Baggyskater (32/188/94)

– Praha

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Věk od: 26
Věk do: 45

Profil založen
30.04.2014

Počet návštěv
119262

Poslední aktivita
02:20

Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: CZSkater.

Vzdělání/studuji: 
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Zelené
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Strniště
Znamení: Střelec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Skoro vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Občas špeka
SkejťákMedvědNa staršíDom
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Další:
Sport. oblečení, Boty, Skejťáci, Uniformy, Piss, SM - soft, Džíny, Foot, Ponožky a Deepthroat

Ochlupení na těle: Středně
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Zájmy
Astronomie, Černý humor, Ekonomika, Hry, Psychologie
Muzika
Deep House, Drum'n'Bass, EDM, Electronic, HipHop, IDM, Jungle, Progressive House, Psychedelic trance, Techno, Techno pop, Trance
O sobě:
Dost dlouho jsem přemýšlel, jak tenhle popis udělat všeříkající, symbolický, sofistikovaný, unikátní a rajcovní. Tohle kombo jsem ale nevymyslel, sorry. Tak aspoň ve zkratce FAQ:
1)Nějak jsem rezignoval na to, že bych tu snad mohl najít něco zajímavějšího/vážnějšího. I když, jak se to (ne)říká s tím "nikdy"? Nejsem dokonalej, ty hádám taky ne.
2)Teorém "co hledáš" - mohl bych to tady široce rozepsat, přeskakovat mezi zkušenostmi, fantazií, vzpomínkami a popisováním porna.. ale považuju tuhle část jako tu nejzábavnější na lidský interakci, tak proč se rámovat v pár frázích.. navíc, stejně se ptáte na to, co už v profilu dávno mám. Schválně jsem nevyplňoval všechno, ale jen to, z čeho si můžeš sám určit, jestli tě to bude bavit.
3)Tvoje vůně od Dioru je určitě super. Mnohem častější shodu ale najdu ve tvý vlastní vůni. Tak samo i obráceně. Sbalíš mě/sbalím tě na feromony.
4)Narozdíl od jiných považuju za volbu každýho (včetně mě), jestli odpoví/zareaguje. Nebudu dělat drama, když nedostanu odpověď (ostatně nic neobvyklého), ale to stejné čekej ode mě. Týpka na baru bys přeci taky nenutil k reakci. Prostě by odešel.
5) Pluska můžou pomoct, ale není to závazek k ničemu (ovšem ani prostředek k vynucování pozornosti). Nespoléhal bych na to. Na grindru hádám taky nespoléháš jen na tap, ne?
6) Když nevidíme jeden druhýho, existuje snad nějaká etiketa. Ta říká, že když napíšu první, tak druhá strana by možná byla ráda, kdyby věděla, komu opovídá. Tím spíš, když začneme zostra takovými evegreeny jako "Chtěl bys mrdat?" atp. Pokud mě zaujal tvůj "ilustrační" profil, beru ho jako anonymní.
7) Vždycky rád mrknu na Sk8/street/Sport týpky, fetish borce (uniformy, puppyplay, MX, ...), a jiný sympoše. Občas zabloudím na něčí profil čistě kvůli něčemu, co zaslouží komentář/pochvalu. Může to být jen tak, může to být začátek...
8)Všechny fotky jsou moje (pokud explicitně nenapíšu jinak). Mohl bys to taky zkusit. Pokud nemáš odpovídající fotky, nevadí. Lepší žádné než se tvářit, jakej seš borec a pak tu "tvou" fotku najdu na Twitteru.
9)"Intelligence is sexy" tým. Je na každým, jak ji kdo demonstruje.
10) Fake profilům, ubožáčkům, co posílají cizí fotky, trollům, stalkerům, morálnímu dnu a dalším zbytečným bajtům na tomto serveru fakt nehodlám věnovat svůj čas. Vykašli se na to a zkus to u někoho jinýho.. případně bys mohl vypadnout úplně, ale to bych asi chtěl moc.
11)Možná to tady působí chladně a bezemočně. Ale to je součástí hry. Realita může být mnohem zábavnější, milejší, osobnější.
12) Kdybych nebyl tady, najdeš mě na Romeu. Domkster
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
13.11.2023 16:28  
Pajasingl
Hezky fotky
05.11.2023 11:02  
Nekomata   
Já bych se rád přidal k "hodnotitelům". Úplně to nepovažuji za něco, co by mělo ovlivnit jeho život nebo snad zájemce. Je to již delší dobu. Byl to jeden příjemné strávený jeden večer povídáním si o různých tématech. Za jeden večer nikoho nepoznáš, ale navnímáš toho dost. S Domem jsem se příjemně bavil, a není v tom noc erotického. Je to velmi inteligentní muž, velice milý a pohledný muž. Cítil jsem se v jeho přítomnosti pěkně. Rád bych asi řekl, ať si z fotek neskládáte portrét o tom, jaký by asi mohl být. A pokud se někdy opět naskytne příležitost, rád tě opět uvidím, Domkstre.
17.04.2023 19:59  
EmB
Nejluxusnější dom, s kterým jsem měl tu čest.
22.12.2021 23:15  
cernykanady
zdar
03.12.2021 20:20  
mailosek
Doporučuji!! ?
23.08.2014 02:12  
ferret.face
jeden z nejprímovějších lidí, co jsem tu zatím poznal :) z mnoha pohledů skoro top :)
jen kdyby člověk neměl 90% času neutuchající potřebu ho zabít a nakrmit s ním kachny na řece :D :)