lucius_te_salutat (39/186/75)

– Praha » Praha, Brno

Orientace
Bisexuál

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 30

Profil založen
27.06.2007

Počet návštěv
7206

Poslední aktivita
07.01.2023

Lepší vestoje zemřít, než na kolenou žít.
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Manažer/vedoucí

Postava: Štíhlá
Oči: Zelené
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Býk
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Málo
Délka penisu: 19 cm
Průměr penisu: 6 cm
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Cestování, Filmy, Fotografování, Hry, Knihy, Počítače, Politika, Sport, Umění
Sport
Běh, Bojová umění, Bruslení, Jezdectví, Lyžování, Plavání
Kuchyně
Čínská, Italská, Řecká, Vegetariánská
O sobě:
No to zas mam neco psat o sobe. No co takhle na sebe prasknout a pustit volne do sveta? Je toho hodne ale na druhou stranu zas nechci zas tady psat svuj zivotopis... hmm a taky kdo to bude cist, ze jo? V zivotopise nekde zacina Jmenem prijmenim ale to se me tady zase uvadet nechce...

Jo pak prijde nekde na radu cil - ale to zas sam nevim... a pak takovy ty dost nudny veci typu: znalosti dovednosti a predchozi zkusenosti... Jo a ta taky vzdelani. Tak to muzu cestne prohlasit ze mam Maturitu :) Sice se me na to jeste nikdy v zivote nikdo neptal - ale treba tohle je misto kde to kazdyho bude straaasne zajimat.

Co me bavi? Bavi me neco podniknout, neco prozit a byt mezi fajn lidma. Bavime kdyz se nemusim moc pretvarovat a bavi me zajimavi lidi co nejsou moc namysleny, na nic si nehrajou a presto v nich neco je.

No a jeste me bavi porusovat takovy ty predsudky a konvence typu... to by stejne nevyslo, nebo nemas sanci se tam dostat nebo proste delam nekdy veci o kterych se mnozi ani nesnazi premyslet protoze je asi ve skole nebo doma naucili ze "to tak musi byt a hotovo". No dobre muj projet s vlastni televizni stanici zatim nevysel, ale to jen proto ze jsem byl pul roku v jiste severoamericke spanelsky mluvici zemi. Ale zas je jeste dost jinych veci ktery se "nedaji dokazat" a tak uvidime.

Co me dal bavi jsou cesty do daleka, cizi kultury a taky jazyky... (jako rec pro ty pomalejsi.. nechci zadny fotky jazyku v akci... !!) Je to sileny, nekdy me staci i 2 mesice na to abych se slusne domluvil a po 4 mesicich mluvim plynule. No ale co me pokazdy dostane je ze po roce 90% zapomenu a nerozumim ani slovo z toho co jsem se naucil ... Jo kdyby to slo nejak zafixovat nebo do ty hlavy, vtlouct to tam natrvalo to bylo prima...

No ale jeste me bavi dalsich 1000 veci ale jediny ceho se mi nedostava je cas .. (no dobre a prachy taky, co si budu nalhavat...)

Zatim se mejte a pokud chcete napsat napiste - neslibuju ze odpovim vsem, ale poksim se na zajimavy otazky napsat alespon zajimavy odpovedi..

Fotografie ruznych otvoru, hlenu, divnych zahybu kuze, cokoliv co je slizky neposilat...!!!! Jsou jini co to oceni ale ja takovy veci mazu a lidi davam do black listu...

Tak zatim , Lucius
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
05.07.2012 22:37  
lucius_te_salutat
Nikdy nepodceňuj člověka, který se o tebe zajímá a má tě rád. Protože jednoho dne si uvědomíš, že zatímco si sbíral kamínky....ztratil si diamant.
22.06.2012 17:41  
mikina123
holahej
09.03.2012 07:00  
__JiriceK__
Berááánek 😛
27.02.2009 23:42  
Gun
Ou tenhle chalan ja fakt nejvetší ganster !!!!! Respect for ever!!!