Stefja (33/190/85)

– Ostrava - město » Ostrava - Zábřeh

Orientace
Gay

Partnera
Nechci uvést

Hledám
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Pokec
Věk od: 27
Věk do: 45

Profil založen
06.06.2015

Počet návštěv
31787

Poslední aktivita
30.05.2024

"Chlapská mysl je jako irská železnice - samá sprostá jednokolejka!"
Základní:
Jméno: Jan

Vzdělání/studuji: 
Práce: Učitel/pedagog/lektor

Postava: Normální
Oči: Zelené
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Bradka
Znamení: Beran
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Nehledám vztah
Sex:
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Boty, Obleky, Uniformy, Rimming a Ponožky

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Upravené
Bezpečný sex: Vždy
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Architektura, Cestování, Černý humor, Čtení, Fotografování, Grafika, Historie, Hudební nástroje, Kavárenské poflakování, Knihy, Kreslení, Literatura, MHD, Modely, Pěší turistika, Procházky, Prokrastinace, Psaní, Puzzle, Společenské hry, Turistika, Urbex, Zpěv, Železnice, Žurnalistika
Sport
Badminton, Bruslení, Inline brusle
Muzika
Folk, Folklór, Muzikály, Pop
Kuchyně
Česká, Francouzská, Italská
Zvířata
Pes
Cestování
Hory, Památky, Vlakem
O sobě:
Web: https://stefja.cz/
Instagram: https://www.instagram.com/stefja.cz/

Blbec, to je někdo, kdo si myslí, že myslí, když nemyslí, neboť si myslí, že nikdo nemyslí, tudíž si bude myslet, že to co vymyslel v době, kdy nemyslel, si vymyslel v době kdy myslel...

Pluska jsou fajn - děkuju za ně, ale beru to tak, že kdo si chce pokecat, napíše, ať už tohle sčítací znaménko použije nebo ne.
Poznámka: Pokud dostanu tohle ohodnocení po třech sekundách návštěvy mého profilu, tak vím, že sem ho dostal za xicht. Což je milý, ale spíš mě těší, pokud se někomu líbím komplexně i s tím, co říkám, nejen když mám zavřenou hubu a usmívám se.

Lidi, bavíte mě tu. Za celou dobu, co tu mám účet sem poznal dva kamarády (z jednoho se posléze vyklubal idiot, se kterým nemluvím, protože je navzdory svému věku malou fňuknou), jednoho spolupracovníka (čau Juro) a bezpočet lidí, kterí se mnou chtějí mít sex, potřebují moje fusekle, podpaží a nebo finance. Tak se nedivte, že to tu neberu vážně a zřídkakdy napíšu jako první - v tomhle taky nemám šťastnou ruku a obvykle si ke komunikaci vyberu nekomunikativního jedince. Well, život je plný paradoxů...

Řekněme si to narovinu - nejsem sexy, protože se nevlezu do těch upnutých slim-fit hadrů. Nebo tak - vlezu, ale mám radši svoje pohodlí a tak asi proto existuje víc fotek, na kterých jsem v monterkách než v obleku. Ale můj smysl pro humor, ten sexy je! Používám ho místo střelné zbraně a mám celkem dost úspěšných zásahů...

Mám obecně málo času - svojí vlastní vinou. Je to děs, já vím, ale prostě sem se uvrtal do hromady projektů a nechce se mi z nich ven. Nejsem workoholik, většinou! Jen tak bohužel vypadám. Na druhou stranu - mám v dílně dobrý kafe :-)

Často ke zhodnocení svých životních postojů používám pár oblíbených přísloví a citátů - "Huba není chlév, proto nejde zavřít když dobytek bučí" a "Nenadávej na zrdcadlo, když máš křivou hubu".

Podzim a začátek školního roku mě opět zastihnul v jednom kole. Nemám z toho radost, radši bych uvítal zpátky letní pohodu, ale protože jsem člověk flexibilní, musím zatnout zuby a zvládnout to.

A mimochodem, navzdory všemu, co tu mám napsané, dokážu být při správné konstelaci hvězd milý a pozorný posluchač, který nezkazí žádnou legraci. Ale je lepší všechny předem trochu znechutit, vyděsit a odradit, aby pak byli překvapení tím, že to není TAK hrozné :-)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
09.07.2018 22:41  
bananek007
Jeden z nejhodnějších lidí, co znám ... :-*
24.12.2017 12:56  
Martin190
sexy šotouš
13.10.2017 13:58  
kolavas
krásnej kluk, krásný povolání