DMagpies (45/173/63)

– Brno-město » Brno | Bratislava | Wien

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Věk od: 25
Věk do: 60

Profil založen
11.09.2017

Počet návštěv
2041

Poslední aktivita
06.12.2017

Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Umělec

Postava: Normální
Oči: Zelené
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Kozoroh
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
MedvědNa staršíKošile
Sex:

Ochlupení pohlaví: Můžu upravit
Ochlupení na těle: Hodně
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Cestování, Divadlo, Dobrovolnictví, Ekologie, Ekonomika, Filozofie, Fotografování, Grafika, Historie, Knihy, Literatura, Malování, Manga, Matematika, MHD, Náboženství, Pěší turistika, Počítače, Politika, Právo, Programování, Procházky, Příroda, Psaní, Teologie, Turistika, Učení, Umění, Vaření, Zvířata, Železnice, Žurnalistika
Sport
Běžky, Cyklistika, Lyžování, Plavání, Posilovna, Turistika
Kuchyně
Americká, Anglická, Česká, Diabetická, Dietní, Domácí, Italská, Rakouská, Ryby, Slovenská, Veganská, Vegetariánská, Zdravá strava
Cestování
Cyklovýlety, Vlakem
O sobě:
Kde bych aspoň našel Pučálkovic Aminu, rád bych se seznámil s jejím bratrem :-D

Vysoký žerafáci se mi skutečně lidí, ještě když mají něco v srdci než jen sval nebo kámen. I když může být kdoví jak vzácný, stále přesto kámen ☹

Kam chodím rád v Brně na oběd a kde mě můžete občas najít u misijních sester Restaurant L'Eau Vive / Živá voda (pod Petrovem). Vřele mohu doporučit, nikdy jsem nebyl zklamán.
Kam chodím, když potřebuji inspiraci, což je už těžší otázka ale přesto mě můžete nejvíc zastihnout v Knihovně Jiřího Mahena nebo v Moravské zemské knihovně, případně v některé z Brněnských galerií, muzeí nebo divadle. Do kina moc nechodím, radši než kino nebo televizi dávám přednost rozhlasu.
Kam chodím, když si potřebuji odpočinout nebo protříbit myšlenky, kam jinam než ven, nejlíp do přírody.
Jsem začínající literární a výtvarný umělec. V literární oblasti se zaměřuji na různé údobí naší společnosti a různé problémy. Případně se zaměřuji na adaptace pro divadelní, rozhlasovou, filmovou a televizní tvorbu. Dřív jsem se objevil na prknech, která znamenají svět, případně v hudebním klipu a naposledy v reklamě pro jeden sociální podnik. Můžu hledat zajímavé tváře nebo postavy, aby mi stály jako modelové.

-------------------------------------------------------------------------
Where would I at least find Pučálkovic Aminu, I would like to meet her brother :-D


The high raffles are really people, even when they have something in their hearts rather than just muscle or stone. Although he may be as rare as a stone, it is still a stone


Where I like to go to Brno for lunch and where you can find me occasionally at the Restaurant L'Eau Vive / Living Water (under Petrov). I warmly recommend, I was never disappointed.
Where I go when I need inspiration, which is a harder question but still you can find me most in Jiri Mahen's Library or the Moravian Library, or in some of the Brno galleries, museums or theaters. I do not go much to the cinema, I prefer radio or cinema rather than cinema or television.


Where do I go when I need to rest or shake my thoughts where else than out, best in nature.
I am a beginner of a literary and visual artist. In the literary field, I focus on different periods of our society and various issues. Eventually I focus on adaptations for theater, radio, film and television. I first appeared on the boards that make up the world, maybe in a music clip and last time in advertising for one social enterprise. I can look for interesting faces or characters to make me model.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv