Jsem-Pes-Rex (28/180/65)

– Praha » Chodov

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Věk od: 30
Věk do: 100

Profil založen
03.04.2016

Počet návštěv
173233

Poslední aktivita
01:21

Woof! Pokec?
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: Princess23.

Jméno: František

Vzdělání/studuji: Vyučen
Práce: Administrativa

Postava: Štíhlá
Oči: Modré
Brýle: Ano
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Černá
Vousy: Jiné
Znamení: Panna
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Málo
Drogy: Nikdy
Sub
Sex:
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Přírodní
Ochlupení na těle: Středně
Bezpečný sex: Záleží na okolnostech
Délka penisu: 17 cm
Průměr penisu: 3 cm
Obřízka: Ne
O sobě:
Nabízím soukromé úklidy
Nabízím jednorázový a pravidelný úklid domácností.

--------------------------------------------------------------------------

Ve vztahu totiž nejde jen o lásku a vzájemnou chemii. K tomu, aby vám to vydrželo, je toho potřeba víc.

1.Důvěra
Vzájemná důvěra je základní pilíř vztahu. Jakmile přijdete o důvěru, soužití se zbortí jako dům z karet. Když s někým žijete, musíte mu věřit. Pochybnosti, nejistota, podezřívavost nemají ve spokojeném vztahu co dělat. Máte se spolu cítit bezpečně. Pokud si však nevěříte, žijete v podstatě v neustálém stresu a to nemůžete dlouhodobě vydržet.

2.Věrnost
S důvěrou velmi úzce souvisí věrnost. Odborníci se shodují, že vztahy, které nikdy nenarušila nevěra, mají mnohem větší šance vydržet. Tak se snažte. Vážně chcete kvůli krátkému sexy románku přijít o něco tak hodnotného? Tady opravdu více než kdy jindy platí: Dvakrát měř, jednou řež.

Jste životní parťáci, proto si musíte věřit.

3.Schopnost odpouštět
Nemůžete čekat, že když s někým budete žít desítky let, nikdy vás nenaštve, neudělá něco, co vás zabolí a podobně. Všichni děláme chyby. A ty je potřeba umět odpouštět. Velkorysost a shovívavost k chybám a nedokonalostem druhého patří k věcem, kterými se trvalé vztahy mohou chlubit. Vše má samozřejmě své hranice a jsou věci, které odpustit nelze, případně jen jednou a nikoli opakovaně, ale nechtějte od svého protějšku dokonalost. Ta totiž neexistuje.

4.Bez kompromisů to nejde
Ve vztahu platí i další pořekadlo: Každý chvilku tahá pilku. Jste dvě samostatné jednotky, takže nemůžete mít vždy na vše stejné názory a nemůžete se na všem přesně shodnout. V těchto chvílích je potřeba umět najít kompromis, slevit ze svých představ, trochu se vzájemně přizpůsobit. Ústupky ale nesmí dělat jen jeden, stále to musí být vyrovnané.

Hádat se je normální, ale kouzlo je umět najít kompromis a řešení, které bude dobré pro oba.

5.Citlivá upřímnost
Je to tisíckrát omílané, ale nelze to vynechat. Bez komunikace nepřežije žádná láska. Musíte spolu mluvit! Když vám něco vadí, je nutné to tomu druhému sdělit. Když od partnera něco chcete, opět je potřeba si o to říct. A stejně tak děkovat, chválit, oceňovat snahu. Musíte se naučit být k sobě upřímní. Nikoli však krutí! I nepříjemné věci lze přece říct tak, aby druhého nezranily.

6.Společné zážitky
Vzpomeňte si, jak to vypadalo na začátku vztahu. Stále jste něco podnikali, zkoušeli nejrůznější věci, vyráželi za zábavou... Tohle si musíte alespoň v nějaké menší míře udržet i po třiceti letech manželství. Společné zážitky vás posilují. Vytvářejí mezi vámi jakési neviditelné pouto, dělají z vás tým. Navíc zahánějí nudu, která dokáže napáchat hodně velkou vztahovou neplechu.

Hlavně se spolu nesmíte nudit.

7.Společné cíle a vize
Bez společných představ o budoucnosti nemáte šanci. Když je vám pětadvacet, chcete stavět domek za městem nebo společně procestovat svět. Když je vám čtyřicet, plánujete, jak děti odrostou a vy třeba vyrazíte na dovolenou, kterou si teď nemůžete dovolit. A když je vám šedesát, říkáte si, že je potřeba vymalovat hostinský pokoj, aby to tam měla vnoučata hezké. Bez ohledu na to, kolik vám je a jak dlouho jste spolu, stále před sebou musíte mít společnou vizi, cíl, ke kterému se budete přibližovat.

8.Sex
Vztah není jen otázka sexu, ale podceňovat tenhle aspekt se nevyplácí. Po dvaceti letech to mezi vámi nebude jiskřit jako na začátku, ale intimnosti jsou součástí vztahu, a je-li jich málo (nebo dokonce žádné), je to špatné znamení. Nejde jen o potřebu ukojit fyzické potřeby, ale sex partnery spojuje i po duševní stránce. Jsou to chvíle, kdy jste jen vy dva a dáváte si nejen tělesné potěšení, ale i lásku a emoce.

9.Smích
Kdo se umí společně smát, má napůl vyhráno. Společný smysl pro humor, schopnost druhého po letech rozesmát i umění udělat si legraci sám ze sebe a zasmát se vlastním chybám, to je jeden z klíčů ke spokojenému partnerství.

10.Osobní zodpovědnost za své štěstí
Jste partneři, žijete spolu, ale za své osobní štěstí odpovídáte každý sám. Doufat, že vás ten druhý učiní šťastnými, není fér. Žádné „až si mě vezme, budu šťastná“, „až postaví dům…“, „až přestane dělat to či ono“ a podobně. O svém štěstí rozhodujete vy! A váš partner může být jeho součástí, ale nic víc.

Proč vztahy na dálku nefungují

Zhroucení komunikace
Páry v takovém vztahu si v první řadě musí zvyknout, že po dlouhou dobu neuvidí tvář toho druhého. Naštěstí v dnešní době existují nejrůznější způsoby, jak si to vynahradit: telefonování, posílání obrazových zpráv... použít můžete téměř každou komunikační technologii vyvinutou od dob poštovního holuba.

Elektronická komunikace bývá nicméně uspěchaná a neosobní. Brzy se může stát, že se svým protějškem už ani nebudete umět jinak komunikovat, což se projeví zejména v čase osobního setkání, který si na sebe budete vyhrazovat.

Nejvhodnější je, když už do vztahu vstupujete s tím, že bude na dálku. Pokud jste zvyklí užívat si přítomnosti toho druhého a najednou o to přijdete, budete pravděpodobně trpět.

Existuje však jeden typ člověka, pro kterého je komunikace na dálku naprosto ideální. Jsou to muži či ženy, kteří si opravdu hodně cení svého soukromí, ale také chtějí být ve spojení s milovanou osobou – těmto lidem může vztah na dálku vyjít.

Temná budoucnost
Pokud se vy a váš protějšek rozhodnete pro vztah na dálku, je to známka toho, že jsou vaše životy natolik odlišné, že vám brání žít ve stejném městě, okresu či státě. Jenže jak to bude vypadat za dva roky? A co třeba za deset? Jak potom zareagujete, když se partner najednou přestěhuje do vašeho města a rovnou třeba k vám? Byl by to splněný sen, nebo dusivá noční můra?

I ve vztahu na dálku je zapotřebí klást si určité otázky: Vezmeme se? Budeme mít někdy dítě? Plánovat budoucnost s někým z Francie je sice moc hezké, jenže když se nechce stěhovat do ČR a ani vy k němu, tak to v budoucnu určitě moc růžové nebude.

Nedostatek důvěry
Spousta dálkových vztahů skončí kvůli problémům s důvěrou (ať už reálným nebo zdánlivým). Je to doslova minové pole, protože nemáte žádný způsob, jak zjistit, co ten druhý skutečně dělá. Sice si s vámi může povídat přes počítač, ale nikdo nezaručí, že někde vedle v místnosti nedospává milenka či milenec.

Když už vás nahlodává žárlivost, tak nesmíte zapomenout, že ani v normálním vztahu neexistují žádné záruky důvěry. Každý zdravý vztah vyžaduje od účastníků určité etické a morální zásady, odhodlání a především oddanost. Pokud tyto vlastnosti vy nebo váš partner nevyznáváte, tak je jedno, jestli bydlí v paneláku v patře nad vámi nebo na Jamajce – žárlit budete stejně.

Cena lásky
I ve vztahu na dálku je zapotřebí se jednou za čas sejít, dát si čaj či kávu a hezky si popovídat. Jenže to stojí peníze, a pokud cestujete přes státní hranice, tak rozhodně ne malé. Už jen letenka a rezervace hotelového pokoje vám pěkně nabourají rozpočet. Přidejte k tomu účty za dlouhé telefonní hovory a náklady na poštovné za nejrůznější dárečky a zjistíte, kolik taková láska na dálku stojí.

Samozřejmě, že ve výsledku mohou být vaše náklady za cestu a hotel stejné nebo menší, než kolik byste utratili doma na propařeném večeru s přáteli – záleží, jakým životem žijete.

Mnoho úsilí s malým výsledkem
Časté e-maily a telefonáty stojí hodně času i úsilí, a jak se ukázalo, tento způsob komunikace není ani zdaleka tak perspektivní jako skutečná konverzace. A to ani nemluvíme o sexuální stránce věci - romance vás málokdy dostane do varu, pokud přijde faxem.

Jak plyne čas, může se vzdálený milovaný postupně jevit méně důležitý až abstraktní. Z člověka, kterého jste vroucně milovali, se najednou stane jen nicneříkající jméno v mobilu, či ikonka v e-mailové schránce. SMS v doručených zprávách není to samé, jako mít v okolí někoho, kdo vám rozumí, vyslechne vás, stráví s vámi svůj den a s kým si vytváříte hezké vzpomínky.

Předehra k rozchodu
Udělali jste vše, co je ve vašich silách, aby dálkový vztah vydržel, ale stejně se poslední dobou zdá, že slábne. Pravidelně si píšete dopisy, e-maily a SMS, voláte a sejdete se vždy, když to rozvrh dovolí. Tak proč to nefunguje?

Jedinci v dálkovém vztahu si ani nemusí všimnout změn, které je od sebe pomalu odlučují. Nejrůznější zájmy, jiné hodnoty a přátelé je mohou odtrhávat pomalu a jemně.

Je to smutné, ale někdy jsou dálkové vztahy předurčené k nezdaru už od samého počátku. Na druhou stranu je to způsob, jak začít nový život, aniž byste ztratili bezpečnost a stabilitu svého předchozího života.

Jindy může do vztahu vstoupit nějaký nečekaný faktor, jako je seznámení se s někým novým, nebo zkrátka zjištění, že k tomu druhému už nic necítíte. Že se propast mezi vámi stala tak velkou, až v ní vaše láska nadobro zmizela.

Ne všechny páry jsou určeny pro vztah na dálku. Vždycky je tu možnost, že vzdálenost slouží jako katalyzátor pro něco nevyhnutelného. Některé vztahy zkrátka nefungují na prvním místě, a pokoušet se je udržovat na velké vzdálenosti nemá smysl – výsledek bude stejný, jen třeba o něco později.

Znamení Panna - 24.8.

Charakteristika znamení zvěrokruhu - Panna

Záporná energie vodního živlu (nechápej ve smyslu negativní) působí na Pannu spíše analyticky a konstruktivně než tvořivě. Kde je něco zanedbaného nebo zničeného, tam přichází Panna, aby vše systematicky opět zařídila a vystavěla, protože touží po pořádku, čistotě a dokonalosti. Ti, kteří Pannu pověří vykonáváním rozličných činností, mohou počítat s tím, že dané rozkazy budou správně vyplněny a svěřený majetek bude dobře opatřen. Jelikož Merkur, ač záporný, toto znamení ovládá, jsou Panny většinou obdařeny dobrým rozumem a smyslem pro umění, ale ne vždy je jim dáno to projevit veřejně. Své umění a vědění považují pouze za prostředek k tomu, aby jím sloužili ostatním. Na druhou stranu však tajně sní a doufají, že jednou budou ve "světlech ramp", oslnivé, krásné, přitažlivé a okouzlující. Pokud se jim podaří překonat neustálé vlastní pochyby a vnitřní pocit méněcennosti, naplní je pocit štěstí a opravdové spokojenosti.

Láska a partnerství
Protože Panna touží po dokonalosti, hledá upřímný, hluboký až ryzí vztah. Partnera hledá obezřetně a při výběru bývá velmi náročná. Přitahují ji zajímavé osobnosti, doslova rarity. Stává se, že se vášnivě zamiluje, ale když se později utvrdí v tom, že vztah není dle jejích představ, ukončí jej, přestože jí to může vyrvat srdce z hrudi. Nejsou-li totiž Panny vyrovnané a nad věcí, chtějí jen to nejlepší. Říká se, že partner přesně podle jejich představ se snad ani nenarodil. Snad proto také mnoho Panen zůstává osamělých. Vše a každý, o koho má zájem, může být vždy ještě lepší. Vztah začíná láskou a končí kritikou. Čím blíže k někomu má, tím více jej kritikou od sebe odstrkuje, až se jí nakonec podaří mezi ní a partnera postavit zeď, i když to tak vlastně vůbec nechtěla, ale dohnal ji k tomu vnitřní pocit nespokojenosti. Avšak Panny, které mají své emoce zpracovány, bývají milými, věrnými a spolehlivými partnery. Harmonické partnerství může Panna vytvořit s Rakem, Štírem, Býkem nebo Kozorohem. Vztahům se Střelci a Blíženci by se Panny měly raději vyhnout, jsou s nimi totiž v protikladu. Dvě Panny se k sobě také moc nehodí, většinou každý z nich táhne za jiný konec provazu.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku