diabolic (38/181/88)

– Brno-město

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nechci uvést

Věk od: 19
Věk do: 35

Profil založen
07.10.2007

Počet návštěv
212283

Poslední aktivita
10.01.2024

Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: Dylan.

Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Jiné

Postava: Normální
Oči: Nechci uvést
Vlasy: Nechci uvést
Barva vlasů: Nechci uvést
Znamení: Blíženec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Nechci uvést
Kouření: Nechci uvést
Drogy: Nechci uvést
Sex:

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Žádné
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Noční život:Domácí typ Párty typ
O sobě:
Iboys seznamka kde je možné, aby se čas zastavil, někteří nestárli a jiní dokonce i omládli.

Díky bohu za google vyhledavač fotek 1. 4. 2016 :D

love2002 22:58 Smazat?
ahoj jak sem mas? kdy mas cas i kde? vykourim te pak me opichas,,, zaplaitm
diabolic 22:59 Smazat?
hele máš nějaké aktuální foto?
love2002 22:59 Smazat?
uz jsme napsali nekolik krat
diabolic 23:00 Smazat?
no to já vím, jen mě zajímá jak právě teď vypadáš?
love2002 23:01 Smazat?
přiložený soubor [32] kratke vlasy ted
diabolic 23:05 Smazat?
Neposílej mi tady starý fotky Leona Lai, kterej nevytáhl paty z HongKongu.... takže tvé foto?
love2002 23:07 Smazat?
ahoj nemam cas kecy (ignorace)


11. 11. 2015 Dva příklady za všechny aneb jak to zde chodí...
diabolic
fotka obličeje by nebyla
PavelS16
zatím ne
diabolic
no tak něco postahuj na netu stejně jako ty fotky co tady máš ;s)
PavelS16
ta první fotka není má, to tam je napsaně, ale lichotí mi, že si myslíš, že jsem svojí fotku stáhnul z netu :))
diabolic
http://flickrhivemind.net/User/lerouxmaxime96/Timeline
diabolic
jasně jasně google vyhledavač neobsereš :D
PavelS16
dobře dobře, druhá fotka taky není uplně má. rád bych takové břicho ale jednou měl

diabolic
Mno ty vole neříkej mi že máš 73 kilo.... možná by to chtělo občas si tady ty údaje aktualizovat a néé to tady držet na váze z 18 let
ochman.sl
To maš pravdu to bych měl mám 92 kg ..

Charakteristika uživatele iboysu dle vzdálenosti v km.
29. 9. 2015

Pakliže je od Vás uživatel vzdálený 100 a více km (riziko, že by Vás mohl někde, někdy na živo potkat je pro něj takřka minimální) je komunikativní, družný, otevřený, vstřícný, plánuje s Vámi budoucnost, aktivity, sám od sebe Vám posílá různé fotografie včetně těch intimních a projevuje o Vaši osobu neutuchající zájem. Dojde - li však ke změně lokace, díky níž se stejný uživatel od Vás dostane do vzdálenosti 10 a méně km (riziko, že Vás někde potká, se dramaticky zvýší), přestane s Vámi onen dotyčný komunikovat, či komunikaci omezí na minimum, pakliže si Vás rovnou nešoupne do ignorace. V případě, že se dotyčný s Vámi nedejbože pro něj, potká na nějakém společném místě, po celou dobu se Vám bude vyhýbat případně dělat, že neexistujete. :)

Lexikon důvodů proč né 3. 8. 2015

Nemám čas, odjiždím na měsíc pryč, mám moc práce, mám toho hodně, mám moc starostí, doma to mám těžké, mám deprese, něco mi do toho vlezlo, kdybych u tebe přespal přišel bych si jako vyžírka a na hotel nemám peníze, jsem na tebe moc hubený, jsem na tebe moc tlustý, si na mě moc svalnatý, si na mě příliš hezký, můžeš mít na koho si ukážeš, umřel dědeček starám se o přeživší babičku nestíhám, babička má diabetes je poloslepá každý den ji navštěvuji nestíhám, nevím co hledám až budu vědět tak se ti ozvu, som nadržený na 70% až buděm 100% ozvem sa, večer nemám čas náš pes je světloplachý venčím ho jen od soumraku do úsvitu, moje fenka začla hárat vidím, že má bolesti a soucítím s ní nemám na nic náladu, musím si dát sprchu a oblect se to mi zabere spoustu času...

Aktualizace: 10. 6. 2015

Nedá mi to, abych se tu nevyjádřil k dalšímu buzerentskýmu nešvaru a tím jsou plytké a vetché domluvy, které buzny degradovaly na úroveň použitého toaletního papíru, kdy i samotná hnědá čára, jež zůstane rozplizlá na ploše toalety má větší váhu než, to co tady někteří slíbí či domluví. Jsem udiven těmi jedinci, kteří si dají tu práci otravují tady člověka i několik měsíců s prosbami a přáními, jak moc se s ním chtějí potkat, vidět, seznámit a ve finále na smluvené dostaveníčko bez jediné omluvy nedolezou. To je nějaká móda :-)

Taktéž nechápu ty, jež tady hledají něco konkrétního, ale realizace toho je v jejích podání naprosto nemožná. Pakliže mi tady někdo z Mělníku píše o sex, když já tady mám jasně napsané Brno, pak jediné co k tomu mohu říct, ano sedneme si každý ve svém domově na opačném konci republiky na zem, začneme meditovat a někde nad Prahou se snad setkají naše čakry, což snad povede k dosažení tantrického orgasmu.

Stejně tak, když mi někdo píše, že má každý den čas odpoledne a v 18:00 se od něj dovím, sedím ve škole je docela vtipné. V neposlední řádě nesmím vynechat ty co tady hledají něco hned teď od posilovny počínaje přes sex konče vypisují tady člověku, aby se pak od nich dověděl, že jsou právě na cestě na Slovensko a dva měsíce budou mimo ČR. Prostě nechápu :-)

Prosím Vás, na úvod, stále tady dochází k omylům,
nedorozuměním no nevím jak to nazvat, ale já fakt netrávím hodiny v posilovně, na kole a v bazénu, abych se pak koukal, na to, jak vedle mě v posteli leží frajer, s bachorem a třemi podbradky. Takže chlapi buďte soudní, já mám rád živý sex, ale zapojovat do toho praktiky, jako seskok ze stratosférického balónu, fakt nepotřebuji a na loftovej byt nemám prachy, jiné způsoby, jak se svojí subtilní postavou dosáhnout průniku mě opravdu nenapadají. Takže díky, ale nepište. (Vy, kteří jste se v tomto sdělení našli, mě tady teď ukamenujte mínusy, nic jiného od Vás ani nečekám, že paul.certisx22 ). Platí i pro skřítky, liliputy, glumy (zamilovanypajda), již bude vědět, To zase pro případ, že budu chtít jednou za čas být pasivní, tak bych byl rád, kdyby mi to udělal nejlépe můj, přítel ve vztahu a nebyl jsem nucený, pro nějaké absence chodit na šuk k sousedům.

Další věcí, která ve mě vzbuzuje udivení je fakt, jak jsou tady všichni hrozně vybíraví a ačkoliv strašně zdeptaní z toho, že si nemůžou nikoho najít, nehodlají slevit ze svých požadavků. Zejména u těch 40 a výš to ve mně budí údiv. Ale tady je moderní honit holuby po střechách, než se spokojit s vrabčákem v hrsti. Ono na tom, že toužíme po těch, kteří na nás serou a na opak přehlížíme ty, kteří by o nás měli zájem, bude něco pravdivého. :-) Ona buzna bez depresí spojených s nešťastným zamilování, není vlastně pravou buznou.

Stejně tak bych ocenil jistou dávku sebereflexe ze strany ostatních. Nechci tady nikoho soudit, když sám na to nevypadám. Ale je k zamyšlení, co si tady o sobě myslí kolikrát průměrní, ničím nezajímaví borci.

Ještě jedna věc zde stojí za jisté povšimnutí, krom toho, že je to tady na iboysu samý vysokoškolsky vzdělaný vedoucí/manager se svalnatou postavou a rozměry svého žezla 19 na 6 a víc. Se nám tady, rozmohl takový nešvar, zdejší buzny tady mají tendenci cpát na své profily naprosto neaktuální fotky (svoje životní fotografie) nezajímajíc se o to, že skutečnost je již dávno jiná. Je docela tristní si pak s někým takovým domluvit schůzku.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
27.08.2018 16:30  
feetmangay
nádherný kluk
09.05.2018 18:49  
tardi
nádhera !
15.04.2017 16:50  
manpower
Zdarec jaká? :-*
25.09.2016 15:07  
ItsBeenAWhile
Sympoš 🙂
23.09.2016 15:40  
KnobJerry
Nejlepší a z nejhezčí postavou borec co znám :)
10.07.2016 10:23  
lotan
Pěkné... Začetl jsem se, vše přečetl a zamomenul se kouknout na tvoje fotky hhhhhh.. Dobře ty......... chlape jeden ;-)
06.07.2016 07:47  
diabolic
To preclik34 Mě nejvíc pobaví, že to tady irituje lidi, po kterých nechci absolutně nic…. A ano hledám se, doufám, že se tak ve 40 najdu. Pak si tady snížím věk na 20, z tlusté postavy udělám svalnatou, to celé doplním 15 let starýma fotkama a v neposlední řadě začnu hledat ve věkovém rozmezí 15 – 22

preclik34 17:20
Čau ty se tady hledáš nebo o co ti jde? Co si pořád dokazuješ? Máš svědomí a umíš jednat s lidma,proč tohle děláš ten tvůj profil je hroznej. Já vím co je na iboys za lidi a,že je to něco hroznýho,ale kluk su tu dájít dá a musíš být trpělivej a hlavně v klidu a pohodě a nikoho neodsuzovat.
02.06.2016 08:03  
bondom1
nadherny telo a pekny bradavky
10.04.2016 17:44  
Khaydarin
super telo
25.03.2016 04:34  
Cervin-Vega
purry: z textu vůbec nevyplývá, že diablic je dle tvých slov naprosto brilantní jedinec a pokud nevíš co je podstatou morálky, rád ti pomůžu:

Podstatnou složkou každé morálky je zásada „nikomu neškodit“, případně i poškození druhých předcházet, často vyjádřená řadou jednoduchých zákazů. Klasickou formou obecné morální zásady je tak zvané Zlaté pravidlo:

„Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim.“
„Jak chcete, aby lidé jednali s vámi, tak jednejte vy s nimi.“
„Člověk se nemá vůči druhým chovat způsobem, který je mu samému proti mysli. To je jádro vší morálky. Všechno ostatní plyne ze sobecké žádostivosti.“
12.03.2016 01:02  
pall1
Sexy borec...
04.03.2016 08:36  
Honzin20
Jednou budu mít taky takový kozy :D
02.03.2016 14:30  
Cricetus
Ahoj chlape - úplně souhlasím - skvěle jsem se pobavil, ale je to vlastně k pláči :-))David
26.12.2015 20:42  
Algebreaker   
urolog amatér 😀
09.11.2015 15:21  
diabolic
Purry - Ano říkám si, jestli zde pro mě někdy existoval nějaký protějšek, tak už buď umřel, nebo se z něj stal heterosexuál. Každopádně nevím, kde si z toho mého sdělení vyčetl, že bych sám sebe považoval za něco lepšího?? I když, za tu dobu co tady mám profil, se ze mě stal takový hnidopich. Zejména, když vidím, jak tady někteří záměrně podvádí s věkem, váhou, či fotkama, případně se z prominutím chovají jak, ku.ndy ala domluvy, který neplatí, srazy na který se nechodí, všudy přítomné laciné přizdi sráčské výmluvy, hlavně být s každým na oko za dobře, vždyť ono je to tak jednoduché , faleš a přetvářka, než někomu na rovinu říci seš rozkydlej jak pytel ho.v. nelíbíš se mi, nechci s tebou nic mít. Každopádně jsem rád, za každý názor, jsem rád za to, že si v tom sdělení každý něco najde, někdo to vidí jako pravdu, jiný jako snůšku moralizačních kydů, ale to už nechám na uvážení každého čtenáře. Já tady tomu ještě malou šanci dávám, přeci podle pavilónu opic se nedá soudit úroveň celé zoo. :-)
03.11.2015 18:35  
purry
Nechápu jedinou věc. Když je to tady tak děsné, když jsou tu všichni takoví kreténi, kromě tebe samozřejmě, ty jsi pochopitelně naprosto brilantní jedinec, proč, proboha PROČ tu s těmahle tvýma rádoby chytrýma moralizujícíma kecama už OPRAVDU CELÉ ROKY otravuješ ostatní? Řekni mi jeden rozumný důvod...
21.10.2015 11:14  
jagin1
fuj to sem se lek,děsná postava hnus
17.10.2015 19:16  
Peters1   
Bomber chlap
19.09.2015 19:53  
jklmno
skvělý profil moc chválím!!:-)
19.09.2015 19:53  
jklmno
skvělý profil moc chválím!!:-)
08.06.2015 18:43  
Bailarin
Krásný :-)
02.06.2015 16:17  
diabolic
Supa.Samik - Už jsem se s tím smířil, že z hovna koláč neupeču. Ale díky za koment potřebuju to slyšet několikrát za den, abych si o sobě ještě nezačal moc myslet :-)
01.06.2015 19:28  
Covenant
Máš xicht jako vopařená nutrie, nějaké svaly tohle nezachrání....
04.05.2015 19:41  
diabolic

itur 14:58
Myslíš jako, že Ti závidí svaly? No, někteří možná jo, ale všichni určitě ne. Takže tomu tvýmu známýmu bych moc nevěřil.
Z toho, co jsi tu napsal, mně osobně přijde, že jsi opravdu hloupej. Já třeba - abych parafrázoval ten tvůj text na profilu - jsem nevystudoval dvě vysoký školy proto, aby pak vedle mě v posteli ležel nějakej přerostlej poloblb, který si myslí, že když má svaly z hodin strávených v posilovně, celý svět mu padne k nohám.
Píšeš, že ti někdo dává mínusy, i když tě v životě neviděl. Ty se tu sám posměšně otíráš o jiný kvůli tomu, jak vypadají, a viděl jsi je jen tady na fotce, nebo prostě jen generalizuješ.
Pro každého je ideálem krásy něco jinýho a tvoje svaly zdaleka každýho nenadchnou. Abych byl upřímnej, máš hypertrofovanej vršek a nohy k tomu máš legračně tenký - vypadáš trochu jak komická postavička z animáků, ale to určitě víš sám. V obličeji jsi dost nehezkej, ale OK, za to nemůžeš. Pro mě seš vyloženě odpudivej.
Vysmíváš se ostatním, že nedokážou slevit ze svých požadavků a tak jsou pořád sami, a přitom tady sám marně hledáš už celý měsíce a možná roky. Tvůj profil tady visí už pěknou dobu. Proč asi? Hledáš opravdu nebo seš jen narcis?
Takže když to shrnu, pokud bych Ti já dal mínus, tak proto, že se tady prezentuješ jak arogantní trouba se sklonem k bigorexii, kterej si myslí, že se kvůli je svalům celý svět podělá, a závidět ti fakt není co.
A stejně - klidně tohle můžeš použít a připsat si další odstavec (klidně cituj) do svýho povídání o tom, jak ti taky závidím, jaký mám komplexy atd... a že jsem další z těch chudáků, který celý noce touží po nedosažitelným bohu krásy diabolicovi.

Vlastně si mě prohlédl jsem sebestředný, namyšlený a povrchní. A naprosto podprůměrný, takže si zde nikdy nikoho nenajdu. Když neslevím ze svých přehnaných ideálů a neskočím do postele s naprosto každým kdo mi tady napíše. :-)
04.05.2015 13:05  
JakubCZ
Dare_Devil:přesně,raději nebrat,když vyjebává cikány v buzinci :D
29.04.2015 19:02  
JakubCZ
Nejvíc šulda :D
17.03.2015 20:39  
BATORY
sexy!!
15.02.2015 18:06  
vlado222
Mudro napisany profil a dobry chalan a samozrejme aj sexy !
19.01.2015 14:13  
Cricetus
Ahoj chlape - souhlasím. Jen ať se buzny uráží..:-)
06.01.2015 20:12  
Lubovnan
Mas to krasne napisane v profile...Si uzasny a nadherny:-)cmuuuuuuukkk
12.12.2014 09:48  
Venereum
Ahoj, myslím, že jsi to napsal moc dobře ve svém popisku. Co se týče udělování mínusek, mám s tím podobnou zkušenost. Mě dávají mínuska: tlustí, hnusní a inteligencí nepolíbení týpci. Takže závist dělá divy :-) Ale já na ně s.ru a koukám, Ty to děláš zrovna tak, to je jediná možná varianta. Měj se!
03.12.2014 09:05  
Dare_Devil
Raději nebrat.
27.11.2014 20:37  
diabolic
twettys23 No to víš, staří, škaredí a tlustí lidi si sem musí dávat fejk fotky, aby si jich vůbec někdo všiml :-))
26.11.2014 05:47  
twettys23
Hlavně že ty máš fejk fotky
03.11.2014 12:55  
n8212
Ahoj vojáku
30.10.2014 11:17  
60tilety
Ahoj, pěkně a pravdivě napsáno-no a skoro aby se člověk zahrabal studem, že nemá ten správně velký kousek(nejmíň 20 cm),to zajímá většinu nejvíc.
27.09.2014 11:56  
Ledermann
fotky jsou suprový a i kdyby jsi nebyl na nich ty sám, tak máš aspoň dobrej vkus.
05.09.2014 07:52  
morfeus1
ahoj jsem jeden s těch balónů a kde je na těle víc než třeba, ale to co jsi napsal je prostě pravda....tleskám!!!! soudnost a úroveň pánové to je to co tu chybí na iboys...
28.08.2014 21:30  
Xyla
Ahoj.. Niesi moj typ, ale dostanes plusko za ten profil a to co je v nom napisane... Nie kazdy vidi veci triezvym pohlado... +
21.08.2014 20:52  
crazyromantic
Fajn uprimnej kluk, ktery jen nepinda coby kdyby. Na rovinu se zepta a na rovinu odpovi a dodrzi. Dekuju za spolecnost v bazenu.
21.08.2014 20:49  
crazyromantic
Fajn uprimnej kluk, ktery jen nepinda coby kdyby. Na rovinu se zepta a na rovinu odpovi a dodrzi. Dekuju za spolecnost v bazenu.
04.08.2014 11:03  
Tristan-da-Cunha
text - to je až životní moudro
28.07.2014 18:40  
prchal
Proč mám pocit, že ho odněkud znám? ;-) ;-)
25.07.2014 16:16  
kebul
sexy chlap.. souhlas se vším, co tu píše na profilu.. přečtěte si to celé - vy, co bych vás nazval ubožáky .))
22.07.2014 07:57  
itur
ty jo... teď jsi to nám průměrnejm a nezajímavejm teda pěkně nandal...
12.06.2014 23:22  
dorkly
sexy sexy
13.05.2014 19:44  
tekin.brno

Moc pekne a vkusne napsano. Bohuzel cista pravda o tom co zde panuje.Souhlasim.
24.03.2014 13:10  
Firel   
S tvým psaním vydáván souhlasné stanovisko.Dnes to prostě tak je.Občas něco z toho i u mne..
22.03.2014 18:24  
turkyn
hezky napsaný profil 😀
10.03.2014 16:08  
Soullive
Zajímvý popis všeho co se tu děje, má ve všem pravdu.. někdy si říkám že je tu tak normálních lidí 1% možná až 3% ale většina lidí tady je samej de*** nebo i něco jiného.. má naprostou pravdu tenhle človíček, opravdu umí používat tu věc jménem ,, mozek\" z většiny lidí a má to srovnané v hlavě.
04.03.2014 20:32  
Eska89
Woow, teda kromě hezkého těla máš taky inteligentní mozek. To se tu často nevidí...a ten text, to je fakt mazec. Klobouk dolů :)
16.08.2012 19:59  
the_Only_Man
Jo, to je věčně ve svém světě a nikdo ho neprobudí, ani já, bohužel ... :(
15.08.2012 10:49  
hajda33
moc pěkně tělo, vrrr.....:)
21.08.2008 19:09  
Bibi111
Luxusní postava :))
20.08.2008 22:44  
PREZIDENT
CHRUM CHRUM CHRUM!!! 😉
06.08.2008 20:15  
Jackito
Zajimavej kluk :-)))))
04.08.2008 12:29  
lukker   
sympatak
18.07.2008 13:34  
TrueBlood
zlatiiiicko!'!!!treba nam to jednou vyjde!!!:o)) jinac jsem moooc rad ze jsem te poznal ale skoda ze ne driv jses moc super!!
15.07.2008 22:04  
TrueBlood
snad.....!!!!
17.06.2008 13:26  
m.ik.i.85
Hezký tělo:-)))