sotous_ek (43/185/75)

– Praha » Praha/Ústí a kdekoliv po ČR-SR

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Přátelství
Věk od: 20
Věk do: 45

Profil založen
10.11.2014

Počet návštěv
10028

Poslední aktivita
09.01.2018

Líbající chlupáči, kde jsi? :)
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: sexik_praha.

Vzdělání/studuji: 
Práce: Administrativa

Postava: Normální
Oči: Modré
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Lev
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Hodně
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
O sobě:
Rozhodl jsem se (10/2017) pro aktualizaci:
původní motto:
nějaký hodně mazlivý (nejen) chlupáč? :)
Jak se tak zdá, nikdo se nemazlí, nelíbá a asi tady není chlupáč....?
Spíš k novému mottu: je tady někdo, kdo má koule? Nebo tady je(jsme) jen opravdu ubožáci, co se schováváme za internetem?
Takže: kromě chlapa s "koulema" hledám úplně nejobyčejnějšího vědce/šílence/šotouše.


------------ X -------------
NEhledám primárně sex, to jen na úvod :)

nějaký pohodový šotouš(ek) z Prahy? :) (např. na šotoušení)

Samé kecy, jen čumět na cizí profily a nic :). Je to děsné. Našel jsem tady text na jednom profilu, s dovolením si ho půjčím, ale je to velice výstižně napsané!!!! :)

Sex? Miluju ho. Když už ale, tak se vším všudy - inteligence v hlavě, srdce v hrudníku, jazyk v puse, péro v díře, ruce na těle a orgasmus až v konečcích prstů...nemám rád polovičaté věci :P

Fakt super napsané a jedině souhlasím :). Ideálně dlouhodobě, s jedním, nestřídat a bezpečně. Jo a doplnil bych - líbat, líbat, líbat, líbat, líbat :)

Je zde nějaký šotouš z Prahy a okolí? :). Okolí je i Brno, Ostrava, Olomouc :))).

Nejhezčí je normálnost, úplná obyčejnost, atd. Děsně sexy mi připadají velké uši, krásné oči, velký nos a jiné výrazné atributy :)

Tak jsem znovu sklouznul k tomu, to zkusit ....

Tento inzerát bude velmi dlouhý, abych ušetřil čas nám oběma (a samozřejmě hlavně sobě).

Ideálně nějaký ŠOTOUŠ? nebo VĚDEC? Nebo někdo zapálenej pro libovolnou kravinu? Sbírej třeba šrouby, ale buď pro to zapálený. Kdo neví, co je šotouš, samozřejmě rád napíšu, vysvětlím (ačkoliv se to dá vygůglit :). Ale když nevíš, určitě jím nebudeš.

Na co toho potenciálního šotouše/vědce/blázna hledám? Nechci zatím nic definovat. Pokec, pivo, ideálně šotoušení a tak :). Nebráním se ani sexu. Nicméně řikám, že pokud prostě s někým začnu vézt jakýkoliv "vztah", tak očekávám, že nemá dalších 5 vztahů vedle, pokud si to neřekneme. Ani proti tomu nic nemám, ale prostě a jasně si to říct.

Naopak rovnou říkám, že po týdnu s někým "nechodím" a po měsíci neuvažuji o RP. Kdo to nechápe, je mi líto. Vzhledem k mému znamení (Lev) jsem pevně a tvrdě nohama na zemi.

Co od jakéhokoliv vztahu očekávám, že mne dotyčný bude někam "táhnout", já "potáhnu" toho dotyčného. Ve smyslu, mám neustálou potřebu se někam posouvat, mít metu, uspokojovat sebe, druhého. Takže kdo nemá žádný zájem, tak to asi nebude to ono. Sbíráš šrouby? Super, budeme vymýšlet, kde ty ideálně staré zrezlé najdeme :). Stejně tak, pokud já šotouším, nebudeš mě omezovat a já nebudu pořád dokola vysvětlovat, proč jsem často "v prdeli". Nemám potřebu se nikde kurvit, rád se (jako každá kočka) vracím tam, kde je mi dobře a to je tam, kde mne chápou a neomezují.

Proto očekávám, že budu podporován a hodlám podporovat v jakékoliv aktivní kravině (klidně jen kamaráda)!!!.

Prachy? je mi jedno, pokud jsi soběstačný, měj kolik chceš, já nic po nikom nechci.

Vzdělání? je mi jedno, čím jsi, hlavně, že "máš v hlavě". A to Ing. a jiný titul negarantuje, někdy naopak :-).

Sex? Je mi jedno, co v posteli děláš. Vše je stejně o chemii a domluvě. Když není, tak není. A u mě sex je asi na 3tím a dalším místě. To, že jsem občas nadrženej jak dobytek, samozřejmě. Ale mám ruce a dost dobře si s nima rozumím, už dost dlouho, protože mozek je důležitější. A pro mě platí, když má někdo v hlavě, tak je mnohem více sexy, než nějaké svaly. To tupé "mrdání" je možná pro 20ti-leté (pardon, ale je to tak) a já už hledám něco jiného, ikdyž samozřejmě je to fajn. Nemusím FF, piss, resp. to vůbec neprovozuji. Zbytek je na těch dvou. A pokud je chemie, tak je to úplně v jiné dimenzi.

Dotyky: to je můj motor, jsem extrémně kontaktní a to propojení dotykem, líbáním, je nad sex. Znovu opakuji, že umím být nadržené prase, ale za toto to nevyměním :-). A pokud je někdo chemicky na stejné vlně s dotykem a líbáním, i za "sex" v klidu vyměním, všema deseti :-).

Takže, pokud je tady nějaký šotouš, úplně super, ozvi se a jestli je to Praha, Brno, Olomouc, Ostrava je mi úplně jedno, když si padneme, tak co to jsou 3-4 hodiny cesty?
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv