kluka.napokec (65/184/84)

– České Budějovice

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Přátelství
Věk od: 40
Věk do: 65

Profil založen
26.07.2007

Počet návštěv
5769

Poslední aktivita
18.01.2018

Život je čekání na to, kdy se naše sny změní ve skutečnost.
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Administrativa

Postava: Normální
Oči: Zelené
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Černá
Znamení: Kozoroh
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Málo
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Středně
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Auta, Cestování, Elektronika, Filmy, Fotografování, Hudba, Knihy, Nakupování, Počítače, Procházky, Psaní, Sport, TV, Umění, Vaření, Zařizování bytu, Zvířata
Muzika
Oldies, Pop, Rock
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
10.04.2023 10:49  
sago2
Jak jsem slíbil, tak konám. Tušení mě nezklamalo. Všichni se derou do pohraničí. Novejch domů tam zase přibylo. Sousedům se daří a všechno je asi tak jak má bejt. Už je to dlouho co se mi o tobě zdálo, zkus s tím něco udělat, bylo by to fajn. I kdyby to bylo stejně bláznivý jako posledně. Dneska tělo trochu hapruje, ale co v tomhle věku čekat. Mizím, ale zase se ozvu.
01.04.2023 22:13  
sago2
Zdravím. Doufám že jsi spokojenej. Svět se zbláznil a asi je dobře, že ses toho nedožil. Budou Velikonoce a chystám se do Olešnice. Slíbil jsem to Liušce. Jen doufám, že tam nepotkám paní dceru a tvojí ex. Určitě se ta naše vesnička zase rozrostla. Určitě napíšu, coje tam novýho. Jinak barák mám splacenej, tělo funguje a na chleba mám. Víc mi netřeba. Pozdravuj anděly a po svátcích písnu.
01.04.2023 22:12  
sago2
Zdravím. Doufám že jsi spokojenej. Svět se zbláznil a asi je dobře, že ses toho nedožil. Budou Velikonoce a chystám se do Olešnice. Slíbil jsem to Liušce. Jen doufám, že tam nepotkám paní dceru a tvojí ex. Určitě se ta naše vesnička zase rozrostla. Určitě napíšu, coje tam novýho. Jinak barák mám splacenej, tělo funguje a na chleba mám. Víc mi netřeba. Pozdravuj anděly a po svátcích písnu.
03.12.2022 19:44  
sago2
Tak utekl třetí rok... A nezapomínám... I když zakládám nový hnízdo. Byl jsi jedinečnej.
21.09.2022 20:56  
sago2
zdravím tam nahoru. Snad jsou tam na tebe hodní a jsi tam spokojenej. Přiznávám se, že jsem dotruchlil. Tím nechci říct, že je mi jedno co se stalo. Spíš že jsem se s tím smířil. Měj se tam krásně, já se zase ozvu.
11.07.2022 20:04  
sago2
ahoj Peťulko. Dlouho jsem se neozval. Ne že bych na tebe nemyslel a nevzpomínal, ale přišel mi do cesty Péťa a jestli to se mnou vydrží, bude to do třetice. Nevím, jestli mám na to jméno úchylku, nebo je to osud??? Mezi náma dvěma se ale nic nemění. Snad jedině lobotomie by tě dostala z mejch vzpomínek. Drž mi prosím palce a jestli máš tu moc, drž nade mnou ochrannou ruku
31.01.2022 21:51  
sago2
Život s tebou byl krásnej a jednoduchej. Nikdy na to a na tě nezapomenu. Ale je čas jít dál. Nemoh bys mi s tím nějak pomoct? Prosím. Samota je fajn, ale osamělost je strašná.
19.09.2021 21:56  
sago2
ahoj Peťulko. Byl jsem se včera podívat v Olešnici. Je to pořád pěkná vesnice, jako když jsme tam žili. Ale hodně se mění. Některý domy mizí a jiný se staví. Babi Beníková je ještě větší poustevnice než já. A co čert nechtěl, potkal jsem Jarku. Pořídila si psa (nebo jí byl pořízenej) a dělala chudinku co jsem to za hajzla. Nasazuju na ní (řek jsem jen co se doopravdy stalo a navíc jsem to netroubil do světa) a chudince Štěpánce jsem tatínka vysypal někde v prdeli. Rozhozenej jsem z toho ještě teď. No, vydržel jsem už hodně, tohle taky dám. Myslím na tebe a nezapomínám.
13.09.2021 21:10  
sago2
zdravím tě Peťulko. Ještě pořád nevím jestli tam shora koukáš na ten náš bláznivej svět a co si o něm myslíš. A jestli koukáš na kroky který v životě dělám. Potkal jsem kluka. Je o malinko starší než bys byl teď ty. A miluju ho. Ne, není to flastr na díru která po tobě v mím životě zbyla. Je to pokračování mího života. Ne, opravdu na tebe nezapomenu. Víš že svoje slovo držím. Tak mi drž palce. Děkuju
25.08.2021 21:30  
sago2
Peťulko, Máňa je na světě. Schovala se vedle ve vsi. Ještě nevím, jestli jí unesu zpátky. Má se tam dobře, asi líp než tady v poustevně.
23.08.2021 22:09  
sago2
zdravím tě Peťulko. Něco je špatně, jen nevím co. Dostal jsem pilule na hlavu a je po nich docela fajn, ale to podstatný nespravili. Pořád, a myslím tím každej den, myslím na to poslední ráno. Co mělo bejt jinak, co jsem udělal špatně... Ne, neviním tebe. Nemůžeš za to. Jen to konstatuju. Vím že je to špatně, ale přestat na to myslet nedokážu. Snad časem. Jinak vzpomínám i na to ostatní. Byly to krásný roky...
27.07.2021 20:56  
sago2
Zdravím tě Peťulko. Zrovna čtu Kinga kterej se naší domácností ještě nemihnul. Je to upírská drasťárna, nevím jestli by to bylo čtení pro tebe. Ale zase to nemá moc stránek...
05.07.2021 00:40  
sago2
nevím jak jsi to udělal. První květ je tady. Děkuju. Je krásně žlutej. Udělej ještě nějaký. Prosím. Minulej tejden jsm zrovna hrajou Péťu Nováka. Toho jsi měl rád... potkal původní Cromu. Moc by se ti líbila. V Březnici je zábava a zrovna hrajou Péťu Nováka. Toho jsi měl rád. Je to nějaký znamení? Dlouho jsi za mnou nepřišel ve snech. Jsou vždycky zmatený a nerozumím jim, ale stejně jsem za ně rád.
27.06.2021 20:40  
sago2
zdravím tě Peťulko. Letos mám nádherný kosmatce. Akorát zatím nekvetou. To je u kytek podstatná vada. Nikdy jsme je neměli takhle bohatý, ale zase hezky jedovatě kvetli. No, snad se ještě zadaří. Vůbec se mi vlastně nedaří, ale to nejspíš vidíš. Cítím se jak prázdná a zbytečná nádoba. Vždycky jsem si představoval že zestárneme spolu. Ne, nedávám ti za vinu že zestárnu sám. Vlastně už starej jsem. Jen je to hrozně těžký. Pernecká babička říkala, že život je krásnej i když bolí. Já na něm nic krásnýho nevidím. Aspoň teď ne. S tebou to taky někdy bolelo, ale krásný to bylo. Chtěl bych to vrátit...
13.06.2021 21:06  
sago2
zdravím tě Peťulko. I když jsem dlouho nepsal, myslím na tebe skoro pořád. Pokud nemyslím na svoje životní trampoty a starosti. Novýho není vůbec nic. Soud o tebe asi nebude, pan magistr se od loňska neozval. Je to jen dobře. Snad se koukáš jak tady na tom světě válčím a můžeš mě trochu usměrňovat, abych nenadělal víc bot než je třeba. Děkuju.
16.05.2021 21:13  
sago2
Ahoj Peťulko. Dlouho jsem ti nepsal, ale často na tebe myslím. No, vlastně skoro pořád. Nevím jestli je to tak dobře, babrat se pořád v tom smutku. Ale vzpomínám i na to pěkný a veselý. S Hankou a Márou jsem se letos nesešel, ale určitě to ještě doženeme. V Olešnici jsem byl, sousedi si pořídili nádherný štěně. Dost zvláštní, nechce chodit na procházky. I mladí v Záhoří mají novýho psa. Tentokrát s rodokmenem, po všech těch voříšcích. Máňa furt není a asi už nebude. Tak jsem se ujal tý jednooký bestie od sousedů. Pa, zase napíšu
03.03.2021 20:10  
sago2
zdravím Tě Peťulko. Tak jsem zase v poustevně a doufám že se mi povede najít Máňu. Asi je to marný, ale to je celej můj život. Když jsi odešel, byl jsem jako papiňák. Plnej citu o kterej nikdo nestál a kterej jsem strašně chtěl někomu dát. A když se konečně jeden našel, nebyl jsem mu schopnej dát vůbec nic. Jsem jak vyžraná konzerva: prázdnej a zbytečnej. Nevím, jestli tam nahoře koukáš jak se v tom životě plácám a pláčeš nade mnou smíchem, nebo lítostí. Ale to je jedno, nic s tím nenadělá ani jeden z nás. Opatruj se tam.
02.12.2020 20:37  
sago2
Tak nám čas poskočil... Minulej tejden to byl rok, cos odešel. Pár lidí mi napsalo, s pár jsem se sešel a zavzpomínali jsme. A dneska bys měl narozeniny. Tak všechno nejlepší tam nahoru
21.11.2020 12:22  
sago2
tak už je to tady. Tvoje milá dcerka na mě poslala advokáta. Je to stejnej debil jako její choť. Taky dokáže jen strašit. Si myslí, že když jsem holá prdel, že se poseru hrůzou. Drž mi prosím palce.
01.11.2020 18:32  
sago2
Peťulko, dokonáno jest. Už nebudu otravovat, jen vzpomínat. Snad jsem se s místem trefil a snad mě za to nikdo nebude honit po soudech. Nezapomenu. Slibuju.
17.10.2020 20:53  
sago2
tak už jsi byl skoro svobodnej. Jen se mi nepovedlo otevřít urnu. Bez nástrojů. I optal jsem se hrobníka na technologickej postup. A pak se ozvali mladí. Takže smůla, půjdeš k rodičům. Už máš na pomníku jméno. Je mi to líto.
10.10.2020 19:03  
sago2
zdravím Tě Peťulko. Po dlouhej době, vím. Hodně se toho událo a asi ještě nějaký změny proběhnou. Uvidíme. Máňa je měsíc a kousek nezvěstná, utekla půl dne před stěhováním a od tý doby jsem jí nepotkal. A život jde dál. Často na Tebe vzpomínám. A vzpomínat budu.
07.08.2020 20:49  
sago2
ahoj Peťulko. Vypadá to, že se zase budeme stěhovat. Pryč tady z jihu. Ty samozřejmě taky, ještě nenastal správnej čas. Jen Mařena je trochu problém, ale ten se snad taky povede vyřešit. Zkus tam nahoře přemluvit někoho vlivnýho, ať mi trochu zatlačí... Děkuju.
16.07.2020 19:15  
sago2
tak jsem Peťulko dal tu Olešnici. Dal jsem dvě kafe, dvě návštěvy a dva rychlý pokecy. Martin mě pozval pro příště na nocleh, ale paňmáma mu to asi vymluví. Zeťák ostříhal thuje... Kam se sere hladová zeď. Vlastně ty kafe byly tři, ještě jsem se stavil u Vojty s Květou. Chtěl jsem ještě Jarmilku, ale nebyla doma. Tak třeba příště. A to bude brzo, Chci vidět jak to Mišánek doladil.
11.07.2020 15:17  
sago2
zejtra se chystám do Olešnice. Přemejšlím, jestli Tě mám vzít taky. Sednout nahoru na kopec a koukat, kouřit, vzpomínat... Škoda že nemám termosku, ale zkusím si jí někde půjčit.
09.07.2020 20:35  
sago2
s Márou a s Hankou jsem nakonec nic nepodniknul, ale nevadí. Podniknu jindy. DŘ už je uzavřený, ale ohledně mazlíka se nikdo neozval. Doufám, že ho poslali do světa a netahají s ním dřevo z lesa.
22.06.2020 19:28  
sago2
tak se mi konečně povedlo vymámit Márovo číslo. A on ani nevěděl, že ho nemám. Takže s nima na státní svátek nejspíš něco podniknu. No, něco. Posezení u piva a malinovky. Jinak asi pozoruješ, jak můj život plyne, jak má Máňa záchvaty toulání, jak jsem neschopnej, jak se pořád něčemu divím... Tak prosím řiď moje kroky a drž nade mnou ochranou ruku.
14.06.2020 20:27  
sago2
já jsem asi úplně blbej viď. A k rozumu taky nikdy nepřijdu. Vlastně máš asi štěstí. Čekám, že mi někdo z Tvých přátel napíše ať se vzpamatuju. Ale asi sem za Tebou nikdo nechodí. Žili jsme si spokojeně jeden pro druhýho, tak dokud administrátor nezruší Tvůj profil... Budu Ti tady plkat.

02.06.2020 20:11  
sago2
dlouho jsem Ti nepsal, promiň. Předpokládám že zhora všechno vidíš a že ses stal mím andělem strážným a hlídáš, abych neudělal nějakou blbost. Blbosti jsou moje doména. Však víš. Ale nezapomněl jsem. A pořád si s Tebou povídám. Tvoje stopa v mím životě zůstane...
10.05.2020 19:44  
sago2
nevím, neznám to, jsi první partner kterej mi umřel. Neumím v tom chodit a nikdo mi nepomůže. Ale vypadá to, že jsem Tě konečně nechal odejít. Jako by ze mě něco spadlo... Dokážu s Tebou pořád mluvit, ale už u toho neřvu jak Máchalová... Ne, nezapomenu. To myslím ani nejde, ale chci zase normálně žít. I když, co je to normálně... Snad mi ještě v životě zbejvá trochu štěstí... A snad ho najdu. To co jsem prožíval s Tebou bylo nádherný a chci to ještě zažít. Tak mi tam nahoře drž palce...
06.05.2020 19:46  
sago2
včera mě napadlo, jak s Tebou.Asi mi hovor s panem doktorem přece jen něco v palici uvolnil... Sice je to řešení jak od chytrý horákyně, ale lepší mě zatím nenapadlo. A protože není konečný, vždycky se nechá napravit.
04.05.2020 19:13  
sago2
... tak jsem dneska navštívil chytrýho pána. Doktora. To, čeho jsem se bál, mi nepotvrdil, chovám se normálně. Ale že by mi nějak pomoh, to bych neřek. Další potlach bude za dva měsíce, tak uvidím, co na mě vybalí...
26.04.2020 21:09  
sago2
ahoj Peťulko. Dneska jsem se byl kouknout v Olešnici. Nic se tam, ve vsi, nezměnilo. Furt je tam hezky a furt tam fouká. Ale jinak je tam novinek... Tomík s Líbou mají novou pergolu, babi Brableců bojovala s policajtama o Fabii, Petr s Ivou konečně zkolaudovali, Bogdan s Gábi mají od pojišťovny novej bazén a v naší chaloupce bydlí Jarka. Tam jsem nebyl. Ani přes plot jsem nekouk. Chci si to pamatovat tak, jak jsme to vybudovali a jak to vypadalo, když jsme to opustili. Bojím se, že zahrada je v havarijním stavu. O vnitřku domu nemluvím, ten je určitě úplně jinej.
19.04.2020 20:33  
sago2
co dál, jak dál...
16.04.2020 19:21  
sago2
mám přezuto. Jak je na tom Tvůj Mazlík a Pažout netuším. Ohledně Mazlíka mám černý myšlenky, ale snad se pletu. Mrzelo by mě to. Kvůli Tobě. Možná jsem měl na Tvůj návrh přistoupit. Sice bych si připadal jako zloděj, ale něco by jsme zachránili. I když, s naší liknavostí by jsme to stejně nestihli.
12.04.2020 22:35  
sago2
Hanka s Markem nezklamali. Bylo to přesně jak jsem čekal. A asi to tak bylo dobře. Vzpomínali jsme na Tebe, rozjímali nad životem a osudem, bylo to fajn odpoledne. Jinak Mařena je venku, což je div divoucí a nedá se dovolat domů. Snad se to povede než pujdu do kanafasu. Vlastně do flanelu. Ještě pořád nemám potuchy co s Tebou. Ale na něco přijdu, nebo mi napovíš.
11.04.2020 20:57  
sago2
je dlouhý velikonoční volno a já neměl co dělat. Tak jsem vyrazil na Kraví horu. Touhle dobou jsme tam chodili. A tentokrát jsem to vzal až nahoru na rozhlednu. Zejtra mám slovo s Hankou a s Márou, doufám že se to nezvrtne v tryznu, nedal bych to. Ale když Hanka psala, neuměl jsem odmítnout. A v pondělí jedu do Olešnice. Tam na Tebe myslím taky budeme myslet. Chybíš spoustě lidí, ale mě strašně.
10.04.2020 22:01  
sago2
když jsem myslel, že to nejhorší mám za sebou a začal normálně fungovat, zjistil jsem že jsem úplně v prdeli
01.04.2020 21:20  
sago2
jak tohle všechno skončí...
29.03.2020 21:12  
sago2
nemůžu, nemůžu, nemůžu. Už nemůžu dál. Teda můžu, ale je to strašně těžký. Toho co jsem dával Tobě mám hroznej přebytek a nikdo nemá zájem. Moje city jsou na obtíž už i mě.
26.03.2020 18:42  
sago2
lidi mi říkají, že Tě mám nechat odejít. A já bych to rád udělal. Jen nevím jak. Zapomenout? Dá se to?
24.03.2020 20:26  
sago2
dneska jsou to čtyři měsíce... A přijde mi to jako věčnost.
12.03.2020 19:10  
sago2
odvez jsem Xantulínu do šrotu. Sice jsi říkal, že by ještě někomu posloužila, ale byla léta za zenitem. A neř se s někým handrkovat... Tvůj mazlík tam asi skončí co nevidět. Sice mi původně říkali, že ho dostanu, ale je ticho po pěšině. Takže ho asi dokurví a bude. A ty bys za něj dejchal...
09.03.2020 20:02  
sago2
myslel jsem si, že po víc jak čtvrt roce už Tvůj odchod přebolel. Jenže včera se ozvala Tvoje dcera a chtěla vědět, jestli už se chystáš pod žulu, nebo z čeho je ten dekl na rodinnej hrobce. Totálně mě to rozebralo. Ona je tak citlivá a taktní...
01.03.2020 21:36  
sago2
děsí mě Máňa. Spí ve stejnej poloze ve kterej jsi umřel. Něco to znamená?
01.03.2020 08:11  
sago2
pomalu, strašně pomalu si zvykám. Ale jde to. Jen se budeme s Máňou zase stěhovat. Ještě pořád mi víc vyhovuje samota. Ještě nemám v palici srovnáno, co dál, kam se chci posunout... Vyslechnul jsem v životě tolik pouček a mouder, ale jak se vyrovnat se smrtí partnera, to mi nevysvětlil nikdo. Takže potřebuju klid a samotu, abych se s tím nějak popral. Drž mi palce, ať to zvládnu.
13.02.2020 17:48  
sago2
na život bez Tebe jsem si už zvyk. Na prázdnotu po Tobě ještě ne.
05.02.2020 14:57  
sago2
když mi Tě osud vzal, pošle mi ještě do cesty někoho takovýho? Nebo už mi zbejvá jen čekat na Smrťáka?
27.01.2020 16:49  
sago2
v sobotu jsem se byl podívat na "naší" chaloupku. Obejvák už není fialovej, ložnice modrá a severní pokoj nevím. Garáž je nejspíš vykrámovaná, protože moje hapina a Tvoje superkolo reznou pod porgolou. Vím, jako univerzální dědička na to má plný právo, ale s některejma věcma by snad mohla zacházet trochu zodpovědně. Teď budu hnusnej, ale napsat Ti to musím. Neváží si ta holka ničeho, protože dostane co si řekne. Ale to jsi asi věděl... Na Velikonoce se tam zase chystám, ale bojím se co uvidím. Vzpomínám na Tebe.
24.01.2020 17:11  
sago2
co mám dělat Peťulko? V práci mě to sere, doma zrovna tak, nikdo mi neporadí...
18.01.2020 19:27  
sago2
víš, že mě Tvoje dcera s bejvalkou vyštípaly z chaloupky, s tím jsem tak nějak počítal. Když jsem potřetí slyšel: my Tě nevyháníme, jak dlouho tady budeš, už jsem to nenatahoval. Jednou to přijít muselo, tak jestli dřív, nebo pozdějc... Ale že mě tím věčným štěkáním vyštípou moji rodiče z mojeho baráku, to jsem fakt nečekal. Nějak se s tím musím poprat Taky jsem se rozhod, že se na starý kolena nechám tetovat. Něco pěkně odpudivýho.
16.01.2020 17:50  
sago2
stejská se mi po Tobě. Stejská se mi po našem povídání. Stejská se mi po našem mlčení... Tvůj odchod pořád bolí. Jo, žiju dál, ale není to ono. A spousta nepříjemností mě ještě čeká. Připomínám teď štafle, kterým někdo odmontoval jedno rameno. Nemám koho podpírat a o koho se opřít...
06.12.2019 19:50  
sago2
Péťo, odpočívej v pokoji. Nikdy nezapomenu.