hovado (52/186/90)

– Praha 4

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Věk od: 25
Věk do: 100

Profil založen
10.07.2006

Počet návštěv
276352

Poslední aktivita
23.06.2024

Sex! Rychle se domluvit a dlouho to dělat
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Zelené
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Strniště
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ano

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Měkké drogy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Další:
Latex, Kůže, Obleky, Skinheadi, Uniformy, Piss, Rimming, Fisting a Scat

Délka penisu: 20 cm
Průměr penisu: 7 cm
O sobě:
vVÝZVA PRO ŘIDIČE, ČTĚTE!!! Multifunkční universál s mírně nadprůměrným ocasem

POZOR!!! VÝZVA!!!
Je tady nějaký večerní nebo noční řidič autobusu či tramvaje? Podle přesně domluvených instrukcí budu čekat na konečné. Omezený čas a rajcovní vášeň. Budeš chtít vyhulit a já spolykám tvoji teplou mrdku? Nebo vyhulíš ty mě? Máš jen pár minut na konečné, ale jestli chceš tak mě můžeš vymrdat. Nebo tě naopak můžu nabodnout na ocas já , aby se ti jelo líp s mrdkou v díře. Podle domluvy na tebe počkám na konečné do dalšího tvého obratu. A klidně celou noc. A nebo pojedu s tebou na opačnou konečnou, a tak si budeme užívat celou tvoji službu. Řidiči autobusů a tramvaji, ozvěte se! Užijeme si to.

O MALOMOCENSTVÍ MALOČESKÉ GAY KOMUNITY:

Proboha v žádném případě nechci moralizovat, protože tomu jsem opravdu dalek, ale pár postřehů si odpustit prostě nemůžu, i když vím, že se to bude rovnat házení perel sviním či nošení dřeva do vzrostlého lesa.
Každý z nás s největší pravděpodobností někdy vyjel na zálety – tu do Berlína, tu do Milána, do Barcelony, do Paříže či do Londýna. A zpravidla se vrátí a zjistí, že se tam cítil mnohem líp. Proč asi? Nakonec zjistí, že v Berlíně nenajde o nic větší ptáky než v Praze, že Paříž nenabízí o poznání hlubší anály, že chlapáci v Londýně nejsou o moc hezčí než ty u nás. Problém je jinde. V utopeném zamindrákovaném jednotlivém českém homosexuálovi.
Všechno se řídí zásadami trhu – tedy nabídkou a poptávkou. Pokud se vám někdo v klubu líbí a máte chuť s ním trochu zazlobit, tak ho oslovíte. Pokud se i vy líbíte jemu, tak je všechno v pořádku. Pokud ne, omluví se, řekne, že nejste jeho typ a oba hledáte dál. Ano, standardní záležitost, ale ne v Čechách. Tady se odmítnutí rovná vyhlášení otevřené války, byť bylo řečeno sebejemněji. Čeští homosexuálové jsou velmi „andělští“, i když vymrdávají na každém rohu. To je v pořádku do té doby, než při svých záletech cokoliv chytnou. Při způsobu "našeho života" je to smutné, ale musí se s tím počítat, jenže v tu chvíli se ze spousty lidí stávají největší chudáci, kteří byli svedeni na cestu hříchu a začne hledání viníka oné nehody. Sveze se to zpravidla na ty, kteří se nebojí přiznat, že prodělali stejnou infekci a podobně. A pak začíná cvrkot: „Ty jsi mě nakazil! Mám od tebe syfla (lze doplnit cokoliv jiného - konče rýmou)!“ a už to jede. V tom lepším případě to řekne tomu dotyčnému, v horším si to nechají čeští homosexuálové pro všechny ostatní. Že bych byl vinen trochu já, no to ani náhodou, protože já jsem svatý, čistý, dokonalý a s největší pravděpodobností jsem to chytil od záchodového prkýnka či madla v metru.
Ryze české scénky jak z filmů Hoří, má panenko, trilogie o Homolkových či Slunce, seno… pak mohou a často vznikají na sexparty. Nevím proč, ale asi je v povaze českých lidí se domnívat, že já jsem nejlepší, nejvýkonnější a nejdokonalejší a když mě z tohoto omylu někdo vyvede, tak mu to přece kurva musím pořádně osladit. Mnohokrát se mě už stalo na vlastní kůži, ale i mnohokrát jsem byl svědkem, když někdo zjistil, že jeho díra při fistovací akci není nejhlubší nebo jeho ocas nejdelší. Představte si ten obrovský chudákův údiv. Čech uvažuje tak, že nejde na party, aby si zařádil, vymrdal mozek z hlavy a užil si, ale proto, aby ukázal jak je dobrý a hluboký, dlouhý, hezky rostlý, dokonalý. A nejlepší způsob, jak to dotyčnému, který mě jen svoji přítomností "ponížil a zničil" vrátit je ten, že ho pomluvím. Je jedno, že to nebude pravda, ale určitě budou chtít mrdat zase všichni jenom a jenom se mnou. A tak jsme svědky toho, že jeden týpek, který je sám pozitivní už pár měsíců a tají to, začne o vás říkat, že vy to roztahujete. O jiném řekne, že na party schválně propichuje gumy, aby to dostali všichni. Pikantní je, že to řekne o někom, kdo se v životě ke gumě ani nepřiblížil a chodí na akce, kde se zásadně nepoužívají. Jiný, ze vzteku, že jste na party uspokojil hodně dobře jeho přítele, začne roztrubovat, že se vůbec nemyjete, smrdíte a roznášíte filcky a vlastně sex ani neumíte. Další je nasraný proto, že jeho přítele jste obdělával hodinu, zatímco jeho 50 minut, a tak není nic jednoduššího, než do hry zapojit žloutenku, drogy do žíly a třeba krádež a týrání svěřené osoby, zvířat, šťourání v nose, nepořádek doma, špatné pracovní výsledky atd atd atd…
Je pravda, že do závorek za předcházející věty bych mnohokrát mohl doplnit nick i jméno, protože podoba s žijícími lidmi není opravdu náhodná. :-)))) Je až děsivé, co ta česká udupaná malost dokáže.

PÁR SLOV O ORÁLNÍM SEXU:

Psát o něm je snad ještě horší než o fistu. U fistu totiž máme více či méně všichni střeva vedená stejným směrem, za to u orálního sexu, a to potvrdí každý, jsou v ocasech mezi muži hodně velké rozdíly, že?
Tak tedy je celkem podstatný rozdíl, zda vám naservírují k večeři ocas kolibřích, standardních, velkých či obřích rozměrů. Některé důležité informace však platí pro všechny kategorie. Opět ale podotýkám, že se rozepisuji ze svých vlastních zkušeností a z pohledu mých oblíbených věcí a jsou muži, kterým může vyhovovat něco jiného…

Prvním předpokladem je, pokud víte, že vaše ústa nezůstanou prázdná, příliš mnoho nejíst. Není dobré si zatěžovat žaludek, a tak je maximálně vhodné večeři vynechat. Pít můžete a je to naopak poměrně žádoucí, protože o to víc se vám budou tvořit sliny, šlemy a další vazké tekutiny, které jsou k dobrému orálnímu sexu důležitým předpokladem. Na druhou stranu to ale s tekutinami také příliš nepřehánějte. Zatížíte si tím příliš žaludek a také to není úplně vhodné. Osvědčily se mě tekutiny na bázi energetických nápojů, vody (lepší je nebublinatá), na škodu pochopitelně není ani alkohol (i když všeho s mírou). Víno nelze zakazovat, ale uvědomte si, že příliš velké množství hodně zkyseluje vaše žaludeční šťávy. Co jen doporučit je pivo, i když to je hlavně pro labužnické formy orálního sexu, ke kterým se také dostanu. Já osobně nedoporučuji džusy a jiné ne úplně řídké tekutiny. Stejně tak je nevhodná logrová káva (klasický turek).

Nejdůležitějším dotazem u orálního sexu je poloha. Která je nejvýhodnější? Která je nejlepší pro co nejhlubší polknutí? Která bude vyhovovat oběma? Pánové, podle mého názoru, na toto neexistuje jednoznačná odpověď. Musíte vycházet z několika předpokladů.
Určit polohu musíte podle tvaru ocasu, který vám trčí před očima. I v tom jsou velké rozdíly. Známe penisy zahnuté dolu, nahoru, doleva, doprava, čuráky křivé, rovné… Měla by být nastavena poloha, která vám umožní pokud možno nejlepší vniknutí do vašeho krku. Ocas by přitom neměl násilně narážet do vašeho patra. Pro mě, zdůrazňuji pro mě, je vhodná poloha v kleku, kdy kouřený buď sedí a nebo stojí a nebo klasická „69“ v podobě na boku. To vyhovuje asi největšímu počtu a největšímu procentu kouřených mužů.
Velmi luxusní poloha umožňující hluboké vniknutí je, když si kouřící lehne na záda na kraj postele. Právě kraj postele mu skončí na krku a hlava se jakoby přirozeně svěsí z postele dolů. Tato poloha umožňuje velmi hluboký vnik penisu do krku. Nedoporučuji pochopitelně s touto polohou začínat. Je vhodná až v okamžiku, když jsou už ústa a krk trochu roztažená. Tato poloha je naopak velmi náročná pro kouřeného. Záleží totiž na výšce podložky (postele, stolu…) kde kouřící leží. Kouřený však musí počítat téměř vždy s poměrně nepohodlnou polohou se zatnutými svaly na stehnech a více méně v nějaké formě podřepu.
Velmi vzrušující poloha je i to, když aktivně kouřícího opřete v sedu o zeď. Vy těsně přistoupíte k němu a už mu rvete svůj poklad do úst. Je to pozice, která evokuje velkou dávku dominance. Kouřený nemá moc velkou možnost úniku. Vzadu za sebou má zeď, před sebou vaše tělo a v krku ocas. Aby neutekl bokem si můžete pojistit svýma rukama.

Co je na orálním sexu nejvzrušivější?
Za sebe musím říct, že nejsem rád, když mě někdo kouří, tak že můj ocas jen tak zlehka „šolíchá“ necítím při tom nic. Zastávám názor, že když se ocas kouří, tak pořádně do hloubky a celý. Shodneme se asi na tom, že na něm najdeme několik citlivých míst. Uvědomte si, že k nejcitlivějším patří uzdička, konec žaludu, ale velmi dobře působí i laskání celé spodní části penisu, kde je pod kůží cítit v topořivých tělíscích močová trubice. Vrcholným zážitkem bývá i olizování koulí a lízání hráze. Při dobrém orálním sexu je dobré tato místa v dráždění prostřídávat. Platí totiž to, že pokud nějakou dobu dráždíte jedno místo, je vhodné pro zvýšení prožitku najednou přejít na druhé. Kouřený to nečeká a velice ho to zaujme.
Začínejte tedy třeba tím, že svůj jazyk se pokusíte vecpat do ústí močové roury. Budete se divit, kam až se dostane a jak i tento otvor je neuvěřitelně elastický. Z vlastní zkušenosti vím, že pro některé penisy  je i prst v močové rouře málo. Pak jazykem do špičky sjeďte níž a po spodním okraji penisu jezděte dokola. Je tu spousta míst, která vzrušíte. Špičatým jazykem můžete pak dráždit uzdičku. Určitě časem přijde chvíle i na dráždění těla penisu. To je, alespoň pro mě, vhodné dělat lehce zuby. Jako kdybyste měli chuť močovou rouru lehce vykousnout z penisu. Zuby prosím ale používejte spíše jako dráždivý prostředek, rozhodně ne jako zbraň. Pak si můžete na chvíli ulevit a použít jazyk na plocho a začít lízat koule, které se vám stoprocentně odvděčí za to tím, že se přimknou více do těla a ztvrdnou. Jazykem do špičky nebo na plocho pak můžete pokračovat v olizování hráze a pokud máte chuť na niternější pocity, klidně pronikne do análu. Konec konců máte to hodně blízko.

Jak ho polknout co nejhlouběji?
I tady se špatně radí. Pokud ale budete cítit, že nastává ta správná chvíle, kdy chcete poslat ocas do sebe hodně hluboko, ale pro změnu jiným otvorem než spodním, začněte uvolňovat krk jako když pijete. Nasouvejte si do sebe stojícího krasavce pomalu a přitom lehce přidýchávejte vzduch. Žaludek tlačí vzduch dolů. Vydechujte nosem. Při každém výdechu, zajede penis do vašich úst o něco hlouběji. Za chvíli přijde okamžik, kdy ocas narazí poprvé na místo, kdy se lehce začnete dávit a jakoby se vám obrátí žaludek. Povolte a nechte si ho vyjet z úst. Současně v tu chvíli se z vašeho krku vytlačí do úst hustší sliny. Jsou to sliny v husté podobě, které jsme vyhrábli z vašich útrob a jsou neředěné pro potřebu úst. Radujte se. To je to správné mazadlo na orální sex. Vyplivněte je na ocas. Budete s ním spojeni, jsou totiž velmi vazké a pak je jazykem a nebo rukama roztahejte po celé jeho délce i po koulích. Nevěřili byste, jak vzrušující je to pohled a skutečnost. Celé opakujte. Dostanete se pochopitelně zase o kousek dál a kouřený z vás dostane za chvíli dávku hustých slin.
Dřív nebo později dojdete ale k fázi, kdy bude s největší pravděpodobností (u větších ocasů) potřebovat pomoc majitele. Narazíte totiž na dávicí klapku v krku. V tu chvíli je dobré, když vám kouřený pomůže a svůj velký ocas do vašich úst lehce přinatlačí. Že si pomáhá tím, že vás drží za hlavu rukama je víc než potřebné a navíc velmi vzrušující. V okamžiku, kdy ocas projede dávicí klapkou, je vhodné stejně jako u análního sexu, pár okamžiků počkat. Situace v krku se zklidní, prvotní pocit neuskutečnitelného zmizí a vy opravdu můžete nabídnout krk doslova a do písmene k omrdání.
Po projití ocasu dávicí klapkou se mohou na svět vydrat už nejen husté sliny, ale i šlemy. Jedná se kombinaci hustých slin a řídkých žaludečních šťáv. Nestyďte se za ně, každý milovník chlapského sexu vás za to ocení. Nebojte se jich, klidně je polykejte zpět, nebo je vyplivněte na čuráka obojí je vzrušující. Pokud jste před tím nejedli svíčkovou se sedmi knedlíky či grilované kuře. Ani jedno vám příliš neumožní mazání… Této praktice se říká GAG a je velmi velmi luxusní a zvládá ji opravdu málokdo na dobré úrovni. Prosím kouřené, aby si uvědomili, jak hodně je tato praktika fyzicky vysilující pro kouřící a dostatečně je potom ocenili.

Vrcholem orálního sexu je téměř neuskutečnitelná situace, ke které dochází jen výjimečně, ale pokud jste ji už zažili, blahopřejte si. Mockrát v životě se vám to nepoštěstí. Jedná se o okamžik, kdy už je semeno v koulích připraveno explodovat do úst kouřícího a kouřený se v tu chvíli otvírá tak dokonale, že projíždíte přes dávicí klapku téměř samovolně. Dochází k ejakulaci a v tu chvíli, protože semeno podráždilo trávicí ústrojí kouřícího ještě dál, tryskají v protisměru šlemy. Dochází ke smíchání. Šlemy a semeno se smísí a unikají za oboustranného orgasmu z úst ven na cukající penis. Je to tak symbiotický okamžik, který se i velmi málo objevuje v pornografických snímcích.

Praktiky, které dokáží velmi oživit orální sex:
1) Střídejte teplotu svých úst. Vkládejte si do úst kostky ledu, zmrzlinu nebo pijte teplý čaj a pak kuřte dobrý ocas. Uvidíte, jak se bude kouřený svíjet rozkoší.
2) Mrdání plné huby. Nacpěte si pusu něčím kluzkým a vazkým a pak kuřte. Dobrý na použití je pudink nebo zmrzlina. Kuřte ocas s plnou hubou a nechte obsah vytýkat ven. Potom můžete znovu slízat a rozdělit se majitelem hladového ocasu při polibku.
3) A něco pro hodně odvážné. Z vlastního prožitku ale musím poznamenat, že se jedná o praktiku, která vás vyšvihne až do vesmíru, ale je dobré, aby ji oba vzájemně před tím zkonzultovali. Nemusí totiž někomu vyhovovat a v opačném případě se sexuální nálada vytratí. Kdo snese do svých úst větrovou mast, dejte si ji tam a pak kuřte. Zpočátku to není příjemný pocit, ale věřte, že brzy se to změní a orgasmus na sebe nenechá rozhodně dlouho čekat. Pokud to vydržíte jako aktiv v orálním sexu do výstřiku pasiva, věřte, že po mocném proudu semene ve vašich ústech vám ještě dlouho bude děkovat za naprosto nevšední zážitek.


PÁR SLOV O FISTU:

Fist je doslova a do písmene královská disciplína sexuálních dovedností. V poslední době ho bohužel trochu devalvuje módnost a snaha všech pustit se do této praktiky za každou cenu. Rád bych tu zavěsil pár vlastních zkušeností, které by možná mohly přispět k tomu, že fist a jeho kvalita se v českých podmínkách zlepší a že nebudeme zaostávat za zbytkem civilizované Evropy. V žádném případě nechci, aby těch pár mých vět tady působilo stylem: „Ó pan chytrý promluvil“, o to rozhodně nestojím, ale věřím tomu, že kdo se bude chtít začíst, se začte a možná ho to v něčem ovlivní a nasměruje, a to bych byl velmi rád.

Co to vůbec je fist?
Fist je vkládání pěsti do análního otvoru. Z názvu (fist – angl. pěst) vyplývá, že o fist se jedná od okamžiku, kdy se svěrač zavře za nejširším místem dlaně. Do té doby se jedná o praktiku zvanou prstování. Ale věřte, že i tu si můžete dokonale užít a může vám přinést naprosto netušené sexuální vrcholy.
Mezi lidmi lze praktikovat i fist vaginální, což je vkládání pěsti do vaginy, ale to si myslím, že se čtenářů tohoto serveru opravdu moc netýká… :-)

Rozdělení rolí při fistu:
Jako v každé jiné praktice, tak i tady dělíme role na aktivní a pasivní. Ten, kdo je ve fistu aktivní, vkládá tedy svoje ruce do análu druhého, se názývá fister. Pasivnímu říkáme fistee. Rád bych upozornil na to, že ve fistu je na aktiva vložena obrovská odpovědnost a správný fister dokonale splyne s dírou pasiva. V žádném případě neprosazuje to, co chce on sám, ale naučí se poslouchat. A to nejen slova pasivního, ale i chování jeho na díry. Naprosto výjimeční fisteři beze slov jen podle pohybu a chování análního otvoru poznají, co pasivní chce. To je opravdové mistrovství v této mistrovské disciplíně.

Příprava na fist:
Fist není praktika, u které se rozhodnete o půl desáté večer, že si dáte fistovací akci a za chvíli na to jdete (to většinou končí dost špatně). Fistu je dobré přizpůsobit trochu i jídelníček. Doporučoval bych nepouštět se vůbec ten den moc do jídla. Osvědčily se třeba silné bujóny, které zasytí, ale nezaměstnají vám tolik střeva. Absolutně nevhodná je zelenina a ovoce, zvlášť ty slupkami, které se dost blbě vyplachují ze střev. Někdo používá speciální sportovní a kulturistickou stravu, aby netrpěl hladem. Díra by před fistem měla být čistá, což vyžaduje dokonalý výplach hadicí od sprchy nebo speciální vyplachovací soupravou, která je snadno k dostání. Výplach je nutné provést co nejdál. Je potřeba ho opakovat a přistupovat k němu pomalu, protože i při výplachu si můžete velmi poškodit a rozdráždit díru. Ta by pak místo zdroje rozkoší mohla být pro vás zdrojem dost nepříjemného utrpení. Všechno ostatní už je otázkou velmi individuální. Je vhodné si najít ideální teplotu vody pro váš anál. Někdo raději vyplachuje teplejší, někdo chladnější. Někdo při výplachu používá poppers, aby se snadněji dostal dál. Někomu výplach trvá i tři až čtyři hodiny, někdo je dokonale připravený po deseti minutách. Někdo se nejlíp vypláchne proudem vody, někdo se nechá pomalu napustit a pak vypouští. Někomu vyhovuje poloha ve stoje, jinému v kleku, dalšímu na čtyřech. Tady musíte hledat sami a najít si to pravé pro vás. Aktivní fister toto vše musí tolerovat a rozhodně zapomeňte na nejapné poznámky směrem k fisteemu: „Proboha, ty už zase lezeš do vany?“ nebo „To už děláš výplach žaludku, ne?“ Pokud plánujete delší akci, je dobré, když se výplach v průběhu několika hodin opakuje. Střeva totiž pracují i když si sexuálně hrajete a mohou dopravit do vaší spodní části další část nákladu. Pokud se přeci jen stane, a věřte, že se to stane každému, a to i těm nejlepším, že občas aktivní fister nahmátne cosi, co by nahmátnout neměl, nedělejte prosím scény. Pokud nejste vyznavači scatfistu, o kterém si napíšeme něco později, jen upozorněte a pošlete fisteeho znovu do vany. Nedělejte xichty, neošklíbejte se, tím zničíte náladu a budete mít po dobré akci. Koneckonců hrabete se v prdeli a na co jiného byste tam chtěli narazit? Mě osobně by spíš překvapilo, kdybych tam narazil na stoeurovou bankovku. :-)
Aktivní fister si mezitím musí připravit k dokonalosti svůj nejdůležitější nástroj, kterým jsou ruce. Nehty musí být velmi pečlivě zastřižené a zapilované. Je dobré, když dáte svoje nehty zkontrolovat fistovanému. Protože i když vy máte dojem, že už je to dokonalé, fistee chybu najde vždycky. Je dobré opatrně nehty projíždět po zádech toho druhého – tím se dobře ukáží všechny nedostatky ve vaši manikúře. Stejně tak lze provést zastřižení nehtů na nohou (pokud jste v této praktice už o trochu dál :-) )

Mazání na fist:
Mazat se musí. A čím víc se maže, tím je to lepší. Pokud budete na mazání šetřit, doplatíte na to zase jenom vy – díru si brzy podráždíte a bude po zábavě. Nejoblíbenějším mazadlem je stále Crisco. Jedná se o pokrmový tuk, který se používá hlavně v anglofonních zemích k vaření. Lze najít některé jeho náhražky (například český Ceres), ale Crisco lze hodnotit jako nejkvalitnější i díky tomu, že příliš v díře netaje. Dalším oblíbeným mazadlem, které hlavně umožňuje průchod do díry je J-lube. K sehnání je v sypké formě, rozmíchává se v horké vodě a je to pomůcka veterinářů při inseminaci krav (docela roztomilé). V životě jsem se setkal už i s tím, že někdo mazal lékařskou vazelínou, někdo sádlem (bez škvarků :-) ), někdo pleťovými krémy. Jsou tací a patřím mezi ně, kteří používají kombinace – například Crisco + J-lube. Někdo dokonce je takový alchymista, že našlehává vlastní mazadlo speciálního složení. Někdo do mazadel přidává hřebíčkový olej, který díru zklidňuje a utlumuje. I zde si opět musíte najít vlastní pro vás ideální mazadlo. Důležité je díru pořádně promazat před vstupem ruky. I dlaně fistujícího by měla pokrývat pěkná vrstva omastku. Nezapomínejte, že mastit se musí i stále v průběhu fistu. Pokud používáte j-lube, tak si uvědomte, že tlusté střevo vstřebává vodu a díra tedy „vysychá“. Pokud používáte rukavice, nezapomínejte, že paradoxně způsobují daleko větší odpor a je nutné je stále víc a víc mazat. Rukavice můžete používat buď latexové, vinylové nebo nitrátové. Latexové vstřebávají tuk do sebe a trhají se – je tedy potřeba je časem vyměnit. Pak také můžete používat rukavice úklidové, zahradnické, svářečské, ale to jsou libůstky, ke kterým se málokdo propracuje... :-) Vy pánové, kteří máte hodně chlupaté ruce, mažte velmi silně i předloktí. Chlupy způsobují velký odpor a pokud nejsou hodně namazané, mohou díru podráždit. Rozhodně se ale neholte, protože není nic krásnějšího, než když mastná chlupatá chlapská ruka zajíždí do díry! :-)

Samotný fist:
O tom by se dala napsat kniha. A věřte, že jeden návod pro všechny stejně neexistuje. Každopádně existuje pravidlo základní a nejdůležitější, a to je POSLOUCHAT! Pasiv ví, jak to chce a nebo si řekne, co se mu líbí, aktiv by neměl nic prosazovat. Je dobré si domluvit základní komunikaci, že existují slova typu STOP, KONEC, PAUSA, které budou oba dva bez výhrad dodržovat. Samotné vniknutí (a teď vynechávám ty, kteří už jsou natolik zaběhlí ve fistu, že vyžadují jiné postupy) je nejlepší rukou sepnutou do špetky. Alespoň nyní učitelky hudební výchovy vědí, proč nás učily na základní škole držet taktovku. Já tomuto pohybu ruky říkám kachní zobák. Pohyby však můžou být opět různé. Někdo prosazuje pomalý táhlý dlouhý tlak bez vracení se; někdo klasický mrdavý pohyb – to znamená trochu dopředu a trochu zpátky; další zase lehké kroucení – opět vše záleží na obrovské individualitě. Všechny tyto úvodní pohyby slouží k tomu, aby se otevřel první svěrač a ruka opatrně zajela. Mějte na paměti, že zvlášť u začátečníků to může trvat i několik akcí, než ruka vjede. Aktiv musí být dostatečně tolerantní, protože pasiv prožívá něco, čeho se podvědomě bojí. Pasivové, pokud bude aktiv dodržovat všechny vaše pokyny, nebojte se. Nenatrhne vás, neublíží vám. Problém toho, že fist nejde bývá většinou uložen v hlavě, nikoliv v díře a tím, že si budete promítat katastrofické scénáře, tak se toho bloku nezbavíte. O tom, že se musí postupovat opatrně, nemusím ani psát. Pohyb je zpravidla po milimetrech a je stále nutné díru i ruce přimazávat. To co pomůže a co jen doporučuji, je mluvit nahlas na pasiva a popisovat mu, co se vzadu děje. Dobré je, když je nastaven proti zrcadlu a vidí dění u své díry. Vhodné pro průnik do jeho díry je i pomalé a mírné roztahování druhou rukou, kdy mu dáváte půlky od sebe. Osvědčilo se i lehké poplácávání obou půlek, které umožňuje dobré vniknutí.
Pokud jste se už do díry dostali, svěrač se za pěstí zavře. V tu chvíli pasiv, který zažívá fist poprvé, lehce zpanikaří. Uklidňujte, ale v tuto chvíli rozhodně nehýbejte rukou! Pár vteřin stačí, díra si zvykne na to, že v ní něco je a vy to sami na své ruce poznáte. Díra se totiž lehce uvolní a srovná. Pro některé fist v tuto chvíli končí, protože už nejsou schopni přijímat ruku dál, u jiných můžete postupovat pomalu do zadních komůrek. Tím ovšem nemyslím, že končí akce – ta se teprve rozjíždí. Vy teď začnete díru dráždit, hrát si s ní a dávat jí to nejlepší, co jí dát můžete. Každopádně se velmi často stane, že zatímco při vniknutí vyžaduje pasiv nějaký pohyb, po vniknutí a zatažení pěsti dovnitř, vyžaduje pohyb naprosto jiný. Nechte pasiva zlehka nabodnutého na vaši ruce a on vám svými pohyby ukáže, o jaký pohyb nejvíc stojí. Ten si zapamatujte a začněte ho pomalu rozvíjet. Možností je spousta (krouživý pohyb, mrdavý pohyb, kdy dráždíte svěrač, nesouměrný pohyb, kdy každý prst vyvíjí jiný pohyb atd atd atd.) Nespěchejte. Dá se do díry vniknout rychle a zarajtovat v ní, udělat pasivovi několik orgasmů, a po 20 minutách všechno ukončit, protože se pasiv nemůže ani nadechnout. Jistě – je to jakási forma fistu, ale věřte, že se dá na ruce jezdit taky dva dny, neuspěchat začátek a pomalu jí rozjet, zažijete pak nepoznané. Občas je potřeba, a k tomu zpravidla zavelí pasiv, aby se ruka na chvíli vyndala, nebo aby alespoň popojela o pár centimetrů ven. Nebojte se toho a udělejte to. Díra se vevnitř sama promázne a stěny konečníku či střeva se porovnají. Budete překvapeni, jak další postup bude snadnější. Pokud aktiv jde s rukou zcela ven, musí jít pomalu! Někdy se stane, že vás pasiv překvapí takovými orgasmy, že vám ruku vytlačuje ven. Je na zvážení od aktiva, zda skutečně se obrovskému tlaku podvolí a nechá se vypudit či bude držet a nechá se nasoukávat ruku ještě dál. Jde opět o obrovskou individualitu. Aktiva by v žádném případě nemělo překvapit to, že si zevnitř opravdu nahmatá věci, které zůstanou drtivé většině populace nedostupné (prostata – ta je spojená většinou s tím, že pasiv začne svévolně močit; neděste se toho, neodsuzujte to, je to vyznamenání pro vás, že to děláte dobře; aktiv se může dotknout močového měchýře, břišní tepny a dalších orgánů, ale tím vás nechci děsit, protože se jedná už o fist hodně hluboký; může se ale stát, že se dotknete i hrudního koše) Aktiva by rozhodně neměla překvapit síla, kterou díra odpovídá. Jsou takoví mistři, kteří dokáží při orgasmech udělat na rukou aktiva modřiny!!!
Přes všechno toto líčení musím připomenout základní pravidlo fistu. Nic nedělejte nedobrovolně. Pokud pasiv už je unavený a něco ho bolí, netlačte a vystupte. Třeba chvíli počkejte, za pár minut se to může zlepšit a nebo můžete pokračovat příště. Věřte tomu, že když budete ohleduplní a poslouchat prosby a žádosti, že pasiv si s vámi velmi rád vymění telefonní čísla a velmi brzy vás pozve na další prohlídku střev.

Vhodné polohy při fistu:
Opět to všechno záleží na obrovské libovůli. Při fistu je nanejvýš žádoucí, když máte vzájemný oční kontakt. Proto je nejvhodnější poloha na zádech, kdy si kříž podložíte, abyste měli díru o něco výš. Samozřejmě velmi výhodná je i poloha ve slingu, která vás uvolňuje. Pro samotné vniknutí je zajímavá i poloha na všech čtyřech. Ta totiž uvolňuje dost pasiva, její nedostatek je však zpravidla absence zmiňovaného očního kontaktu. Fistovat se dá opravdu v jakékoliv poloze a věřte, že se k mnoha polohám propracujete. Někdo, jako například já, má rád střídání poloh při fistu a věřte, že každá poloha nabízí něco specifického. Je však nutné na nich pracovat až po základním otevření díry. Jen lehká nabídka poloh, při kterých je fist možný, i když jsou jich tisíce a tady při tvoření tohoto seznamu vycházím spíše z vlastní zkušenosti… :-): na boku, na boku s jednou nohou nahoru, v kleče, v kleče na jedné noze, ve stoje, když jste vzpřímení, ve stoje s vystrčeným zadkem; dobrý je fist, když klečíte na opěradlech masivního křesla; fist na žebřinách; fist na posteli, když klečíte na ní, ale rukama se opíráte o zem; fist ve stojce; fist, když jste zavěšeni za nohy u stropu; fist v poloze 69….

Slovníček pojmů, s kterými se můžete u fistu setkat:
(musím podotknout, že se jedná spíše už o pokročilé jedince; připomínám, že byste neměli nic nikdy odsuzovat, protože nevíte, co osloví právě vás)

Boxing fist – poměrně rychlý a prudký pohyb rukama pevně sevřenýma v pěst
Punching fist – jakoby prohrabování díry rukama na střídačku, když ruce vjíždějí dovnitř a ven
Double fist – fistování díry oběma rukama najednou
Foot fist (footing) – místo rukou používáte k uspokojení pasiva nohu
Piss fist – do pasivovi díry se nejdříve vychčijete; dělá se proto, že teplá tekutina díru velmi uvolní
Rimm fist – velmi se osvědčilo; po vytažení ruky vylíže díru jazykem co nejhlouběji a střídáte ruku - jazyk
Fuck fist – v jedné díře se najednou sejde ocas a ruka; může být od jednoho chlapa, či každý může poskytnout jednu věc; laicky řečeno vyhoníte ocas v díře chlapa
Food fist – do díry nacpete měkké potraviny a fistujete ji (vhodné s banány, jahodami, hroznovým vínem…) co potom děláte s potravinami je jen na vašem uvážení
Scat fist – používá se díra nevymytá plná přirozených věcí; někteří tvrdí, že hovna jsou nejpřirozenějším mazadlem.

Odpověď na pár nejdůležitějších dotazů, které mě občas posíláte:

1) Co na tom fistu vidíš?

Fist je skoro jediná sexuální praktika, která mě nabízí i čtyřicetipětiminutové orgasmy. Začal bych odpověď příhodou z mých telecích let. Když jsem se před mnoha lety s fistem seznamoval, setkal jsem se s jedním fistovacím párem. Když jsme to probírali, oni odpověděli: „My už skoro nemrdáme.“ Ta odpověď mě dost zarazila, ale dneska jsem jí naprosto pochopil. Orgasmus způsobený drážděním análního otvoru (nebo fistem) se rozhodně nedá s tzv. předním orgasmem srovnávat. Je mnohem intenzivnější, hlubší, déletrvající a totálně odzbrojující. Musím však poznamenat ještě jednu věc, že já mám ještě jednu výhodu, protože jsem multiorgastický. Doteky ruky ve mně způsobují pocity, které se nedají vypsat, i kdybych byl držitel Nobelovy ceny za literaturu. Nevím, zda jste prožili někdy to, že si řeknete: „Tak a teď můžu umřít, protože nic hezčího v životě nezažiju.“ Tak to mě dává fist. Ale abych byl konkrétnější. Při fistu se velmi často stane, že po posledním projití rukou následuje skutečně extrémně dlouhý orgasmus – ležím, ruku v sobě už třeba nemám, ale tělem mě stále běží orgastické vlny, které si dokážu užívat třeba i půl hodiny. Po ukončení akce prožívám další orgasmy při výplachu a pak v následujících 24 hodinách je pro mě orgasmus spojen s každým močením a velkou potřebou. Zkrátka jedna fistovací akce přináší orgasmy na ploše nejméně dvou dní. A to téměř žádná jiná praktika nedokáže. Navíc fist je výjimečný i v tom, že díky vnitřnímu mechanickému dráždění dochází velmi často u mě k ejakulaci. Stává se totiž to, že i když můj ocas nestojí, tak při fistu z něj ustříkávám neustále semeno, moč či kombinaci obojího. Ale je pravda, že tyto pocity nedokáže posoudit nikdo, kdo to nezažil. PS: Ale já rád stále mrdám i dnes. :-)

2) Nemůže mě někdo natrhnout při fistu?

Kdybych odpověděl, že ne, tak budu lhát. Ale riziko protržení či podobného zranění je minimální. Jistě při fistu, zvláště když si s dírou na začátku příliš nehrajete a neuvolníte ji, může dojít k malým oděrkům či škrábancům. Trávicí trakt u člověka, počínaje ústy a konče konečníkem je nejrychleji regenerující částí lidského těla a při tomto malém poranění (škrábnutí) stačí krátký odpočinek, lehký výplach chladnější vodou, který zatáhne ranku a je možné pokračovat. Proražení střeva či hlubší zranění je sice možné, ale naprosto výjimečné. Stává se při obrovské neopatrnosti a nebo při velkém použití stimulantů, které posouvají práh bolestivosti. Stěna střeva je neuvěřitelně pevná a houževnatá, takže se tohoto při rozumném fistu rozhodně bát nemusíte.

3) Nebudu časem trpět tím, že se budu posrávat?

Posrat se můžete po čemkoliv :-) Rozhodně to nebude ovšem z důvodu, že budete mít díru uvolněnou po fistu. V tlustém střevu je svalstvo, je sice trochu jiné, než to co nosíme na kostech, myslím si, že lékaři by řekli, že je hladké a že ho moc neovlivňujeme, ale je to svalstvo. V konečníku najdeme svalstvo, které dokážeme ovlivnit. A co se týká fistu je to jako při normálním posilování. Mnohokrát jste si jistě při sexu všimli, jak dokáže být díra elastická, jak se dokáže přizpůsobit různým rozměrům, stejné je to u fistu. Nesmíte spěchat a díra si zvykne a vy z ní můžete vytvořit opravdový tunel. Můžete se do ní podívat, ohmatat si jí zevnitř. Stejně se nakonec stáhne a bude sloužit svému původnímu účelu. Jisté nebezpečí, že z vás něco vypadne proto hrozí hlavně po akci, kdy je vaše díra pořádně zevnitř promazaná a vy se vydáte třeba domů. To se může stát, že z vás něco do kalhot vypadne :-) Proto taky raději doporučuji, abyste si po fistu udělali dobrý výplach a chvíli ještě ty orgasmy dožili a pak se teprve vydávali do ulic mezi lidi… :-)

4) Pomůžou při fistu stimulanty?

Už název stimulant svědčí o tom, že by měl pomáhat. Stimulanty jsou různé a rozhodně se tady o nich nebudu rozepisovat. Je nutné říci jednu věc – pomáhají, ale dokáží také fungovat obráceně. Při jejich nadměrném použití se připravíte o citlivost, která je u fistu velmi důležitá a neužijete si ho. Rozhodně každý funguje jinak a každý funguje na každého jinak. To co jednomu pomáhá, může druhému docela škodit a působit přesně obráceně. Je nutné vyzkoušet a hlavně si uvědomit jednu věc, že ta nejdůležitější věc je mezi vašima ušima. To znamená, že to jak si fist i ostatní sex užijete záleží na tom, jak si to srovnáte v hlavě.

5) Jak jsi na tom?

Velmi častý dotaz z vaší strany. Musím na něj pokaždé odpovědět, že velmi dobře a že si v žádném případě nestěžuji. :-))))) Jistě patřím do skupiny těch, kteří se už chránit příliš nemusí, ale to je přeci jen komunikace pro intimnější chvíle a rozhodně napatří k veřejné diskuzi. Moudří teď vědí, o čem mluvím. Ostatní ať se klidně zeptají...

Pokračování brzy

--------------------------------------------------------------

NEPŘECEŇOVAT - to je věc, kterou bych opravdu rád všem na tomto servru doporučil. V poslední době jsem zažil několik "zajímavých" zkušeností, a proto bych tu zanechal pár řádků. Už několikrát jsem se dozvěděl hlášky typu "neboj; v pohodě; nejsme mateřská škola...". Zkušenosti jsou však jiné a zjišťuji, že mnoho sexumilovných své dovednosti, umění a zkušenosti značně přeceňuje.

1) Když mě někdo napíše, že: "to spolu rozjedeme a budeme lítat" a pak mě nestačí a krok nedrží ani při svlíkání, tak není něco v pořádku. To se pochopitelně týká i mnohých sexuálních praktik.

2) Pokud si s někým domluvím FIST, znamená to, že si nebudeme do análního otvoru vkládat jeden nebo dva prsty. FIST je vložení ruky, nejméně po zápěstí do análního otvoru, a nejlépe zatnuté v pěst. Prohrabávání análního otvoru dvěma články prstů není fist a je příjemné jen jako předehra, nikoliv jako dominantní praktika.

3) Být VERZATIL znamená, že čas, který věnuji tvé díře, tvému ocasu a tvému uspokojení se bude zhruba rovnat době, kterou věnuješ ty mým tělesným otvorům a částem. Nikoliv, že já si s tvojí dírou budu hrát přes hodinu v kuse a ty s mojí zhruba osm sekund.

4) Upozorňuji, že PISS je močení kamkoliv na tělo, případně polykání chcanek či hrátky s nimi nebo chcaní do análního otvoru. Sexuální praktika PISS opravdu neznamená, že koukáš, jak chčiju do umyvadla.

5) Pokud si s někým domluvím FLUSÁNÍ při sexu a po prvním flusnutí kamkoliv na tělo on zmizí se osprchovat, tak věř, že podruhé na tebe už opravdu neflusnu. Nejspíš tam totiž už nebudu.

6) Pokud se před sexem domluvíme na LONG SEXSESSION znamená to, že budeme s krátkými přestávkami na cigáro, doplnění tekutin a na malý pokec mrdat a prasit nejméně šest hodin, nejlépe celou noc. V žádném případě neznamená LONG SEXSESSION to, že po dvou minutách uslyším: "Jé, ty bejku, já jsme se udělal. To bylo skvělý, ale já fakt už nemůžu."

7) Napíšeš-li, že mě chceš VYKOUŘIT AŽ DO KONCE neznamená to, že budeš jenom jezdit špičkou jazyka kolem ústí močové trubice. VYKOUŘIT AŽ DO KONCE znamená, že co největší část mého ocasu se schová v tvých ústech, v tvém krku a v těch nejlepších případech až za dávicí klapkou. Ti luxusní to umějí pojmout včetně koulí. Vím, že to s některými rozměry jde trochu hůř :-), ale jde to. A až do konce znamená to, že semeno, co vytryskne skončí v ústech, nikoliv na polštáři, na zemi nebo kdekoliv jinde.

8) Dojde-li mezi námi k domluvě, že se ode mne necháš MRDAT CELOU NOC, znamená to, že se postupně můj ocas dostane do tvého análního otvoru CELÝ. V žádném případě to není o tom, že vsunu do tvé díry čtvrt svého žaludu a ty začneš křičet, že dál to už nepůjde.

9) Jo a pokud chceš vylízat moji díru, to znamená věnovat se RIMMINGU, tak to znamená, že tvůj jazyk skončí co nejdál vevnitř, protože jen tak se ta díra nádherně otevře. Ne, jak se často stává, že mě budeš olizovat stehna, hráz a cokoliv jiného. Je to příjemné, ale rozhodně to není RIMMING.

10) A ještě jedna věc mě dojímá, i když ta mě spíš dokáže vytočit pěkně doběla a působí na moji osobu velmi asexuálně. Fascinují mě dokonale vzkazy typu: "Sežeň nějaké dobroty a rozdáme si to". Někdy je slovo dobroty zaměněno za slovo drogy či stimulanty. Je ž jedno, jak tomu říkáte, ale je nutné si uvědomit jednu věc: Nejsem ještě tak starý a snad ani ne, v to doufám :-), tak ošklivý, abych si musel za sex platit. A sponzorování touto formou je jistá platba za sex. Chápu, že někdo nemá možnost některé věci sehnat, ale základní slušností je se zeptat, případně navrhnout nějakou výměnu či finanční vyrovnání. Je velmi netaktní, když si někdo myslí, že přijede na návštěvu, vyluxuje krabičku poslední záchrany, zcela se odrovná, ze sexu nebude nic a já budu blahem skákat.

Takže pánové zhodnoťte reálně své sexuální možnosti. Nemusíte se stydět za to, že s některými praktikami teprve začínáte a nebo že na ně máte jenom chuť a chcete je zkusit. Nehrajte si však na hrdiny, kteří všude byli, všechno znají a od všeho mají klíče. Předejdete tak trapným chvílím, které přecenění vašich sil a síly vašeho libida vyvolá.


Díky. Vaše Hovado.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
26.09.2021 19:49  
Mechakocour
Dobré počtení, i když bych si na většinu asi netroufnul ani s dlouholetým partnerem.
Ale dobře se to čte a jako základ nějaké extrémní kamasutry pro dráždění představivosti by to bylo fakt super. Koupil bych si takovou knihu.
23.02.2021 20:08  
dramatics
A určitě nemá péro zrovna 20... na fotce to vypadá tak na zlatý střed 17...
23.02.2021 20:06  
dramatics
Myslím, že už musí být minimálně HIV positive, na tuto otázku se mi vždy zdráhal odpovědět...
27.11.2020 07:21  
acokdyby
..to je pro pasiva jak sen..
27.08.2020 15:06  
NIKEisLOUD   
Dokonale napsany a naprosto RESPECT!
01.04.2020 08:36  
monterky15
Zdar Petre kdy se zas sejdem o ojedes me
02.02.2019 01:46  
Petersxp
Zajímavě napsaný profil. Ten člověk mne odzbrojil vědomostmi o sexu a jeho praktikách, které josu přesně popsané a je vidět, že to ten frajer má v hlavě dobře vše srovnané. Nehledě na postřehy a i reálny popis 4% ? minority ... zaujala mne velice dobrá stylistika ale i bezchybná gramatika. No a důkaz toho, že ten frajer sex miluje ve všech jeho podobách a umí si ho užít. Proč ne ? A protože vím o čem píše, smekám....
18.11.2018 06:23  
Jenda_40
Okolí obratišț fakt moc rajcovní nejsou :))
16.11.2018 22:41  
kolavas
Jsi dobrej borec, škoda, že v O9rlických horách nejezdí tramvaje
11.11.2018 14:11  
BlekPROGRESSIVE
FAKTICKY SEM RÁD POZNAL PÍTRSE..
??✊???
09.11.2018 23:38  
pall1
Pěkně napsané, čoveče mohl bys napsat knihu, tvůj text se velmi dobře čte...jinak přeji hodně zdaru...
26.01.2018 22:41  
Ribes
Dočetl jsem až do konce a neskutečně mě to bavilo. Děkuju!
16.11.2017 05:35  
Hapeti
Nikdy jsem neřekl o tobě nic špatného a ani neřeknu. Pouze už nemůžu 100% souhlasit s tím, co jsem předtím napsal
23.10.2017 08:57  
maxwell83
A nabodnes me?

16.07.2017 14:49  
Hapeti
Jeden z nejlepších lidi, které jsem měl možnost poznat. Slušný, příjemný, žádný podrazák, ... a přitom skvělé hovado. Peťo jsi úžasný. Děkuji.
07.06.2017 13:50  
AGRONOM
TADY SE MÁTE ASPOŇ CO UČIT BUZERANTI S TOHOTO PROFILU NÉÉ TY VAŠE MRCAŠENÍ ŤUŤUŇUŇŮŮŮ.....PĚKNĚ TVRDĚ A NEKOMPROMISNĚ.
09.07.2015 00:42  
1andree
moc zajímavé čtení,člověk je zase o něco chytřejší...
02.04.2015 17:30  
blacheart
Poučny..
04.01.2015 11:27  
duoboys
Jestli ty máš nadprůměrnej ocas tak já jsem dalajláma:-)))
11.09.2014 00:44  
dvojixtvar
Chybi mu jen v profilu kolonka HVI +
11.08.2014 14:37  
16krystof
nikoho bych neodsuzoval,nikdo není dokonalý....
každy z nás je svým způsobem "hovado" a každý si své sny jen prožívá v duchu..
v podstatě mu tady ta spousta kritiků závidí!!!
11.08.2014 14:31  
fajnanal
no to je enciklopedie...
25.03.2014 16:29  
PRASACEKK
typek co je evidentne furt vyjetej
05.02.2014 14:54  
tomiktomm
Diky
27.01.2014 15:54  
pablohk   
Tenhle kluk ví co chce a má to moc hezky napsaný zrovna tak jako srovnaný v hlavě. Vy co na to nemáte tak si ho klidně suďte.
10.11.2013 14:13  
vlk64
nádhernej profil,krásné čtení,jseš zajímavej a na těchto stránkách vyjímečnej chlap to šesté foto super pohopdář wouu.
26.10.2013 14:55  
kluk_v_trenkach
škoda že jsem tě včera nepotkal ve factory
19.08.2013 13:04  
palyful
hovado :-D
15.08.2013 17:59  
Nejdek2   
Teda jsi borec, takový obsáhlý monolog o sexu tady na ibku jsem nikdy nečetl. Docela jsem se i dozvěděl nové věci. Diky :-)
30.03.2013 16:18  
hiv_plusacek
:D super text !
23.12.2012 16:23  
Sexysk8boy
Teeda, hotová encyklopedie sexu :)
14.12.2012 14:50  
dedek
máš parádní pero
18.09.2011 00:38  
NoNameMilan27
Já už jsem si říkal... :-) úvod=typická uzkoprsá realita... typické české buzny se chovají a budou chovat stále stejně... vždyť, každá buzna je hvězda a když je těch "hvězd" více pohromadě, musí se předhánět, která víc zazaří. sexuální teorie, kapitola o orálním sexu je velmi poučná, leč jen pro ty, kteří vědí o čem vlastně pojednává a co naznačuješ. Nějakou dobu si vlastně říkám, čím to je, proč slyším jen chválu, jako bych byl jeden z mála, kdo umí hulit, teď už chápu bude to učitelem.. a ejhle, dvě lekce postačili. Za ty dvě lekce velké a vřelé díky.Zbytek si asi přečteš mezi řádky. nechci se opakovat, ale ...opět říkám, KDYKOLIV
27.07.2011 15:17  
jack78
sexy chlap.
22.07.2011 22:23  
ozvien
Ahoj, myslím, že bys měl své povídání uvést v širší známost.Je to nejlepší pojednání o mužském sexu jaké jsem kdy četl.
23.05.2011 19:48  
icexxx
Takovych krasnych clanku kdybych nasel vic :)
09.04.2011 23:56  
Polkis
Tak tohle je spravny GAY , na max chlapsky clovek ktery vi co a jak chce a jak z sexu dostat maximum ,.. kez bych nekdy byl jako on .
31.01.2011 23:41  
blondak.ov   
Jaaaj cele jsem si to precetl,a mazec.Fakt dobry :-) Ale moc dlouhy.Popis vsech tech veci super.Ja jako nezkuseny v techto vecech k tomu nemuzu nic dodat.Jinak dobre napsane :-)
21.10.2010 09:30  
beast
tak tomu hovorim čokodutina 😀 😛 good luck boys
12.10.2010 16:07  
GUCHHEW
Sorry ale poslední FOTO je HNUS
11.10.2010 12:10  
Skinwild78
Naprosto souhlasím s Hovadem! Mě zas dojímá to, že když se svatá česká buzna pokouší vniknout do mě a pak se zeptá „nemáš gumu“?
03.10.2010 13:35  
peuterey
Nemyslel jsem to špatně ...ale mněl by si si dávat pozor na zdraví , zbytečne riskuješ a přitom jseš hezkej a myslím, že také hodnej kluk. Hodně štestí
02.10.2010 19:20  
peuterey
Sorry ale poslední FOTO je HNUS
05.08.2010 21:23  
dom.akt.pana
Ahoj Petře, po delší době Tě moc zdravim. Nemohl bys prosím poslat nějaké odkazy na stránky o fistu či kouření? Udělal bys tím velkou radost nejen mě, ale zcela jistě i mnoha dalším. Petr
25.07.2010 15:57  
Frostmen88
další človíček s pěknou filozofií
24.07.2010 12:06  
micinekpaja   
hovado,nikdy bych neveril,ze se setkam s tak otevrenym clovekem na teto povrchni buzeranske falesne strance,diky Bohu za takove lidi jako jsi ty
23.07.2010 02:37  
skorpik
ahoj nemas chut na real ve trech Jsme se sli podivat do DREAKSU ale neni to na sex A dali
bychom odvaz
15.07.2010 10:34  
Basik
Najkrajši a najmilši penis ktory som mal v puse ma tento človek. Ďakujem
13.06.2010 17:04  
electricwarrior
Neznám toho chlapa,ale klobouk smekám.tomu se neříká odborné a nudné,to je populárně naučné hlavně pro ty co touží-ale zatím jen sní
24.05.2010 15:36  
ales27
tak takovýho ptáka bych měl rád v sobě.
29.03.2010 12:12  
giordano
ten chlap je přímo chodící encyklopedie sexu!:D
10.03.2010 07:39  
ferda3
parádní - fotky i text!!
02.02.2010 15:52  
jamies77
super a ten ital nema chybu
18.01.2010 17:30  
beeeeeda
Nechápu, proč tento člověk nedělá Hlavního sexuologa České republiky!
18.01.2010 10:46  
erebos
wow ... leta skusenosti
nechal jsem se poucit ;)
05.01.2010 07:44  
brnak36
Lehce nadprumernej 20x7?? Asi mas stesti na pekny pera :-) A jinak jsi perfektne vystihnul tu komunitu hrabenek. Jo a diky za tvuj cely prispevek, moc pekny a inspirujici. A pro vsechny. Jeste jednou diky.
10.12.2009 12:44  
FEROMON
Tak musim uznbat ze na toto neni co dodat proste super napsany nazopry jak by meli byt a pristup taky a misto Hovada bych napsal BOREC-konecne nejaky FisterBoy ktery ma taky v hlave a nejen v dire a mezi nohama!PARADA!Smékám!
01.12.2009 22:32  
Eb   
Diky Hovado, ty jsi náš Tata!
15.11.2009 15:55  
artlave
kua čtu ty tvý rady je to fakt poučný dík
31.10.2009 16:20  
A_t_h_e_n_i_e   
to musi bit ale sex bohaaaaa
14.10.2009 11:16  
door   
zkoušel jsem téměř všechny rady na tomto profilu a je vidět, že sexuální guru zasvětil svůj život bádání. Opravdu vše co jsem vyzkoušel fungovalo tak jak bylo psáno
01.09.2009 17:02  
skorpion000
Dost dobrý
26.08.2009 14:02  
Derill4444
fajn pocteni - jen souhlasim:)
27.07.2009 23:23  
symbian88
to door: souhlas 🙂
13.07.2009 22:11  
ivojes   
Ahoj Chlape,dík za rady,trénuji polikání péra zatím jen s análníma kolkama,dostal jsem je přez klapku,ale pořád mě to dáví negrcám 😀 je to bezva docela jsem se přitom skoro udělal a ty vygrcaný sliny jsou opravdu super mazlavý.budu trénovat 😀
05.07.2009 20:17  
bad_seeds
Ten úvod - to je teda výkřik...
25.06.2009 15:49  
door   
Je to opravdu velmi velmi poučný profil! děkuji panu Hovadovi, je jeden z nejhezčích profilů vůbec
17.06.2009 08:08  
dvavjednom
Navíc se skláním před tím a Tebou jak jsi vše popsal do detailíku.To vše je pravda!!!
Má ta samá zkušenost,napíše mi "fist jsem měl jednou a vejde se do mě všechno:-)))"...tak to je mi k smíchu...a vím že kecá.
17.06.2009 08:01  
dvavjednom
Naprostá pravda o českých homosexuálech:-(((bohužel smutný.Jakmile jim pouze napíšeš ,né,sorry..tak je opravdu válka.V nejmenšim případě máš mínus/čemuž se směji/po kurvu...atd.
12.06.2009 16:47  
lemon77
a co duše...??:-))))
08.06.2009 17:45  
katarsal
každej si na neco hraje,jeto jeho věc!!!A komu se to nezda tak ať to nečte anebo se do toho nesere...Držím palce
25.05.2009 16:44  
BiSportBoy
ty krávo, co mu to dělá? :-))
20.05.2009 10:41  
_eZeCHieL
... perfektny text !!! <3
13.05.2009 18:36  
united.vision
Tak s hovadem může spát jen hovado, protože normální člověk si to neriskne..Fuj a ještě jednou FUJ!
24.03.2009 17:15  
Ledermann
K článku není opravdu co dodat, protože je napsaný nejen s humorem, ale i respektem a skutečnými znalostmi. Pro některé to příjde asi, jako by se jednalo o gynekologické vyšetření pro muže. Ještě bych dodal jen krátkou poznámku: pro ty, co by to rádi zkusili a dělají to skutečně poprve, se vyplatí nejdříve prdelní díru (doslovný překlad z německého slova Arschloch) trénovat tzv. dildem - česky Robertkem, aby si otvor zvyknul na rozměry, které mu tam budou později vkládány. Zažil jsem už i takové, kteří nejdříve jako předehru používali dilda v rozměrech koňských čuráků - nejen rozměrem, ale i délkou, někdy se jednalo o doslova o ty oranžové kužely, které jistě mnozí znají z ulic - jako upozornění pro řidiče, že se na vozovce zrovna provádí údržba.
22.03.2009 14:59  
a_kind_heart
Super;-)
28.02.2009 21:16  
tommy25
+
15.02.2009 12:27  
TITANMEN
TAKEHO MAT
06.01.2009 07:08  
armigiius
sice píše velice hezky a rád bych ho poznal osobně ale , , ,
07.12.2008 13:30  
Basik
__§§§§§§_____$$$$$_____$$$$$____§§§§___§§§§__________________
___§§§§___$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$__§§§§_§§§§___________________
___§§§§__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__§§§§§§§____________________
___§§§§__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___§§§§§__§§§§§§§___§§§___§§§
___§§§§___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§§§§__§§§___§§§__§§§___§§§
___§§§§____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____§§§§___§§§___§§§__§§§___§§§
___§§§§______$$$$$$$$$$$$$$$_____§§§§____§§§___§§§__§§§___§§§
___§§§§________$$$$$$$$$$$______§§§§______§§§§§§§____§§§§§§§_
__§§§§§§_________$$$$$$$_______§§§§__________________________
___________________$$$_______________________________________
____________________
16.11.2008 13:33  
hovado
Odpověď pro aktivniho.pana: Jako aktivní fister jsem nadšený z pocitů, které mě díra nabízí. Miluju, když zjišťuji, kde reaguje, co se jí líbí, co jí fascinuje, jak se stahuje před mými dotyky a nebo naopak jak se dokáže rozpínat či navlíkat moji ruku. Je to fascinující "souboj" s dírou. S každou je to jiné, i s tou samou je to pokaždé jiné. Prostě nádhera.
14.11.2008 09:47  
dom.akt.pana
Tohoto človíčka, no človíčka znám osobně z doby kdy měl mnohem stručnější profil, asi proto jsem to štěstí neměl podruhé:-(. Teprve teď o něm vím mnohem více a toho setkání si užil mnohem více. Petře prosím mohl bys někdy v budoucnu popsat jaká pocity máš ale jako fistér? To mi prostě nějak nedochází. Předem díky a myslím že žo bude zajímat i mnohé jiné. P.
29.10.2008 14:41  
dirtywet
Běžně nemám potřebu psát veřejná hodnocení, tohle je ale dost výjimečný případ. Nikdy jsem autora nepotkal, ale - klobouk dolů, ten text je skutečně dokonalý. Poučný, praktický, konzistentní i vzrušující zároveň. A nepíšu to z pozice amatéra. Jsem sice hlavně „mokrej úchyl“ a ve fistu - bohužel - jen aktivní, ale jít po loket pro mě není problém, a všechno to, co na téhle straně Hovado píše můžu jen potvrdit, schválit a doporučit. Jenom bych k tomu dodal - nebo spíš zdůraznil už napsané: při fistu si hrajete s prdelí - tak nečekejte, že skončíte s naškrobeným límečkem. Dá se dělat naprosto „čistě“, ale stejně budete přinejmenším mastní. A pokud vás to skutečně chytne, pak vám v tu chvíli něco dalšího vůbec nepřijde nenormální. Stejně jako při opravdu pořádném kouření za dávicí klapkou. Konce konců - je to přece vždy součást někoho, ke komu by jste měli mít určitý vztah. Takže - dík za perfektní stránku. PS: jen škoda, že někdo závistivý vymyslel HIV.

02.10.2008 10:03  
Marquis
jseš můj typ:-)
16.09.2008 17:18  
h2o_polo   
_________????______________????__________
_______??____??__________??____??_________
______??__??____?(* " " *)?__??____??_______
_____??__??__??__( ='o'= )__??__??__??______
____??__??__??___-(,,)-(,,)- ___??__??__??____
____??_?_?_?_?_?__________?_?_?_?_?_??____
___??___?_?_?________________?_?_?___??__
___??__?_?______________________?_?__??___
__??__?_______veľa_šťastia_ti________?__??__
__???_____________prajem______________???__
__?_____________________________________?__
12.09.2008 00:04  
Azarael
kvalitní instruktážní příručka, je vidět že jí psal fakt profík co ví vo co go. ne že bych byl na podobný věci (teda aspoň zatím nejsem:) ale podobně věcně rozebranou tématiku aby člověk na netu pohledal, fakt super;)
06.09.2008 16:18  
Jika
Pekny pero
29.07.2008 14:23  
cand_bb
precital som cele. AZ DO KONCA vcetne kouli xD. super.
29.07.2008 12:03  
Icopal
Je vidět že víš co chceš, přeji ti jen samé štěstí.
02.07.2008 17:03  
RADIANCE
waw...pri predstave,ze tohle vse s tebou opravdu natvrdo proziju,strikam do kalhot a krasne se mi otevira moje chtiva dira...waw
02.06.2008 12:06  
just_fist
Svatá pravda se ukrývá ve výše napsaném!!! :-)
26.05.2008 11:56  
Disturbiaa
Ty jsi luxusni hovado:)...Te zeru,vole!!
26.05.2008 09:00  
prdelka123
sama pravda
26.05.2008 08:29  
troyat
tento človek mi hovorí z duše!
21.05.2008 12:06  
slavo271   
sexy chlap
03.05.2008 17:43  
chubbis
...to není ani dobrý, výborný atd.... to je SUPER MASO ! ! ! !
17.04.2008 12:49  
anopane
Tak ten chlap mě šíleně přitahuje, doufám že mě pozve už brzy k sobě, rád bych ho poznal osobně. Je prostě úžasný!
02.04.2008 14:47  
snap16
hmm?tak teda nechutné
04.03.2008 15:16  
milik
no ocas je mozna nadprumerny ale mysleni nevim nevim
23.02.2008 09:51  
janner
no to je ocas to jsem neviděl a ta ruka v díře to není možné
07.02.2008 21:12  
amens   
tak tomu hovorim péro :D hiiijooooo koníčku :D
07.02.2008 19:09  
_GEIBRIEL_   
😱 😱 😱 auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😕
23.01.2008 17:15  
Aqualung   
pěknej chlap i kláda!!
21.01.2008 15:06  
Tierre
Princezna Koloběžka a Markétka!:)))))
11.01.2008 16:18  
pabloricci
tak to bych i zkusil jinak pěkné
08.01.2008 14:32  
77swan
nadhera
01.01.2008 14:40  
pdomnechce
pekny chlap
26.12.2007 13:12  
Ryszard
:-)
22.12.2007 09:20  
cz.georgi
Ahoj a co ted??Nezasexujeme??
14.12.2007 19:56  
tomparadie
hm...mě jako ,,hovado,, nepřijdeš :-)
30.11.2007 16:03  
Ariete
a docela dobrý pratkiky:)
27.11.2007 21:22  
demonic
to je kláda:)