spear9 (30/175/60)

– Praha

Orientace
Bisexuál

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Přátelství
Pokec
Věk od: 20
Věk do: 30

Profil založen
14.10.2013

Počet návštěv
43771

Naposledy přihlášen
07.07.2015

Chci někoho, kdo tu nemá fotku, je normální a vypadá dobře.
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Hubená
Oči: Modré
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Váhy
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Příležitostně
Drogy: Nechci uvést
Sex:
Další:
Sport. oblečení, Boty a Skejťáci

O sobě:
Takže "pánové". Už jsem tady poměrně dost dlouho a moc dobře vím, jak to tady chodí. Nenechám ze sebe dělat debila, už vůbec né přes net. To totiž umí každej a to mě nebaví. Takže když už, pojď se sejít, uvidíme, jak se ti to bude kecat venku.

Zkráceně. CO HLEDÁM:
Hledám pěknýho, cca stejně starýho, kldině trošku staršího KLUKA, kterej to má v hlavě v pořádku. Myšleno tak, že ví, co chce, je chytrej, umí se chovat, nedělá ze sebe buznu a princeznu a neni to pražská děvka. Potažmo celorepubliková. Těch je tu až dost. Takže někoho, kdo tu nemá fotku, bych poznal nejradši. Vim, takový se tu hledají těžko. (Samozřejmě ti, co tu mají fotku neodmítám, ale už jes tím spojeno menší riziko)

Dost často sem tady natrefil na člověka, kterej má plnou hubu keců, ale sejít se s nim, nejde. A to vlastně nikdy, protože za toho, za koho se vydává, je úplně někdo jinej. Vždycky se to prokoukne, takže toho se zdržte. Sem tu, abych tu už nebyl, takže člověku, kterej nebude chtít vyměnit číslo, nebo aspoň facebook, prostě věřit nebudu. Nepřišel jsem sem ztrácet čas tím, že budu odhalovat, kdo je a kdo není skutečný. ZAPOMEŇ.
Svojí fotku tady taky nemám, ale když pošleš, pošlu taky.

NEHLEDÁM: starý úchyláky, který mi nabízejí sex za peníze. To kdybych chtěl, seženu si sám. Takže to si strčte za klobouk. Dále jak sem řekl - kecálky a podobná individua s tím spojená.

Samozřejmě - mám rád i sex, kdo ne?! Ale není to věc, kterou zde primárně hledám. S každým do postele fakt nejdu a napoprvé už vůbec ne. Jde mi o to poznat někoho fajn po více stránkách, ne jenom vizuální. Pak už se tomu nebráním.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku