Ent (50/183/93)

– Vsetín

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Věk od: 27
Věk do: 50

Profil založen
14.11.2007

Počet návštěv
19618

Poslední aktivita
02:44

Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Prošedivělé
Vousy: Strniště
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Skoro vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení na těle: Středně
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Hry
Muzika
Jazz, Klasická hudba
O sobě:
Je víc než smutné, když někoho máte rádi, věříte mu a ztratíte ho. Protože sám sebe přesvědčí, svými vlastními lžemi. Sebedestruktivní nastavení je opravdové zlo. Lidi dovolte si být štastní.

Někdo s kým bych mohl hrát společně divinity original sin ????

Často si říkám, že do dnešní doby nepatřím. Mé chápání morálky, žebříček hodnot a vnímání vážnosti vyřčených slov se s realitou dneška míjí. Nesnáším vulgaritu a sprostotu. Obdivuji muže jenž umí projevit cit a je džentlmen. A zůstává přesto mužem.

Pár postřehů:
-teplou komunitu pozoruji již celkem dlouho a musím říct, že čím jsem starší tím víc jsem zklamaný až znechucený.Tolik sobectví, tuposti, povrchnosti a dekadence zkoncentrované na jednom místě se jen tak nevidí. Byt si tedy nedělám iluze, že by většinová společnost byla na tom o moc lépe.
-starší pánové ,budte soudní a nehledejte mládí v náctiletých dětech a 20ti letých mládatech. Je normální a přirozené, že vás nechtějí a hledají si věkově podobné partnery.Tak se nerozčilujte a neobtěžujte je.
-mládata i vy jednou budete staří.Vím , že vás to nikdo neučil ,ale je normální a slušné projevovat se s úctou vůči stáří. Na druhou stranu použivejte mozek a nenechte se manipulovat skrze hezká slovíčka jejichž cílem je jen sex a hledání ztraceného času.
-když někoho chcete at už pro sex či z lásky pro vztah tak to dotyčnému řekněte. Tím, že budete na jeho profilu všechny varovat jak "si to vyřídíte" s každým kdo by mu ublížil nic nezískáte.
-slova miluji tě neznamenají chci "tě ojet" (či "být ojetý"). Slova mají své významy tudíž je podle nich používejte. Milovat znamená druhému se vydat. Znamená v dobrém i ve zlém. Milovat znamená hledat kompromis vyhovující oboum. Milovat znamená nejsem už já, ale jsme my. A ano patří tam i to toužím po tobě, ale je to součást balíčku ne jediná položka. Milovat znamená obdivovat, vážit si, mít v úctě, respektovat. Milovat znamená chtít trávit čas s tím druhým.

Co mi hlava nebere či se mi z hloubi duše hnusí:
-kuřák není nic jiného než chodící, smradlavý popelník
-95%tům kluků a mužů ty "moderní" zúžené obtáhlé gatě fakt nesluší a nelichotí
-osoba pohlaví mužského s obří kabelkou je v pravdě dokonale asexuální
-hláška ...jsem jaký jsem a jiný nebudu... u lidí pod 40 let je jen projev silného egocentrismu, sobectví a emoční tuposti (samozřejmě jsou jisté povahové rysy jenž nejdou změnit, ale o nich to často není)
-provozovat sex jen pro sex bez citů a hluboké lásky je jako sedět v autě bez benzinu. Může se v něm hezky sedět, nebude na vás pršet a foukat a z kopce i kousek pojedete. To je, ale vše. Nikdy nepochopíte skutečný význam auta (sexu) a neprožijete ten pocit jaké to je když má benzín v nádrži a jede.
-co bytostně nesnáším jsou starší muži mající strach ze samoty. A proto z pusy (klávesnice) vypustí cokoliv jen aby zasekli. V drtivé většině případů by jste si měli uvědomit, že sklízíte jen to co jste celé mládí a střední věk rozsévali.
-lidé co se prodávají za peníze nemají pro mne ani hodnotu patníku o nějž by se dalo opřít kolo. Nechápu, že jsou ochotni ztratit sami sebe pro pár špinavejch zlatáků. Kdo nemá úctu sám k sobě nebude ji mít nikdy ani k druhým.
-používat anglická slova když existuje jejich český ekvivalent. Čeština je jedním z nejkrásnějších jazyků. Obrovská slovní zásoba a libozvučná krasomluva. Neničme náš jazyk primitivní angličtinou
-hlava mi nebere zdejší profily vyplněné v angličtině. Jste na českém serveru tak používejte češtinu. Pokud chcete zbalit cizince tak jděte na nějaký evropský či světový web.
-v bisexualitu nevěřím. Jsou to pro mne bud nepřiznaní gayové a nebo heterosexuální prasata která zasunou do čehokoliv, hlavně , že zasunou.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku