Saddy (23/157/45)

– Jihočeský kraj » České Budějovice

Orientace
Lesba

Partnerku
Nemám

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 18
Věk do: 100

Profil založen
18.10.2015

Počet návštěv
8960

Poslední aktivita
18.01.2018

Pokud slepice spadne ze skály, přežije?
Základní:
Jméno: Huong

Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Brýle: Ne
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Černá
Znamení: Vodnář
Etnikum: Asiatka

Tetování: Málo
Piercing: Nechci uvést

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Občas špeka
Nehledám vztah
Sex:
Další:
SM - soft a SM - hard

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení podpaží: Žádné
Osobní:
Povaha:Introvertní Extrovertní
Pořádek:Nepořádná Pořádná
Dochvilnost:Nedochvilná Dochvilná
Cítím se jako:Holka Kluk
Vypadám jako:Holka Kluk
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimistický Optimistický
Požitky:Idealistka Materialistka
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Anime, Černý humor, Duchovno, Hry, Hudba, Hudební nástroje, Kreslení, Kytara, Lékařství, Malování, PC hry, Poezie, Psychologie, Seriály, Šachy
Muzika
Akustická, Alternativní, Deathcore, Deathrock, Hardcore, Hardrock, Hardstyle, HipHop, J-Pop, K-Pop, Metal, Metalcore, Oldies, Pop, Rap, Rock, Rock'n'Roll, Screamo, Swing, Symfonický metal
Kuchyně
Asijská, Česká, Dary moře, Japonská, Ryby, Veganská, Vietnamská
Cestování
Vlakem
O sobě:
Pro páry: Jsem lesba, tudíž nemám zájem o nějakýho skleslýho ptáka, ani nějakou hnusnou projetou kundu nějaké bisexuálky.
Pro experimentátorky: Nepište mi. Vaše balící techniky typu "Ahoj číčo." z bravíčka mě opravdu nerozrajcuje. Nemám zájem, dík.
Taky jsem BDSM pozitivní. Není to pohlavní nemoc, klid. Spousta lidí tenhle pojem určitě zná. A spousta lidí si myslí, že je to jen o sexu, ale není to tak. Důvěra, láska a bla - základ. Miluju pet play. Jsem switch, takže ráda pokecám i o tomhle. Čistě jako téma konverzace, ne jako nabídka na sex.

Pro začátek bych chtěla napsat, že obyčejné "Ahoj, jak se máš." k rozvíření konverzace opravdu nestačí. Můžeme se bavit o čemkoliv, témat je hodně. Mám ráda pouze roztomilá zvířata, jestli jsi roztomilé zvířátko, budu tě mít ráda. :) Nebo klidně o chlupech na tvojí vagíně. Konverzace, ze které chytnu rakovinu vítány.
Nezajímá mě, jak ten druhý vypadá, pokud se s ním dobře píše. Můžeš mít 3 hlavy, z toho na čele 2 penisy a z nich ti může čouhat fakáč. Je mi to jedno.
Samozřejmě, že to platí jen v případě kamarádství. Z dobrého srdce se ti nepostaví.
Miluju slečny, co mají smysl pro humor. Umí si udělat samy ze sebe srandu, srandu z jiných. (Být vtipná a zlá je rozdíl, tak na to berte ohled, zlouni)
Něco o mně... V pokoji mám neustále vydejcháno, cítím se proto v zadýchané místnosti jako doma. Tma je pro mě okouzlující. Samozřejmě, že jsem ráda, pokud mě někdo vytáhne ven, ale přes den bych to moc nezkoušela. Ještě by ses zamilovana do mé krásy. :--------) Nemám ráda sluníčkáře. Myšleno ty, co mají neustále růžový brýle, až bych jim ty brýle udupala i s hlavou. Taky mám ráda černý a nechutný humor. Čím víc morbidnější, tím líp.
Holduju dvojsmyslům.
Jsem dement - mám stavy, kdy bývám zpomalená, takže se můžu ptát na jednu otázku 3x než ji pochopím

Zajímám se o psychologii, dalo by se říct, že je to moje hobby. Analyzuju tak, že jednou přijdu i na vznik vesmíru. Haha.

Mám ráda anime. Pro lidi, co také anime sledují... Ne, nejsem zblázněná do korejců a Japonska, jak vlhká třináctka, co by obšťastnila šedesátníka jen, aby dostala lístek na koncert Bíbra. Ráda sleduju i seriály, na filmy nekoukám, protože si 2 h vybírám film a stejně si nic nevyberu. Ze seriálů, The Walking Dead, American Horror Stories, The Vampire Diaries, Faking it, Orange Is The New Black, Breaking Bad, Wentworth, Orphan Black, Lucifer...

Co se týče hudby. Poslouchám vše, co se mi líbí. Tzv. hardrock, alternativní metal (všeobecně alternativní hudba není špatná), rock, hardcore, ... Nemám ráda techno, dupstep, ani novodobý písničky.

Jestli jsi to dočetla až sem, tak s pravděpodobností si už střílíš do žíly zlatou střelu. Have a nice trip.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
16.03.2019 03:51  
AndreaFox
Ahoj, to je ale náhoda. Zvířátko zrovna jsem, liška. A anime mám taky ráda, takže samozřejmě víš, že jsem četla celý tvůj popis xD
07.12.2018 20:49  
Magiosa   
Jak která - já jo...
10.10.2017 22:14  
LuckyDoe
fajne pokec na pinkinu :)
25.05.2016 23:25  
QuirkyGirl
Taková... maličká no... :-)