Aenix (44/181/83)

– Praha 2 » Praha

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 100

Profil založen
20.05.2007

Počet návštěv
14392

Naposledy přihlášen
27.01.2022

kdo moc řeší, přeřeší, a hovňajz ani z prdu kulička z toho.
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Podnikatel

Postava: Svalnatá
Oči: Modré
Vlasy: Žádné
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Štír
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Ne
Drogy: Nechci uvést
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Prádlo, Sport. oblečení, Kůže, Boty, Skejťáci, Skinheadi, Uniformy, SM - soft, Svazování, Džíny, Kožené řemeny a Plavky

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Upravené
Bezpečný sex: Záleží na okolnostech
Délka penisu: 19.5 cm
Průměr penisu: 4.5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Auta, Elektronika, Filmy, Fotografování, Hudba, Počítače, Politika, Procházky, Psaní, Sport, Umění, Vaření, Zařizování bytu, Zvířata
Sport
Basketbal, Gymnastika, Plavání, Snowboarding, Volejbal
Muzika
Alternativní, D&B, House, Jazz, Klasická hudba, Oldies, R&B, Reggae, Techno, Trance
Kuchyně
Česká, Italská
O sobě:
..mam to ku*va dlouhý (text).. ale zkus se začíst, než napíšeš :)

*****
Hned na začátek: proč tu mám fotky podvozku?
Aby na mě neklikali všichni (a docela to funguje :) ) - a hlavně všechny buznodrbny, co mě náhodou znají, a náhodou se sem dostanou (protože těchhle mých omylů, co poznali zblízka právě tuhle hřídel, je ku*evsky málo) - prostě buzny jsou drbny, co si budeme vykládat, že jo... ;-) i já se prostě chci někdy na netu pohybovat free, bez přehřátostí typu "ježiš ahoj ušáčku, já a můj broučínek jsme tě včerinka vidělY na iboys, ty sis chtěla určitě zatrtkat, wiď zlatíčko.."
*****

Nikdo není normální, tak to nebudu tvrdit o sobě...

Jsem chlap jako každej jinej: poplkam, zakalim, sice vím, co se nosí, ale růžovou (a jí úchylný odstíny) na mě nikdo nedostane, nedělá mi problém uzvednout pytel cementu i bez natřásání se v posilovnách, umím zatlouct hřebík a spravit kohoutek, a mám základní fyziologický potřeby.

V čem nejsem stejnej jako jiní chlapi: pro zábavu si postavim něco z Lega, klidně se otočím za fešným chlapem, vím, co je to JEN jít na pivo (Stella Artois.. ok, "pivo" :) ), dokážu se vcítit do druhýho, když mi někdo řekne mlč, moc meleš, tak mlčim, dokážu pochopit, na co je krém na ruce, když má někdo suchý ruce, umím si kupodivu vyprat, umejt okna, koupu se pravidelně, holím upravuju, co kde to dá a musím, a taky vím, kdo to byl Guth Jarkovský.

A taky říkám všechno, co si myslím - teda většinou :-D Tudíž tomu, komu se nepovedlo profouknout pár neurálních synapsí, tady to máte narovinu.. Opakování matka moudrosti, česky a jednoduše - seznam toho, co se rozhodně stane podnětem ke konci naší komunikace, ještě než vůbec začne..:

1) nesnáším slečinky a vykrouceniny. Jsem na chlapy, ne na ženský, nebo kompiláty chlap/ženská. Jo, a kombinace s třetím a dalším pohlavím nepreferuju ;)

2) jako správnej štír pamatuju, sčítám, a za dlouho vracím reakci ze zálohy na takovou věc, které se říká "nachcat do xichtu". Pro piss a scat ujetý frajery translated: "ku*evsky podrazit, a ještě se mu vysmát, jaká je to pí*a, že mi to sežral".

3) nejsem ženiální a nesežral moudro světa, tvrdím, že v jednoduchosti je krása, ale když musim někomu vysvětlovat max druhou věc, kterou jsem řekl, ten dotyčnej už by měl přemejšlet nad aspoň slušným pozdravem na rozloučenou..

4) vždycky se bavím konverzací, přicházející z profilu BEZ FOTKY a skoro ničeho, a je typu: "máš hezký péro, zašukáme?" "Nevím, přečetl sis aspoň můj profil?" "jo, seš sympoš." "Máš aspoň fotku?" a odpovědi: "Teď jsem na jiným počítači, tady nemám" - jsem zcela jistě první, koho balí.. nebo: "potkáme se reál, ne?" - mám "jisté sympatie" k padesátníkům (sorry gentlemani), ale fakt nejsem zvědavej na x-let, 110kilo živý váhy, pot, sliz, .. brrr :) nejsem hezoun, ale mám aspoň úroveň. Mám dobrou představivost, jsem kreativní, ale z pár písmenek na profilu bez fotky si vyfabuluju a vyvizualizuju leda hovňajz, to fuckt nee ;) (trochu asi rozmazleně.. preferuji ánfas, pánové :) Pro ty s příliš bujnou představou - není to spojení "anal" a "face", i když po ránu před zrcadlem si tak někdy připadam..)

Jinak s posláním normální fotky problém nemám, nestydím se za svůj xicht - teda když zrovna ten dotyčný nepatří (dle mého názoru) právě do skupiny "buznodrbny". I když jsem asi stál ve frontě na hezoučký xichtíky někde u konce... Ale znáš to, kde příroda ubrala, jinde zase přidala :-) Ale vždycky se utěšuju aspoň tím, že někteří byli dokonce až v druhé řadě :D

Aha.. zapomněl bych... Pařbááááá!! :-)
inLine Endorfiny ať sE bouřEj.. ;-)
Hustě svištět, máti je pěkně vostrá svině :)))))
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku