Nikolai_I (33/175/57)

– Praha 4 » Prague

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Věk od: 18
Věk do: 28

Profil založen
07.12.2016

Počet návštěv
2186

Poslední aktivita
03.05.2017

Základní:
Jméno: Nikolai

Vzdělání/studuji: 
Práce: Podnikatel

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Jiná barva
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Skoro vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Astronautika, Astronomie, Biologie, Design, Dobrovolnictví, Ekonomika, Elektronika, Filozofie, Fitness, Fyzika, Hry, Chemie, Investování, Knihy, Literatura, Matematika, Meditace, Politika, Technika, Učení, Umění, Vaření, Věda
Sport
Běh, Plavání
O sobě:
I grew up in the United States, but moved back to Prague after being away for almost all my life. While I am here I am going to university and spending as much time as possible absorbing the language and culture - this city is, and will always be, my true home.

Professionally, I am a consultant and market analyst, working far too much for my own good, but I love it and am always having to learn something new to keep up with my industry. In my free time, if I have any, I enjoy playing old 8-bit games, making randomized chiptunes, ripping apart old electronics/computers, cooking, and talking about anything from art history to neuroscience.

The best way to describe myself is through my Jungian type. I avoided defining myself with it for the longest time, because I hate such things, but I am INTP to the core ( introversion, intuition, thinking, perceiving). I am extremely open-minded and honest, but also exceptionally withdrawn, absent-minded, and I can (regrettably) be quite insensitive at times. My passion for growth is relentless and I love projecting my enthusiasm onto others and seeing them smile - on the rare occasion I am feeling social, I'll be out in full force to make sure everyone has a good time.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv