Knepa (44/183/68)

– Praha 9

Orientace
Gay

Partnera
Něco se rýsuje

Věk od: 20
Věk do: 40

Profil založen
29.11.2007

Počet návštěv
2462

Naposledy přihlášen
07.07.2009

Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Štíhlá
Oči: Modré
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Blíženec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Cestování, Filmy, Fotografování, Hudba, Knihy, Nakupování, Politika, Procházky, Psaní, Sport, Umění, Vaření, Zařizování bytu, Zvířata
Sport
Badminton, Cyklistika, Fitness, Horolezectví, Lyžování, Plavání, Turistika, Volejbal
Muzika
Alternativní, Country, Dance, Folk, HipHop, Jazz, Jungle, Klasická hudba, Pop
Kuchyně
Česká, Čínská, Italská
O sobě:
Okolnosti mě přinutili přemýšlet o dvou lidech a ponechat stranou bádání nad prostým vynálezem jako jsou nůžky a otvírák na konzervy. Byl jsem vyzván k vyjádření svého pohledu na věc. Není nic těžšího než sdělovat svůj vlastní pohled na věc jiné osobě, která není mnou, aby plně chápala co říkám. Přesto jsem výzvu přijal.

Symbolika:

Když naleznou dva lidé v sobě vzájemnou sympatii, a když se dostatečně sblíží, příjde den, který označí za zlom ve svém vztahu a k němu se rok co rok obracejí se vzpomínkami i nadějí do budoucna. Slaví své výročí, předávají se dárky, pořádá se párty nebo soukromá večeře. Představy nás všech se rozeběhnou do všech pomyslných koutů a lehké brnění je cítit po celý den. Běda však, když představa nezapadne do reality. Povadlá květina, drzý číšník, těžké jídlo, zakouřená restaurace,nezvaný host... to vše nás pak vrhá to náruče úzkosti, nervozity, podrážděnosti a končí rozčarováním. Obdobně pak takové výročí má pro mnohé stejný charakter jako Vánoce nebo Velikonoce. Zaplať pán Bůh že už je po všem, ještě chvíli a zešílel bych.... a pravý smysl výročí nás míjí, zůstává stres, zklamání,nepochopení.

Důkaz lásky:

Oslava výročí má být důkazem lásky. Cože? Kdo to řekl? Pokud mě máš rád, tak udělej stojku. Že to nedává to smyl? Samozřejmě že ne, protože máme tendenci si na druhém vynucovat důkazy lásky. Stojka partnera může působit zajímavě, ale jako důkaz lásky nám to nestačí. Zřejmě proto, že políbit partnera znamená se snížit až k zemi.A ohýbat svůj hřbet dnes přece není "inn". Pozvání na večeři o výročí však řada z nás jako důkaz lásky vnímá a dokonce jej vyžaduje. Zřejmě proto, že láska žaludkem prochází. Rádi hledáme důkazy, že jsme milováni. Říká se, že láska se neprokazuje slovy, ale činy. Opěvují se tragédie, neboť se v nich umírá pro lásku. Pije se jed nebo se probodává hruď mečem. Jaká to velká gesta lásky! Přitom každý touží po klidu, útulném domovu, kde je láska hýčkána a velká gesta lásky jsou jen odvážnou představou, ze které lehce běhá mráz po zádech.

Planoucí srdce:

Jsem přesvědčen, že čirým důkazem lásky je strach. Strach o milovanou osobu, strach, kterému se nelze naučit, který je přirozený a tak samozřejmý, jako první mávnutí křídly mladého ptáčka, který se rozhodl vylítnout z hnízda. Je to projev srdce, které plane. Ujištění, že srdce plane je ten pramen, ze kterého je nutné pít, pokud milovaná osoba není nablízku. A ještě dodám, že planoucí srdce je otevřené,chápající, pokorné a trpělivé.

Nemám-li srdce otevřené, nikdy neuvidím potřeby milované osoby.

Nemám-li srdce chápající, nikdy nedokáži žít s milovanou osobou.

Nemám-li srdce pokorné, nikdy nedokáži odpouštět.

Netrpělivé srdce je srdcekruté, neboť netrpělivost je vrtkavá a zrádná.

Hledání lásky:

Věřím, že cokoliv je uděláno v dobré víře, je vráceno rovněž tak. Proto zdá se mi oslava výročí, jako utvrzení lásky, naprosto bezzubá, v porovnání s úpřimnou omluvou za nepořádek, způsobený rozstříhaným papírem povalujícím se ledabyle po zemi, když bádám nad prostou jednoduchostí nůžek a pochopením milované osoby, že jsou zkrátka vlatnosti lidem vlastní a zvedat kvůli nim své krční mandle, je vlastně naprosto fatálně mylnou představou o změně celého světa. V takovéto chvíli se pak spojí dva páry očí, které pronikají až do hlouby nitra toho druhého, kde vidí plápolající srdce. To se zlehka zachvěje strachem. Nad obočím vyskočí starostlivá vráska, u jednoho s lehkou výčitkou za ten nepořádek, u druhého s dětskou nevinností. Žádná večeře, žádný dárek, přesto si oba sdělili, že se mají rádi.

------------------------------------------------------------------------------

Cestování má kouzlo právě v nečekaných situacích, ty nelze naplánovat a já takovéto situace miluji. A jsem šťastný, když vím, že se stávají i druhým, protože pak právě na tyto zážitky velice rádi vzpomínáme a říkáme si, kdybych já tehdy nestihl ten vlak....
Mno, pomlčím již o tom, jak jsem se v pendolínu dotazoval kde jsou dámské, a kde pánské toalety. Jak jsem přišel na polském letišti o svůj milovaný parfém a prodělal tam majlant, abych ho měl zpátky. Jak jsem mátl celníky sebejistou odpovědí, že jsem z Prahy, přestože v cestovním dokladu je nápsáno Zlín, či jak jsem se sám a úplně nahý probudil v neznámé místnosti a ptal se, co je tohle za akci?

................................................................................................

Život má své kouzlo, stojí za to žít a stojí za to se o to podělit s ostatními:o) Určitě to udělej a třeba i jdi a obejmi dnes někoho. Uvidíš že i to je okamžik, kterým se čas promění v malé štěně, které svýma velkýma kukadlama kouká a prosí aby nebylo samo, aby s tebou bylo už napořád. Jakmile se tohle stane, čas se zastaví.

můj blog na:
http://web.libimseti.cz/Knepa
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
04.02.2009 09:54  
sskk88
mooc fajn klučina...jsem rád, že jsme se poznali..:-)
15.05.2008 15:13  
jerry1
Milej, příjemnej klučina s hezkým úsměvem, krásnou duší... Prostě on :-)))
16.02.2008 15:38  
delarey
ktore slova by ta najviac vystihli? super, užasny? nie to nie
povedal by som...
si to jednoducho ty
treba spoznat ta a každy si najdeme to čo nas na tebe uputa
ja viem čo to je:-)))
14.01.2008 23:48  
smile
KNEPO - no jo, dostal jsi dva křečci, ale páreček a až se začnou rozmnožovat , tak jich budou mraky. :-)))) A pak mne určitě zastřelíš. :-)
09.12.2007 20:34  
Devdas
Je to úžasný člověk. Kdykoliv mě rozesměje. Vyslechne mě. Má v sobě úžasnou energii a velké srdce. Jestli mu někdo ublíží - tak se neznám.
On ví, že moje srdce patří jen jemu!