Sheldon83 (41/183/108)

– Náchod

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Věk od: 25
Věk do: 50

Profil založen
25.09.2017

Počet návštěv
4008

Poslední aktivita
04.07.2024

Hledám fajn chlapa pro život ve dvou.
Základní:
Vzdělání/studuji: Vyučen
Práce: Řídící pracovník ve výrobě

Postava: Silnější
Oči: Hnědé
Brýle: Jen na čtení
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Strniště
Znamení: Ryby
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Prádlo, Sport. oblečení, Obleky, Skejťáci, Skinheadi, Uniformy, SM - soft, Rimming, Fisting, Džíny a Kožené řemeny

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Hodně
Bezpečný sex: Vždy
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Akvaristika, Aranžování, Architektura, Astronautika, Auta, Biologie, Botanika, Cestování, Černý humor, Čtení, Divadlo, Dobrovolnictví, Ekologie, Ekonomika, Elektronika, Elektrotechnika, Filmy, Fitness, Floristika, Fotografování, Fyzika, Gastronomie, Grafika, Historie, Hry, Hudba, Chemie, Chovatelství, Investování, Jazyky, Knihy, Komiksy, Kreslení, Kultura, Kutilství, Kynologie, Literatura, Magie, Malování, Matematika, Móda, Modely, Motorky, Muzeologie, Nakupování, Opera, PC hry, Pěší turistika, Počítače, Politika, Práce, Právo, Programování, Příroda, Psaní, Puzzle, Rostliny, Sběratelství, Sci-fi & Fantasy, Seriály, Skaut, Společenské hry, Technika, TV, Učení, Umění, Vaření, Věda, Wellness, Zahradničení, Zařizování bytu, Zemědělství, Zeměpis, Zvířata, Železnice
Sport
Fitness, Chůze, Posilovna, Turistika, Vzpírání
Muzika
Meditační, Oldies, Pop, Rock, Vážná hudba
Kuchyně
Diabetická, Domácí, Japonská, Mexická, Ryby, Zdravá strava
Zvířata
Kočka, Pes, Rybičky
Cestování
Čundr, Hory, Hrady a zámky, Kempování, Města, Naučné, Památky, Poutní cesty, Poznávací, Vlakem
O sobě:
Ahoj , rád bych poznal fajn chlapa pro život . Nikdy jsem nikomu nelhal a proto nesnáším lhaní a přetvářku , prostě si vše říct hned na rovinu . I když pravda bolí , je to lepší než milosrdná lež. Jsem silnější postavy ale snažím se na sobě pracovat i přesto že na to nemam čas , protože jsem stále v práci , píšu to tu záměrně , protože většina chlapu tady hledá jen mladého chlapa s dokonalým vypracovaným tělem . K čemu ti je chlap který pořád chodí do fitka když nic nemá v hlavě , přijde vám to povědomí . Každý tady tvrdí že mu na vzhledu nezáleží , že mu jde pouze o to co máš v hlavě , zní to hezky ale nikdo se toho nedrží . Pokud vám záleží pouze na vzhledu tak ani nepište. Prosím vás, neposílejte mi svoje fotky ptáků , já chápu že se chcete ukázat že vás příroda štědře obdařila ale opravdu mě to na chlapovy nezajímá na prvním místě , rozhodně takhle nechci nikoho poznat . A ještě neposílejte mi nabídky na jednorázový sex , na ty neodpovídám . Neříkám, sex mám rád ale rozhodně né s chlapem kterého neznám , někde v parku za supermarketem a netvrďte že jste to nikdy nedělaly. Jsem nekuřák a uvítal bych taky nekuřáka , není to nutná podmínka , jen líbat se s kuřákem je jako se líbat s popelníkem , nic ve zlým . Rozhodně neakceptuji drogy, žádné, o tom nehodlám diskutovat. Jinak mám rád přírodu , astronomii , vědu a techniku, kosmonautiku, procházky, turistika, zvířata, mám dvě kočky , takže milovník přírody vítán . Rád bych poznal chlapa který už ví co v životě chce a co od života očekává . Tak se nebojte zeptat rád odpovím v co možná nejkratší době.

DODATEK: VZHLEDEM K TOMU ŽE MI CHODÍ STEJNÉ ZPRÁVY TAK ODPOVÍDÁM. "PROČ NEMÁŠ NA PROFILU FOTKU OBLIČEJE" ODPOVĚĎ : Nemám fotku obličeje protože již dvakrát byly moje fotky použity pro fake profil, kde dotyčný loudil od ostatních jen fotky a kontakty. Tak proto. Pokud chcete fotku obličeje stačí si napsat. Děkuji za pochopení.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv