fxcz (34/175/69)

– Praha » Jsem všude zdejší...

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Věk od: 19
Věk do: 30

Profil založen
30.10.2014

Počet návštěv
106195

Poslední aktivita
02.07.2024

Výlet / Ausflug / Trip ?
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Finančnictví/pojišťovnictví

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Brýle: Občas
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Býk
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Dojedu kamkoliv
Osobní:
Noční život:Domácí typ Párty typ
O sobě:
ICH BRAUCH FRISCHE LUFT....

...protože existuje vysoké riziko:

- srážky s blbcem (a že jich tu je...)
- nikam nevedoucí konverzace
- posilování ega duševně slabého člověka, i když to může být třeba "fajnzivot"


Než začnete číst...

1) Pokud se vám nelíbím, nejsem váš typ nebo mě chcete prostě poslat do pryč, velmi ocením, budete-li upřímní. Ušetříme si tak vlastní drahocenný čas.

2) Vypracované dukátové buchtičky na tvém těle mohou být fajn, hezké. Ale hlavní pro mě je, zda umíš použít rozum a trochu toho intelektu.

3) "Dítě prázdnoty, dítě barů a klubů..."? Nic pro mě, díky.

4) Jsem hajzl a sobec. Tak mě zprvu poznáte...
Doplnění: jsem také POVRCHNÍ

5) Kdybych si mohl vybrat, tak raději introverta :)

6) Pět let jsem měl přítele, tedy vlastní osobní kurvičku. Přátelé, ruku na srdce, kdo z vás to měl? ...

7) Fotky na přání, explicitně ty nahé neudělám. Tečka.

8) Pakliže je svět homosexuálů interpretován jako něco odlišného, resp. jako jiný svět a některé skupiny obyvatelstva nebo někteří jedinci nazývají "buzní svět" zvráceným, pokládám jim otázku, zda-li ví, kdo točí gay porno. Jsou to především heterosexuálové přivydělávající si při studiu nebo jen tak pro zábavu tzv. rychlé peníze. Nevím tedy, co je více zvrácené; zda být homosexuál nebo být heterosexuál a šukat s osobou stejného pohlaví.

9) Dokument Zlatá mládež 2 nesleduji. Má to několik důvodů. Prvním z nich je fakt, že 2 z 5ti jedinců jsou homosexuálové. Nevím, zda to má něco značit nebo symbolizovat, ale už jen to, že do "zlaté mládeže" lze zařadit vtipnou tetu s pinďourem nebo rádoby politika, kariéristu, egocentristu a exemplář muzea voskových figurín Petra Mareše je pro mě dosti odpudivým faktem, proč pořad nesledovat. A to nemluvím o třetím exhibicionistovi - takovém tom frajerském zmrdovi, co kličkuje mezi zákony a vysmívá se vyhláškám, předpisům a svou kariéru začal a zřejmě i končí na Youtube. Dvě zbylé holky v daném dokumentu jsou v podstatě jen kvůli genderovému vyvážení, protože kromě jejich zevnějšku jsou tzv. "nemastné a neslané". I když.. O mastnotě všech zúčastněncýh lze leckdy pochybovat. Zkrátka, tohle naštěstí není nic pro mě.

10) "Prosím, někdo normální?" mít napsané v popisu profilu a následně, o pár řádků níže mít uvedené, že okolí vašeho pohlavního ústrojí je "oholené" je přinejmenším k pozastavení a po pár sekundách k uchcání se smíchy nad tím, jaké nesmysly tu někteří jedinci ze sebe dokáží vyplodit. No a když narazíte hlavičkou na hřebíček, dostane se k vám sprcha pomluv, nadávek a zoufalých výmyslů zoufalého jedince, kteří pořádně neví co sám se sebou. Možná proto prosí, zda je tu někdo normální...

Pod přezdívkou se většinou ukrývá něco, co není v názvu obsaženo. Když si koupíte mléčný řez, tak mléko to vidělo jen sušené a řez to je skutečný, zvláště do vaší peněženky, když za dvě kousnutí do umělého piškotu dáte 10 korun. Podobné je to i s lidmi. Můžete mít třeba "normalninick" a přesto můžete mít do stavu jakési normálnosti setsakramensky daleko, obzvláště, jsou-li ve 22ti letech věku vaší úchylkou plyšáci. Neberte to jako výsměch, ale spíše jako soucit a pochopení s těmi, kteří mezi námi žijí, možná mezi ně patřím i já, kteří v sobě nosí komplexy, traumata dětství a mají potřebu se vtělovat do pohádkových postav nebo vysněných idolů

Ať žije Prague Pride! Oslava teplých jedinců i skupin, které roupama nevědí co. A to 364 dnů v roce. Jelikož zde jsou utlačovaní, ponižovaní a hlavně DISKRIMINOVANÍ (to je dnes "in"), vyjádří se 365. den v roce, tj. 15.8.

Já se utlačovaný, ponižovaný necítím. A už vůbec si nedovolím vzít do úst slovo "diskriminace", neboť 95% z účastníků oné akce ani neví o co jde. Pochod hrdosti? Hrdý jsem já, když na pochod nejdu a raději strávím den plnohodnotnější aktivitou, za kterou v tomto případě lze považovat i prachobyčejné válení se u televize.

Tak jen GO, BUZNY, GO!

P.S.: Mým cílem není moralizovat nebo odsuzovat ty, jenž se chtějí bavit a dát najevo svou sexuální orientaci. Je to jejich plné právo a nic proti tomu absolutně nemám. Jen já osobně s tím nesouhlasím a necítím se na to, abych musel dávat svou sexuální orientaci najevo, resp. vnucovat ji cizím kolemjdoucím lidem. Je nádherné, že taková akce nemá příliš odpůrců a je možné se svobodně vyjádřit, aniž by takový člověk přišel o nos, o ruku nebo o to nejcennější - svobodu. O to důležitější je, dbát na to, aby podobné akce probíhaly v Rusku, v Polsku a dalších konzervativních zemích, jejichž představitelé a obyvatelé zaspali v minulém století nebo se jen této skupiny obyvatelstva bojí, ať už je to z jakéhokoli důvodu.
Prague Pride je pochod hrdosti. Já nejsem hrdý na to, že jsem gay. Nepovažuji to za podstatnou etapu mého života. Jsem hrdý na to, že můžu žít ve svobodné zemi, že můžu říct svůj názor, mohu vycestovat, mohu bez obav vyznávat jakéhokoli Boha, mohu milovat koho chci. Být hrdý na to, že jsem gay? Co to je za kravinu? Je to asi tak, jako bych byl hrdý na to, že jsem kluk... Trošku abnormální představa. Beru tedy Prague Pride jako určitou formu zábavy, jejíž cíl a scénář se mi příliš nelíbí. Abych byl přesnější - je úctyhodné pořádat vědecké semináře, rozhovory a tím dát právě diskriminovaným a utlačovaným najevo, že být gay je normální. Ale abych kvůli tomu chodil 3 týdny předtím do solárka, pak se 15.8. nabarvil na šaška, oblékl jocksy, vzal do ruky bičík či řemen a postavil se do/za alegorický vůz a obnažoval se na ulici? Trochu pokleslá zábava, nemyslíte?

Více tolerance, rozumu a méně stupidního čecháčkovství v novém roce!

Gay roku - splašky :D



PROČ NENÍ VHODNÉ SE PŘIHLAŠOVAT V POZDĚJŠÍCH VEČERNÍCH HODINÁCH aneb OPAKOVÁNÍ JE MATKOU MOUDROSTI

Tu se ne jednoho večera přihlásím na portál plný férových lidí, co drží své slovo. Je jich tu většina a jmenuje se iboys.cz. V pravé části obrazovky se míhá neustále se měnící nabídka právě se přihlašujících uživatelů prahnoucích po smysluplné konverzaci zakončené dávkou pořádného virtuálního sexu, v nudnějším případě pokecu.
Naivně si říkám; snad mezi těmi stovkami okének uživatelů bude jeden jediný, který zaujme zevnějškem i vnitřkem, přičemž zdaleka nemusí být dokonalý.... No a tím si vždycky naběhnu.
Jakmile si totiž řeknu tuhle myšlenku, hnedle se v levé části obrazovky začne rozšiřovat sloupec odpovídající počtu přijatých zpráv. Začnu jednu po druhé otevírat. Je to jak adventní kalendář. Vždycky otevíráte jedno okénko a v něm se ukrývá hnědé cosi, co s čokoládou nebo kakaem má společné jen naivitu očekávání konzumentů.
No a první zpráva zní "ahoj bezva večer a pohodový zbytek týdne". Uživatel, z Prahy, jenž detaily své fotky zaměřuje na nadměrná prsa s chlupatými bradavkami je skutečně sousto na hezký večer. Okénko zavírám a posunuji se dál.
Druhým uživatelem je další "čokoláda" po třicítce, tentokráte spíš ke čtyřicítce, vybízející zaslanou fotografií k sexu (na to nemám žaludek ani mozek) nebo spíše k orálnímu zvratu nad záchodovou mísou. Nicméně, momentálně mám to štěstí, že mě spíše tlačí svěrací svaly zadní části těla, takže bohatě stačí, když se z toho do té mísy vyseru.
Třetím uživatelem je "pan teplák". Ne, že by se svou sexuální orientací lišil natolik, že by si zasloužil tuto úctyhodnou přezdívku, ale v profilové fotce je vyfocený u zrcadlové skříně ve vyšisovaných a zažmolkovaných teplákách. Nebudu daleko od pravdy, budou-li to ještě tepláky po dědečkovi, který v nich chodil přežvykoval tlačenku zapíjenou dvanáctkou, avšak je již deset let po smrti (dědeček, ne tlačenka).
Čtvrtá zpráva, celý natěšený otvírám okénko, neb číslice na něm značí snad naději toho, že mi konečně napíše někdo normální, v mém věku, nepříliš starší, tedy vrstevník, kterého zaujal můj nedokonalý zevnějšek nebo třeba myšlenkové proudy...Ejhle, ono to je 30ti leté cosi, jež si očividně (soudě dle zaslané fotografie) koupilo před pár dny webkameru a domnívajíc se, že čočka fotoaparátu je umístěna na klávesnici počítače, hledíc dolu, vypadá spíše jako ponocný strážný z tajemného hradu v Karpatech.
Po zádech mi projela husí kůže a s tichostí ulehám ke spánku, neb moje dnešní sny budou opět jako ty včerejší. Je dobře, že sny často zůstávají pouze sny.





PRO ZASMÁNÍ, KONVERZACE S PROFILEM "MYSLBEK" aneb JAK DOHNAT VOLA K ŠÍLENSTVÍ...

solokapr
ahoj jsi zajimavi ty hovna co si nablil do profili fakt čist nebudu
(26.12.2018 v 19:14)

fxcz
19:19 Na to, že ti je 42 bys už mohl znát pravidla českého pravopisu...


Myslbek
Ahoj heldám prima kluka, hlavně lásku city, sex hledají pokleslí a prasata, políbit šukat obejmout bez lásky umí jen děvka...to neheldám..ale přátelství se vším a pasivního kluka, můžeme se poznat?

21:05:sD :sD :sD

Myslbek
21:06doufám že jsem tě potěšil jsme dobrý člověk hledám normálního přítele ale jestli jsi namyšlený tak nemáš proč

fxcz
21:07:sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD

Myslbek
21:07:s) měl bys zájem se seznámit?

fxcz
21:07:sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD

Myslbek
21:07co to máš kurva za odpovědi ?? ;s) ;s)

fxcz
21:07:sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD

Myslbek
21:07ta vidím že se s tebou nedomluvím kokote....

fxcz
21:08:sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD :sD

Myslbek
21:08to byl fofr
21:08nechápu čemu se směješ

-------------------------------------------------
sepi
ahoj chtěl bych te poznat ty tam máš fotku a je tam z vlaku plzen jezdíš do plzne ? chci te poznat a kliden neco podniknout

fxcz
20:56:sD :sD

sepi
20:57mužem se poznat ?

fxcz
20:57Můžeme spolu procestovat svět...

sepi
20:59klidne bych rád stebou jel a co deláš za práci seš peknej kluk a mužeme se pomilovat také ?

fxcz
20:59Můžeme si taky vzájemně nasrat do pusy)

sepi
21:01já mislel pomilovat necháš se kouřit ? a mrdat ? chci te poznat přijel bys ?

fxcz
21:02Přijedu za tebou kamkoli, lásko má

sepi
21:04přijel bys keme do Plzne ? nejakej den a užijem si pošli me nejakou tvou fotku pera pošlu také

-------------------------------------------

NÉ NÉ NÉ, DO PLZNĚ KVŮLI SEXU NEPOJEDU :D

------------------------------------------

DJFantomas:
Chi te;)

fxcz:
22:27 Foto?

DJFantomas:
22:27 Ceho

fxcz:
22:33 Sebe

DJFantomas:
22:34 Tak jo
Názov súboru [6] (image/jpeg – 252,50 kB)

fxcz:
22:39 Aha

DJFantomas:
00:19 No tak jdeme ne

fxcz:
08:31 Ne

DJFantomas:
14:28 ty mas s cim jako problem hochu co?

fxcz
15:22 :sD

DJFantomas:
15:23 NEBOJSE, JA TI POMUZU :p

-----------------------------------------

Nejvíce mě dostává to "Chi tě" :D
Máte-li zájem o přepis celé komunikace s tímto tragédem, mile rád ji pro zasmání přepošlu :)

Tak ne. Uživatel si mě přidal do ignorace :D
-----------------------------------------

NOVINKA 2017
"KDO CHCE KAM, POMOZME MU TAM!" aneb reklama zdarma:

15.10.2015
cezar82
17:55sympatak :-)

Dnes - 06.08.2017
cezar82
22:04ale jen podle foto.podle toho ja jses schopnej odepsat lidem,ktery treba pochvali Tvuj zevnejsek,neumis ani odepsat dekuji a jeste se jim sproste vysmivas a jeste jses tak blbej,ze si to das na profil...to vypovida spis o Tobe jako o lidech,kteri Ti pisou,jaky jses blbec...

fxcz
22:08Presne tak :)

cezar82
22:09no jen se poplacej po rameni,co jses za cloveka...plivnu na Tebe a Ty rozprestres desnik...

fxcz
22:13Rad prijimam kritiku. Ale presne tohle jako ty je to, co cloveku nestoji ani za to "dekuji" :)
22:15Aha. Ted uz to chapu :D

cezar82
22:18ja jsem Ti jen pochvalil,ze jses sympatak,nic vic...a slusne vychovani je aspon podekovat...!!! vek uz na to mas...muzes jsi nasi konverzaci kopirovat a dat na svuj trapnej "falosnej" profil at vidi jaky jses blbec a nevychovanej...

fxcz
22:22Prosím pěkně, pane, povězte mi (postačí to napsat), komu jsem na lichotku neodepsal alespoň ono "děkuji"? Předem DĚKUJI.

cezar82
22:24me !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22:25dej jsi to na profil,jak jses trapnej,ze se nepodivas do archivu,nez se snazis bejt chytrej...

fxcz
22:28Jo tak.
15.10.2015...Chápu, někomu mnohé věci dochází později. Takže si třeba někdo po dvou letech vzpomene, že nedostal odpověď.... Rozumím, lidské stáří zřejmě...
Ohradil bych se proti cca 50-ti vykřičníkům a zájmenu či snad citoslovci "me" ? Je-li to myšleno jako zájmeno, pak bych doporučoval omládnout a vrátit se o pár let zpět do základní školy. Tedy, pokud již někoho chci moralizovat, dbám aspoň na gramatiku. Ve 3. a 6. pádě se píše "mně". To je základní škola. Jedná-li se o citoslovce "me", tedy výraz pro kozu obecnou, ano, přiznávám, že i to patří mezi způsoby zdejší konverzace.
22:29Děkuji za svolení, přidávám na profil jako bezplatnou reklamu Vašeho profilu.

cezar82
22:30co jineho se da ocekavat od Tebe a dej jsi tam vsechno...trapko...

-----------------------

KAŽDÝ VÍ, ČASY SE MĚNÍ (názory též) :D

07.12.2019
vindex
10:31Tak mám dojem, že jsi opravdu Dokonalý. Nad tebe není a hanbou bych se musel před samotným Luciferem plazit po zemi ve své nicotě a ošklivosti.
08.12.2019
vindex
07:37dokonalost sama... nejlepší nad kterého na tomto světě není
07:37obdivuji
Dnes (17.07.2023)
22:35no na to jak se popisuješ seš asi pěknej vymrdanej kokot a k tomu namachrovanej čůrák ... ale to se všechno jednou spraví až přijde paní Smrt :-D

-----------------------

Výhru nejbizarnějšího profilu a kopy keců vyhrává za rok 2023 profil:

SimonFormanek
14:34bože ty buzno nechápeš, že jedině s těma kliuka, oc točej pornmo, má smysl šukat, ale vás geje jedině střílet. sorry 40 let zkušeností, jediný pozitivní exemplář

14:36a proč: protože jste chípáci

fxcz
14:38V pohodě, otevřete si ještě jedno ?

SimonFormanek
14:38to sis vysloužil za bod 8

-----------------------

Kloboučku, hop!

----------------------

https://www.youtube.com/watch?v=msSc7Mv0QHY

-----------------------

Krutá realita dnešního světa, buzen obzvlášť:
https://www.novinky.cz/veda-skoly/475481-osamelost-zabiji-potvrdili-vedci.html

----------------------

A kdo to dočetl až sem, toho čeká odměna v podobě hesla do mé galerie. Heslo zní...



... chvilka napětí....















... "idioti" :)

---------------------

Chm, tak máte smůlu, administrátor je smazal. Proč? Pán Bůh suď, třeba byl jedním z nich :)

--------------------

http://www.drsnysvet.cz/katapultovany-kastan-v-prdeli/

--------------------

Objevím sympatického kluka, dobře se s ním píše, zdá se být rozumný. Vše proběhne normálně, výměna čísla, Whatsapp, fotky, znáte to. Překvapivě žádnej čůrák ve fotogalerii nebo tak něco. Milé překvapení. Druhý den napíšu "Dobré ráno", ale odpovědi se mi nedostane. Po hodině to zkusím znova, nic. Po další hodině se ozvu, že tedy asi nic a ejhle, jsem v blokacích. Následně píšu na tu mobilní seznamku, kde jsme se "poznali", abych od něj získal aspoň ten důvod jeho chování, které se přes noc otočilo o 180 stupňů (asi se držel pravidla "Ráno moudřejší večera" :)). Bez odpovědi, šup, profil v blokacích. Napíšu mu na facebooku, zprávu si přečte, neodpoví, šup... jsem zase v blokacích.
Jo, taková je prostě dnešní doba. Než-li ztrácet čas poskytnutím zpětné vazby, sdělením důvodu, upřímností nebo v sobě najít kus sebeúcty, hrdosti a hlavně odvahy a dokázat slušně a korektně napsat, co mu za jednu noc přeletělo přes nos, tak je dneska celkem easy zmáčknout tlačítko v aplikaci a jít dál. Jasně, je to model, nutriční terapeut s bělenými zuby a trošku feminním vzhledem, proč ne. Ale to, že je krásný zvenčí ještě neznamená, že bude zralý a rozumný i zevnitř. A on právě není, plzeňský model Tomáš...

----------------------
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku