gate (28/–/99)

– Brno-město

Orientace
Gay

Partnera
Nechci uvést

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 26

Profil založen
31.07.2006

Počet návštěv
17689

Poslední aktivita
26.11.2017

Zážitkovky pro kluky na kluky od 18 do 26 - nadcházející akce - víkendovka LIVE (https://gejt.cz/)
Základní:
Jméno: GaTe

Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Student

Postava: Normální
Oči: Nechci uvést
Vlasy: Nechci uvést
Barva vlasů: Nechci uvést
Znamení: Blíženec
Etnikum: Nechci uvést

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Osobní:
Zájmy
Cestování, Procházky, Sport
Sport
Bruslení, Cyklistika, Plavání, Turistika, Volejbal
O sobě:
Volnočasový spolek Gate (www.gejt.cz)

Jsme skupina kluků, která organizuje pravidelná setkání a zážitkové akce pro kluky na kluky - jinými slovy pro gaye, bisexuály a queer kluky od 18 do 26 let (včetně).

Všechny naše akce jsou čistě zážitkového rázu a rozhodně zde není prostor pro alkohol a jiné omamné látky, nebo pro ukojení sexuálních potřeb. Podstatou je naopak poznat nové lidi, zažít nová zajímavá dobrodružství a dozvědět se něco o sobě samotném.

Nadcházející akce:

Velikonoce opět klepou na dveře. Pro někoho je to možná ještě daleko, nicméně pro nás to už je velmi blízko! S Velikonocemi je totiž spojena i naše tradiční jarní víkendová akce! Letošní Velikonoce prožijeme v Jeseníkách.

Chceš vypnout a zahodit starosti za hlavu?

Přitom poznat nové tváře a prožít nevšední zážitky?

Konečně vystoupit ze své komfortní zóny?

Tak proč se nestát na chvíli součástí jedinečného projektu?

Nabízíme Ti nezapomenutelnou jízdu plnou zábavy, akce, seznámení a nových zkušeností!

LIVE:
It is time to live!

Pátek 15. dubna – pondělí 18. dubna 2022 / celkem 4 dny (3 noci).
Jeseníky – přesné místo bude včas účastníkům upřesněno.
Max 25 kluků / kapacita je omezena, raději se včas přihlas.
Akce je určena pro účastníky od 18 do 26 let včetně.
Více informací zde: https://gejt.cz/nase-akce/pozvanky/live-jarni-vikendovka-2022/

Těšíme se na Vás!

------------------------------------------------------------------------------------
Zajímá Tě, kdo jsme? Koukni na reportáž ČT, která o nás proběhla v TV 7.9.2010.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10121061347-q/210562210900023/obsah/125817-gejt-cz/
----------------------------------------------------------------------------------

----------------
www.gejt.cz
----------------

Anebo třeba:
http://www.youtube.com/watch?v=ByAwDPVlnFg
http://www.youtube.com/watch?v=bP74n5LK_14
http://www.youtube.com/watch?v=gKnhXl3txvk
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
03.09.2013 22:15  
Dimahi
Byl jsem s nimi na prázdninovce 2013. Nejsuprovější zážitky, všem vřele doporučuji!!! :)
15.04.2013 19:59  
grymak   
Jsou tu moc hezké názory, že bych se zamyslel a zkusil to? nebo se budu stydět :D
11.07.2012 22:22  
Redern92   
Gejťáky už znám víc jak rok a jsou to opravdu skvělí kluci. Na pořadatelích je vidět, že akce pro ostatní dělají s chutí a nadšením. O výborném a zábavném programu ani nemluvím...Proto můžu všem kluků, kteří splňují věkový limit vřele doporučit tuto skupinu a jet s nima na nějakou akci, určitě na to budete ještě dlouho vzpomínat, stejně tak jako já :))
09.07.2012 12:03  
CaiusV
GaTe jsem znal už z dřívějška a potom, co jsem navštívil svou první akci, jsem si GaTe opravdu oblíbil. Nejen, že potkáte spoustu nových kamarádů, ale i zažijete plno nevšedních zážitků. Když můžu tak se vždycky rád připojím. Věřím, že na výletech GaTe poznáte nové kamarády, se kterými se budete rádi setkávat i mimo oficiální akce ;-)
25.06.2012 14:24  
dedic15
Se skupinou Gate jsem se seznamil v roce 2011 v kvetnu a snazim se ucastnit akci, ktere jsou pro me financne vyhodne. byl jsem s nima uz nekolikrat na akcich, ktere trvaly dele jak par dni takze to byl ovetsinou na cely tyden a super proste jsem poznal nove lidi, kluky, a nemam si na co stezovat proste s nima byt nekde znamena opravdu se citim tim kym ste a muzete si s nima popovidat o cemkoliv. zas tolik tech skupin pro gaye, ktere delaji akce nejsou a s Gatem muzete objevit nove prostredi nove lidi a navazat kontakty s ostatnima gayema, muzete treba najit i pravou lasku :P ale to se mi nestalo xD takze jabyt vama tak jdu do toho a aspon to skusim :) za zkousku se preci vubec nic neda :)tak lovu ZDAR!
25.06.2012 07:29  
ol_oral
Škoda že takové skupiny nebyly, když mě bylo -náct :-(
24.06.2012 18:02  
Mollp_revival
GaTe a já
Ač o této neformální skupině již vím poměrně dlouho, a vždy jsem si považoval toho, čemu se tato skupina věnuje, váhal jsem s účastí na některých z jejich akcí tak dlouho, až jsem pozbyl náctiletosti a nabyl domnění, že jsou pro mě jejich akce již pasé... :/ :)
Bylo velmi příjemným překvapením, když jsem se počátkem tohoto roku dověděl od jednoho kamaráda, že některé akce jsou určené nejen pro náctileté, ale i pro tzv. GaTy, starší kluky ve věku mezi 19 a 26. Nedlouho na to jsem se jedné takové víkendové akce zúčastnil a bylo to naprosto sqvělé. Dalo mi to víc než bych očekával. Nebyl to pouhý nevšední zážitek, ale byla to i možnost poznat nové zajímavé lidi, užít si spoustu zábavy, vyslechnout zajímavé názory, odpoutat se od všedních problémů… plánuji se podívat i na další akce, snad se to vydaří. :)

Jestli tohle čte někdo, kdo třeba s GaTe nemá žádnou zkušenost a jeho mysl tíží stín pochybností, jestli se účastnit některé z jeho akcí, moje rada zní: ,,PROSTĚ TEN STÍN POCHYBNOSTÍ ZAHOĎ A TÉ AKCE SE ZŮČASTNI!,, Věřím, že nebudeš litovat. ;) :)
24.06.2012 17:29  
andrew654
Když jsem se poprvé zúčastnil vícedenní akce GaTe, tak jsem upřímně nevěděl, co od toho mám očekávat, respektive, co tam bude za lidi a co mezi nimi vlastně budu dělat já? Po prvních strávených hodinách na jedné z mnoha denních i nočních aktivit mě tenhle pocit přešel. Jakmile se trochu "otrkáte" s ostatními lidmi, tak přijdete na to, že každodenní přetvářka běžného dne vás opustí a vy se můžete trochu uvolnit a být sami sebou, nebo i klidně někým jiným (pokud to situace vyžaduje). A o tom, alespoň podle mého názoru i GaTe je, o tom být sám sebou nebo zjistit kým vlastně jste - a to se netýká jen sexuální orientace, coming outu a věcí kolem.
Kluci, fakt poklona za to, jak dobře tuhle "práci" odvádíte. :)
24.06.2012 16:58  
Jix
Tak jsem se rozhodl, že taky přispěju do vínku. Zúčastnil jsem se poslední víkendovky, na které jsem byl poprvé. Můžu říct, že celá akce předčila moje očekávání. Program vymyšlený kluky byl bezvadný. Parta lidí, která se sešla, byla naprosto bezkonkurenční. Pokud někdo, kdo se chystá jet na nějakou akci, váhá, tak váhá zbytečně, jelikož celé ty dny jsem neviděl, že by se někdo nudil, cítil sám nebo dokonce že by se někdo hádal. Jestli vás už omrzely digitální zdi, chcete být mezi skvělými lidi a cítít se opravdu dobře, neváhejte.
08.06.2011 20:04  
MiShKa.11
Parta moc fajn kluků která dělá opravdu dobrou práci :) za letní víkendovku moc děkuju, ikdyž jsem se prvně trochu bál, vážně hodně mi to pomohlo, jak doma, tak i celkově, můžu jedině doporučit :) akce super...sešla se moc dobrá parta, úžasná zábava a já osobně jsem se tam snad prvně v životě citíl tak, že někam patřím :) vážně mi mezi váma bylo fajn, určitě jedu znova :) a všem, kdo váhá, nebo se bojí můžu vážně jedině doporučitm protože kdo nezažil, nepochopí :)...vážně děkuju celýmu týmu i všem klukům z víkendovky, byla to mezi váma fajn. :)
29.05.2011 11:25  
mixtape80s
Co tak napsat?:) Asi před necelým rokem jsem se dostal s "gejtem" do kontaktu a i přesto, že jsem tam nikoho neznal rozhodl jsem se, že pojedu na jejich letní víkendovou akci. Čím víc se blížila, tím víc jsem se bál a proto jsem chtěl na poslední chvíli odříct.. Naštěstí se tak nestalo a opravdu jsem jel. Bylo to SUPER, skvělé odreagování v přírodě se super lidmi. Je to příklad toho, že člověk může využít čas lépe a užitečněji, než u PC.:) Mimo jiné tam člověk pozná rozmanitost gay kluků - každý je jiný, ale přesto máme něco společného. Připadal jsem si chvíli jako ve Světě, kde je normální být gay a tak může být člověk plně sám sebou.:) (opravdu si ale nepředstavujte nějakou buzní výpravu, tak to není :D ) ..Pro ty, kteří váhají nebo právě zjišťují o čem vlastně GaTe je, bych řekl, že za zkoušku nic nedáte a věřím, že nebudete litovat - překonejte ten prvotní strach a hrůzu a něco podnikněte, (tady u PC nic nezažijete..;) Ještě bych rád dodal, že organizátoři GaTe vždy vše výborně připraví, uvedou do "chodu" a opravdu si jich vážím za to, že něco takového pro nás dělají.:) Zkrátka jak říká GaTe: "Pojďte se bavit i jinak" třeba vás to nadchne stejně jako mě.:)
25.05.2011 22:39  
PatrikSharp
Co napsat? Jednotlivě nebo skupinově 😀. No, brát to jednotlivě, tak jsme tu dlouho. Tak spíše celkově co říci ke skupině 🙂. Nebýt téhle party, tak sedím neustále doma a nudím se na netu, jako hodně z vás. Pokud máte čas a nemáte "lepší" plány na jeden víkend v měsíci (popřípadě několik dní, když se jedná o víkendovou akci), myslím, že vás organizátoři rádi uvítají. A i ostatní účastníci. Neváhej a přijď. Neprohloupíš 🙂
27.03.2011 19:29  
gate
Tak se přijeď podívat teď 21.4. na víkendovku a můžeš ho tam vidět osobně ;sP
24.03.2011 22:34  
Kofii   
nema nekdo kontakt na toho borca na poslední fotce v levo dole v bílem triku ? 😛 je moc hezkej :)
24.08.2009 01:47  
koprda.fukyna
Už se těším!!!!
09.08.2009 09:47  
89majkls
sem nevěděl že vedete aj profil na ib😀
07.05.2009 19:06  
Lama89
- Tady máš korunu 😇
- 😱 cožeee? 😱
- Korunu 😇
- Ahaa! Korunu... a nemaš vic? 😉
20.08.2008 18:45  
gate
😊 Rádo se stalo.
20.08.2008 18:44  
GarconSympathique   
Napíšu vám jedno slovo: Děkuju
06.08.2008 10:10  
Nedostupny_nikomu
Tak toto jsou lidičkové které starsne mam rad:-)
24.07.2008 22:30  
JimmyJones   
I love GaTe Thank you very much:-) a ted česky já jakože vím. a čtu liché stránky ale vy co čtete ty sude byste měli začít číst liché a připojit se k nám, kteří víme:-) GaTe is best
10.06.2007 21:53  
krejzyja
za toho jakuba bych vrazdil!!!ale ste pekni vseci😉
04.06.2007 00:06  
posterestante
Super kluci, jsem moc rád, že jsem je poznal :)
03.06.2007 22:53  
TheCracker
Jezis, to je gayovske :)) Bleee
25.05.2007 01:12  
boombox
bože zas na mě čumí ta buzerantská parta 😀
18.05.2007 12:59  
Umpalumpa
:D:D:D:D:D:D:D OMG :)
10.05.2007 03:14  
aglaistom
Moc pěkný a milý kluci a líbí se mi co dělaj! Jen tak dál a hodně štěstí, pomáháte mnohým klukům:-) Škoda jen, že už mi bylo 20 o:)
26.04.2007 09:48  
ToBo
sympoši ;-)
12.04.2007 16:31  
gate
nj, taky nás to mrzí, škoda, ale nic s tím asi nenaděláme. no máš čas, tak třeba někdy příště :-)
12.04.2007 15:50  
Patrick...
Štve mě že nemůžu jet s váma
11.04.2007 22:50  
Saje
Hodně štěstí!!!!!!
11.04.2007 20:08  
gate
díky :-D i když o to tady nejde ;-)
11.04.2007 18:47  
Joshua.N
kráááásní kluci
03.04.2007 14:27  
Maxxie_92
Milda je nejhezčí takovej křen na tý první fotce XDDD