Horwi (33/189/75)

– Praha 1 » Centrum

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Přátelství
Pokec
Věk od: 18
Věk do: 100

Profil založen
07.05.2016

Počet návštěv
43208

Poslední aktivita
18.01.2018

https://www.youtube.com/watch?v=mBzwZMcyx8Y&list=PL11BE199816CF19F5
Základní:
Vzdělání/studuji: Jiné
Práce: Umělec

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světlý blond
Znamení: Blíženec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Příležitostně
Drogy: Občas špeka
Skejťák
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Prádlo a Sport. oblečení

Bezpečný sex: Vždy
Osobní:
Muzika
Akustická, Alternativní, D&B, Deep House, Drum'n'Bass, Dubstep, Electro Swing, Electronic
O sobě:
ASCENDENT VE LVU

JAK PŮSOBÍTE
V lepším případě temperamentní a extrovertní, v horším egocentrická. Obvykle vás považují za prudkou, teatrální a okázalou. Muži váš okázalý styl buď milují, nebo nenávidí. Do místnosti vkročíte naprosto uvolněně, a ať se pod povrchem děje, co se děje, nikdy to nedáte najevo. Jako byste hrála role, jeden den přehráváte city jako primadona, druhý den jste lehce zmatená a rozkošně ženská. Dobře se cítíte ve společnosti a potřebujete, aby vás muži obdivovali. Závisí na vašem slunečním znamení, zda to, co se odehrává v zákulisí, je na překážku nebo ku prospěchu. Čiší z vás tolik sebevědomí, že vám muži nemohou odolat. Na večírcích musíte být středem pozornosti nebo být obklopená hloučkem zmámených obdivovatelů - nejlépe však obojí. Jste exkluzivní, jedinečná a oslnivá, prostě musíte být vidět! Hlavně že si vás někdo všimne, kdo - na tom už tolik nesejde. Zejména pokud je mužského pohlaví. Pak obrátíte výlučnou pozornost k nějakému novému dravci a lov bude probíhat podle vašich pravidel.

VAŠE CHARISMA
Stejně tak oslnivá. Pokud na sobě nemáte zrovna poslední výkřik módy, pakjste aspoň ustrojená k lovu. Tak či tak, obvykle vypadáte nádherně, a pokud se rozhodnete žeje načase zahájit nové představení, prostějen změníte role a kostýmy. Chcete, aby muži viděli vaši prudkost a životní vášeň. Pak jim nezbývá než reagovat stejně. V závislosti na ostatních planetárních vlivech ve vašem horoskopu váš vnější projev buď souzní s vašimi vnitřními potřebami, nebo děláte dojem, že jste zahleděná do sebe.
Jste vášnivá, divoká, pikantní. Je ve vás něco okázalého, i když si toho nemusíte být vědoma. Pohybujete se jako šlechtična, prýští z vás erotická touha a smyslné tužby, jako kdybyste si byla naprosto vědoma své ženskosti. Muži nedokážou odolat vašemu elegantnímu a neohroženému přístupu k životu.

LÍBÍ SE VÁM
Výstřední muži, rebelové, silní, nezávislí a dynamičtí muži se vkusem. Na znamení opačném našemu ascendentu je vždycky cosi podmanivého, proto pro vás budou v dobrém i zlém magnetičtí Vodnáři. Můžete Vodnáře nesnášet za to, že je jiný, nápadný a intelektuálský, nebo se do něj můžete zamilovat pro jeho nezávislost a výstřednost, idealismus a lásku k humanitě. Je to muž, který chce spasit svět a dává přednost společnosti mnoha přátel před uzavřeným vztahem dvou lidí. Možná vás fyzicky osudově přitahuje, a přesto jej nesnášíte a zároveň ho milujete. Vy vypadáte jako egoistka, on jako lidumil. Vy preferujete nejlepší restaurace, on zase kuriózní a netradiční exotické podniky. Většinou je přesvědčený vegetarián, vám je to obvykle jedno. Vy tančíte životem a rozzařujete lidi kolem sebe. On vám kráčí v patách, zametá po vás a recykluje lahvičky od vaší kosmetiky. Tento vztah může vydržet, pokud máte v horoskopech dobré kontakty. Váš hlavní problémje ten, že se domníváte, že se svět točí kolem vás, zatímco on ví, že svět se prostě točí.

PŘITAHUJETE
Muže se vkusem, bohaté, dobře oblečené gaunery a byznysmany, kteří se rozplývají nad vaším oslnivým a extrovertním zevnějškem, nebo pro změnu zas ztroskotance a psance. Je vysoce pravděpodobné, že ve vašem milostném životě budou hrát klíčovou úlohu Vodnáři a Lvi. Vodnářský typ by sice rád někde zachraňoval velryby, ale vaše sebevědomá chůze chodbou mu bude připadat nebezpečně přitažlivá. Muži ve znamení Lva a muži se lvími vlastnostmi budou uchváceni vaším nadřazeným chováním, vaším elegantním vzhledem samostatné ženy profesionálky.
Budou přitahováni vaší erotičností a stěží budou odolávat vaší charismatické povaze. Vědí, že chtějí být také jedineční.

VAŠE TECHNIKA SVÁDĚNÍ
Jdete na to zhurta a musí být po vašem teď a hned.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku