Lanteaan (35/201/88)

– Brno-město » Brno

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Spolubydlení
Věk od: 17
Věk do: 40

Profil založen
12.04.2013

Počet návštěv
24774

Poslední aktivita
11.12.2018

Něco o mně? Čti dole. Dočteš, máš +10 bodů =P hledám pravého =D
Základní:
Jméno: Johnny

Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Administrativa

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Černá
Znamení: Beran
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Další:
Džíny

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Středně
Bezpečný sex: Vždy
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Astronomie, Cizí jazyky, Divadlo, Ezoterika, Filmy, Fitness, Fotografování, Gastronomie, Hlavolamy, Houbaření, Hry, Hudba, Hudební nástroje, Chemie, Jazyky, Klavír, Kluby, Masáže, Meditace, Nakupování, Pěší turistika, Počítače, Práce, Programování, Procházky, Prokrastinace, Příroda, Psychologie, Sauna, Seriály, Společenské hry, Sport, Šachy, Tanec, Turistika, TV, Vaření, Věda, Wellness, Zvířata
Sport
Aerobik, Crossfit, Fitbox, Chůze, Šachy, Tanec, Turistika, Volejbal
Muzika
Dance, Disco, Dubstep, Electro Swing, Electronic, Etno, Folk, Gospel, Gothic, House, Indie, Instrumentál, Jazz, Klasická hudba, Latino, Meditační, Metal, Muzikály, Oldies, Opera, Pop, Rock, Rock'n'Roll, Swing, Techno, Vážná hudba
Kuchyně
Anglická, Česká, Italská, Sladkosti, Slovenská, Zdravá strava
Zvířata
Pes
Cestování
Cyklovýlety, Horská turistika, Hory, Hrady a zámky, Letecky, Města, Moře, Naučné, Památky, Plavby, Poznávací, Safari, Vlakem
O sobě:
Callium videre eesit et eraos ad sidera, tollere vultus.

-------------------------------------------------------------------------------------
>> Sep-27-2016 <<

TLDR; jak mi napsat, ukázka ubohosti, něco o mně, co nesnáším, koho „hledám“. Pokud to dočteš až do konce, máš můj malilinkatý obdiv a 5 bodů k dobru =P

Takže asi jsem se nechal inspirovat jinými profily nebo to je prostě každodenní záležitost průměrného „iboysáka“. Pravda, otázky typu jak se máš, jsou sice skvěle otevřené, ale prosím, buďte kreativní, zkuste to podat i jinak a určitě neztratíte na „bodech“. Co nebo koho hledám, tak to mám snad napsané na profilu.
------------- Jen pro silné povahy, může to navždy ovlivnit vaši představu o lidech =D -------------
Prosím zde ubožáky, kteří mají rádi kdovíjaké úchylky typu sub/dom, ponižování v parku, svazování na ulici apod., tady není váš koutek a zamiřte jinam, takže nečekejte, že vám jakkoli kladně odpovím na pozdrav jako třeba od uživatele „sotous..ek“: „Ahoj vymrdas mě prdel jako cubce?!“
---
Zde jsem po reakci „Ne“ zjistil, že jsem trapák a vymaštěnej mnich. To mě pobavilo, jak nízkou inteligenci mohu najít v dnešní době, ale popojedem. (nebo popoplujem, chcete-li) :)
-----------------------------
Co o sobě napsat, no, je mi 27, opravdu mám 201 cm, délky dalších částí těla si s dovolením nechám pro sebe :) rád poslouchám různé typy hudby, většinou to záleží na náladě, chodím do kina nebo do divadla, rád si zajdu na dobrý koncert, projít se, na túru. Mám rád dobře zvolený humor, jsem trochu pokrytec, sarkastický, jízlivý a zřejmě v čím lepší náladě, tím je to intenzivnější. Ale každému, co jeho jest, nepřeháním to. Umím si udělat i legraci ze sebe, není problém. Pokud někdo víte, jak se správně urazit, možná bych si mohl u vás zařídit kurs, ale pravda je, že život je moc krátký na to, abych byl na někoho uražený nebo nazlobený...a bude toho asi i ještě mnohem víc, ale bude-li Tě něco zajímat, zeptej se :)
-----------------------------
!!! A důležitá věc !!!

Dost často si dávám pozor na to, co dělám, říkám nebo píšu, pokud něco špatně pochopíte, tak se radši zeptejte, jestli to tak bylo myšleno nebo na to zapomeňtě. Protože bytostně nesnáším, a na to, jak jsem relativně klidný člověk, vytáčí mne, když mi někdo cpe, že jsem udělal nebo řekl či napsal něco, co není pravda. To stejné platí nejen vůči mé osobě, ale i o lidech, na kterých mi pravda hodně záleží. :))
-----------------------------
Rád zajdu pokecat, sednout si ke sklence kvalitního vína (když se to bude dát pít a bude mi to ještě chutnat, tak je to pro mě kvalitní)...nečekejte, že bych byl nějaký vinař. Stejně tak Vám určitě neřeknu, jestli je daná káva dobře upražená nebo přepražená, spálená, jestli je v ní příchuť levandule s tymiánem nebo pochází z Chile nebo Guatemaly. Buď mi to chutná nebo ne; i když, kafi se pokud možno vyhýbám. S alkoholem to nepřeháním a cigarety nekouřím. Pravda, z času na čas při příležitosti si s někým dám, ale za kuřáka se nepovažuji. Jestli si dám za rok 10 cigaret, možná i méně, tak je to moc :)
-----------------------------
Co hledám, nehledám, fráze „nic jsem neztratil, nic nehledám“ je už tak ohraná, že kdyby se napsala za sebou tolikrát, co jsem ji už někde viděl nebo zaslechl, tak bych s tím určitě obmotal celou zeměkouli. Suchý pokus o vtip, ale co už :P
---
Nezlobím se za nové a dobré kamarády, ze kterých se třeba, snad, časem stanou kvalitní přátelé :) ale už mi táhne na 30, pomalu ale jistě a jsem single. Je možné, že jsem vybíravý, ale nedokážu popsat člověka, kterého bych si představoval k sobě do života. Prostě buď mi sedneš nebo ne, buď budem kamarádi, nebo víc nebo nic. Zkus a uvidíš :)

Pokud jsi došel až sem nebo jen skočil okem, abys zjistil, co jsem sem napsal, tak pokud jsi ten, který to opravdu přečetl, připisuji ti pomyslné skore 5 bodů a jinak oběma z vás přeji hezký den/večer/noc :)
------------------------------

>> Sep-28-2016 <<

Znáš ten pocit, když ho miluješ, ale on to nevidí? To nechceš zažít.

-----

Stručně, jasně a výstižně, nejraději bych touto formou našel k sobě vhodnou druhou polovičku, super kluka, chlapa, kterému budu moct věřit, trávit s ním společný čas, samozřejmě si musíme rozumět i po sexuální stránce, ale jestli nám to bude fungovat bez "lásky", nevadí. Raději strávím život se super člověkem, přítelem, se kterým budu třeba časem i bydlet, sexovat, ale budu vědět, že se na něj můžu spolehnout, než mít partnera, který mě bude 2 roky milovat, a pak si uvědomí, že by to chtělo změnu.

Je to smutné, ale z historie Iboys jsem zjistil, že dříve to byl kvalitní portál, teda portál to pořád je fajn, ale lidi tady...v začátcích dobré, ale časem, promiňte mi ten výraz, mi přijde, že se z toho stává internetová kurvírna. Potěší, když mi nějaký hezounek napíše, že by si se mnou rád zašpásoval, ale měl-li bych udělat statistiku, tak většinou mi píšete, že chcete sex, v "optimálním" případě jste ještě k tomu zadaní, potom jsou tu nějací pisálci a sběratelé fotek, následovaní stašími pány, slušnými, kteří mi chtějí jen něco pochválit, toho si cením a děkuji i za případnou soudnost, no a samozřejmě abych neházel jen vinu na vás, najdou se i tací, kteří jste super ve všem, ale z mé strany to prostě klapat nebude.
-----------------------
Jo a taky jsem upovídaný, ale někdy nemohu najít slova, taky pravda. Když už někoho miluju, tak se vším všudy a nemám potřebu si hledat někoho dalšího, zvláště ne na sex. Většinou mi trvá chvíli, než člověka poznám a jsme s to říci, jestli bych s ním chtěl trávit víc času nebo ne.
-----------------------
Jo a někdy taky jen tak prostě v konverzaci změním téma nebo začnu mluvit o něčem jiném. O něčem, co se toho vůbec, ale vůbec netýká, ale na 99 % mě k tomu vede nějaká myšlenka, která se týkala předešlého tématu, tak nebuďte zmateni.

A také někdy mluvím, pro některé lidi, záhadně, symbolicky, tak je možné, že třeba vůbec nepochopíte vůbec, co se vám snažím říct; ale zpravidla tím nikomu nic neříkám, jen je to třeba metafora nebo popis dané situace vyjádřený ne zrovna jasnou frází, větou, souvětím, souslovím. Někdy možná i moc filozofuji, ale má to v podstatě reálný základ. Vše má svůj důvod, ano, možná to zní trochu esotericky, ale je to tak. A všechno, všechno všecičko, co děláme nebo říkáme, děláme nebo říkáme z nějakého důvodu, protože máme potřebu to říct, takže jsme všichni sobci. Tak se nezlobte, pokud vám někdo přijde jako sobec, protože jste sobci taky. Ptáte se maminky, jak se má, protože potřebujete vědět, že je vše okay. Nebo prostě si jen potřebujete popovídat. Nebo potřebujete se ujistit, aby si nemyslela, že se o ní nezajímáte. Dýcháte, protože potřebujete přežít, atd. :) až mě zase něco napadne, tak to sem přidám a jednou z toho možná i vydám knihu :)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv