subici mi docela vyhovuji, ovsem nesmi to byt z jejich strany pravidlem se nechat jen ponizovat. Pozdeji napsal na whats app, ze se chce sejit a ja souhlasil. Ac mam Whats app stale aktivni, nehledim a nectu zpravy ihned, ktere mi chodi a proto me docela zaskocila jeho neadekvatni reakce:......" Hele ja ti napsal, ze mam tehdy a tehdy cas se sejit a ty jsi nereagoval, tak uz nemam zajem...." s udivem jsem odpovedel, ze jsem tu zpravu cetl az ted, o 10 minut pozdeji....." tvoje chyba, nejsem ten typ kluka, ktery na nekoho ceka, mam 3 firmy a jsem navyklej na to, ze moji zamestnanci plni me prikazy ihned !!! ...." znela odpoved :))))....dobre, beru na vedomi a smazal jej z kontaktu. Zhruba za 2 mesice mi pise znova, ze pry se tenkrat unahlil a jestli mu dam jeste jednu sanci. Ok, mas ji mit. Kdyz jsem vsak vyjizdel k predem domluvenemu terminu schuzky, napsal, ze si to rozmyslel a at nejezdim. Duvodem byl udajne fakt, ze se jiz roky s nikym nesesel a dostal ze mne strach ;) Nereagoval sem nijak neprirozene a slusne jsem mu napsal, ze to chapu, ale at uz mi da pokoj a prestane me obtezovat. Druhy den jsem cetl dalsi omluvy od nej a tak sem se nechal znovu zlakat na dalsi rande na ktery jsem pro nej mel prijet autem. Kdyz bylo vse domluveno, zacal se ptat na takovy sracky, jakoze jestli kourim a piju alkohol, bo jestli hulim travu??? Odvetil jsem, ze zasadne jako sportovec nekourim, obcas dam vino a travu. OMG, malem mi vypadly oci z dulku, kdyz jsem cetl jeho reakci !!!!?????? Hele, ja potrebuju v kazdym okamziku odvest domu, pokud se mi to s tebou nebude libit (jako na tom randeti), takze jestli si nedokazes odpustit alkohol, kdyz se se mnou sejdes, tak to pada, aby bylo jasny!!!! Na to uz nasledovalo moje " tak jdi do prdele a sejdi se s nekym jinym....." Vaz slova, napsal.....nedavno me sekretar jednoho politika take verbalne napadl a za hodinu jiz nebyl ve funkci sekretare....!!!!!
;) ........mam pokracovat ?????? xDDD

Resumé: davam si zase dalsi rok pauzu a budu jen bezprizorne a tupe nejaky existence sukat xD


Kamarad mi ted poslal zajimavy clanek z nejakeho casopisu a ja se mu nejdrive ze srdce zasmal, ale po asi 10-ti minutach jsem jej cetl znovu a znovu........nebudete tomu verit, ale ja jsem tam nasel mnoho paralel z meho zivota ....... zkuzte si to precist, pouci vas to - mozna ;))

"Pakliže vám tragické nápadníky nedohazují kamarádi, ale paradoxně je většinou pozvete na schůzku vy sám, asi by bylo načase se přestat vymlouvat, že je zkrátka pan Amor magor. Nesnažte se nepříjemné zkušenosti vytěsňovat z paměti, naopak zkuste sám v sobě najít upřímnou odpověď, z čeho pramení ono nutkání vybírat si zoufale nekompatibilní protějšky, popřípadě jaké měli společné rysy. Dost možná dospějete k překvapivému zjištění, že všichni nápadněpřipomínají vašeho otce, s nímž vás nepojí zrovna idylické vazby, popřípaděbývalého přítele, s jehož odchodem jste se dosud nesrovnal. Jiní muži pro změnu trpí takzvaným „spasitelským komplexem“, kdy si k sobě podvědomě přitahují zamindrákované, zadlužené, drogově závislé či jinak neperspektivní partnery, které je třeba ustavičně tahat z průšvihu......Člověk nemusí být promovaným magistrem psychologie, aby si domyslel, že není záhodno si skrze love story kompenzovat jakýkoli vnitřní problém, jelikožjediné, čeho tím docílíte, budou další a další pokřivené vztahy. Polovinou úspěchu je tedy připustit si, že si s sebou – ať už z dětství nebo z předchozího soužití - nesete nezahojené šrámy nebo nesprávné vzory, které negativněpoznamenávají váš současný milostný život. Únikový východ z tohoto začarovaného kruhu typicky vede skrze vyrovnání se s prapůvodním problémem, který vás dost možná tíží a ovlivňuje více, než sám tušíte......"

=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0

Chapu, ze je clovek naladovy a i to, ze neni mozne s nim vzdy komunikovat v pohode......ovsem co dokazi buzny ohledne tohoto tematu mne opravdu privadi na cestu "Alice of the Chains (Wonderland)"....

><<<<<<<<<<<<<<<<>>><<<<<<<<<<<<<<

Tak a je to tu......lidske geny se pritahuji a odpuzuji presne tak jako magnet se vzajemne opacnou polarizaci. Dokazali to nyni vedci po 5-letech studovani partneru......

Co to muze znamenat pro nas vsechny tady? ;)

Tak jednak muzeme lovit kluky - kteri se nam libi - jak chceme a namahat se jak voli ;)) , zaplatit mu studium, koupit auto, byt....proste cokoliv ;) (nikdy bych to ja takhle debilne asi nedelal).....a stejne by nam to bylo hovno platny, kdyz by ty geny proste nefungovaly a nepritahovaly by se ;)
Proste jsme soucasti vesmiru a nic se s tim neda udelat.

Vemte si z toho kamaradi moji dobri ponauceni anebo alespon o tom zacnete premejslet...... ;))
Zase tady urcite timto nekoho naseru ;)))

><><><><><<<<<<><<<<<<<<<<<><<<><<<><<

Co ze je Gaykomunita? Namyslenost, jesitnost, lez, pretvarka, nevera a pachani hrichu na druhem....... jako ze se kazdy musi vyradit? Hmm....40 - 50-leti chlapy maji stale zamrzlou pubertu? Jo, jsem gay a stydim se za to !!!

Brzo zas budete mit hody - Prague Pride - zas budu muset synovi vysvetlovat, proc nektere holky v pruvodu nemaji kozy a proc nekteri kluci maji jen ze srandy damske kalhotky potrisnene cervenou barvou....??? Mega-Nechutnost !! ;)))

><<<<<<><<<<><<<<<>><><<<<<<<><<<<<<>

Zacínají mi zde psát pánové v mojem věku, kteří mne chtějí potažmu varovat před určitými "mladšími" individui na tomto serveru. Chtějí se opravdu vyplakat na mojem svalnatém a otcovském rameni, anebo hrají falešnou hru?

Jeden takový chlapík mě varoval před zhruba 18-letým mladíkem, s kterým si už léta "píši" a ztežoval si, jak ho obral o penize, čas a lásku.........jo, napsal jsem mu, že se nemůže divit, když on 40-cátník rozmazluje prakticky ještě mladé nezralé děcko a očekává že tento nezkušený mladý "Kryplík" mu bude věrný do konce jeho života?

Pánové, jistě Vám také bylo někdy 18 let? Takže mne kdyby někdo chtěl v tomto mladí uvázat k řetězu, určitě bych nesohlasil a utekl.......

Brisantní na této zprávě od nejmenovaného 40-cátníka ale bylo, když přeposlal můj comment tomu zajícovi a ten mi obratem napsal s úsměvem jemu podobném poznámku: ...."hele dědek o tobě tvrdí, že máš nulovou inteligenci, páč si ve slově "Kryplík" napsal měkké I....... :)

Smáli jsme se tomu oba, já a ten mladík snad dva dny
:)))

Pane 40-cátníku - je mi Vás upřímně líto a vězte, že štěstí v tomto žívotě nikdy takovým jednáním neučiníte.....

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Dříve jsem žil s ženami a měl jsem s nimi hlavně problém v tom, že mě všude hlídaly a špiclovaly....lezly do mobilu a četly obsah TŘEBA I FIREMNÍCH sms etc........
TAKŽE KLUCI, PROBUĎTE SE - JSTE HORŠÍ NEŽ VŠECHNY TY ŽENSKÝ DOHROMADY ! VZTAH JE O DŮVĚŘE, NIKOLIV O POCHYBOVÁNÍ O DRUHÉM....
POKUD SI NEDÁTE ŘÍCT, ZŮSTANETE SAMY....TAK JAKO JÁ!! :)))


JSEM BÝVALÝ PROFESIONÁLNÍ VOJÁK, TAKŽE SI DOBŘE ROZMYSLETE CO MI TADY NAPÍŠETE. NEBERTE TO JAKO VYHRŮŽKU, NÝBRŽ JAKO FACT, ŽE NEJSEM ZVĚDAVEJ NA NEHMATATELNÉ KRAVINY, JELIKOŽ MÁM RÁD ROVINU VE VŠECH SMĚRECH .... :) MOJE PŘEZDÍVKA JE: "ArmyFreak" _)


BUZNY ZLATOKOPKY JSOU NESKUTEČNĚ PŘÍŠERNÁ DUTÁ STVOŘENÍ :) - STAČÍ NAPSAT DO PROFILU, ŽE JSTE PODNIKATEL A OKAMŽITĚ SE VÁM JEJICH SLINY LEPÍ NA VYLEŠTĚNÉ POLOBOTKY OD GUCCI :)

ZAJÍMALA BY MNE PŘEDEVŠÍM JEDNA VĚC - NAPŘ. POKUD BYCH BYL PROFESÍ BAGRISTOU NA STAVBĚ - BY BYL ROVNĚŽ TAKOVÝ ZÁJEM ZE STRANY ZLATOKOPEK O MOJÍ OSOBU, RESPEKTIVE O PENĚŽENKU ???....... VĚZTE, ŽE Z 99% VŮBEC ŽÁDNÝ.....

TAKŽE, KDYBYCH SE PŘEMĚNIL NA CHVÍLI NA ZMÍNĚNOU ZLATOKOPKU, TAK BYCH LOGICKOU DEDUKCÍ MUSEL PŘIJÍT NA TO, ŽE TEN BAGRISTA MUŽE V PODSTATĚ VYDĚLÁVAT DALEKO VÍCE, NEŽ PRŮMĚRNÝ ČESKÝ PODNIKATEL - KTERÝ VĚTŠINOU ÚSPĚŠNĚ TUNELUJE SVOJÍ FIRMU......TAKÉ JSTE O TOM UVAŽOVALI..? _))

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><

PRO TY CO MĚ NEZNAJÍ, TAK SOUHLAS - JSEM VELMI KONTROVERZNÍ A SCHIZOFRENICKÁ OSOBA, JAK MĚ ZDE OBČAS NĚJACÍ RÁDOBY "LIDŠTÍ" SAMOSOUDCI POSMĚŠNĚ OZNAČUJÍ :) - ALE VY HRDINOVÉ PŘES PÍSMENKA NEMÁTE MANDÁT MNE TU JAKKOLIV KOMENTOVAT, BO KRITIZOVAT - JÁ VÁM TAKY NEPÍŠU JAK JSTE DOKONALÍ, KRÁSNÍ, ÚCHVATNÍ A SEXY S VAŠEMA FOTKAMA ČŮRÁKŮ, ZADNIC, NAŠPULENEJCH XICHTŮ A TAK PODOBNĚ......OVĚNČENI KŘÍDLY IBOYSU A NESCHOPNI EXISTOVAT V TVRDÉ REALITĚ
:()

takže pro Vás platí: ŽIJ A NECH ŽÍT !!!

--------------------------------------------------

Něco sem o sobě napsat?
NE !!!
Bylo by to stejný, jako si n***t do vlastní huby !!!!!
_____________________________________________________

NECHÁPU KLUKY, RESPEKTIVE CHLAPY, KTEŘÍ IB POUŽÍVAJÍ JAKO NĚJAKÝ FRANČÍZOVÝ SEXUÁLNÍ-AUTOMAT (myšleno jako automat na kávu, čaj,polévku bo na PRIMEROS-ŠPRICKY :*)) -
PO VHOZENÍ MINCE JIM S PRAVDĚPODOBNOSTÍ 50:1 ZCELA JISTĚ VYPADNE V NEJLEPŠÍM PŘÍPADĚ OLEZLÁ ANEBO JIŽ NÁZNAKEM HNILOBNÁ ŠLUPKA OD BANÁNU NA KTEROU NENÍ OD POHLEDU RADNO SÁHNOUT...
:)
:(

_________________________________________________


JO a VAŠE ŽIVOTNÍ NÁZORY VE SMYSLU PRÁVA "SVOBODNÉHO" OBČANA NAŠÍ ÚŽASNÉ KAPITALISTICKÉ SPOLEČNOSTI SI TO MYSLET MŮŽETE - což mi je naprosto Fuck - TAKŽE VAŠE URÁŽKY A NADÁVKY NEZMĚNÍ NIC NA TOM - ŽE JSEM SE STAL EXTRÉMNÍM PESIMISTOU V OBLASTI OTÁZKY SPOLEČNÉHO SOUŽITÍ DVOU CHLAPŮ. TOTO POVAŽUJI DLE GENETICKÉ INDISPOZICE ZA NAPROSTO VYLOUČENÉ - např.: ....z "fyziologické definice druhu a pohlaví člověka (Male - Female)(Sigmund Freud)......" .....a pokud je tu někdo ready a chce slušně komunikovat(prosím o lidi rozumné a inteligentní, nesnáším totiž hloupé dementy), aby napsali co si o této rozporuplné otázce myslí......

_________________________________________________


Hloupost lidí je vlastnost člověka, která je bezmezná a nekonečná .....

PROČ?

jsme bytostmi, které pravděpodobně nezplodil Bůh a ani jsme
vývojově nevznikli z našich milovaných a hravých opiček - :oO)
z grundu nevěřím na "DARWINOVU" vcelku úsměvnou teorii, takže se zbývá zaobírat "Mimozemšťany"

HLOUPOST neboli BLBOST lidí (nemyslím to zle a nemůžeme za to) by se dala asi přirovnat k našemu nekonečnému vesmíru takto:

"Faktem jednoznačně zůstává ta skutečnost, že naše reálné čtyř-rozměrné Universum se stále víc a víc rozpíná a nějakou tu stovku miliard let se to pravděpodobně nezmění - takže tento poznatek nás nutí vyvodit formulaci oné LIDSKÉ BLBOSTI - která přirozenou posloupností expanduje stejně jako náš nekonečný Vesmír .....

Díky 2. postulátu vesmírné "Termodynamiky" - která dokazuje, že veškerá hmota vznikla díky velkému třesku (BigBang) jenž ubíhá časoprostorem miliardy let a to od počátku prapůvodního nastaveného "absolutního pořádku" z hlediska uskupení těles, planet, asteroidů, atomů, pozitronů, quarks e.t.c. - a rozkvétá v takzvaný "absolutní nepořádek" veškeré živé i neživé hmoty.

Po dosažení "absolutního chaosu" - kdy se již dávno obrátil směr běhu časoprostorového ukazatele a v době, ve které jsme nekonečně expandovali v Univerzu - nyní nastává obrat k opětovné kontrakci celého univerza do formy absolutně komprimované hmoty .....

RESUMÉ: ...."existence vesmíru je tedy přímo úměrná lidské blbosti....anebo i možná naopak ?" Výhodou je, že ze shora popsaného 2. postulátu termodynamiky bude i mentální rovina lidí stále více a více omezenější. Neříkám ovšem, že se lidské pokolení dožije tohoto obratu ve vesmíru, takže ani toho, že mezi lidmi nastane nějaké viditelné zlepšení v jejich společném soužití - ba naopak...
:))
:))

_________________________________________________________________

JEŠTĚ JEDNOU KRITIKA BUZEN NA MOJÍ OSOBU:

KDYŽ ME TU ZKRITIZUJE NĚJAKÝ CUCÁK KOLEM 20 LET - (názvy nicků zde není nutno uvádět, jelikož zmínění si vytváří stále nové a nové) - VE SMYSLU TOHO, ŽE JSEM NAPROSTO UBOHEJ STAREJ GAY, ŽE UŽ MÁM ŠEDINY, ŽE JSEM PŘESNÁ UKÁZKA ČLOVĚKA, KTERÝ DO SEBE CELÝ ŽIVOT CPAL HORMONY, STEROIDY a JINÉ SRAČKY, ŽE VYUŽÍVÁM MLADÉ KLUKY (Mimochodem jsem jako vrcholový plavec a vodní pólista byl pod stálou dopingovou kontrolou a nedělal jsem sport zvaný chybně "Body-Building", takže steroidy jsem nikdy nepotřeboval) - DOKONCE JSEM ČETL ZPRÁVU OD JEDNOHO OPRAVDU DEMENTNÍHO STVOŘENÍ, který mi napsal, co že hledám na IB, když je to seznamka "JEN" PRO MLADÉ KLUKY !??? :) KDE TO TEN IDIOT VZAL? Tady v podmínkach serveru něco takového stojí...? - (bože jak někdo může být takhle nenávistnej a omezenej v podstatnejch životních názorech a navíc v komunitě buzen, když tvrdí, že je GAY ?) -

NO....JÁ SÁM UŽ NEVÍM CO VŠECHNO MI JEŠTĚ CHCETE VY DUTÉ HLAVY BEZ PÁTEŘE A S MIKRO-MOZKEM (slípky mají vyšší IQ) VYČÍTAT ?

TAK POTOM SE PTÁM SÁM SEBE - CO ŽE JSEM TĚMTO UBOHÝM MLADÍKŮM TOLIK HROZNÉHO PROVEDL, ŽE MAJÍ TENDENCI MI TO ZDE NAKLÁDAT (V REÁLU BY ASI NA MĚ NIC VYTÁHNOUT NEDOKÁZALI, SI MYSLÍM - COŽ JIM PRO ZMĚNU JAKO JEDINOU VĚC SCHVALUJU :))) ????
NECHCI TU NA TOTO TÉMA PLÁCAT NĚJAKÁ MOUDRA JAKO ZDE PÍŠE SNAD KAŽDÉMU PAN "DaddyBears" :) A PROTO TO ZKRÁTÍM NA POUHOU A JEDNU RADU:

PÁNOVÉ, KLUCI A SLEČNY.....SDĚLUJI VÁM ABYSTE SI UVĚDOMILI, ŽE VAŠE MLÁDÍ NENÍ VĚČNÉ A I JÁ VÍM NAPROSTO PŘESNĚ, ŽE VÁS "ZUB ČASU" ROVNĚŽ DOSTIHNE - NAVÍC MÁM OPORU V MÉM SYNOVI, KTERÝ MĚ MÁ RÁD A JÁ VÍM, ŽE AŽ BUDU OPRAVDU "STAREJ" ČLOVĚK, ŽE ON SE O MĚ POSTARÁ - AVŠAK KDO SE POSTARÁ O VÁS VY BANDO NAMYŠLENEJCH, HLOUPEJCH A AROGANTNÍCH ZMETKŮ BEZ ÚCTY KE STARŠÍM, K RODIČŮM A VŮBEC VŠEM LIDEM NA PLANETĚ ?

TAKŽE VŠE CO NAPÍŠETE ZDE NA MOU ADRESU OHLEDNĚ MÉHO VĚKU, NÁZORŮ, KRITIKY A JINÝCH MÝCH VLASTNÍCH A SVOBODNÝCH ÚVAH - OD VÁS BERU S ABSOLUTNÍM KLIDEM, POBAVENÍM, BA S ÚSMĚVEM :) - JAK ŘEKL JEDEN NĚMECKÝ FILOSOF JEHOŽ JMÉNO TU UVÁDěT NETŘEBA, PÁČ JSTE JEJ STEJNĚ NIKDY V ŽIVOTĚ NESLYŠELI :): "......to co mě dnes nezabije.....to mě zítra několikanásobně posílí......"
TOHLE HESLO JE VELMI REÁLNÉ, A VĚŘTE ŽE SE JIM ŘÍDÍM OD MLADA......Z TOHO PLYNE PRO VÁS JEDNA NEMILÁ SKUTEČNOST - PŘIZNEJTE SI, ŽE NA MNE PROSTĚ NEMÁTE ROZBUŠKY ANI PATRONY :_) !!!

JINÁ VĚC A O TO VÍC BRIZANTNÍ JE TA, KDYŽ VÁS VĚKOVÝ VRSTEVNÍK OZNAČÍ JAKO "VYJEBANOU DĚVKU" A ZMRDA PROTO, JELIKOŽ JSTE MU PŘEDTÍM ODEPŘELI POSLAT NAHÉ FOTKY, ANEBO KDYŽ JSTE ODMÍTLI JEHO POZVÁNÍ NA RANDE (respektive termín k setkání kde si to máte dle jeho slov rozdat ve velmi trvdém stylu a NA FÉROVKU)¨)? - NEVÍM, ALE VY MNE PSÁT OPRAVDU NEMUSÍTE - ZTRÁTA ČASU - MÁM K VÁM ODPOR - NEJSEM WC-SEX-TURISTA NA HLAVÁKU.....
:)

PRO SHORA UVEDENÉ MĚ NAPADLO JEŠTĚ PÁR PÍSMEN:

CHLAPI a JIM PODOBNÍ....VĚŘTE, ŽE NIKDO Z VÁS MĚ NEDOKÁŽE URAZIT, ČI JINAK VYVÉST Z MÍRY......JSEM NATOLIK PŘIROZENĚ SILNÁ A I FILOSOFICKÝM VZDĚLÁNÍM VYTRÉNOVANÁ OSOBNOST, ŽE I KDYBY JSTE NA MĚ ŠTÍPALI DŘÍVÍ, ROZKRÁJELI MĚ NA KOUSKY - TAK SE JEN PODRBU NA ZÁTYLKU A SMETU VÁS ZE MNE A JDU DÁL.....tohle neřekl žádnej filosof - TOTO VÁM ŘÍKÁM UPŘÍMNĚ JÁ SÁM...

A JEŠTĚ OHLEDNĚ VAŠICH MÍNUSEK A IGNORU TADY NA IB?
CHÁPU VÁS - JE TO VAŠE OBRANNÉ PODPRAHOVÉ GESTO (nezlobte se, do češtiny vám to překládat nebudu, jste totiž nehorázně líní, takže si stačí někde na internetu najít stručný naučný slovník a pak už budete snad rozumět...) -

TEN KDO NEMÁ JINÉ ARGUMENTY, NEBO MENTÁLNÍ PROSTŘEDKY K TOMU ABY ÚSPĚŠNĚ KOMUNIKOVAL S LIDMI, TAK CHÁPU, ŽE TAKOVÝ ČLOVĚK MÁ STRACH Z PŘÍMÉ KOMUNIKACE, JELIKOŽ VÁŠ JEDINÝ ZPŮSOB KONVERZACE ZA VÁS VĚTŠINOU VYTVÁŘÍ MASOVÁ A SMĚŠNÁ BUBLINA JMÉNEM "FaceBook" - POTOM JSTE STRAŠNĚ SILNÍ VE STÍNU NEREÁLNÉHO SVĚTA A PŘIDĚLUJETE MÍNUSKA JAK URVANÝ ZE ŘETĚZU A NECHÁPETE, ŽE SI REALNÝ-CHLAP Z VAŠICH "endo-sekretních nadávek" STEJNĚ NIC NEDĚLÁ - JE TO JAK JSEM UŽ PSAL -
"GESTO" VELMI SLABÝCH JEDINCŮ, KTEŘÍ V ŽIVOTĚ NENAJDOU UPLATNĚNÍ V REÁLNÉM SVĚTĚ :)

(například mládenec z IB-Nickem (pokud jej již nesmazal a neudělal si nový): "DonCico"
- ten by o své blbosti, rasistickým urážkám třeba na Slováky a nenávisti k druhejm mohl napsat román, tedy pokud by mu to jeho nemocná duše umožňovala....vid, blbečku.....? :)

JIŽ DELŠÍ DOBU JE ZNÁMÝ FAKT, ŽE BY LIDI MEZI SEBOU V BUDOUCNU MĚLI PŘESTAT KOMUNIKOVAT ÚPLNĚ, PÁČ TO UŠETŘÍ ČAS A REALITA SE TAK STANE NEPOHODLNÝM A ZASTARALÝM SPOLEČNÍKEM - NO POTĚŠ TEDY KRAKONOŠE......UŽ SE NA TO TĚŠÍM..... I hate facebook....totally!!!

HAHA......už je to tady /16.08.2012/ - HODNOTA AKCIÍ "FACEBOOK" PERMANENTNĚ KLESÁ NA SVĚTOVÉ BURZE..... HEEEH, TO JSEM FACT NEČEKAL, ŽE TA UBOHÁ BUBLINA VYDRŽÍ JEN TAK KRÁTKÝ ČAS, NEŽ BRZO ÚPLNĚ SPLASKNE....

:)))))

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

O POLITIKU SE MOC NESTARÁM.....ALE CO JE MOC, TO JE PŘÍLIŽ::::::

"......i kdyby znásilnili moji ženu, přikázal bych jí porodit...." - řekl jeden nejmenovaný polský poslanec...

(bylo vyrčeno 19.11.2012 v polském parlamentu)


Poznámka k tomuto kecu: tyjooo, ty polskej pánbíčkáři - toho, koho měl někdo znásilnit a to ocelovou tyčí s otřepem bys měl bejt ty a nejmín 5 x po sobě...!!!

.....páni, věřím, že ten polský zmrd, který se nazývá poslancem by to narozené děcko měl opravdu rád.....?????!!!!!
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
15.07.2020 22:11  
Tom.Guardian
"HelFok"
Heeh....teda tys mi to nandal nadhero :)
Ty nesneses kritiku jelito, ze jsi me dal do ignoru? Uz ted te lituju. :)
14.07.2020 23:05  
HelFok
Nabušená buzna, která kritizuje druhé za, co je sám.
13.07.2020 15:11  
BlondatyMizera
Jeden z nejkrásnějších a nejvíce inteligentních chlapů jakého jsem kdy na seznamkách mohl poznat. Strašně nebezpečná kombinace :)
28.08.2018 20:56  
MeNot
I ty gaunere :) Proč ten´martinekmm´ to píše na svém profilu, to ti vyhrožuje? :)
A fakt jsi byl u kontrarozvědky? A u které?
Napiš mi o tom, pls. ve zprávě, dík.
21.02.2018 14:48  
MeNot
Proč tě ty bukvice tak nenávidí? Protože jsi pěkný, charismatický pravý chlap a s nikým se nesereš a nemáš z nich strach? xD Tomí, vím že je máš v nohavicích, ale drž se! Těším se zase na fotbal a pokec s tebou u pivajze :)
26.01.2018 17:26  
Tom.Guardian
"MeNot"
neres kamo psychopaty :)
23.01.2018 20:26  
MeNot
#Deny6#
Histrionská porucha osobnosti !
Tome, to je magor :D
10.01.2018 01:26  
Tom.Guardian
Denisek96
jemi jedno co o me pises, ale nechapu jak si prisel na ten humus s hovnama v pytliku.....a taky kdy a kde jsi byl u mne v byte? Jsi byl jako u mne v Mnichove jo? O tom fakt nic nevim debile. Zij dal ten tvuj zivot, nemas ho peknej.....
23.04.2017 06:50  
tomkel
sexouš
24.02.2017 20:22  
wwx
,,born to blossom, bloom to perish." Díky za ukázání toho, jak bych fakt nechtěl dopadnout :-)
05.12.2016 23:36  
sub_dobytek
dobrý zájmy, hezkej chlap!
29.11.2016 21:50  
petkoe
wow tak tomuto sa hovorí CHLAP AKO HORA :O :)
23.09.2016 23:35  
Tom.Guardian
piwi: já že se tu s každým hádám? Přečti si ty senilní romány na mojí osobu, pak třeba pochopíš....
22.09.2016 20:20  
piwi
To se tady s každým hádá
22.09.2016 18:17  
acokdyby
..proboha co je to tady? nevěřím....
29.07.2016 15:10  
Tom.Guardian
fotr123: aliaz Milan Kastner......
koukam, ze jsis ty pako vyjebany kvuli me zrusil profil. To jsi se i odstehoval, kdyz jsem zjistil tvoji IP i domovni adresu? Nebo te zase zavreli do blazince? :) To vis Milanku, takhle to chodi, kdyz pomlouvas lidi, kteri si to nenechaji libit. Jsem zvedav na tvuj novy profil, ktery si tu zajiste udelas, pac bez tveho chorobneho stalkovani mladiku asi nebudes moci v klidu zit, vid? :) Mej se debile ......
25.07.2016 23:54  
Rafael.V
Dnes jsem měl náladu úplně na P...., ale tenhle profil mi tu náladu napravil,,, dlouho jsem se tak nezasmál..... :D
05.05.2016 00:58  
kolavas
Dejme vyjímečným jedincům příležitost....!! přál bych mu to, ale opravdu to mu nezávidím, děkuju za mých 16/4,5
04.03.2016 11:08  
blasphemer
Z nočníku broušenou vázu neuděláš... :D
29.02.2016 09:36  
Tom.Guardian
Zdar brachu;) Diky za mentalni podporu ! Zazil jsem jiz opravdu dost narusene existence, ale tenhle "Fotr123" predcil naprosto vsechny psychopaticke devianty :)
28.02.2016 11:49  
blasphemer
Dlouho jsem tenhle profil nenavštívil a koukám, že se žádná změna nekoná. Tohle mě baví :D Zoufalé, zklamané, nebo závistí posedé buzničky a dědkové prudí, chrlí síru a plameny, vyhrožují, Tom se směje (taky proč ne), figurky to nasírá a o to víc se snaží. Marně. Holt je Tom veliké sousto :) Budu sem chodit častěji. Bavím se královsky :D Tome vydrž a pevné nervy!
01.02.2016 20:49  
Tom.Guardian
tak poslouchej ty psychopate (Fotr123), ted jdes do ignoru, ovsem ne kvuli tvoji psychoze vudsi me osobe, nybrz proto, ze ty tvy sracky, co tu pises, mi zasvinujou celou knihu vzkazu. Me ty tve komentare naprosto nezajimaj, i kdyz me v nich jen urazis, cemuz se od srdce smeju, jelikoz psat si muzes ve virtualnim svete cokoliv, treba ze mam misto kouli picu, respektive by ne zajimalo - a vim ze na to nemas zasadne patrony - abys mi to povedel do oci. Osobne mi nepripadas tvym chovanim jako rovnej chlap, nybrz jako ufnukana holka. Jeste na zaver podotykam, ze sam nikdy nebudu a to i kdyby se na me vsichni klouckove, jak rikas vykaslali, mam totiz vlastni deti, ktery me maj jako otce opravdu rady, coz ty v zivote nepochopis a hlavne je dulezity, ze ve stari nebudu sam jako ty ! Vlastne proti tobe nic nemam, spis je mi te docela lito, mej se.
26.01.2016 23:43  
HappySmile
Tvl Chcípni Milane(fotr123)
a přestan psát na zdi mejm kamošům. Ty si zralej na psychárnu ty magore. A zmiz z mýho života!
07.12.2015 14:56  
acokdyby
....ale myslím že moc je moc...
13.11.2015 20:08  
AssRapist
ježiši...😕
13.11.2015 18:26  
Ledermann
vyplatí se přečíst jeho komentář až do konce, protože má ve všem pravdu! Je to zkrátka sympaťák a navíc atraktivní chlap!!!
08.11.2015 23:48  
temcsi   
Sakra, to je CHLAP!
09.07.2015 14:26  
pallmal38
ahoj,tak to píše,sám život.Člověk se učí slušnému chování,ale někteří to nepoberou za celý svůj život.
30.10.2014 22:20  
sportgym
největší nejhezčí kozy na iboys :-)
11.09.2014 00:08  
hladamsituzby
Chlap podla môjho vkusu
14.07.2014 09:12  
Arron.winner
Tome díky že jsme si mohl přečíst tvoje zajímavé úvahy. A jinak mě je nyní 58 a rozhodně do \"starého železa\" ještě nepatřím a intenzivní život stojí za to !
15.03.2014 11:31  
novisac
přesně tak :D
04.01.2014 16:27  
Tom.Guardian
diky........takze jsem byl driv jen Beta-Samec? no teda Dejve--- :=)
04.01.2014 14:30  
novisac
Alfa Samec :D
07.12.2013 18:03  
Tom.Guardian
to: prgbear

je to retorický výraz a pokud nejsi melancholik, tak v tom nevidiš tu pravou sílu a kreativitu, což je mi docela líto :)
07.12.2013 16:04  
prgbear
Nebe nad hlavou je unikum ? A kde ? V kasárnách ? Stačí vylézt ven....
26.11.2013 18:06  
Tom.Guardian
ich grüsse dich auch herzlich aus München....... ' Ledermann"
a díky za pěkná slova v mojem GB.....ovšem pak nechápu, proč mě máš v ignoraci ? :)
25.11.2013 14:31  
Ledermann
to nejlepší, co jsem dneska tady našel a četl! Máš chlape skutečně ve všem pravdu! A pro mě jsi skutečnej sympaťák. Grüße aus 'Deutschland von Peter.
16.10.2013 14:49  
Hebr
to je dost dobrej profil......
12.10.2013 18:15  
FISTER1968
práve si dostal odomňa jedno veliké tučné plus.... patrí Ti právom chlape :-)
12.10.2013 18:13  
FISTER1968
CHLAP má byť! mužný a výstižný - len čumte bukvice vytočené a závidte :-))
07.10.2013 11:07  
Tom.Guardian
to "fajnanal":
při výrobě ocelových tyčí se tyto řežou na určité délky.....no a v místě řezu vznikají tzv. ocelové otřepy (ostré hrany), které jsou velmi nebezpečné pro člověka, kdyby ji vzal např. do ruky a proto se musí odstranit....stačí toto vysvětlení? :)
05.10.2013 20:40  
fajnanal
..když já nevím co je to ocelová tyč s "otřepem"?......
24.09.2013 22:47  
Tom.Guardian
to Droppy:

símtě....co by musel člověk mít za vlastnosti, aby ti vyhovoval? Mě se zdá, že si tu jen z lidí děláš prdel...koneckonců jseš dost provařenej dle zpráv ve tvém GB.....tak si hraj dál, nikdo o tebe nestojí :)
24.09.2013 22:27  
Droppy
Nic moc no.
11.09.2013 23:34  
hladamsituzby
Takeho chlapa uz dlho hladam...dlho
...při ňom by som si nasiel moje skryté tuzby..navždy má budeš rajcovat TOM
08.09.2013 13:44  
Tom.Guardian
....údaj není v metrické ani palcové soustavě :×/
08.09.2013 11:37  
yukumpumpu
30/8????neverím
30.08.2013 12:43  
bart1752
Necital som vsetko. Ale STE CHUDACI co cloveka odsudzujete len preto ze je starsi a ma daco v profile. Ako nepoviem nic keby ze ho pozaju dotycny vyse 2 rokov a potom daco hovoria ale je to ABSURDNE ABSOLUTNE UBOHE TRAPNE A STUPIDNE napisat nieco v preklad si kokot dat minus a ignore =) DETI Prosim vas uvedomte sa ;-) a to co najskor.
30.08.2013 06:53  
16krystof
velice dobře vypadající borec..
trochu víc toho nakecá,ale má pravdu..drž se***
13.07.2013 23:30  
LiifPinis
:> Souhlasím s Tomem Zlatokopky PRYČ a idioti namyšlený Polibte si Ři....:<
12.07.2013 19:45  
Tom.Guardian
Já Idiot? Já a léčit se? O mne že nemá nikdo zájem? Já že jsi mám zrušit profil a mám si hledat hvězdu v zasraném Mnichově? TY STUPIDNÍ PLEŠATÝ EMBRIO, NEPOŽADUJEŠ TOHO NĚJAK MOC NAJEDNOU? SEŽER VLASTNÍ HOVNO A ZAVŘI KLAPAČKU - BUDE TO ASI TO NEJLEPŠÍ CO MUŽEŠ UDĚLAT TY TRAPNÝ INDIVIDUUM :)
12.07.2013 19:37  
Tom.Guardian
ZDE KRÁSNÉ POČTENÍČKO TYPICKÉHO HŇUPA ZAMĚŘENÉHO NA SEX NA JEDNU NOC, KTERÝ NAPSAL ZDOLA UVEDENÉ ŽVÁSTY A DAL MNE DO IGNORU - ASI MĚL STRACH, ŽE BYCH JEJ UBIL PÍSMENAMA :)

'ENTRY' 19:27
Nazdar idiote, tak stupidní profil jsem tu opravdu neviděl. Měl by ses léčit a evidentně k délce tvého profilu, kdy o tebe nikdo nemá vůbec zájem, bych ho na tvém místě raději zrušil. Hledej nějakou hvězdu v nějakém zasraném Mnichově. Ty pohrdáš snad vším, čím pohrdat lze! Máš v hlavě nasráno a dáváš to dostatečně najevo! Je mi tě líto, ty jsi na tom opravdu velmi zle! Přeji Ti, ať se k tobě lidé chovají stejně, jako ty k nim.....
20.06.2013 16:11  
hladamsituzby
Potrebujem presne tento typ muza pri sebe mat...vrazdil by som ..........hehe .....
18.06.2013 15:49  
hladamsituzby
Je vysokoskolsky vzdelany je muzny ma svaly a je sarmantny co viac chciet?
18.06.2013 15:48  
hladamsituzby
je to najkrajsi a najsarmantnejsi muzny chlap co poznam...neda sa opisat ta chvila byt s nim...
11.06.2013 20:21  
Tom.Guardian
to "LudvikXVI"
.....ty děláš závěry o člověku z jeho fotek a z toho co ten dotyčný píše ve vlastním profilu? Jak úsměvné....
vždyť ty bys mi tohle všechno ani nedokázal říct do očí, tak laskavě neopruzuj..... chytrolíne :)
bojíííím
10.06.2013 20:06  
LudvikXVI
Urážky? Jediný, kdo tady uráží všechny kolem a sprostě nadává, jsi ty, stačí se podívat na tvůj guestbook. A že tě neznám? Stačí mi pohled na tvůj profil a vidím, co jsi zač. Netřeba se tebou zabývat. A pozor, ať tě to zase nevyvede z míry
10.06.2013 14:46  
Tom.Guardian
to "LudvikXVI"
...jen jednu věc napíšu na tvojí adresu - netřeba se tebou zabývat - neznáš mne, tak si dej odchod a nehodnoť mne a nemysli si, že jsi mě tvýma urážkama nějak vyvedl z míry.....stupide
10.06.2013 13:09  
nebbish
Krásnej chlap s hlavou na pravým místě (a ne dutou, jako mnoho lidí zde). Díky za pěkné počtení!
08.06.2013 20:43  
LudvikXVI
Ne,nečetl jsem to celé :-) špatně se to čte když si někdo neumí vypnout capslock. Sedí to k tobě vše jak hrnec na prdel. A znásilnit ocelovou tyčí s otřepem? Jo, přej a dostane se ti :-)
04.05.2013 18:52  
hladamsituzby
Tak tento chlap je nádherný a pre mna strašne príťažlivý..Bože...prečo ma tak trestáš , že niesom pri nom?
12.04.2013 11:16  
Tom.Guardian
to sunsun:

??????????
na to, že nejsem rodilý čech si myslím, že mluvim a píši dobře...a s Maxem si to vyřiď sám, co mi je do vašich žabomyších válek?? koneckonců jste oba dospělí
:)
07.04.2013 20:13  
sunsun
Jo a jeste vec: brzy Munchen se pise s tvrdym Y!! Tak si to ty chlapaku oprav
07.04.2013 20:10  
sunsun
Jo a pozdravuj My-face. Jsem rad ze se mu moje fotky libi, íkdyz si chudinka mysli ze jsoumstary 10-15 let!!:))) kdyby mel zajem rad se s nim sejdu aby videl jak vypada poradnej chlap!!
07.04.2013 20:06  
sunsun
Holka tady se uz clovek nemuze divit vubec nicemu. Ale zbytecne se nenervuj. Nesvedci to tvy muskulatůře:)))))
06.04.2013 12:56  
Tom.Guardian
to "sunsun":

jasně, specielně pro tebe, ovšem byls varován, tak se pak ale nediv.... :)
04.04.2013 09:31  
sunsun
bože to jsou hrozný kydy. dostal jsem se asi k druhýmu odstavci a mám dost. Nepíšeš do nějakýho plátku?
01.04.2013 11:13  
Tom.Guardian
nepřeháněj kámo, nemuselo by se ti to vyplatit :))))
31.03.2013 23:31  
Sensations
Jestli nevíte, jak vypadá ztělesněná dokonalost, tak vám poradim - je to tenhle chlap!
Tome, je mi ctí, že jsem Tě mohl poznat a smím Tě dále poznávat! Děkuju, že existuješ!
21.02.2013 08:16  
anonymkralik
Sympatickej, sexy chlap :-)
04.02.2013 15:06  
Tom.Guardian
aktivboy26
...tak zrovna Ty mi budeš udílet rady co mám jako dělat jo? Víš, já nepíšu o VŠECH "buznách" negativně - jen kritizuji přesně takové, které jsou na tom v hlavě jako ty :)))) Jinak čágo Otíku a dík za ignor - čeho se bojíš...hmmm? :)
02.02.2013 22:57  
sagely
NECHÁPU PROČ TADY MÁŠ VŮBEC PROFIL....NAJDI SI ŽENSKOU, JAK JSI BYL ZVYKLEJ A NEMUSÍŠ TADY O VŠECH PSÁT JAKÝ JSOU TO BUZNY...
29.01.2013 02:31  
Tom.Guardian
pozor - mafiááán !!! :)))
29.01.2013 00:14  
radek88
Ruce pryč !!!!
29.12.2012 10:39  
hladamsituzby
prekrásny chlap
23.12.2012 02:59  
BlondSavior
Tome přijď za mnou pls
:(
17.12.2012 01:15  
Bruce.Wayne
Fajn chlap. Sere mě že se to tak luxusně všechno dojebalo. Mohl být klid a ne blbý napětí na obou frontách. Každopádně je to jeden z mála chlapů tady co mají charisma.
09.12.2012 01:56  
dano88
fešak a ešte k tomu aj v pohode ;)
08.12.2012 19:40  
Tom.Guardian
to "jamies77"
....jj, dáš mi mínus, napíšeš do GB "Fuuuuuuuuj" a okamžitě jsem v ignoru, takže ti ani nemohu slušně poděkovat za názor
:)

víš, jsme skoro stejně staří chlapy - tedy já jsem určitě chlap, nevím co ty jsi za děvku - ale ty se každopádné chováš jako nějaká směšná pubertální štětka :)
.....navíc nemáš ani fotku v profilu, takže jsi jen další imaginární zamindrákovaná buzna, která se bojí ukázat....
dostaneš ode mne nový nick: "BlackDirtyHole"
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
:))))
08.12.2012 19:29  
jamies77
Fuuuuuuuuuuuuj
26.11.2012 12:36  
Tom.Guardian
to "peuterey"

Hele dík, ale zas nepřeháněj::::: mám 2 nohy a ruce, jednu hlavu, jeden trup a dále pár koulí a jednoho ptáka jako každej chlap....
:))
25.11.2012 15:37  
peuterey
Velké WOW ...tohle je skutečněj chlap...krása...a je tady dost hloupých tupcu, který ho budou kritizovat....tady není co kritizovat - chlap je krásnej+velkej kompliment pro tebe
21.11.2012 13:02  
21174
Zajímavé názory, spousta prostoru k diskusi, zejména v otázce společného soužití dvou chlapů.... Občas sice myšlenky a sdělení nejsou dotažené do konce, ale i tak lze s jistotou poznat, co tím chce básník říci.... A už jen společný názor na pana "DaddyBearse" mě jen utvrzuje v tom, že s tímhle člověkem bych se dokázal přít a nebo naopak rozvíjet společné názory o myšlenky třeba i do skonání jednoho z nás.... ;-) :-D
04.11.2012 01:07  
AdamRox
moj milačik iba moj a vždy bude :D
25.09.2012 06:09  
Sandrik
No pane jo, to je chlap :o Mé oči radostně spočinuly na těch fotkách a jdu si utřít ty sliny :)
24.09.2012 23:50  
Tom.Guardian
>Ledermann<

neboj, ješitný blbce neřeším a nijak mi ani nevaděj ty jejich infantilní, bo senilní tlachy :)

apropo - proc ty jsi mě dal do ignorace?
23.09.2012 22:50  
Ledermann
suprový fotky - na tvý roky vůbec nevypadáš a ještě k tomu suprovou postavu. Dementi, co ti dávají mínusy to asi dělají ze závisti.
17.09.2012 18:35  
Tom.Guardian
to máš tedy pravdu xindle ubohej.....

:))
17.09.2012 18:34  
Tom.Guardian
common12 18:26

<to je opravdu hruza>

....tomuto uživateli nemůžeš napsat zprávu, protože jsi v jeho seznamu ignorovaných.....
11.09.2012 00:11  
martikcz
NAPROSTZ SOUHLAS S TEXTEM V PROFILU..dulezite je zacit lavne u sebe nez zacnu kritizovat druhe ... to dokaze kazda nicka s polystyrenovymi kulickami v hlave misto mozkovych zavitu..
03.09.2012 10:51  
Tom.Guardian
gaybn33 -

Nevím proč mi zrovna TY píšeš tohle do GB? Já tě snad někdy obtěžoval tím, abys mě kouřil ty jedna třiceti-tří-letá čubko? Jestli umíš číst, tak si mohl vyčíst tu skutečnost, že hledám jen vtipný a inteligentní kluky - netuším tedy, co bych s tebou asi tak měl dělat ty trosko ubohá? Dáš si na profil tak infantilní a trapný status:......"kdo mě vykouří do konce a hned..." a budeš mi tady psát, že jsem odporný a slizký kluk?......TAK NEVÍM TEDY JESTLI SES NESPLETL A NĚCHTĚLS TO SPÍŠE NAPSAT SÁM O SOBĚ TRAPÁKU?

Jinak tobě bych v životě nenapsal ani písmenko zmrde, takže nechápu proč píšeš..."opravdu nemám zájem tě kouřit..."??????!!!!!

Apropo, ten tvůj vystavenej čůrák je tak odpornej, že pochybuju, že tě kdy někdo vůbec kouřil.....vyplývá to totiž z úrovně tvého profilu, tedy ve smyslu toho co hledáš a co o sobě píšeš za voloviny - především proto, když už jsi starší dospělá osoba, bo chlap v kristových letech ! Na tvém místě bych se styděl, což ty se asi stydíš, když tady ukážeš pouze tvého vytahanýho a křivýho čůráka, viď? :)))

A díky, žes mě dal do ignorace, než jsem tě tam mohl dát já sám - aniž jsem ti mohl na mínus a tuhle zprávu jakkoliv odpovědět - ale chápu - u srágory, jejímž si tady na IB příkladem, jelikož nemáš odvahu se pustit do férové konverzace se mnou :)- se nedá ani nic jineho čekat.......

Jinak nejsi jediná pokřivená buzna, která má problémy s vlastní osobností - tyhle tlachy mi sem píše spousty lidí a výsledek toho všeho?
Na takový nuly jako jseš ty budu ještě více agresivní a tvrdý a co se vysměchu týče? Popadám se už teď smíchy za břicho nad tebou.... :)) Hezký dny přeji ty směšnej debílku.....T.G.
01.09.2012 02:40  
gaybn33
Naprosto odporny, slizky, obtezujici, skaredy kluk a jeste jednou ... OPRAVDU NEMAM ZAJEM TE KOURIT !!!
31.08.2012 00:43  
lanius
dlhodobo sexy a velmi pritazlivy chlap...a ma aj funkcny mozog - vo tu na iboyse je obrovska rarita...moja tajna laska...
22.08.2012 19:11  
AdamRox
od neho ruky preč on je iba moj :D
08.07.2012 18:45  
chrysos
Tento človek je THE TOP!!!! Má kúsok môjho srdca. si môj človek Tomik, teším sa na dalsi... 😉
18.05.2012 20:42  
akoul
strašně suprovej chlap. buďte mi na něj hodní..
17.03.2012 09:27  
Mettyas
Strašně fajn chlapíííík....suprově se s ním kecáá je hodný milý,a taky zlatýýýýý....budu rád kdž ho budu moct poznat osobněěě!!!
10.03.2012 23:40  
chrysos
preto sa rad fotim a to niesom narcis.. no v pokrocilom veku neostane nic ine ako fotky a spomienky.... na ktorich sa mozme tesit a hlavne spomienky nezomieraju.:)
05.03.2012 02:14  
Hegr
___#________##______###__________________##_______# ___#________####_______________________###_______# ___#________#____________________________#______# ____##_________________________________________## ______##______________________________________## _______##______________________________________# _______#____________#___________________________## ______#_________##____####________##____#________## ______#____________##_#___#______#__##_#####______# ______#______________#_#_#______#_#_#____________## ______#________________###__###__#__#_____________# ______#______________#___####__##_#_______________# _______#____________#____########____#____________# _______#___________#________##_______#____________# _______#___________#______________#__#___________# ________#__________#__##___##__##____#__________# ________#__________#_______#___##___#__________# __________##________#_______####___#______##### _______###___###_____#____________#_#######_____## _____##____________#########__#####_________##____## ___#_____________##_________##__#_____________#_____## ___###________###_____________##______________###____# __#_________##_#_______________________________#__#__## _#_________#__######______M*T*R_____________####_##__#__# _###_______#_#______##________________##____#___# ___#_________________#_________________####___________## ___##___________######_#_______________#___###_______# ____#__________________#________________#___________#### ____###__________######_______________######______##___### __##___###___________#__##__________##___#______##______### _#________############____##______##________####__________# ##____________________#_____#___##_______________#######___# _#____###__###________#______###________________#______##__# ##__##________#________#___________#___________#________#__# ##__#__________#_______#___________#___________#________#__# _#__#__________#_______#___________#___________#________#__# __#__#_________#______###############__________#_______#__# __##_##______##_______#______________#__________##___##__# ___##__#####________##________________##__________###___# _____#___________##_____________________####_________###
04.03.2012 09:02  
Tom.Guardian
......keď všichni budeme staří (to je definitivní a spravedlivé pre každého stejným dielom) a budeme se na starych fotkách kochať, ako sme v mladí boli pekní chalani.... :))))
04.03.2012 04:27  
chrysos
raz príde čas keď....:D
01.03.2012 13:23  
kaadell
Z celého ib je to asi opravdu jediný CHLAP, který za něco stojí
11.01.2012 23:38  
Rostomil
hodný a milý chlap. sympaťák :)
02.01.2012 07:13  
chrysos
Tom.Guardian: asi ti niekde zozeniem ciífernikovy budik na krk:D
02.01.2012 04:13  
Tom.Guardian
chrysos
....no jen počkej zajíci....!!
:)___
24.12.2011 16:46  
chrysos
mala buchta.. 😀
30.11.2011 17:16  
Tom.Guardian
Chriss111
ne - jsem bejk !!
30.11.2011 16:54  
Chriss111
jsi krásný prase. .. . ..
28.11.2011 22:31  
Tom.Guardian
NEŘÍKÁM TADY NIKOMU MOJE MÍRY, TAKŽE ASI TAK....JINAK NETUŠÍM KDO JSEŠ
28.11.2011 16:32  
Verejne_WC
Tomášku, 30/8 - kde jsi to nadral :)) To jsi nemíval - spíš vydělit 2., ne? :D
Ale na milování s tebou - nelze zapomenout !! :)
19.11.2011 13:16  
JustFreedom
NAJLEPŠÍ!!! Vážim si ťa!
16.11.2011 01:21  
chrysos
Tom. Guardian: ... máš odpustené...😛
10.11.2011 02:30  
Tom.Guardian
chrysos
....no ty naděláš s tím dvouhodinovým zpožděním čéče :)
07.11.2011 15:27  
chrysos
az na tie 2 hod:D..fantasticky clovek... 😛
31.10.2011 07:38  
chrysos
co nieje moze byt:D... staci ked si to zariadis:D
30.10.2011 14:43  
Tom.Guardian
"Chrysos"
pán dvora zajisté nejsem Michale, takže s tím kohoutem bys mohl mít v tom pravdu heeeh ....:)
26.10.2011 01:24  
chrysos
... ma i koule .. dit je pan dvora ..:D
16.10.2011 18:15  
Tom.Guardian
"o m o n"
tvl. díky, teď mi už nikdo nenapise ani mrť.... :)))
16.10.2011 17:16  
OMON
ASPON PORADNEJ CHLAP VY TEPLE MRDKY NEZNATE BASY HOVNO BLEJETE ZA HOVNA KUNDY TEPLE SMRADLAVE MALY PLOT A VELKY BIC NA VAS NENAZRANCI...LP .PM5DOWN
03.10.2011 19:13  
Mr.CasSanova
Ajaj ty chuligáne .D
29.09.2011 19:34  
Mr.CasSanova
Dává klukům motivy k erotickým snům :-O :DDDDDDD
02.08.2011 02:49  
feromonek
Viděl ji tady eště někdo? Tu jiskru? :-D
31.07.2011 07:05  
BlondSavior
- Dart -
proč řešíš své osobní problémy zde na jeho profilu? Já tě neznám a předem vím,co tě asi trápí. Být tebou, řešil bych to s ním, pokud máš potřebu mezi čtyřma očima, ale ne tady Darthe...tohle by mohl někdo sakramentsky proti tobě zneužít, víš?
31.07.2011 06:58  
BlondSavior
páni, já vůbec netuším (a nezájímá mě to), co si - Tom.Guardian - udělal s majitelem profilu - Darth -, ale já naprosto souhlasím s názory - T.G. -, které píše ve svém profilu. Takovýho chlapa hledám !
xD
24.07.2011 19:38  
Footballboy123
Lol
23.07.2011 19:41  
gaymer
je to kořen tehle týpek :D
23.07.2011 11:22  
chrysos
haha to by som musel mat potom vedla teba reflexne prvky aby si ma neprisliapol!...:D
17.07.2011 14:54  
dustyrusty
jo vim presne oc jde TOMMY ;)
02.07.2011 11:08  
Tom.Guardian
"hairy222" (41/194/97)Jihočeský kraj » PRAHA -
tohodle stejně starého typa jsem v životě neviděl ani z rychlíku, proto nevím jak vypadá a nikdy jsem si tu s ním nepsal žádnou ubohou konverzaci, což mělo asi důvod, jelikož je to typický "přizdisráč", kterej tu hodnotí druhé a bojí se ukázat svou tvář..... a hle a on má tu drzost :) a chce mi to nandat ????? Takže milej pane - udělte mi mínus, šoupněte mne do ignorace a život jde dál, nebo to vidíte jinak?? vím že Vás samota tíží, ovšem mě je to opravdu buřt a proto šetřete čas a pište stejně ubohým stupidům, jako jste Vy sám ... :))
28.06.2011 21:07  
Footballboy123
Super profil a ještě lepší člověk!!!;)))
26.06.2011 11:57  
.Toma.
Super profil, souhlasim...
24.06.2011 00:49  
blasphemer
Já ji sem dát ale můžu :-) http://www.brands4fashion.com
20.06.2011 02:41  
Tom.Guardian
klidek Honzííí :))
19.06.2011 21:24  
HappySmile
Tomiku to si napsal dobre .... jojo uchylaci :D porad ti pisou sami hovada nadrzeny ? :P
12.06.2011 15:06  
Tom.Guardian
víš, mě je to fuck :)
každej má právo se vyjádřit jak to vidí sám (k tomu je ten profil přizpůsobenej) a rozhodně nejsem až zas tak sebestřednej, abych si myslel, že mám ve všem pravdu a hlavně ..."že jsem sežral celej svět...." to rozhodně nikoliv ! nesnáším jen tu bandu tupců a nadrženců, kteří při první zprávě do profilu napíšou: ..."...mrdat?...", bo ..."...jak ho máš velkýho...." - z tohoto důvodu tam stojí to, co tam stojí :))
12.06.2011 14:58  
Bauglit
nejspíš ano, ale po prostudování tvého profiu to působí trochu jako arogance. Myslet to můžeš jak chceš, ale chce to brát v potaz, jak to vypadá z pohledu ostatních.
12.06.2011 14:54  
Tom.Guardian
"Bauglit"
pokud bys mne znal, věděl bys, že ta velikost je pro mne naprosto nedosažitelná :)) - chtěl jsem tím pravě jen zdůraznit tzv. nabubřelou povahu chlapů, kteří nemají nic jiného na starost, než zájem o to, jak velký má ten, či onen chlap velký péro....
pochopils to opravdu špatně :)
12.06.2011 14:44  
Bauglit
Mluví tu o pokrytectví, ale dá si velikost péra 30/8? :D
08.06.2011 01:27  
marquest
čo víac dodať ako to " že takych ludi ako si je straštne malo :-) stači napisat dik za všetku energiu ktoru davaš :-)
21.05.2011 12:04  
Tom.Guardian
asvensk:
musis ale švéde napsat, jakej text mysliš.....mam jich tam dost málo... :)))
21.05.2011 11:31  
asvensk
Hloupější text v ib profilu jsem snad nečetl :-D
12.05.2011 14:08  
Lubko90
Tomu se rika chlap jak ma byt se vsim vsudy :) Hrozne moc sexy
01.05.2011 02:48  
dudy1984
nejkrasnejsi a naj sexy muž
08.04.2011 20:34  
lukyaaas
No clovek co to co to vidim??:D nejak si sa nam rozohnil ;D sice mas to v povahe tak sa necudujme ,;D
05.04.2011 16:19  
Sparkop.Planty
Vždyt nás ani moc neznáš :)
20.03.2011 23:00  
Footballboy123
Si super chalan:)
17.03.2011 12:35  
biboy7
Pěknej:)
09.03.2011 04:15  
Tom.Guardian
Lubko
heeeh...ne ee---se ti jen zdá
:)
09.03.2011 02:36  
Lubko90
hmmm drsnak :)
17.01.2011 00:23  
Tom.Guardian
ferda
no taky jak jinak.....rád šokuju lidi :)
16.01.2011 23:23  
ferda3
...jsem to poctivě dočetl a jde mi z toho hlava kolem!
03.01.2011 16:00  
Tom.Guardian
"blasphemer"
až se zklidníš....možná, že ho zas dostaneš..... :)
01.01.2011 22:45  
blasphemer
Snad se bez toho plusu obejdu.
25.12.2010 03:51  
Tom.Guardian
maminek28
...nahy fotky jsem tu nechtel ukazovat, ovsem kdyz si takova pica, která mi tu dela zadarmo reklamu, tak at se tedy lidi podivaj....JSI NAPROSTEJ DEBIL zralej pro psychyatra Petre ! Kazdy "normálni" clovek by pochopil, ze "byt ci nebyt" s nekým se neda vynutit a ja uz k tobe proste zadnou lasku v sobe nenachazim....tak to pochop a nech me bejt!
Jsi ukázkovej blíženec a zijes ve dvou paralelnich svetech - a ty 2 profily na IB(nevim kolik jich tu opravdu mas) k tobe naprosto sedej:::: jeden bych nazval "Dr. Jekyl" a druhy Mr. Hyde .....anebo si udelej jeden: "Dr. Jekyl & Mr. Hyde"
13.12.2010 16:41  
DesignBoy
pěknej chlapík
10.11.2010 03:07  
Tim_Cox
Tohoto čloěka neznám osobně a ač absolutně nezáleží na mém názoru, myslím si že ničemu neuškodím napíši-li ho sem. Tom je člověk s imponujícím zevnějškem ale co je mnohem více důležité, to samé se dá říci i o něm coby bytosti, neb je to inteligentní člověk s velmi zdravým pohledem na svět i když někdy poněkud svéraznou prezentací (viz věčná výměna názorů s DaddyBers). Nevšiml jsem si že by pro něj byl problém něco říci člověku na rodinu a to i velmi nevybíravé názory které však podá způsobem inteligentním a neurážlivým, což jsou ostatně přízviska zcela přesně vystihující komunikaci s ním. Zkrátka a jednoduše je to přímí člověk který již toho v životě mnoho dokázal a nepochybuji že i nadále toho bude dokazovat spoustu, je totiž velmi cílevědomí a nechybí mu k tomu energie a elán. Je možné že je to starý zlý a zapšklý dědek, jak tu na některé možná působí, avšak já o něm nemohu říci ani půl křivého slova. Je fajn.
24.10.2010 00:10  
blasphemer
Je to tady na mě moc dlouhé ke čtení, takže to plus je za " Sopor.... ". Nádherná záležitost.
18.10.2010 21:09  
buddha_borec
čau 🙂
tak jsem se zájmem pročetl capslookově vyprávění tvého niterného hlasu srdce a souhlasím 😉
...ale skutečnost je ještě daleko horší a děsivější!!! 😀
17.09.2010 00:17  
Gabriel_Angel_O_o
Nic se stříhat nebude!!! :*
14.09.2010 02:50  
Gabriel_Angel_O_o
Ty Jsi člověkem,na kterého bych čekal i 2OO let,jsi člověk,kterýho mám moc rád.Se skvělými názory(až na to jestli stáhnout Nrakomana nebo Alkoolika,že?):*
Jinak tě mám rád za všechno,máš ty nejkrásnější oči jaký jsem kdy viděl.Myslím,že skutečnost bude lepší než video a obrázek.Myslím,že když tě člověk pozná,jseš pro něj jako droga.Ty jsi ta nejelší droga bez vedlejších účinků a skvělej "Taťka" :* Mám tě moc rád,a ty debilové co sem píšou tě neznají.Jsi prostě DOKONALOST! :*****
17.05.2010 23:42  
Tom.Guardian
ach...tady me nekdo prokouk!!!
:))
17.05.2010 23:19  
srdce
Jsem rád,že jsme v kontaktu tady takovích fér lidí tu je málo jako jsi ty a pokud mohu jen říci pravdu tak tendo príma člověk ji veme a neohrne nos to je moc dobrý chlap a tak ho tu nezlobte je moc zranitelný i když to na jevo nedává drž se chlape jeden :-)
09.05.2010 16:35  
bosco30
_______§§§§________$$$_________$$$________§§§§__________ _____§§____§§___$$$$$$$$$___$$$$$$$$$___§§____§§________ ____§§__§§____§$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$§____§§__§§______ ___§§__§§__§§_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_§§__§§__§§_____ __§§__§§__§§___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___§§__§§__§§____ __§§_§_§_§_§_§___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___§_§_§_§_§_§§____ _§§___§_§_§________$$$$$$$$$$$$$$$$________§_§_§___§§___ _§§__§_§_____________$$$$$$$$$$$$_____________§_§__§§___ §§__§__________________$$$$$$$$__________________§__§§__ §§§______________________$$$$______________________§§§__ §_________________________.$_________________________§___
18.04.2010 11:04  
Tom.Guardian
"1234boy"
auuuuu...... diky za +
ktere jsi mi udelil, ovsem pak ale nechapu, proc jsem se zaroven ocitl v ignoraci??? :)
04.04.2010 23:33  
Tom.Guardian
jasne Ondrasku...proste se tem zvastum od nich zasmej - nasere je to mnohem vic, nez kdyz se s nima pustis do nejake verbalni hadky :)))
04.04.2010 23:28  
lichtenstein
Dekuji moc Tome za zpravu v mem GB.Je zbytecne opakovat,ze jsi prima muz,ale rad bych zduraznil,ze se v necem schodujeme.
Je smesne jak lidi ho tady urazeji casto bez duvodu!!Jde videt jaci lidi zde ve skutecnosti jsou,ale lamat hlavu kvuli jim je ztrata casu.....
HDGDL
25.03.2010 18:12  
Tom.Guardian
"mucko"
dakujem......ale nezapomen - ze vse je relativne...!! :)
24.03.2010 21:07  
Moonlight_11
:D....ach jaaj tie tvoje vtipy :D...to bola metafora pre muža, ktorý koná a rozmýšľa správne :-)...a naozaj nemáš zač ;-)
24.03.2010 20:48  
Tom.Guardian
"mucko"
dakujem mucik:)
ale povedaj pls., na akom mieste ze to stojim?? :))
24.03.2010 20:44  
Moonlight_11
Už veľakrát som si prečítal tvoj profil a fakt musím povedať že si dosť rozumný človek a máš správne názory. Nemusel som ani vtedy čítať tvoj profil lebo už len to že sme si písali tak som pochopil že si muž na správnom mieste a to vie fakt málo kto pochopiť.
10.03.2010 01:22  
Tom.Guardian
"Radcl"
ok, jsi naprosty stupid - ty fact nevis, ze jsem nekurak a ze tedy tezko nekomu budu davat v kriminale za koureni curaka tabak?? njn., je vidno jakej jsi neznalej cucaak :))
07.03.2010 21:11  
radcl
co máš pořád stím osobním setkáním?to naznačuješ že by si mi dal přes držku nebo co?!já jsem se stebou setkat nechtěl,to ty!ty svoje vejšplechy můžeš zkoušet na ty socky co stebou jdou anebo až zase skončit v kriminále jak píšeš v profilu(že máš odsezíno)tak tam ti můžou kouřit čuráka za tabák frajere.
06.03.2010 22:57  
Tom.Guardian
"Radcl"
ty jsi tedy bourak chlape.....tohle mi napises jen proto, ze jsem te poslal slusne do pici pac jsem se s tebou nechtel sejit??? no jak myslis, ja jsem tvoji blizkost nevyhledaval ani omylem, ale zase chapu, ze by sis chtel uzit s nejakym poradnym chlapem, avsak ja si prave dost vybiram, vis??......na 2 stranu - kdybys mel alespon fotku v profilu ty hrdino jeden kritizovacnej - pak kritizuj az do halelujaa trapaku tupej.....njn., je mi to jasny...za tu dobu co tady zevluju jsem uz poznal, ze vy "mladi" (brzo nebudete) nemate uctu k nikomu ani k nicemu, dokonce rodice jsou pro vas socky a spina, takze cemu se mam jeste divit??? A CO TAKHLE NEJAKEJ HOVOR Z OCI DO OCI? byla by takova uboha kritika, kdyz se mi smejes jak jsem kostnatej a dedek se Stryjema?? Jses proste 7-hvezdickovej HRDINA co?? :)))
06.03.2010 22:03  
radcl
to vidim jak je o tebe velkkej zájem když si čtu tvuj guesbook,chlap ve 40cítce je na vrcholu krásy?takhle se utěšujou starý dědkové po 25 je to v píči kámo
06.03.2010 17:49  
Tom.Guardian
no jsem docela zdrcen tvoji zpravou, pac nevim, jak je presne minena......ale diky za prani, aby si mne nevsiml....ovsem vec se ma tak, ze ho znam uz asi rok :))
....covece, vis ze lze nekoho "znat", psat si s nim, davat mu vzajemny sympatie i bez toho, abychom jeden druheho osukali?? to bude asi tvuj problem, vid?? :))
06.03.2010 11:24  
Sartori
Panejo! to je ale snuska vylevu a koukam, ze ti pretekaji i do jinych gestbooku :))) btw: jesitnost je vlastnost kazdeho chlapa, nejen "starsiho". To jen, kdyz se zastanim jednoho prohnaneho "zajice" snazis ziskat jeho pozornost.. Moc ti preji, aby si te nevsiml :))
04.03.2010 00:46  
Tom.Guardian
"neoboy20"
hele poslouchej "fake" (osoba vydavajice se za nekoho jineho)
takovy typky jako jses ty nekomentuju.....
04.03.2010 00:21  
neoboy20
pane bože co to je za orangutána?nehrál tys náhodou king konga??
27.02.2010 17:25  
Tom.Guardian
kokain:
hahaha :))
27.02.2010 14:58  
Love_company
kokain:
taková krasotinka se nelekne snad ničeho!!! 😀😀😀
27.02.2010 14:37  
kokain
😀 přísnej profil ale já se ničeho jen tak nezaleknu ... naštěstí 😀
25.02.2010 16:58  
t.o.m.i.s
OMG, BigBoss is back - and every zipper around and in the distance before it´s sure! hahaha :))
24.02.2010 14:10  
Leonardo7
je fajn:)
22.02.2010 16:07  
Love_company
jůůůů! 😘😘😘
15.02.2010 16:21  
Tom.Guardian
"Georgino34"
diky KRASAVČE :)
opravdu jsi mne nazval klukem?? :)
njn., konecne nejake negativum na mou hlavu.....OVSEM nenecham se napalit takovym namyslenym hastrosem, jakym jsi TY!
...kazdy ma pravo na vyjadreni svych pocitu vuci vzhledu jinych, ovsem u tve reakce tomu neni tak, ze bych ti byl odporny od pohledu zde na IB kvuli memu vzhledu, nybrz se za tim skryva neco uplne jineho, vid hezoune :) ??
KOMENTOVAL JSI TU TOTIZ JEDNOHO CHLAPCE - KTEREJ TE POSLAL DO HAJZLU - NAPROSTO STEJNYM odpudivym ZPUSOBEM, JAKO TED MNE A PROTO MI TO TED TAKTO VRACIS, KDYZ JSEM NA TO REAGOVAL V JEHO PROFILU - CO SI TO DOVOLUJI, HMMM?......VIS, KDYBYS ALESPON byl HEZKEJ MUZSKEJ, PAK BYS VIZAZ JINYCH LIDI MOHL KOMENTOVAT jak ti je libo, i KDYBYS MEL IQ vyjadreno velicinou NA BODU MRAZU - ALE MYSLIM, ZE TVUJ ZEVNEJSEK (kdyz uz o nem piseme) JE OPRAVDU ODPUDIVY A PROTO ZROVNAN TY TU NEMAS PRAVO NIKOHO OSOCOVAT!
P.S. DO IGNORACE SI ME MUZES DAVAT JAK CHCES - NA MEM PROFILU SI LIDI PRECTOU CO SI ZA BLBY HOVADKO - DIVA SE TU NA MNE A CTE TO DOST LIDI
takze se zalkni tvyma zvratkama ty kravi vyblitku !! :))))
15.02.2010 00:01  
georgino34
K zalknutí ošklivý, naprosto škaredý, odporný agresivní kluk !!!
14.02.2010 18:16  
tomtom24
Jedno plusko nestačí .....
13.02.2010 20:01  
Tom.Guardian
Petrpure
...opravdu velmi nadejny basnik !!! :))
29.01.2010 00:23  
dominicc
MAM TA RAD:-))
14.01.2010 23:52  
renard
Inteligentny, prijemny, charizmaticky a sexy. 🙂
05.01.2010 00:42  
srdce
Tak milí Tome vše jak jen šlo jsem ti pomohl a stál na dálku byl stebou a věř mi pokud to jen půjde tak víš kde mě najdeš a netrap se ničím a nikým máš tu i jednu osobu tak se vždy zastav a spomínej a pak se kdykoliv ozvy ,-)
02.01.2010 23:55  
Aethan
dobrý profil :D
24.12.2009 12:39  
cubbykluk
Až zazvoní zvoneček,
rozsvítí se stromeček.
Malý dárek rozbalte si
a na všechny vzpoměňte si.
Pak vykročte rovným krokem
za tím krásným novým rokem...

Hezké vánoční svátky,
ať máte čas na pohádky,
ať se na Vás štěstí směje,
ať Vás láska stále hřeje.
Ať Vás úspěch provází
i v roce, který přichází...
18.12.2009 14:19  
Rapthor
zaujímavý profil...väčšinu názorov zdieľam...nechápem kam sa uberá táto spoločnosť...nechcem veriť tomu, že ozaj chcú žiť tak ako to tuna prezentujú...ak hej, tak je mi z nich zle...
15.11.2009 14:37  
..stenly..
______________ud$$??$$$$$$Cu_9$k_u
_________eP""_:d$$Luedd$$$$$$$_`$_`$h
______.xd"."_4$$$$$$""?$$$$$$$._$._$F
_____$$$"_"_F=?$$$$cdeu`$$$$$$b_?$$$
_____?$"____(,r"$$$$.`"?J2$$$$$__`?"
______"_____`.__3$$$$bud$$$$$$F
______________;=?$$$$$P""?$$$"
_____________(___'$$$$$_$$$$C:
_____________`b,,z$$$F_d$F$$F,f_dc
_______________""`"".+_$"_,u+".d$$
___________________"=='_="".ud$$$$k
_______________________F$$$$$$`$$$$$$$.
________________________$$$$$F___$$$$$k_.
________________________$$$$$_4.z$$$$?$.$b.
______________________4_$$$$$_d$$$$$$.3$$P"=
______________________4_?$$$$,?$$$$P".__,_?$ec
______________________`h_$$$$$,"$$F_,d,_$$_$$$c
_______________________9L_?$$$F_$$b_?d$b$$_`$$$
__________________._eu.`$c_?$$F_$$$b`?$$$$_.$$$
_________________4$_""":$$F_`",z$$$$_`$$$$_d$$$
_________________."_:=?$$P"_"e",9$F,d_$$$$.$$$$,e"
__________________"__4$$"_d._%'$P",$$
11.11.2009 15:38  
Tom.Guardian
a k cemu to potrebujes? takoveho krehkeho krasneho mladicka preci nebude nikdo napadat....?? :))
11.11.2009 00:36  
My_Face_Self_Sucker
tyy joo, chlape, naucis me sebeobranu? XD
08.11.2009 23:57  
pallmal38
chtěl bych cvičit pod tebou
03.11.2009 20:32  
Learza
Nebudu zde rozvádět žádné dlouhé odstavce...inteligentní, upřímný chlap. Hrozně moc fajn :)
01.11.2009 18:55  
Tom.Guardian
"D a r t h w a d e r"
...dekuji....ale klanet se mi za to nemusis
kamo :))......apropo to neni tim serverem, nybrz asi urcite lidma, kteri sem chodej .....rofl :))
01.11.2009 18:32  
hurr
až k zemi se klaním za dokonalý popis oné palčivé pravdy tady tohoto serveru.
30.10.2009 01:32  
Tom.Guardian
"R e a l y"

mno jses prima kluk, tak proc by jako nic nemohlo byt ??? :))
29.10.2009 22:24  
realy
když už nic tak jsi tu člověk, alepsoň dobře počte. Je to skvělé se taky odreagovat.... Hezký den/večer všem...
15.10.2009 17:11  
Wallsorrym   
Škoda, že odcházíš. Jsi tu jeden z mála inteligentních lidí. Měj se moc hezky, hodně štěstí a lásky. Čus Wallorrym.
04.10.2009 22:15  
cubbykluk
Teď se mi honí hlavou jen taková básníčka.
Úměv
ten se přeci nedá koupit,
ani ukrást,
ten mužeš jen darovat,
nejen soběale i druhým,
kteří ho rádi přijmou a ještě
tím uděláš radost sobě
ale druhým,který toštěstí nemají,
na druhéa proto všem
zceličkého sríčka přeju,
ať najdou tu pravou lásku
a váží si jeden druhého.
nejsem bez chyb jsem jen
člověk kterýmá má své klady i zápory
nejsem dokonalý ale znám docela
dost lidí,kteří to osobě tvrdí.
Ale jedno vím jistě láska
tzv.láská čisá ,která plyne ze srdíčka
a je upřimná tak se nedá ničím zaplatit.
02.10.2009 00:26  
Tom.Guardian
hihi
dik za comment 😛
01.10.2009 22:24  
antir26
pán bude asi spisovatel... jinak s tím "mottem" zcela souhlasím..
26.09.2009 14:16  
pavelalfa
Tome nerozčiluj se!:-)) Stejně je nepředěláš..jsou tu ale i ti fajn a příjemní kluci,kteří za to opravdu stojí!
25.09.2009 16:22  
Tom.Guardian
"Stemik"
...mno, ja te tedy dost obdivuju, ze ten humus vsechen ctes... :))
25.09.2009 15:34  
stemik
až mě z toho čteni a čteni boli hlava....
24.09.2009 05:40  
Tom.Guardian
"Pollux"

.....tak vis jak..... ten tvuj nazor ma prirozene "hlavu a patu", netvrdim ze nikoliv....takze ja se tedy nad tim zamyslim Freude, oki??..... :))
23.09.2009 07:43  
Pollux
Rozhodně tě nechci měnit, nebo ti vnucovat svoje názory, to by mne ani ve snu nenapadlo a hlavně to není ani můj styl. Stejnak bys neposlech:-)))) Jen říkám otevřeně svůj názor, co si o celé této záležitosti myslím. Tohle vše je prostě o hrachu a jeho házením na zeď a toho času co tomu věnuješ je vážně škoda. Mám s tím vlastní zkušenosti. Jen říkám, že to nedělá moc dobrej dojem. Lepší je to neřešit a nechat to být.

PS: Harry Potter je fajn, ale já fandím Pánu Prstenů:-)
23.09.2009 02:34  
Tom.Guardian
"Pollux"

ja jsem takovy - ty zas onaky....ted se chovas presne jak rozumbrada "Harry Potter" a snazis se mne necim ovlivnit a pro jistotu mi radis delat veci, ktere ja proste zasadne delat nebudu - nejaka kritika blbecku preci neni vubec dulezita pro muj zivot a hlavne mi na te mase prihlouplych opicich samcu naprostom nezalezi - ja jen odpovidam zpravamy zpet na jejich adresu, pac slusnosti je odpovedet jak na otazky, tak na kritiku :)) .....mam tu kamarady a s temi mi komunikace staci.... jednoho dne se trebas vzbudim a potom smazu kompletne muj nick - myslis, ze z toho nekdo dostane infarkt protoze mu budu chybet se se mnou hadat...... anebo se z toho nekdo vozere radosti do nemoty, ze jsem odsud vypadl?? :)
a navic jsem az prespriliz palicaty na to - aby se me nazory a pripominky na nektere jedince zmenili, kdyz ti zmineni mi pisou tak stupidni hovadiny na muj vlastni GB??..... tvoje prani mne pozmenit silne diferuje s mymi zasadami ..... nech sneka zit, oki?? :))
22.09.2009 16:11  
Pollux
Jasné, ale to je přesně co říkám a opakuji to mnohdy pořád dokola. Lidi nezměníš, nezměníš jejich chování a popravdě to ani po nich nemůžeme chtít. Tím poukazováním na to, jací jsou je jen rýpání se v h..... To nikam nevede:-) Spíš naopak, strhne se vlna kritiky na tvou hlavu a zamotáš se v tom až po uši. Zamotáš se zde jen do věčných hádek a virtuálních nepokojů. Je hrozné to, co někteří tady dokážou předvést, ale je lepší to ignorovat a svůj drahocený čas věnovat lepším zájmům.
22.09.2009 15:01  
Tom.Guardian
"POLLUX"

jasne, souhlasim a dekuji za tvuj nazor na me - respekt!!
avsak pochop, nejsem clovek, abych se tady klanel nejakemu falesnemu vyznani, kdyz citim, ze to mezi lidma neni v poradku....proste pisu to, co chci psat, co citim a co zazivam a na tom nic nezmeni ani papez ve Vatikanu, ani nabubrelej pan prezident a ty s tim taky nic nezmuzes :) !
ANO, jsem sebestrednej, arogantni a dost namyslenej tvor - ovsem nejsem panem tvorstva, jak si spousta lidi nalhava do hlavinek....lidi ktere me opravdu znaji ti potvrdi, ze jsem ale taky ferovej a dokazu dejchat pro opravdoveho pritele-kamarada a pomahat tak jak muzu ..... to ze si tu trebas na nekoho vylejvam momentalni vztek pismenkama jeste neznamena, ze jsem takovej v realu....
mam rovnez sve bohate zkusenosti, no aby taky ne - mam na to uz vek a proste dosel jsem k nazoru, ze se nachazime v dalsi podivne se opakujici periode upadku lidske civilizace a predevsim mravnich hodnot u lidi, jasne ze ne jen u gay-komunity....vsichni lide ztraceji moralni zasady a to kazdym dnem - nic nam neni svate a ctime fales a zlo.......... (nepisi zde vsak o morbidni katolicke cirkvi, jen aby sis nemyslel, ze jsem nejakej panbickar, bo sektar)
proste, jsem rad, ze si mi napsal svuj nazor, ale me neovlivnis na mem profilu ani naznakem....jsem takovy jaky jsem a tak to zustane 😉 😀
APROPO: ten comment o tech ceskoslovenskejch buznach neni z me hlavy...... psal o tom casopis "Life" tudis hodnoceni je z paneelu, kterej se vyptaval samotnejch lidi nasi orientace v evropskych zemi...... takze asi tam mnooo :)
22.09.2009 09:08  
Pollux
Zdravím. Docela zajímavé čtení, ale ne rozhodně na místě. Tím nehodlám tvrdit, že se zde nevyskytují hovada, kteří by neodpovídali tvému popisu:-)) Jak se prostě říká: Není všechno zlato co se třpytí a to samé platí i zde. Víš, kdyby jsi byl nad věcí a všemi těmi sračkoidními jedinci co zde popisuješ, tak nad tím vším mávneš rukou a nad celou záležitostí se povzneseš. Rozhodně nebudeš s takovými jedinci ztácet čas. Znáš to pořekadlo ? Kdo se za hovnem honí, sám se hovnem stává. Nelze přece kritizovat někoho jen pro to, že jsi s ním měl špatnou virtuální zkušenost. Kritika je na místě jen tehdy, pokud kritik má s dotyčným osobní zkušenost. Jinak je zcela zcestná a jde pouze o holou pomluvu a závist. Tedy alespoň tak to vypadá:-). Tenhle zkurvenej svět lidí by byl mnohem hezčí, kdybychom chyby hledali především sami u sebe a snažili se je eliminovat. Né je hledat u druhých:-) Ale proč se o to snažit že ? Kritizovat někoho druhého je přece tak snadné a pohodlné.
16.09.2009 14:47  
Tom.Guardian
"m.ik.i.85"

ale znam kááámo ! :))
15.09.2009 13:15  
m.ik.i.85
V určitých věcech máš pravdu,ale né ve všem.Nekritizuj něco co sám neznáš.Jinak hodně štěstí.
14.09.2009 20:29  
Tom.Guardian
"KUBIQ"

......slovosled neres Kubiku, jsi fajn kamos a moc dekuji za tvuj comment - jelikoz jen obsah je dulezity, nikoliv forma, jakou je to napsane.....doufam, ze tu zas brzi z tech stááátů budes, abychom tu Vinohradskou zas celou protahli a prisli domu az tesne pred svitanim :))
13.09.2009 20:55  
Kubiq
skvělý...takže tohle se nepočítá páč sem kvuli tomu debilnímu keypadu podělal slovosled xD... bude následovat korekce xD
13.09.2009 20:53  
Kubiq
Prostě mi to nedá... Poté co sem se setkal osobně s tímto člověkem, sDle mého názoru prostě a jednoduše člověk s mozkem... A napsat mu že je to debil jen proto, co tu píše v důsledku svého znechucení některými lidmi, jako sou například DaddyBears apod., mi příde kapku neadekvátní, protože člověka musíte chvilku znát abyste alespoň trošku věděli jaký je... Kupříkladu velevážený pan DaddyBears mě taky poctil mínuskem bez jediného důvodu ( soudím že jeho osobní důvod byl můj status ,, Bisexuál ´´ a věk ve kterém mám ještě život před sebou, ale to jsou pouze domněnky) Nicméně chci jen říct, že jsem rád že jsem tě poznal a hezky sme si pokecali při Banaque xD
12.09.2009 10:26  
Tom.Guardian
"Andre500"

tos toho napsal inteligente ..... :))
uplne jsi me zkazil den ty nicko :)
jsi snad nejaka odnož "DaddyBearse" ?? na tu bych te asi tak nak tipoval.....
12.09.2009 09:56  
andre500
blbec
07.09.2009 17:32  
Ledermann
ak jsem si přečetl ten úvodní román, co napsal a musím mu dát skutečně stoprocentně za pravdu!!! Konečně rozumnej chlap!
07.09.2009 12:08  
srdce
Né ne nenamítám našel si tu správnou cestu tak po ní jdi a neboj jistě to co ted oběvíš mile tě překvapí a najdeš i to co si hledal tak jen tak dál :-)))
03.09.2009 22:31  
Havranpirko
supr videa, mrkněte se! : sDS
tohle mě taky bere 😘
03.09.2009 03:53  
Tom.Guardian
"Srdce"
....ano, ano "pane - muj osobni radce a SENSIBILE"...beru tedy na vedomi a zacnu lidi brat z jineho uhlu.....ovsem pouze a jen "urcite" lidi - jestli proti tomu nic nenamitas....???? :)
03.09.2009 00:49  
srdce
Tome víš ač koliv tě také ještě osobně neznám myslím si ,že vím dost o tvém životě jaký vedeš a jaký jsi člověk a věř mi pokud ti někdo neublíží tak ty také ne a jsi jak beránek ale začni koukat na lidi trošku z jiného úhlu a poznáš jací opravdu jsou více ti řeknu osobně :-)
31.08.2009 03:46  
honzik194
Jen chci podotknout, že i já se s ním nejprve hádal, ale narozdíl od jiných se naše hádky obešly bez typicky buzních urážek... 😉 Opakuji a potvrzuji - Tom je moc fajn kluk... 😉
31.08.2009 03:35  
honzik194
Hej, buzny, vo co vám gou? Tom je jeden z nejlepších lidí, jaký sem tu kdy poznal... ano, opravdu... Je to další z mála kritiků na ib... A jen hovádka nesnesou jeho kritiku a hned začnou urážet... Inu - typické sebestředné buzničky... 😀 I já swem tohodle kluka zprvu nenáviděl, ale po pár soukromých zprávách sem ho poznal... A každej, kdo nealibisuje zdejší zkurvený buzničky, si zaslouží velkej respekt... 😉 😘 TOM JE MOC FAJN KLUK!!!
31.08.2009 00:35  
Tom.Guardian
OD "JEJDA"
28.08.2009 19:30
jsi nemocný,raději tě dávám do ignorace.
Odpoved:
TAK JA TI NECO POVIM, OK?
JAKYpak JSI MEL PROBLEM SE ZAKONEM:::?? NEBYLO TO NAHODOU PROTO, ZE JSI NECO PROVEDL NEZLETILEMU CHLAPCI????? POTVRDILI ME TO 2 LIDI Z TVEHO OKOLI..... A TY O ME BUDES TVRDIT TY SRACI UCHYLNEJ, ZE JA JSEM NEMOCNY????......HELE, RADEJI ZALEZ DO SKLEPA NEZ Z TEBE UDELAM MIMOZEMSTANA A POSLU TE NA MARS !!
28.08.2009 17:48  
Tom.Guardian
...no jasne...ale nejsem uchylnej IDIOT jako ty (mam snad neco na tebe vybalit..hmmmm ? - radeji ne, co? - by sis musel delat novej nick vid?).....lidi z tebe blijou, jen se na tebe podivaj 😉 😀
28.08.2009 16:55  
jejda
idiot.
23.08.2009 03:57  
Tom.Guardian
"chuligan"
...heeeeeeeh...to si nejak obratil, neee?? :))
23.08.2009 03:38  
chuligan44MATKO   
chces ja budu tvoj tatka
17.08.2009 22:53  
Tom.Guardian
srdce:

:))
17.08.2009 22:38  
srdce
Tome bud stále takoví jaký jsi vím o čem píší a vím jak máš dobré srdce jen si ho šetři pro toho pravího :-)
13.08.2009 10:23  
getit
mino33: tady někdo moc nechápe 😀
11.08.2009 00:32  
Tom.Guardian
"MINO33"
.....hehe....prave pre takych stupidov ako si ty to tam pisem ....xixi
.... neboj sa...... imteligencia sa da zlepsit, ale musi sa chcet!! 😀 😀 😀 dement pojebany 😛
10.08.2009 21:40  
mino33
a čo ako teraz, že máš značkové okuliare- nebodaj sa máme dosrať- stupidita hýbe svetom
01.08.2009 01:53  
yeasman
taky bych site vzal nejradeji
25.07.2009 14:34  
getit
Jsem rád, že na blití není jenom mě 😀 Občas se můžeme jít vyblejt spolu 😀
13.07.2009 09:25  
Maddox1
Krásnej a mužnej chlap!!!
12.07.2009 20:44  
kubiczek01
chlap jak má být :)
28.06.2009 18:14  
beki
Krásnej chlap... a podle všeho toho, co tu píše, i chytrej...
26.06.2009 20:49  
Osgood_Fielding
bacha na to, pánové! jděte s těma komentářema někam, tohle je konečně chlap, který se nebojí říct to, co si myslí, je upřímný, chytrý a jako bonus i krásný. takže nevím, kde jste přišli na to, že je takový a jiný. tohle je chlap, který stojí za to! ;) díky za psychologické rozbory, tome, seš můj :D
24.06.2009 03:26  
t.o.m.i.s
ahoj Tomíčku, ja se vede? uz dlouho sem te tu nezahledl, ozvi se nekdy, dik :0
15.06.2009 00:23  
srdce
Jsem rád ,že si tak pěkně píšem a máme jeden velký zájem to je příroda a zahrada jo napsal si to o mě přesně jsem dříč hlavně co se zahrady týče souhlasím a moc rásd si stebou píši to mi Tome věř jsem rád ,že jsi jaký si :-))))
05.06.2009 12:50  
Tom.Guardian
"K a l i m b o"
no to nééé! kvuli tomu, ze tu nemas fotku přeci nejsi debil :)) ....to bys na me musel nejak prskat, abych si te sem zapsal..lool :))
02.06.2009 18:42  
kalimbo
Asi budu pro tebe další debil bez fotky, ale já jsem si tvůj profil dkladně pročetl a musím konstatovat,že to je bomba :-) spoustu namyšlenejch čuráků si tu dokonale nasral, takže pokračuj, držím palce :-)
01.06.2009 21:04  
DJ_Joren   
Musím říci že jse to vše co napsal je pravda a je to profil hodně moc zajímávý a rád bych s ním i spolupracoval na stránkách
25.05.2009 16:24  
nick_mam_rad
dokonalý profil, komentáře buzen - hlavně andykaufman. prostě úžasný náhled na svět buzen
15.05.2009 19:15  
Tom.Guardian
"V a m p r"
:) tedy, ted sem to dostal..ty jsi snad vzteky prasknul, kdyz si mi to psal, nebo neeee?
....nezlob se, ja totiz citim desnej smrad.....
a čus...už se tebou nebudu zaobirat ....sráče, co neudrzi stolici ja proste nesnasim, to mi ver!!

15.05.2009 15:11  
vampr
obmedzeny senilny stary kokot
11.05.2009 23:03  
Frriend
😘
10.05.2009 14:08  
Tom.Guardian
tohle jsem dostal, heeeeh od rádoby-kulturisty! :))) ::

"S u p e r m u s c l e"
13:54 jo, jsem uplnej debil Ziju s babou, tady hledam sex s nejakym mladym vysportovanym zajicem a ze nehci mrdat s nejakym starym dedkem jako jsi ty snad neni znamka omezeneosti. Proste na lasku mez chlapama neverim. Howgh hehe....

Tom.Guardian:
Tak tady jeden opravdu masivně v hlave poznamenanej chlap, kterej používá k nárustu svalů zakázané anabolické steroidy - sice krááááásné svaly, ale ta hlava..?? mno, nevím, nevím...posuďte samy, je to na Vás.....a navím je to pojebanej a uskočnej BI-ZMRD vůdči své manželce -chuděra jedna......fact jsi sračka mnoo.....do ignoru si mne dávat nemusel, páč brzo praskneš tvou nadutostí a tvůj nick se tu rozplyne jak pára nad hrncem!
10.05.2009 13:47  
supermuscle
magor
07.05.2009 21:02  
pallmal38
potkat takového člověka v životě,nejen že obohatí můj život.............
05.05.2009 12:02  
Tom.Guardian
"A a r o n_P a r i s"
....moc se ti omlouvám za veškerá nedorozumnění mezi námi! pochopitelně jsem nechtěl, abych u tebe skončil v ignoru :(( ....vážim si te jako kamaráda a to zůstaneš u mne navždy !!
30.04.2009 20:57  
everafter
jeden z mála slušnejch super lidí tady...ma v hlavě a to je hlavní
30.04.2009 15:24  
Tom.Guardian
.....tak jo ty moje bublinko nerozlucna :))
30.04.2009 13:09  
JErdeN
...NEROZLUČNOST...
Tome mam tě strašně moc rád... Jseš jeden z mála lidí, kterej ví jakej doopravdy sem a umí to ocenit... Ve všem mě podržíš a pomůžeš... Díky za vše... Hlavně za to, že jsem měl možnost Tě poznat :-*
27.04.2009 14:28  
Tom.Guardian
Domíííí, ty si pusina vid?? diky moc a tobe jeste vic takovych krasnych veci preju!!!
27.04.2009 08:31  
cubbykluk
Ahoj rád bych popřál krásný den i celičky týden ať se vydaří co nejlépe a splňí se všechna tvá očekávání, a přáníčka, které máš na srdíčku se vyplňí. Vylezou skřítci ze svých domečku, aby udělali lidem, kteřína ně věří radost a nejenom to...
24.04.2009 15:34  
Tom.Guardian
:))
děkuji, ale nepřeháněj - já prostě vím, že jsi mimořádný kluk !
24.04.2009 15:27  
kubishek   
tak ja ti reknu jedno ty jsi pro me drazsi nez nejaky diamant protoze zadny kamen se nevyrovna tvemu srdci mam te rad a dekuji ze te mam a to co jsi mi napsal je to nejkrasnejci co mi kdy kdo napsal rekl nebo nazpival dekuju zahralo me to u srdicka jsi bajecny chlap skoro nikdo koho znam se ti nerovna libam te zlato a jeste jednou moc dekuju
24.04.2009 14:49  
kubishek   
tomika mam moc rad je to jeden z mala lidi ktereho si opravdu vazim dekuji ti za vsechno zlato posilam ti milion pusinek aby jsi se jen a jen smal hlavne na sebe davej pozor a preju ti do zivota jen to nej papa tvuj kubicek
24.04.2009 08:58  
Tom.Guardian
"O t e c t h o m a s"
njn. hňupem už zůstaneš po celý život i kdyby sis koupil vysokoškolský diplom, s tím bohužel ani ve tvém mladém věku nic nenaděláš, je to dáno výchovou a rodiči....a nezmění to ani nic na tom, že jsem u tebe v ignoru :)) .....já po tobě rozhodně netoužím a nechápu, proč stále zíráš na muj profil?? u mně žádný pééro neuvidiš, takže se držte společně za ručičky s tím tvým povedeným psychopatem (dříve nick: "Patrik15") a přestaň mne otravovat!!...děkuji!!.....kvuli mne sis nemusel dělat novej profil na Iboys :))"Z l a t y b o b r i k" ti slušel víc!! xixixiix......fuck off and kisses!!!
24.04.2009 08:44  
Tom.Guardian
"S k y r a y"
...si krasucky, inteligentny a moc mily Jaro ......lubkam ta!! :))))
23.04.2009 13:46  
skyray
ty jo to ty si krásavec asi nemáš dom zrkadlo 😱
16.04.2009 15:42  
knap
Úžasnej profil, už dlouho jsem si takhle nepočet. :-D
15.04.2009 13:07  
Tom.Guardian
ahoj "D A D D Y B E A R S" :)
...nene, proti tobe ja preci nikdy nic nemel....avsak jsem si precetl ten urazlivej profil toho tvyho chlapa ("MatessDead") a reagoval na nej, jak uz sam vis "posvym"!....nejste nahodou nejak symbioticky spojeni? jen ze pises reakci za nej....hmmmm? existuje on vubec? :))..mno, az tak dalece mne to vsak nezajima.....nevsimam si takovych jebaku a prudernich otvoru jako jste vy 2 :))
...ale nic ve zlym....bez tebe by byl IBOYS asi dost nudny!! Hezky Den preje Tomiiik !! :))
15.04.2009 08:52  
DaddyBears
Jo a nezapomeň mi tady zase napsat něco výživnýho ve tvým stylu.Miluju ty tvoje nezahuštěné produkty tlustého střeva.
15.04.2009 08:49  
DaddyBears
Proč jsi si změnil jméno?To už byl ten ZORROHELD tak profláknutej?Myslel jsem si,že už jsi dostal rozum,ale zatím :" Stále kvoká,stále kvoká..."
14.04.2009 23:16  
yeasman
moooooooooooooc pekny a rotomily pan takovyho bych take chtel poznat osobne
14.04.2009 22:13  
Tom.Guardian
"M a t e s s D e a d"

tohle je jeden z nejvetsich hnusnejch dementu na iboys - manzelka od "D a d d y B e a r s" hehehehehehehehe
12.04.2009 14:00  
cubbykluk
Hody, hody, hody do provody jsem malý vlček u břehu se mi rozbil košíček a rozbila se mi nadílka. Přeju Všem krásné prožití Velikonočních svátku.
08.04.2009 22:05  
Tom.Guardian
"H L E D A M E D O T R O J K Y"

lidi jako vy nemaj zadnou uctu k druhejm! ty sracky co tam pisete by jste mohli navrhnout prasatum a opicim....ty se totiz odlisujou od lidi
...jste spiny a nikdo o vas nastesti ani nezakopne....tedy pokud nenajdete k sobe dalsi neurvaly prase utrhle ze retezu...... fuj, je mi z vas na bliti.....mejte se zvirata!!
08.04.2009 21:35  
Tom.Guardian
LIDI, JUKNETE NA TENHLE NICK.....MOC SE NASMEJETE...TO VAM GARANTUJU...XiXi :))
ME TO TADY FACT BAVI, NEKDY JE TO TU LEPSI NEZ V KINE!!!
(čtěte od zdola, nejdřív to, co jsem jim napsal :) )

"H L E D A M E D O T R O J K Y" 16:09
ODPOVĚĎ na na můj příspěvek :)):
.....tvuj nazor je mi uplne u prdele blbe ... mas pravdu je lepsi si te hodit do ignoru aby jsi uz nesmrdel ... ...

"Tom.Guardian" 07.04.2009 13:27
PSAL JSEM JIM:
....teda vy jste tedy 2 dementi z Olmika....
preji hodne mrdu, pokud vam nekdo na ty vase podminky pristoupi.....
P.S. jo a nezapomente me hodit do ignoru! ja tohle nepsal proto, ze jsem uz mimo vasi vekovou hranici, nybrz proto, pac mi kamos z Olmiku psal, abych se podival co se tam u vas rodi za chudatka...... osobne proti vam nic nemam a preji tedy hodne peknych mrdu!!

01.04.2009 17:38  
superman83
musím souhlasyt se skyray jeto hezkej chlap dá se snim mluvit očemkolyv a má moc milou a citlyvou duši pokud jde o lidi kolem něj a proto prosím ty co hp tady urážej ad si daj pohov já si tohoto super chlapa moc vážím a děkuju ta něj jsi opravdu fajn kamarád ještě jednou díky za naše přátelství Jarda
01.04.2009 00:22  
skyray
si velmi krásny chlap. na duši aj na tele.
28.03.2009 09:55  
Tom.Guardian
..za co??? :))
28.03.2009 09:50  
hedas23
:-)Moc dík
25.03.2009 13:25  
argonautica
Prostě jako můj, nikomu nedám, takže jak zjistím, že mu někdo píšete oplzlosti budu zlej!!! Bacha na mě 😀
18.03.2009 02:03  
Tom.Guardian
pro nick: "B L O K A N"
...já se strašne nasmál tvojím lžím, ale že mne pro pravdu, když vyšla najevo hodíš do ignoru jsem nečekal hele.....nic po tobě nechci a jsi pro mne důležitej asi jako role hajzlpapíru, takže se odporoučej do toho splachovacího otvoru, jůůůů???? :)).... apropo, neblni lidem jejich hlavinky, než tě tady rozmáznu jak prašivku.....
05.03.2009 12:29  
LSD
Moje tajná láska 😘
...nechceš se už konečně usadit chlape? 😀😀😀
02.03.2009 02:19  
maxv
Moc milej a sexy pan!: )
25.02.2009 16:00  
pupik78
správnej chlap, ví co chce a co mu vadí, rád jsem si stebou psal :-)
24.02.2009 11:18  
Aaron_Paris
Jako bacha na nás v minulém životě jsme byli bráchové a manželé takže BEST jako tak jako ouha pozor na nas=0)
18.02.2009 20:44  
Egoist
ja tleskam....
12.02.2009 23:49  
cubbykluk
rád bych popřál hezkého Valentýna:
K svátečku všech zamilovaných i já malé přání mám, ať máme hodně dnů krásných a nic nechybí nám.
Přeji krásné probuzení, k tomu polibek a pohlazení, přesto že je únor, zima, chlad, má dnes svátek, kdo má rád.
12.02.2009 11:21  
Marthinek
Paris urcite ne, tu nenávidim! :-) My name is britney spears..:-D
06.02.2009 15:39  
Tom.Guardian
"Denton111": nejvetsi chuj a asocial na ibku, krade profily, je impotentni a lze jak kdyz tiskne.... dejte bacha na tyhle pijavice, patri do bahna a nemaji mezi lidma co delat :)
22.01.2009 16:33  
Ledermann
tak to je správnej chlap - se vším všudy!
21.01.2009 22:33  
Tom.Guardian
jsem Lasko!! a to fact :)
21.01.2009 22:21  
Dontchess
Ale klidne to uwed..Ze jsi na me>:D!
13.01.2009 02:19  
Tom.Guardian
t.o.m.i.s:

neboj zlato ten trapak se zesmesnil sam :) a diky za podporu :) koukam, ze napadl i tebe? vubec se s nim nebav...on totiz neexistuje!
13.01.2009 01:00  
t.o.m.i.s
Pročpak se zabýváš takovým blbcem, kterej nerozlišuje Y od I a uráží tě Tome? Zrovna ty se přeci nemusíš bavit s povlem z getta, nebo to vidíš jinak? Asi na tebe budu muset častěji dohlížet :8 rofl
12.01.2009 13:33  
Tom.Guardian
andykaufman:

wow...tyjooo...ty sis kvuli mne vypnul GB?... mnoooo tak to je husty.... myslel jsem, ze jsi silnejsi hrac..... achjoo samej kecalek tady....tak sbohem..
P.S. hele...a proc si mne nakonec dal do ignoru, kdyz si predtim vehementne prohlasoval, ze tady takovyho ubozaka jako jsem JA musis vsem twym oblibencum ukazat???? Andy -(jestli se tak wubec jmenujes - myslim totiz, ze nic na tobe neni prawdou) jsi jeden z nejwetsich ubozaku tady......
12.01.2009 13:28  
Tom.Guardian
Fireman:

Andy, co ty na to? a to se ten muj prispevek v GB o tobe ani neohral...... :)
12.01.2009 13:19  
Briefer22
Andykaufman
Pane velvyslance v Karakasu, doufam, ze jste dnes nezapomnel poslat relaci do Bruselu!?
Musim uznat, ze nad timto zamindrakovanym chlapcem se zacinam slusne bavit:)Ale ono to jinak ani nejde.
Andy a ceho jsi dosahl ty?hmm? Ty ty zachody opravujes vid?:)Proto porad mluvis o tech hajzlech, vykalech, protoze s nimi pracujes:)
Usudek si udelaj, ale o Tobe.
12.01.2009 13:08  
Tom.Guardian
andykaufman:

Andiiisku...... ted uz bez komentare :) pouze toto jeste na twoji osobu::::
....ztratils absolutne pojem o realite a pises oprawdovy sracky.... prawe SEM jsem te chtel dostat hezoune...wubec mne neznas, takze o me zachodove mise newis ani jak vypada....xixi :)...ani ja te nikdy nastesti newidel, pac bych pak asi tu misu musel pouzit.....proto take jsou tve usudky o me absolutne bezhlave a jen jsi hystericky vztekly jak malej capouch, kdyz ho nekdo profackuje za lez ve skole, pac na mne proste mentalne nemas..... avsak ted si to kazdy precte sam a udela si usudek o tobe, pokud vubec takova ulhana nicka nekoho zajima..... :)
12.01.2009 08:49  
andykaufman
ty si v živote dosáhl tak akorát se dostat po hajzlovou misu že jsem debil a kretén to jsem si již uvédomil ale neotravuj mně v mém guestbooku svémy špinavejma dristama, jseš hnusnej a odpornej vspolečenskej výkal a proto zákeřnej jenom tebe nikdo neposloucha protože vědí cos zač, jaka pijavice a hnusná zakeřna zmije a to je vlastne vše osttní si lidé ty hnuse domyslí sami...
12.01.2009 04:57  
Tom.Guardian
andykaufman:

...poslouchej nufiiicku, bo radoby-pornohvezdo, bo uredniku, ci velvyslance pri EU v Caracasu :) ...ano, toto pises lidem tady porad dokola......tenhle nesmysl ti sezere opravdu jen hlupacek.... vis, predvadis tak nizkou uroven ceske gramatiky, ze by nikoho ani ve snu nenapadlo davat zrovna tobe takovou narocnou funkci v zahranici, ktera uz sama o sobe potrebuje zkuseneho lingvistu v teto oblasti.....ano k pornoherectvi by tato uroven mozna stacila, ale ja dnes zaslechl - nekdo mi to napsal - ze jsi vyucenej instalater ????...prosim te nechtej, abych tu tvou polemiku o " nepoznany rozkosi..." jak mi to nandavas ve twym pochybnym GB dal zde rozmazaval a ukazal co jsi za dementa.....zamysli se nad sebou a dej si otazku co ty lzi tobe prinesou do budoucna....doufam, ze uz mi psat nebudes, pac ten muj GB je uz tak dost narwanej zpravama od nicek, jako jsi ty......papap Andy :)
12.01.2009 04:27  
andykaufman
to nejsou pravdy jenom tvé výmysly a tvá zákerná zášť že ty nejseš takovej jako mnoho jinejch a že priroda se na tobě vyřídila nesprávnym smérem a začala i mozgem máš to tam nejak nezrovnané...své názory si nech pro sebe neznáš a kecáš to delají jenom degenerovaný tak víš kde se máš zaradit...
12.01.2009 03:10  
L.u.k.i.n
skvelej chlapik uz se na tebe moc tesim 🙂
29.12.2008 16:05  
Tom.Guardian
hahahahahahahha.....a co tehotenska moda???....vrele doporucuji...uz jsem v tehle oblasti neco nasel a zakoupil....xixi :)
29.12.2008 15:34  
giordano
...taky řešim problém-kam uložit ty moje dvě krásné kozenky!V Japonsku je to módní hit,nosit pánský podprdy,tak doufam,že to dorazí i k Nám!:D
29.12.2008 00:03  
giordano
Zase ale ušetřim na hadrech,protože musim koupit to,co mi je...a toho fakt moc není!:D
25.12.2008 19:22  
Mondsee
perfektní postava, moc hezkej chlap! Dát plus je prostě málo!!!!
22.12.2008 08:02  
Frriend
Nemyslím si...:))))
21.12.2008 23:54  
Tom.Guardian
hele Martas.....neprehanis tak nak trosku??? :) diiiik
21.12.2008 19:19  
Frriend
Tak jo... už jsem měl tu čest poznat jej osobně a mohu říci, že to byla opravdu čest. Nebudu tu vzdychat nad jeho nedosažitelností, protože za to může moje karma, leč, i tak se mi chce pronést... ach jo:/ Je to báječný chlap, který působí neuvěřitelně optimistickým dojmem. Je chytrý, vtipný a bacha!... zatraceně pohledný🙂 Pohledníku, chtěl bych ti poděkovat za báječný večer plný zábavy a příště snad už nebudu skřípat😉 😘
16.12.2008 10:39  
danaus
Ad5:-nsúhlasím. Isteže existuje.
12.12.2008 11:37  
Thomasek22
laska moje...to mluvi za vse...
12.12.2008 01:38  
pavelalfa
Tome,jsi skvělej chlapík a inteligentní chlapík. Je radost si s tebou psát!:-)
09.12.2008 12:31  
pavelalfa
Profil radecek.k je FALEŠNÝ!!!!
09.12.2008 01:57  
Radecek.k
děkuji:-*
09.12.2008 01:03  
_martinek_
Tomíííík:)Prostě prima chlapík který mi vážně moc pomohl když mi bylo nejhůř,jsem vážně moc rád že jsem tě poznal..a vážně moc si vážím spravedlivých lidí jako jsi TY tome:)
05.12.2008 09:55  
honzik194
Chybí Ti doplnit bod 7... 😀
27.11.2008 14:56  
BATORY
Úžasnej člověk,úplně mě očaroval:o) :op)))
23.11.2008 15:05  
t.o.m.i.s
Opravdu jsem netusil, ze si s tebou tak dobre porozumim a pohovorim uplne o vsem. Chtel bych to brzo zopakovat Tomasi **#
21.11.2008 18:30  
Tom.Guardian
pro"GORRO1"::
....ja vim, avsak jsi to ty, kdo tady prudi lidi.....v opacnem pripade bys mi byl ukradenej, vis.....
21.11.2008 06:07  
gorro1
Co někoho soudíš, když ho neznáš?!?!? Nepruď tady lidi a starej se o sebe. A nevšímej si jich, ju?
11.11.2008 15:31  
Tom.Guardian
od "zlatybobrik" 15:19
....Jo jasne.Muj pritel mu nic takoveho nepsal tomu napsal on sam od sebe za minusko ale to je fuk Divim se jak ti mohli dat psychologicky diplom.Takovymi debilkovi invalidnimu.Zbohem kokote.

....hehehe, dalsi zpravicka, tentokrat od pritele toho dementa.....

...zde uz je to lepsi, pokud si odmyslime pravopisne vyjadreni tohoto mladika....neni to rozhodne stupid, ale myslim, ze je dost nejisty a nevyvazeny v tom, co pise, takze take co dela a tak.....snazi se byt zdvorily a na oko delat, jak ze je nad veci...avsak na konci mu to ujede a zacne nadavat.....projev nevyrovnanosti a nedostatek zkusenosti.....ale v poho, ten kluk se jeste muze napravit, je mu teprv 17...stejne s tim dementem dlouho nevydrzi a pak mi napise a podekuje mi jeste.... :-))
11.11.2008 15:06  
Tom.Guardian
od "Patrik15" 14:37
jednoduse si me nevsimej, ja to udelam taky. Fuck off sraci
...TED JSI MI TO TEDY NANDAL...A NASLEDOVALA IGNORACE... :-) ...NECHAPU STUPIDY (A JE TO JEV,KTEREJ NACHAZIM U VSECH STUPIDU), KTERI NEUMWJI KOMUNIKOVAT (PSAT) S OKOLNIM SVETEM...DLOUHO MI TO TRVALO, NEZ JSEM TO POCHOPIL PROC:::: STUPID PRECI NEUMI PSAT XIXI :-) psat zde proc mne tahle nicka dala do ignoru je nepodstatna vec, jen chci napsat, ze je to sociopat, kterej v podstate nenavidi vsechny gay´e....ma utkvelou predstavu o tom, ze vsichni mladi kluci jsou promiskuitni (aby on pochopil = kurvy :-) )pak vsem okolo nadava a urazi je....mno ma priznaky nemoce, ktera se da sice lecit, problem je ale v tom, dostat takoveho pacienta k psychousovi....... :-)) jinak jsem se tou zpravickou od nej moc pobavil....zkopiroval si moje "motto" v profilu a prisil mi to sem, jako ze to byl jeho vymysl....NESNASIM STUPIDY, LENOCHY A BLBCE - !! :-))
10.11.2008 04:06  
honzik194
Náš milej a hodnej táta... 😘
31.10.2008 13:42  
LSD
to je korba! 😘 😘 😘
cvičte!!! 😀😀😀
29.10.2008 02:54  
Tom.Guardian
BOHA, TEN POLICAJT MI TY SMAJLIKY CPE I SEM....!!! :-))
29.10.2008 02:44  
pansexual.cz   
😱 😱 😱 😱 😱
16.10.2008 19:08  
honzik194
Tobě rád, Melichare... 😀 😉
16.10.2008 14:23  
Tom.Guardian
teda Honzíku, ty mi davas...xixi
16.10.2008 13:38  
honzik194
Sexuální mašina řádí... 😀 😉
13.10.2008 19:43  
petr00017
suprovej borec...:-)
07.10.2008 01:17  
Fidenci_28
zlatucky xlap :o) LUV U
06.10.2008 02:03  
Tom.Guardian
od: "ALAN.DANEL" 19:15 03.10.08
..."hahahaha je mi jasné že takovej výblitek penisu tvého táty nic jiného nemůže vyblejt ze svýho mozečku"
....TAK TOHLE MI PÍSE 41LETEJ CHLAP JAKO ODPOVED NA PROSBU, ABY MNE NEOBTEZOVAL SEXUALNIMY NAVRHY..... OPRAVDU SE TADY NEKTERI CHLAPY VZPAMATUJTE A NEOTRAVUJTE VASIMI VYPLODY CHORYCH MOZKU LIDI, KTERI O VAS NESTOJI......AVSAK TAKHLE PISEMNE SI TROUFATE JEN POD ROUSKOU ANONIMITY....... BEZ TY TOTIZ NEMAS ANI SPETKU ODVAHY TY SRACI :-) NEBO BYS MI TO REKL Z OCI DO OCI?? NO VIDIS UBOZATKO S KOHOUTIM VOCASEM.... :-)
27.09.2008 15:13  
Ceskebudejky2
__000000___00000
_00000000_0000000
_0000000000000000
__00 MILUJU TĚ 00
____00000000000
_______00000
_________0
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00 MILUJU TĚ 00
_______*_____00000000000
________*_______00000
_________*________0
_000000___00000___*
00000000_0000000___*
0000000000000000____*
_00 MILUJU TĚ 00_____*
___00000000000_____*
______00000_______*
________0________*
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00 MILUJU TĚ 00
______*______00000000000
_______*________00000
________*_________0
_________*________*
___________________*
od Tibíka
26.09.2008 01:29  
honzik194
No jo, náš Ondrášek je fajn... 😉
25.09.2008 11:17  
REGGI
Pěkný tělo...
22.09.2008 03:23  
sportgym
ty kokoti co jsem pisou ty nesmysli jste stupidni a hloupi,neni to zadnej dedek je velmi simpatickej na zivo a sexy,takze mu sem pisou nekteri co odmitnul,tak se zamyslete nad sebou co mu sem pisete magori.Opakuju je velmi sexy live :-)))
18.09.2008 12:51  
Tom.Guardian
A l e x A L:
..jsem u tebe v ignoru, tak nevim, proc mi pises a ptas se mne, jak se mi vede?????????
08.09.2008 13:09  
Tom.Guardian
"W i l d b o y"
....hehe, super....tady ma jedna zamindrakovana osoba 3 nicky, neboli "3 in one"..... no comment...pis si co chces.....me je to fuck..... :-))
08.09.2008 11:33  
wildboy
CO SI TO DOVOLUJEŠ TY KRÁVO VESNICKÁ,,,kurvahošigt
08.09.2008 11:30  
wildboy
,,,,,DĚDEČEK HŘÍBEČEK,,,,ass ++
08.09.2008 03:59  
Tom.Guardian
"T e a m F o r c e"
.....poslouchej, rekl jsem ti, ze nejsi muj typ a ze s tebou spat nehodlam....tak bud chlap a hned se neurazej, ze jsi byl odmitnut a nepis ty tvy ubohy nesmysly do meho profilu...ok??? apropo...nerozumim tomu vetnemu spojeni "teplej" ... to rozhodne jsem !! to by jeste schazelo, aby po mne chtel nejakej heterak sex....co ty tady vubec zevlujes "krasavce" ??? Radeji si poradne nech od maminky vyprat boxerky, pac jednomu se zvedne pajsl, kdyz vidi to vyhoneny suchy seme na nich......... Ty myslis, ze jsem dedek??? Povime si za par let, kdo z nas bude vetsi...ok? :-)) Ted mne jeste napadlo, ze ten tvuj xicht se podoba nicku "M I L A N O 2008"....neni take nahodou tvuj...??? :-))
07.09.2008 23:53  
teamforce
dědek,,a este je teplej
05.09.2008 18:30  
Split
Fajn člověk, fajn kamarád...:-) Takových lidí je zatraceně málo... A že si ho vážím!!!
27.08.2008 23:50  
Tom.Guardian
ach jooo.....upne priblbla nic nerikajici reakce od virtualniho chudatka...pouvazuju, jestli si ji v profilu necham, ci nee.... :-)))
27.08.2008 23:45  
milano2008
ALE NOTAK,,OSTATNÍ NEJSOU SLEPÝ JAKO TY,,,POTŘEBUJEŠ BRÝLE NA ČTENÍ,,,TO VÍŠ UŽ MÁŠ VĚK
27.08.2008 22:58  
Tom.Guardian
Milano2008
..tady vidite reakci Virtualniho-FAKERA na to, kdyz mu napisu, ze ma fotku z NETU a dodam, ze jeho péro je digitalne upraveny....... chlapy, co to s vama je???? Navic tady napada kde koho a mysli si, ze ho tady budem zrat...... je mi te lito FAKE!..v 25 letech bych uz predpokladal rozum, nojo.....kdyz je IQ pod 70 bodu, co lze ocekavat???? :-))
27.08.2008 22:43  
milano2008
POTŘEBOVAL BYS ZA MŘÍŽE,,V USA BY SI ŠEL HNED,,PEDOFILE
28.07.2008 23:26  
argonautica
Prostě úplně super maník!!! Sem rád, že jsem tě poznal : )
28.07.2008 18:39  
toyen13
naprosto úžasnej chlap, moc hodnej a obětavej... a děkuju za to, co pro mě děláš...Muck:)
26.07.2008 00:16  
argonautica
Hrozně milej člověk, jakých je tu na ib hrozně málo... A vypadáš ani ne na 35 : P
25.07.2008 13:08  
berghof
užasnéj človíček kterej je moc hodnéj a sexy je moc muck :-)
25.07.2008 07:56  
Blonde_Ambition
Přeju mu do novýho vztahu jen dobré a dlouhodobé soužití:))) Je to člověk co mám rád:)))) ( nic vedlejšího tom nehledejte)
25.07.2008 06:29  
sali
Nazdar chlapáku :) (Ď za vzkaz) Tohle je fakt pohodovej clovicek :) Hezky se s nim keca, muzete proste o vsem :) je na pohodu a svezi (takze mi sympatizuje)... je fakt coool :D
14.07.2008 02:16  
Dontchess
Muz,se wsim wsudy!(:
11.07.2008 06:26  
BATORY
úúžasnej člověk...kdo nepoznáá nezžije:o)) o moc přichází.-)))
30.06.2008 14:32  
darrenshan
je moc příjemný na pokec
17.06.2008 17:27  
natty
Dekuju,jsi moc hodny...vazim si toho...
17.06.2008 00:38  
forme
Krásný chlap. Pořádný samec.
02.06.2008 10:25  
Tom.Guardian
Turit ::::::::
Tomiku, jsi ma tajna laska a nic s tim ani ty, ani ja nenadelame.... :-(
02.06.2008 10:17  
Tom.Guardian
vlce.kluk :: diky Domii, vazim si te moc..... ale tak smolny to zas u mne neni .... budu si za to moct asi z velke casti sam!!! xixi
01.06.2008 17:01  
vlce.kluk
Je to fajn kluk, který má jen smulu na kluky a přeju mu jen to nej...nej...nej...ať najde tu pravou lásku...
31.05.2008 20:40  
Turit
Tomča je prima chlap ,mám Tě rád Tome..
15.05.2008 09:14  
Balrockxxx
jak začít.. sem rád že sem počkal.. ne :-D moc hezkej, pohodovej a rozumnej chlap.... a navíc velmi šarmantí.. sem moc rád že sem tě moch poznat.. doufám, že to bude trvat dál :-)
15.05.2008 07:12  
Blonde_Ambition
peknej a chytrej chlap
10.04.2008 19:44  
Thomasek22
jsem rad,ze jsem te mohl poznat alespon pres net,ale jsi skvely kluk,ktery vi co chce a ma v hlave jasno...jsi super....taky drzim palce...at ti vse vyjde
05.04.2008 18:32  
Aaron_Paris
Krásný...milý...pozorný takoví on je je hrozně hodnej milej inteligentni chytrej prostě nejvíc bestovní chlapík jako že fakt týpek jseš BOREC kamOVEC!!!Takovích už je málo...
31.03.2008 10:40  
Tom.Guardian
DaddyBears:::: jeste jednou diky za tve hloupe poznamky na moji osobu, jelikoz tve stupidni radky mne delaji jeste zajimavejsim u lidi, kteri mne znaji v realu a tak si i o tobe dokazou udelat obrazek a rovnez jak vysoky je tvuj intelekt........vis, ja se diplomama vubec neohanim a pokud chces kritizovat muj IQ, musis na to mit nejdrive vice informaci:::: mam 2 vysoke skoly, takze myslis stale, ze jsem jen nejaky tupec s nizkym IQ????.....jaka je tvoje profese Daddy????.....hmmmm....hele, me uz fakt nudis, takze na dalsi zpravicku od tebe jiz neodpovidam....
26.03.2008 07:40  
DaddyBears
Blb zůstane blbem i kdyby spal v univerzitní knihovně.Snad jednou taky dostaneš rozum.O tvém I.Q.hovoří tvůj nenávistný příspěvek.Jen si kluci s podobným debilem zadejte a ze štěstí nevyjdete.
24.03.2008 00:01  
Yasmin
DaddyBears: Ty delas, jako v Cechach uchylove nebyli =D Jsi vtipny.
23.03.2008 23:59  
Yasmin
Dekuju za vzkaz, jsi sympaticky :)
10.03.2008 13:09  
dionysos
veselé příspěvky 🙂
...možná jsi to neměl DaddyBearsovi tak tvrdě natřít 🙂 ...ale když si o to říkal... 😀 😀 😀 😀
04.03.2008 18:01  
Tom.Guardian
"DaddyBears":::: nenapisu nic jineho....... jen:: hahaha....nestojis mi vubec zato, abych takovymu nenavistnymu, starymu, jedovatymu a zlymu dedkovi nadaval.....mohlo by to totiz s tebou slehnout.... P.S. necham si te ale v profilu, jako bombonek........ apropo:: divil by ses kolik kluku mne tady chce ........ to ty jako nemas vubec paru..... hodne lidi mi uz o tobe rikalo, ze otravujes s tema tvyma chytryma kecama uz skoro ze zahrobi...... nech ty kluky napokoji...jůůůůů......... oni pak maji strach jit na prochazku, aby tam takoveho uchyla nepotkali........ takze bye dedo...tot vse...hihihi THOMAS ZORRO ...... podotykam, ze mam nemecke jmeno...at ti z toho nevypadnou ty tvoje 3 zuby........xixi
01.03.2008 23:36  
dody27
aj ja teba:-)si fajn chlap
01.03.2008 23:35  
DaddyBears
Ty blbečku zalez zpátky do toho tvýho Něnecka a otravuj tam svým profilem ty vaše úchyly a nebo se nauč česky.To si myslíš,že je tady na tebe někdo zvědavej.
28.02.2008 17:39  
Martin29
moc úžasnej člověk...hodně moc!!!
19.02.2008 07:28  
mapa
Fajn chlap, co je v pohodě. Pár slovy potěší, pohladí.
27.12.2007 11:06  
ANTI   
Tady jsme v Čechách , zde můžeš mluvit mateřským jazykem. Je zajímavé , jak všichni v posledních letech ochotně přejímají řeč našich novodobých okupantů , zatím co kdysi vůči ruštině panoval jakýsi přirozený odpor , a to nám ji nikdo necpal do hlavy všemi způsoby jako nyní angličtinu. Takže hezky po našem : Buď vítán !!! (A devizového cizozemce zde stejně neulovíš ... ) 😀