n94 (49/183/81)

– Ústí nad Orlici

Orientace
Gay

Partnera
Nechci uvést


Profil založen
19.04.2015

Počet návštěv
135386

Základní:
Jméno: Jirka

Vzdělání/studuji: Vyučen
Práce: Dělník

Postava: Silnější
Oči: Modré
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Prošedivělé
Vousy: Plnovous
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Hodně
Drogy: Nikdy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Filmy, Kynologie, Počítače, Procházky, Seriály, TV, Zvířata
Muzika
Dance, Disco, Muzikály, Oldies, Pop
Kuchyně
Česká, Čínská, Domácí, Fast food
Zvířata
Andulka, Domácí drůbež, Holubi, Kachna, Kanáři, Kočka, Králík, Křeček, Morče, Opice, Papoušek, Pes, Ptáci, Rybičky, Slepice, Želva
Cestování
Hrady a zámky, Města, Památky
O sobě:
Jako první ti říkám : pokud máš anonymní profil, nebo lžeš, místo normální komunikace napíšeš to co mi někteří píšete - máš mrdavý oči, ošukáš mne, vykouříš, sex, ukaž péro nebo nahé fotky a podobně, pak se nediv že bez odpovědi končíš v ignoraci, ne nejsem tu kvůli sexu, nejsem žádná štětka nebo erotická pomůcka, hračka. Na to tu máš tisíce dalších profilu .Tak jdi na další. Já mám sex pouze ve vztahu a s jedním.Nevěřím profilu,který má uvedeno ,že má vážný vztah,nebo hledá jen pokec,přátelství,že nehledá zas jen sex,když ma vyplněny kolonky o péru a sexu,přatelé se nevybíraj podle péra a podle šukání. Zrovna tak pokud máš v profilu kombinace jako že máš vážný vztah a hledáš sex, nebo že hledáš vážný vztah a zároveň sex na jednu noc, nebo mám vážný vztah hledám vážný vztah, nebo dokonce že máš volný vztah, samozřejmě ať si každý dělá co mu vyhovuje, stejně tak i já protože s takovým profilem si nemám co říct, už jsem zažil kdysi jaký je to hnus být někomu volný-to jediné pro mě znamená volný vztah, použít využít-jen když se mi to hodí když něco potřebuji jinak mě nezajímáš a hledám si za tebe náhradu, pak už tě nebudu potřebovat vůbec. Tohle nikdy nepochopím, nevaž se, neregistruj, když pak hledáš bokovky a můžeš mít každý den někoho jiného, když ti jde jenom o to.To je důvod proč někteří končíte v ignoraci.

Jsem teplej protože jsem na chlapi ne na slečinky, taky si nebudu mít co napsat s někým kdo by mi mohl dělat syna nebo tátu,dědu, prostě vrstevník a společné zájmy, jinak nemá smysl mi psát, byla by to jen ztráta času nás obou, jo a kvůli sexu a nahým fotkám taky nepsat, na to nereaguji od toho tu jsou jiní,ani anonymně si nebudu dopisovat když nevím kdo je na druhé straně.Dík
Jen tak všeobecně, pokud je ti někdo sympatický zkus mu radši napsat než dávat plus,( protože mi přijde zbytečné, když ani nevím od koho a proč) třeba ty jemu taky jen nemá odvahu tě oslovit, nemusí tu být každý jen kvůli sexu, nebo mít 10 různých anonymních profilu, opravdu je tu pár dobrých lidí s kterými si dá příjemně popsat bez toho aniž by jeden od druhého něco čekal. Jen se těžko komunikuje s anonymním profilem prázdnou ikonkou, když vlastně nevím s kým.

Konec je jen prostor pro Nový začátek, udělat vše jinak a líp. Netřeba se trápit kvůli něčemu co nešlo změnit, je čas změnit sebe. Nežijeme v minulosti ani budoucnosti, žijeme teď.Život je krátký a nikdo neví co mu zítřek přinese, může být nemocný, přijít o krásu, nebo dokonce o život, pak už je pozdě myslet na to měl jsem tohle neměl jsem tohle. Každý jsme nějaký a každý má v mysli to co ho udělá šťastným ať je to cokoliv. Není třeba být na sebe zlí, jak se občas určitě každému stalo, prostě když se mi někdo nelíbí nebo není sympatie jdu dál, nekoukám, nekomentuji, proč taky, vždyť je to zbytečné, aspoň tak to dělám já, ze slušnosti poděkuji za zprávu, v duchu si řeknu není to můj typ, ale třeba někdo jiný jeho krásu objeví, podle fotky se člověk může líbit nebo ne, ale těžko z fotky vyčteme jaký člověk je, je vidět jen tvář a tělo ale ne duše.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku