chcuvztah (45/190/90)

– Praha » Praha a okolí

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Věk od: 15
Věk do: 35

Profil založen
15.08.2013

Počet návštěv
6190

Naposledy přihlášen
16.07.2015

Každý den dávám radost svým blízkým. A jsem single
Základní:
Jméno: Filip

Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Upravené
Délka penisu: 17 cm
Průměr penisu: 4 cm
Obřízka: Ne
O sobě:
Povím vám můj životní příběh. Jsem šťastný a úspěšný člověk. Mou výhodou je intelekt. Mou překážkou ke vztahu je taky intelekt. Mám svoje kouzlo a charisma a kdo chce, vnímá ho. Měl jsem už několik vztahů, většinou nás rozdělila představa o životě. Měli byste mou představu znát dopředu, než si napíšeme. Je to oboustranná ohleduplnost.

1. Jsem bezmezný optimista. Když potkávám trpící lidi, nelituji je, ale ukážu jim směr, kudy ke štěstí. To je má bezohlednost k lidskému neštěstí. To trvá jen zlomek času, tak proč na něj stále myslet? Já myslím pozitivně a funguje to.

2. Měkké srdce neznamená měkký mozek. To, že mám rád lidi naprosto neodporuje faktu, že se ale vůbec nenechám využívat. Nejsem kojná, vychovatelka, ani osobní bankéř. Do vztahu investuji čas, city a intelekt. Za peníze si kupuji osobní věci, nikoli lásku a vztah.

3. Mám rád sex. A čím více jsem v něm dobrý, tím méně ho praktikuji. Od bezmezné konzumace nových požitků jsem se přesunul ke stavu, kdy sex vnímám jako příjemnou drogu a dost dobře si rozmýšlím, koho pozvu na joint. Ostatně kvalita "sexuální kořisti" klesá s množstvím jejího výskytu a proto se vyhýbám veřejně dostupným jedincům a náhodnému sexu. Když s někým spím, tak si s ním taky rozumím a nebude to na jednu noc.

4. Vztah neumím postavit na lidské kráse. K lásce potřebuji obdiv a k němu zase moudrost. Když se mně líbí někdo hloupý, zavřu oči a představím si, jaké to je poslouchat ho týden v kuse. Většinou mě chuť na vztah s ním přejde.

5. Upřednostňuji činy před slovy. Slovních dříčů je kolem nás hrozně moc, daleko víc mě přitahuje vykonané dílo, které mohu obdivovat.

6. Pokud si mám vybrat mezi upovídaným akademikem a šikovným automechanikem, zcela jistě si vyberu mechanika. Sice si nepokecáme latinsky, ale určitě spolu dokážeme víc, než neustálou polemiku.

7. Nevyvracím lidem jejich vlastní představy o mně. Pokud si s někým píšu a najednou se dozvím, že komunikace vázne, protože bych mu mohl něco udělat, nemá důvěru, má špatné zkušenosti, přejelo ho auto s mně podobným řidičem, anebo si zcela jednoduše hraje na "důležitou dámu", hodně rychle volím šach mat a opouštím takové lidi. Nemám vůbec žádnou povinnost poslouchat, jaký jsem, když se znám lépe.

8. Pokud něco chceš, udělej to hned. Zvol jakoukoli možnost, napiš, ozvi se, neváhej. Váhavce nemám v oblibě, přišel jsem si pro vztah a ten taky dostanu. Kdo chce to samé, měli byste zpozornět a napsat mně.

Děkuju za vaši trpělivost a zvědavost, která vás dovedla až na závěr mého monologu. Komunikuju v několika jazycích a jak jsem psal výše, dám vždy přednost dříčovi před akademikem, tak neřešte, jestli máte jenom výučák, právě naopak je to sexy! Opatrujte se

Alespoň malá podmínka na závěr: to, že chci inteligentního partnera neznamená, že má být odpudivý, případně se oblékat nuzně. Mám rád moderní styl a nechci být terčem posměchu pro nuzný vzhled mého protějšku. Sám na sobě se vynasnažím nezklamat.

Mám skype, viber, whatsapp, e-mail, případně si napište o číslo na mobil a zavolejte. Předchozí možnosti jsou zdarma.

DALŠÍ PODMÍNKY A INFORMACE

Už jsem si zde napsal se stovkami lidí a s některými z nich se i sešel. Přesně mě překvapila neschopnost zdejší komunity založit vztah. Pro ty, kteří by se vyžívali ve sračkách, filosofii a říkankách bodově uvedu, jak se zakládá vztah, což je i můj postup:

1. Napíšu dotyčnému, že se chci seznámit. Dotyčný mně sdělí, o co že mu jde, stačí chci vztah/nechci vztah. Osobní urážky a povídání o lidském neštěstí mě nezajímají.

2. S dotyčným si vyměníme kontakty a začneme komunikovat. To znamená, že vystoupí ze své anonymity a začne používat prostředky elektronické komunikace - skype, viber nebo mobil. Pokud vám jde skutečně o vztah, nebudete zdržovat vyčkáváním a rozmýšlením, zda si vyměníme kontakt. Na co čekáte? Je vám 5 let, abyste nevěděli, jestli se půjdete vymočit nebo nikoli? A stejné je to se vztahem. Pokud se zaregistruješ na seznamku, chceš se seznámit a pokud nikoli, uvedeš to v odpověd, tím komunikace končí.

3. V nejbližší době si domluvíme schůzku. Nejbližší doba netrvá měsíc. Pokud máš čas chodit na iboys, tak následující den vyměníš hodinu strávenou na iboys za hodinu strávenou na rande. Mezní termín je plus jeden týden. Pak už vím, že se bavím s tatarem, který je buď neschopný, nebo se ve skutečnosti seznámit nechce.

4 Proběhne schůzka, zajiskří sympatie, proběhne případně i něco intimnějšího. To je přesně moment, kam jsem se zde zatím dostal. O sympatie a jiskření nebyla nouze, o sex nebyla nouze.

5. Pokud proběhla první schůzka, ozvu se ti druhý den a pokud nemáš zrovna šanci, chut nebo čas zvednout, zavoláš nazpět. Případně se druhý den sám ozveš. A opět - druhý den od neúspěšného volání je mezní termín. Nechci něco začínat s jedincem, který se neumí ozvat. Láska a vztah jsou pro mě interakce, společnost a nemíním komukoli dělat sluhu, který bude týden čekat, než se páníček ozve.

6. Pokud zde najdu komunikativního člověka, se kterým udržíme kontakt a bude to o vzájemném setkávání, povídání, o tom, že když nezavolá jeden, ozve se druhý, pak půjdu do vztahu. Do té doby nemám o zdejší DUŠEVNÍ INVALIDY zájem.

UPDATE pořídil jsem si psa a je to zatím můj nejlepší partner. Mohu mu plně důvěřovat, je s ním spousta zábavy a žijeme v harmonii. Trochu se divím, že jsem kdy hledal člověka. S povahou psa se to nedá srovnávat.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku