snowwily (33/180/60)

– Ostrava - město

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Věk od: 18
Věk do: 30

Profil založen
15.02.2008

Počet návštěv
105816

Poslední aktivita
19.01.2018

Na tomhle místě bude jednou hrozně originální nadpis.
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Administrativa

Postava: Normální
Oči: Modré
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Špinavý blond
Znamení: Panna
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Málo
Drogy: Nikdy
Osobní:
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Muzika
Funk, House, Indie, Klasická hudba, Opera, Psychedelic trance, Punk, Reggae, Ska, Swing, Symfonický metal, Tech House, Trance, Underground
O sobě:
Býval tady kdysi takový vtipný text, teda, alespoň pár z vás mi to napsalo, ale jak se mění lidské charaktery mění se i způsob, jakým chcete prezentovat sami sebe.

Takže už mi přijde zbytečné, aby měl někdo, koho zaujme moje modrá košile/bordel v kuchyni/knoflík u kalhot, etc., pocit, že narazil na pozitivního optimistu, když jsem v podstatě naprosto nudnej patron...

Pro odvážné povahy, které by snad měly odvahu mi napsat, můžu upozornit jen na několik věcí:

1. Nenechávejte mě prosím vést konverzaci. Budu se snažit psát, jak se mám a co dělám, ale nenechte mě v tom samotného. Na odpověď "Já se mám taky fajn" hledám moc těžko odpověď, která by vedla někam dál.

2. Mějte smysl pro humor - je to vážně ta poslední věc, kterou chci, aby někdy můj budoucí člověk, se kterými budeme žehlit moje košile, měl.

3. Nehrajte si se mnou. Je mi dvacet osm, už jsem starej a ta únava z plácání se v sympatiích, které nemohou nebo nechtějí být opětovány je opravdu velká.

4. Jestli působím jako studenej čumák, obyčejně mě z toho dostane výhra 26 korun ve sportce, umyté nádobí nebo jiná, tomu podobná pošetilost. Mějte se mnou proto trpělivost.

5. Do extatických stavů mě nedostane ani váš vypracovaný sixpack, ani hezká fotka trenek. Podívám se rád, ale úplně mě to jako neoslovuje jako první. Ani jako druhé. A dokonce ani jako třetí.

Já vím, je to nudný, ale aspoň víte, do čeho jdete.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku