sexygothic1979 (44/168/65)

– Brno-venkov

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nemám

Hledám
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Pokec
Věk od: 30
Věk do: 50

Profil založen
29.08.2015

Počet návštěv
52111

Poslední aktivita
19.01.2018

Miluji našplíchaný semeno na zadku :-) :-) :-)
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: prdelka1979.

Vzdělání/studuji: Vyučen
Práce: Dělník

Postava: Štíhlá
Oči: Zelené
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ano

Alkohol: Málokdy
Kouření: Málo
Drogy: Nikdy
Nehledám vztahSvalovecNa mladšíDiskrétněSub
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Prádlo, Rimming, Svazování, Džíny, Dámské prádlo, Plavky a Spank

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Málo
Bezpečný sex: Záleží na okolnostech
Délka penisu: 16 cm
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Anime, Bicí, Čarodějnictví, Filmy, Fotografování, Historie, Houbaření, Hudba, Kytara, Magie, Masáže, Modeling, Nudismus, Opera, Pěší turistika, Procházky, Příroda, Šerm, Turistika, Urbex, Vaření, Zeměpis
Sport
Bowling, Cyklistika, Dálkové pochody, Kulečník, Kuželky, Plavání, Šerm, Turistika, Vybíjená
Muzika
Black metal, Death metal, Deathcore, Deathrock, Gothic, Hardcore, Metal, Metalcore, Oldies, Pop, Rock, Symfonický metal, Underground, Vážná hudba
Kuchyně
Česká
Cestování
Cyklovýlety, Hrady a zámky, Památky, Vlakem
O sobě:
TVL..vy zasraní a zamindrákovaní Nýmandi. Co si o sobě myslíte? Napřed mě pozdravíte a když vám člověk odpoví tak se sem už dál nepřihlásíte. Tak proč mě kurva zdravíte? Nebo se se mnou domluvíte na setkání který podle vás má být co nejdřív a po konverzaci se už nepřihlásíte nebo děláte mrtvý brouky či se začnete vymlouvat....tak co jste to za Hovada? Jste jen Nýmandi kteří si zde umí hrát na něco co nejsou a jen machrovat a honit si ty svá ega a čuráky jen za mobilem nebo monitorem..tam jo..tam jste silní ale jakmile má dojít k setkání tak máte tisíce výmluv. Nepotřebuju si zde s nikým vypisovat týdny a měsíce..na to vám z vysoka Seru. Výmluvy typu: Já nutně hned musím na zahrádku, k rodičům, na služební cestu nebo výmluvy že máte zrovna auta v servisu přitom hodinu před setkáním mě píšete že můžete přijet autem..tak takový výmluvy si zmačkejte a strčte si je do Prdele vy Nýmandi. A takových pisálků a slibotechen a Nýmandů je tahle rádoby seznamka z 90 ti procent plná. Nevěřím vám zde ani pozdrav, ani nos mezi očima. Pak se divíte že je člověk na vás hnusnej, však si za to můžete svým chováním sami. Jak se do lesa volá..tak se z něho ozývá. A jestli přijedu já k vám? Ne!!!! Vy jste první napsali, vy máte zájem tak jako první přijedte. To ale vaše slepičí mozečky nepobírají že? Když jsem kolikrát někam jel tak nikdo nepřišel..aspon je vidět že se zde chováte jako Hovada a Zmrdi. Já se s váma tady srát nebudu, nejsem naivní kokot kterej si myslí že bude čekat na někoho stále. Máš zájem..fajn dáme setkání, nemáš zájem..tak mě neoslovuj, nezdrav, nepiš a táhni do hajzlu nebo na jinej profil. Takže Pisálky a Slibotechny a lháře zde ignoruju a dávám do blokace..tak si kurva rozmysli s kým si začínáš psát a s kým máš tu čest. Nejlepší by bylo kdyby všechny buzny co si jen hrají na velký mrdáky vychcípali!!!!!!
!!!!!!! Ještě jednou mě zde napíše nějakej buzní Nýmand co se se mnou domluví a pak už nenapíše tak vás za tohle budu okamžitě posílat do píče a blokovat!!!!!!!!
Všichni jste tady jen velká neschopná banda pisálků co se vymlouvá a má problémy už jen se setkáním!!!!! Stalo se mi zde i hodněkrát že se se mnou borec domluvil na setkání a mezitím si smazal celej profil..tak s takovým jednáním běžte do Píče debilní blbečci!!!! A na takových domluvách že přijedte za měsíc nebo za půl roku..tak s takovýma domluvama běžte do piče..na to se vám můžu vysrat kokoti.!!!!
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku