vojvoj (74/175/65)

– Karviná » Havířov

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 20
Věk do: 60

Profil založen
01.06.2007

Počet návštěv
35566

Poslední aktivita
21:06

Teploty se blíží k maximu, oblečení k minimu
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Štíhlá
Oči: Zelené
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Prošedivělé
Znamení: Beran
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nechci uvést
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Prádlo

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Upravené
Bezpečný sex: Vždy
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Architektura, Cestování, Cizí jazyky, Černý humor, Čtení, Divadlo, Fotografování, Historie, Hudba, Kavárenské poflakování, Knihy, Kultura, Nudismus, Pěší turistika, Procházky, Příroda, Puzzle, Sauna, Sci-fi & Fantasy, Sport, Tanec, Turistika, Umění, Vaření, Zeměpis, Železnice
Sport
Cyklistika, Posilovna, Turistika
Muzika
Blues, Dance, Jazz, Klasická hudba, Latino, Muzikály, Opera, Swing, Vážná hudba
Kuchyně
Asijská, Česká, Domácí, Francouzská, Italská, Německá, Sladkosti, Španělská, Vegetariánská, Zdravá strava
Cestování
Cyklovýlety, Horská turistika, Hory, Letecky, Města, Moře, Naučné, Poznávací, Vlakem
O sobě:
Zvával jsem na kafe, pivo, sklenku. Teď si počkám, třeba mě někdo pozve.
Vyléčil jsem rakovinu prostaty. Několika chlapům jsem to tu napsal a oni přestali komunikovat. Opravdu to není nakažlivá nemoc. Na sexuální aktivitu nemá velký vliv - tedy záleží na způsobu léčby.
A další postřeh: Podle profilu jsou zde skoro všichni odpůrci drog. No, to by měli vědět všichni bojovníci proti užívání drog, že buzny jsou tak vzorné.
Pro urychlení konverzace odpovím na první dvě nejčastější otázky:
Jak se máš? - mám se dobře
Co děláš? - Nic
Milí chlapi, mám pocit, že není jasné, jak to mám se sexem a povídáním. Rád si popíšu nebo popovídám
s kýmkoliv, osobní popovídání je nejlepší. Co se týče sexu, tak jako skoro všichni tady mám svoje preference. Vzrušuje mě štíhlý až hubený chlap, pokud možno upravený a vyholený. Ale je pravdou, že i chlapi, kteří nejsou zrovna mým sexuálním ideálem, mne můžou začít sexuálně vzrušovat.
Protože už skoro nemám možnost se ukazovat v sexy prádle, nabízím k odprodeji nebo i zadarmo tomu, kdo má velikost S. Cena dohodou. Ukázky jsou v galerii. Kdo by se zajímal, napište.
Milí hoši a chlapi, jak si třeba někdo všiml, změnilo se první číslo v profilu. Takže už jsem ve věku, kdy nějaké lichocení, jakože jsem hezký chlap, je dost zvláštní. Chlap v tomto věku může být, podle mne, nanejvýš zajímavý. Ale po fyzické stránce to už není ono. Možná tak jeden ze sta vypadá dobře, chodí stále do posilovny, neměl a nemá na sobě tuk. Ale jinak buď máme pěkně svěží a vypjatou kůži – a tím pádem máme dost přes váhu, nebo jsme štíhlí, ale pak ta kůže na nás začíná viset, protože svaly ubývají, pokud člověk intenzivně denně necvičí, ale kůže se nezmenšuje, a proto na nás visí.

Co se týče sexu, každý je ujetý na něco jiného. Pro mne není sexy chlap, který je tlustý. Přece jen mám radši štíhlé nebo s aspoň trochu vypracovanou postavou.

Před sms, netem a mailem dávám přednost osobním setkáním. Při osobním povídání se můžou třeba objevit třeba i větší sympatie.

Líbí se mi u chlapa, když je vyholený, když mu nesmrdí z huby, z podpaždí a hlavně když mu nesmrdí nohy.
Ve vztahu jsem proti ovládání jednoho druhým.
Ačkoliv se popíšeme v profilu, berou nás návštěvníci podle své představy, kdy je pro ně důležité, jací nejsme. Málokdo hledá to, jací jsme. A to se najde jen při popovídání u kávy, skleničky, na společném výletu, třeba i v sauně.

Mám pocit, že většině tady nevadí, vzít do huby nějaké péro, i když neví, kde bylo před chvíli nebo není-li ten chlap nemocný.

Je pravda, co je napsáno tady v profilu? Zjistit se to dá jen právě při osobním setkání. Je vždycky nezávazné. Je třeba se potkat, promluvit, vidět se. Pak se uvidí. Nikoho nikdy nenutím, spíše naopak, je potřeba vyvíjet mírný nátlak na mne.

Vztah – to záleží na vzájemné sympatii. A tu poznáme jen po osobním setkání - minimálně jednom, někde na neutrální půdě.
Setkání v sauně je fajn, protože je vidět, jaká je "nahá" skutečnost.
Vážný vztah? Kdo ví? Kvůli věku by to mohlo být spíše vynucování si pomoci. A vážný? Myslím, že ve vztahu by měla být spíše veselo.

Kromě milované češtiny hovorím po slovensky, mówię po polsku, je parle un peu français, parlo un poco italiano, ich spreche sehr wenig deutsch, gavarju pa russki.

Každý máme něco, co by se dalo nazvat úchylkou. Třeba to tak nechápeme, ale jiní to takto můžou označit. Může se mi to nelíbit, ale neměl bych proto toho druhého označovat za blbce nebo úchyla. Prostě s tím, s kým nesouhlasím, se nebavím. Ale neodsuzuji. I já mám svoje ....

Mám dost specifické zájmy - klasická hudba, sport v televizi (cyklistika, biatlon, atletika, rugby) tancování, sauna, čtení, turistika, kolo, trochu posilovna. Mám rád nuda pláže.

Dal jsem do galerie trochu vzpomínkových fotek.
Jsou přístupné všem, nic extra na nich není.

Je mi líto těch, kteří mi nejsou schopni říct - dík, ale nejsi můj typ, nejsi hezký chlap, jsi starý ap. Je to nepříjemné, ale upřímné. Těm, kteří to napíší, dík.
Je prefère les hommes à la taille mince ou sportive.
Sądzę, i mam własne doświadczenie, iż rozmawiać za pomocą sms-ów lub przez internet może spowodować problemy.
Lepšie je stretnúť sa osobne, predíde sa tak nedorozumeniam.
Spedisco le mie fotografie a ciascuno chi mi scrive.
Всем желаю всего хорошего.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku