Amenus33 (45/167/67)

– Most

Orientace
Heterosexuál

Partnera
Nemám

Věk od: 28
Věk do: 40

Profil založen
29.07.2007

Počet návštěv
2309

Naposledy přihlášen
31.12.2009

Základní:
Vzdělání/studuji: Vyučen
Práce: Nezaměstnaný

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Vlasy: Dlouhé
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Lev
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Málo
Drogy: Nikdy
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Hudba, Počítače, Procházky, Psaní, Vaření, Zařizování bytu, Zvířata
Sport
Bruslení
Muzika
Country, Folk, Pop
Kuchyně
Česká, Čínská, Italská, Řecká
O sobě:
Potkala jsem tě Lumpíku a změnil se mi celí život!Jsi sluncem v mojí duši a já jsem ta nejštastnější ženská na svtě!Jsem vděčná za kadou volnou chvíly kterou mi věnuješ, každý okamžik tvého života je pro mne dar a věř,že si ho neskutečně vážím tak jako tebe!Nikdy jsem nepoznala nikoho s tak krásným srdcem jako máš ty!Jsi človíček který miluje naplno a bez výhrad.Já jsem z tebou ze začátku flirtovala ale ty jsi mel tu odvahu se mi svěřit aby jsi mi neubližoval a já si tvé upřímnosti ctím.Ctím si tě jako člověka který mi ukázal že dokáže být život mnohem těžší než si myslím.Nezávidím ti ty bolesti co pocituješ,ale věř,že na ně nikdy nebudeš sám!!!!!Jsem tady já a já tě nedám!!!!Jsi moje štěstíčko a zpřízněná dušička která pro mne znamená víc než muj vlastní život!Jak mu někdo bude ubližovat má co dělat se mnou já koušu!!!!Rostí nenech si ubližovat ty si to nezasloužíš jsi užasné stvoření s velikánským srdíčkem.A nezapomen, že si to tady bez tebe neumím představit.Jo a vzpomen si na ty kabely bez tebe bych to nezvládla kdo by mi to zapojil?Za to mi to hodnocení na profilu stojí ahojky a at už jsi u mne!!!!!
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
16.12.2007 20:55  
GarlanD23   
ŽÁRLÍM !!!!!!!
31.07.2007 23:16  
Amenus33
Ano jsem obyčejná žena která nikoho nesoudí jen má ráda obyčejného kluka se zlatým sdíčkem a proto za ním půjde kamkoli třeba i sem!Jen když mu může být nablízku!Zlatíčko mooooc ti přeji štěstí a lásku to je pak ten svět hned lepší.Opatruj se!!!!!
30.07.2007 23:54  
Rosta86   
Ano, je to žena... Ale je to zároveň tak úžasné stvoření, že bych jí nikomu nejradši nedal. Svým srdcem jsi mi pomohla na temné cestě zpět na světlo, jsi tady vždy aby jsi mě vyslechla a poradila, stejně tak jako já pro tebe. Děkuji ti za to, děkuji za to že jsi ...