LP_PRG (47/186/86)

– Praha 4 » Praha

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 100

Profil založen
01.10.2016

Počet návštěv
17766

Poslední aktivita
15:17

Milovník dobrého jídla, hudby a nezapomenutelných zážitků hledá parťáka pro objevování nových chutí
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Manažer/vedoucí

Postava: Normální
Oči: Zelené
Brýle: Ano
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Vousy: Strniště
Znamení: Beran
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Černý humor, Investování, Literatura, Pěší turistika, Urbex
Sport
Chůze
Muzika
Downtempo, House, Chillout
Kuchyně
Česká, Fast food, Indická, Sladkosti, Španělská, Texmex, Vietnamská
O sobě:
Ve světě, kde "prožil jsem si toho dost" znamená víc než jen to, že jsem expert na nejlepší místa pro lenošení a znám všechny skryté perly pro dokonalé procházky, jsem ten klidný, ale zároveň dobrodružný duch, který si cení jednoduchých radostí života. Jsem jako ten fotograf, který má vždy oči otevřené pro krásu světa, ale přiznejme si, že někdy je ta nejlepší fotka jen selfie s dobrým jídlem.

Jako introvert s dávkou klidu a spolehlivosti, který se nenechá vyvést z míry ani při ztrátě signálu GPS uprostřed ničeho, hledám někoho, s kým bych mohl sdílet svou lásku k spontánním výletům za dobrodružstvím (neboj, mapy mám vždy u sebe, když elektronika selže). Někoho, kdo ocení dobrý pokus o vtip stejně jako ticho sdílených okamžiků.

Stabilita? Ano, prosím, ale s přísadou vzrušení, jako je například rozhodnutí ochutnat to nejdivnější jídlo v menu jen pro zábavu. Hledám partnerství, kde rovnost znamená, že oba máme právo ovládat dálkový ovladač a dobrodružství znamená hledání nejlepšího místa pro piknik i v zimě.

Představuji si vztah, kde se nebojíme smát našim malým katastrofám, jako je například když se pokusíme upéct něco "jednoduchého" a skončíme s něčím, co by mohlo sloužit jako neprůstřelný štít. Ale co je důležité, sdílíme radost z každého nově objeveného místa, chuti nebo zážitku.

Jestli se nebojíš občasného "proč ne?" momentu, máš rád spontánní výlety (i když to občas znamená jen výlet do obýváku s dobrou knihou nebo filmem) a dokážeš si užít životní peripetie s humorem, pak možná právě hledám tebe. Pojďme společně zjistit, kde všude můžeme fotit neuvěřitelné snímky, objevovat neznámé a sdílet poklady života – a to vše s úsměvem.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku