noah.puckerman (33/180/69)

– Brno-město

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Pokec
Věk od: 25
Věk do: 30

Profil založen
02.01.2013

Počet návštěv
37419

Poslední aktivita
11.11.2017

Kdo má rád BB? Pište!
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Štíhlá
Oči: Modré
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Černá
Znamení: Panna
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ano

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Měkké drogy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Sport. oblečení, Boty, Skejťáci a Rimming

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Málo
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Auta, Cestování, Elektronika, Filmy, Hry, Hudba, Nakupování, Počítače, Politika, Procházky, TV, Vaření, Zvířata
Sport
Běh, Fitness, Golf, Plavání, Stolní tenis, Turistika, Volejbal
Muzika
D&B, Dance, Oldies, Pop, R&B, Rock, Trance
O sobě:
nulté přikázání:
Pěkného kluka poznáte i podle toho, že má iPhone!

druhé nulté přikázání:
Než mě začnete nesmyslně poučovat o pohlavních nemocech, tak si uvědomte, že mi už bylo 21 a o pohlavních chorobách vím to co vy. Spíš vy byste si měli uvědomit, kde chčijete na diskotékách, s kým se líbáte apod. Mě nemusíte strašit svrabem, kapavkou ani syfilisem.

1) Prosím o věty rozvité (to neznamená, že ode mě vždy taková přijde)

2) Vyvarujte se pouhým slovům a frázím, jako jsou: "Ahoj" "Jak se vede?" "Co děláš?"....

3) Fotku nevyžaduju, ale je dobré vědět, s kým si člověk má psát

4) Sex není to, co bych tu primárně hledal, ale abych se vyvaroval otázkám, co mám rád, tak to máte v profilu.

5) Nemám HIV!

6) Odmítám sex za peníze. Nebo i escort! Já mám peněz dost.

7) Je vás fakt hromada, tak mějte strpení a pochopení, že na každého smajla nebo zprávu, na kterou není nutno odpovídat, neodpovím.
Neznamená to nutně projev nezájmu, i když i tuto variantu nemůžu úplně vyloučit.

8) Podle toho, jak se tu většina chová a vyjadřuje, tak z vás navěky budou single tragédi.

9) Miluju boty a chlapský nohy. Ale cpát mi fotky se špinavejma a zahnědlejma nohama a botama. Se mi chce zvracet. Pěkně umyté nohy a nové botky na hraní.

10) Když má někdo štěstí a dostane moji fotku péra, tak slyším jen: "Ty nemáš obřízku!".
Tak doprdele kde to jsme? Já snad musím nejlíp vědět, jestli mmá nebo nemám, ne?
Dovolím si tedy trochu ponaučení
Máme několik typů obřízek. Jsou to: Obřízka částečná a nízká (Partial circumcision), Obřízka částečná a vysoká (Loose Circumcision), Obřízka úplná a nízká (Low circumcision), Obřízka úplná a vysoká (Tight circumcision).

11) Žádnou další fotku nikdo nedostane. Nechci, aby mě pak lidi zastavovali na ulici. Už jsem si to prožil. Díky za pochopení. S kým si dám schůzku, tak si ho najdu podle obličeje já jeho.

12) Potřebuješ si zchladit ego? Postupuj na další profil. Seš mi totiž úplně u prdele. :)

13) Každej namyšlenej dědek je k smíchu. Pánové, buďte trochu gentlemani a nesnižujte se na úroveň náctiletejch lonťáků.

14) DODRŽUJ VĚKOVEJ LIMIT!

15) Je tristní pohled na to, jak si kdejakej spuchlenec nebo dědek myslí, že zrovna to jeho povadlý péro by mě mělo oslovit.

16) To, že ti vlezu na profil neznamená, že se mi líbíš. Občas člověk až zblízka zjistí, co se v profilu ukrývá za hrůzy.

17) Nevím, co znamená profil buzny, která klidně veřejně přizná, že je gay, ale etnikum neuvede. Všichni jsme tak blbí, že na těch fotkách s filtrem sépie nepoznáme, že jste hnědí jak uhlí. Nebo až napíšou. Ani pozdrav se neobejde bez hrubky.

18) Profil obsahující klíčová slova jako sexy, cute nebo boy mi příjdou k smíchu. Zpravidla se za nimi ukrývá člověk, který není ani zdaleka jedním z výše jmenovaného.

19) Ne vždy mám zájem si psát o hovně (i když někdy to nastane)

20) Že jsme se dřív bavili o sexu neznamená, že máš šanci na reál. Čím dřív to příjmeš, tím dřív přestaneš psát a zdržovat se/mě.

21) Uvědomme si, prosím, že když se fotíte v přítmí a kompaktem nebo laciným mobilem, tak nečekejte, že budete krásnější.

22) Je zvláštní, jak ze zarytejch pasivek udělám pár zprávama aktivy, z lidí z Košic rodáky z Brna apod. Co se to s tím světem děje? :)

23) Zhrzelé staré dámy místního serveru jsou spíš k pláči. Obzvlášť, pokud mi píšou a konverzují sami se sebou a nakonec z toho vylezu jako hajzl s ignorem. :D

24) Takže trocha statistiky po pár měsících "užívání" (bohužel ne "si") tady na iBku.

12% z vás by potřebovalo psychologa a to hodně dobrého.
17% z vás ve věku 40+ by potřebovalo konečně sex a zbavit se tak labelu "panna". I ta chemie v mozku vám pomůže a okolí kolem vás se nesmírně uleví.
20% z vás neví, co chce
17% z vás se nikdy nesmíří s tím, že jste buzny a píšete tu cokoliv jiného, jen ne pravdu
9% z vás by potřebovalo vážně kamaráda nebo vztah
45% z vás by potřebovalo denně slyšet, jak jste krásní, i když to není pravda, ale: "Homo ego je holt ego.", pravila tiše.
8% z vás by potřebovalo plastiku nebo komplexní liposukci
36% z vás by potřebovalo lobotomii, BAN na IP nebo kriminál
80% z vás má doma bordel

a bonbónek na konec
140% z vás by potřebovalo love
94% z vás jsou socky a z toho 99% z toho se nechce makat a z toho 100% ta pravda vadí
90% z vás bude vždycky všechno vadit

25) Jsem mírně háklivej na naked fotky "krasavců" v trenkách ze stánku nebo z frcu. Fakt je to znát, kdo je na úrovni a kdo naopak hluboko pod ní.

26) Postřelená husa vážně nejvíc kejhá. A že jich tu je!

27) Většina z vás papírově lítá denně po celým světě, pravda však bude, že většina z této množiny se nedostala za svůj život ani za hranice okresu.

28) Nemám náladu na ubohou zábavu méně inteligentních jedinců zde, abych četl jejich urážlivé zprávy, popichování nebo další moudra, o která nestojím. Co mám v profilu je má věc. Koho to uráží, pokračujte dále...

29) Okamžitě zpomalte! Co to je za novej móres, že každej chce hned číslo? Pokud nedám číslo, jsem hned pisálek. Takže ponaučení (platí i pro jiné scény kvůli nesmyslným požadavkům typu "obličej nebo seš fake"): Po jakémkoliv takovém výstupu nečekejte, že by vůbec nějákej reál byl! Je mi blivno z povrchnosti i omezenosti zdejších hysterických paniček.

30) Když se mě někdo zeptá: "Co máš rád v sexu?". Tak prostě odpovím to, co mě nejvíc láká a s někým "výběrovým" bych chtěl provozovat. Některé existence to prostě nepochopí. Hned jsem HIVka nebo kurva. Ptali se co mám rád, ne co bych s nima chtěl provozovat. Z 95% z Vás stejně nikdy nic mít nechci.

31) Jsem v úžasu z toho, že 38 letej "mládenec" s 250 gramy pundru na xichtu si troufne do profilu napsat, že je mu 25. Kdybych si ty fotky prohližel na 386 a na 3" VGA monitoru z roku 1995, tak bych možná uvěřil, ale ty dolomity a nánosy odlupujícího se pudru musí vidět i slepej! Hnus a nechutnost. Když si dovolím to s mírnou jízlivostí konstatovat, tak mi jen řekne: "No a co?". Na jednu stranu, má pravdu, ale tohle by už zkolilo i vola.

32) Jsi intelektuál, všeználek, niemand s životním krédem "I know it all better than you" nebo podobná existence? Zdvořile tě žádám, abys mě nikdy nekontaktoval!

33) Nevím, od kdy náš ryze (ano dámy, patří sem tvrdé Y) český styl v urážení nekoordinovaně sklouzl k tomu afro-americkému, místy až rap stylu? To mě nikdo nezvládne setřít jinou formou, než aby použil: "To si nech pro mámu." "Tvůj táta je tak ***, že..." :D. Afroameričani mají jen velký péra, nic jiného (velkého) bych zde nehledal. Natož vzor.

34) Říká se: "Na blbou otázku, blbá odpověď.". I zde je to pravdou. Kdo to nechápe, patří do lesa. Příklad [http://www.imagehosting.cz/?v=weakling.jpg]

35) Mám rád, když je člověk sám sebou a ne, že se posraně podřizuje mým choutkám. Pokud to tak není, beru jako fér to přiznat a upustit od dalšího.

36) To o hrozném stylu oblékání jsem už psal..?

37) Kurvy, zmetky, křiváky a jiné hnusné charakterové typy buzen poznám z jediné fotky!

38) AD 37) Musím upřesnit, že Vaše fotka anus lingus či glans penis mi to znesnadňuje. Tady pak jde spíš o "sympatie". Takže facepic bez zakrávání.

39) Nevím, od kdy se namísto: "Čas jsou peníze", začalo říkat: "Občas jsou peníze".

40) Jakožto slušně vychovaný (a evidentě i jediný) jedinec považuju slušnost, upřímnost, čistotu a trochu smyslu pro realitu za standard a samozřejmost a ne za luxus a rozežranost.

41) Nerozumím spojitosti Bisexuál | Anál aktivně NE, Anál pasivně ANO (lidově: Bi, kterej se jen nechá šustit). K čemu ty brčka používáte s tím druhým pohlavím, dámy?

42) AD 41) Tím druhým pohlavím opravdu nemyslím psy nebo slepice. Mluvím o druhém pohlaví stejného druhu! Nejsme žížaly nebo samosprašný šišky!

43) Jsem v němém úžasu, že lidé, se kterýma jsem se nikdy neviděl, ani si s nimi nepsal, jak detailně znají mou božskou osobnost, neřkuli i jiné soukromé peprnosti. Například jsem zjistil, že jsem šlapal na Masarykově nádraží (cit. tudy výhradně jen projíždím), beru drogy (cit. výhradně jen měkké, jako je vodražená čokoláda nebo hověží maso)...

44) Nová terminologie seznámení:
"Seš sympoš" -> tzn. Zamrdáme?
"Ahoj, jak se vede?" -> tzn. Pošli fotku, pak zamrdáme.
"Pokecáme?" -> tzn. Hledám vztah, serious
"Dnes už něco mám." -> tzn. Jsem v úzkých, sejít se nechci, byl bych propal týdne!
"Nezasexíkujem?" -> tzn. jsem infantliní, milujte mě!

45) Jsem milovník momentek, ne však těch, kde má dotyčná osoba doválenou masnou hlavu, špinavé spodky a neoholené kdežco vč. uší. Máte zájem se seznamovat nebo ukázat lidem, že to hůř nejde? Neříkám, že nános pudru nebo barvy to zachrání, ale pak je lepší se fotit v zátiší celých Nízkých Tater. Pak mě jen naveďte, ve kterém pixelu se nacházíte.
Ne, vážně. Myslím, že slušně oblečenej, umytej a trošku upravenej člověk se nemusí před focusem stydět. Zbytek by měl spadat pod cenzuru!

46) Miluju domácí mazlíčky, podle mě mezi ně ale rozhodně nepatří potkani, pavouci, posteloví psi a filcky.

47) Máš pocit, že jsem to dobře vystihl a skvěle se k sobě hodíme? Pak jsi četl dobře, ale nepochopil jsi to.
Máš pocit, že jsem největší čurák ze všech? Pak neumíš číst a od toho se celej ten pseudokauzální problém odvíjí.
Máš pocit, že jsem asi popsal něco, co se málokdo bojí jen vyslovit? Gratuluji, z tebe něco bude, ale nic víc v tom nehledej.

48) To be continued...
// All commandments are up to date.

Poznámka redakce: Ano, tohle je profil asertivní svině.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
01.07.2016 13:44  
kuli-hrach
Je mi jej upřímě líto, ale zaslouží si lítost vůbec? Chudák, co má rád jen sám sebe ...
14.09.2014 00:05  
petko27
Si myslim , ze ty musis velmi tazke chvíle prežívať v tvojom zivote! Prepac , ale najnudnejsi profil kedy som za posledne obdobie cital tu na IB .
21.02.2014 22:51  
noah.puckerman
Já tama teda projíždím... šalinou. :)
26.01.2014 17:54  
prchal
Zajímavé čtení. Vytknul bych mu jen jedinou drobnou nepřesnost: Masarykovým nádražím nelze projíždět :-D
22.01.2014 22:15  
noah.puckerman
Nedám fotku na dotaz "Máš fotku" a hned jsem blb. Inteligentní komunita!
16.12.2013 19:00  
noah.puckerman
Nemusíš se snažit mi přisuzovat tvoje vlastnosti. ;)
16.12.2013 18:58  
achiles
zlatokopka
26.07.2013 22:29  
noah.puckerman
Tak se bav. Příští měsíc začnu vybírat poplatky za pravidelný odběr, tak už si začni šetřit z kapesnýho.
26.07.2013 22:20  
toco99
ty mě nesereš, ale bavíš :). jsi roztomilej v tý svý jednoduchosti. mně to baví
26.07.2013 22:07  
noah.puckerman
Tak si zapni svůj guestbook. Nechci být jak Nora, ale lidi kolem mě serou stejně. :D
26.07.2013 22:06  
toco99
Bavíš mě :-). Občas se tu zastavím...mám tyhle extravagantní typy rád.
26.07.2013 21:56  
noah.puckerman
Jen smůla, pane, že text není autobiografie. To by z takového textu pochopila i opice. A nenašel? I závislej narkoman říká, že není závislej. :)
26.07.2013 21:52  
toco99
Úplně jsi mě přečetl. Až jsem se vylekal :). Já se v tvém textu naštěstí nenašel. Tak dokonale se může popsat jen autor sám..
26.07.2013 21:46  
noah.puckerman
Smutný příběh "muže", který nesnese pravdu kolem a až zoufale se v mém textu našel.
Rada: přestaň brázdit CZ a SK pro zajímavost, abys měl vůbec kam zasunout. Případně dojeď za mnou, ať ti ten 55letej čurák s elánem a fyzičkou 25tníka vysvětlil, jak se věci mají.
26.07.2013 21:43  
toco99
No frajerovi tipuju tak pětapade, na zádech batoh komplexů a v ruce užmoulanýho ptáka, kterýho by zoufale rád někam zasunul. Aspoň že ty fotky z netu stáhnul a tu snůšku sebestředných blábolů dal dohromady. Nejspíš s dopomocí :). Smutnej příběh...
30.03.2013 20:55  
noah.puckerman
Mistře. Připadají v úvahu pouze tři možné materiály pro zhotovení tohoto monumentu: Rh, Pt nebo v nejhorším případě Au. Požadovaná ryzost: 99,9!
30.03.2013 20:46  
YannC
Proslýchá se něco o sbírce na Vaši sochu v nadživotní velikosti. Asi bude umístěna na Letné, ale nevím, není to málo?
17.03.2013 08:30  
lukastaverna
jsi nadherny!
11.03.2013 20:19  
noah.puckerman
...a nejsmutnější jsou lidé, co se musí veřejně chlubit prakticky tuctovými věcmi. Kde všude a kdy jezdí, kolik živlů ovládli a třešnička na dortu toho všeho je to, že mají pocit, že vládnou větru ohni a přitom zažili tak málo a o životě ví ve srovnání se mnou úplný hovno. :) Ale pravda. Chvalme je, mají koule!
10.03.2013 18:05  
Malej_vodnickej
Smutný profil. Ale ještě smutnější jsou lidé, kteří na něj reagují.
06.03.2013 22:44  
kenny.ov
...ještě pár anatomickejch slůvek a jsem hotovej:P
25.02.2013 15:41  
corbie
Že pěknej??? nee...Nádhernej!!
20.01.2013 13:53  
pepino.f
peknej kluk :-)
18.01.2013 09:49  
noah.puckerman
Jasný, díky za glos, ale je mi to úplně jedno! :)
17.01.2013 20:34  
Godderrick   
možná jsi asertivní svině, ale vešlo se ti to do dvacatera (přestal jsem číst kolem čísla 8), tak to jsi dvakrát lepší než katolické svině... nebo horší?
ha, ha, ha
08.01.2013 15:14  
Godderrick   
hello sexy....
06.01.2013 14:00  
Myslbek
ahoj rád se s tebou seznámím na přátelství, legraci a nějaké hezké setkání + akce...se mnou není nuda. Jsi mi sympatický
02.01.2013 13:03  
rundmc1
Velkej sympoš :))
02.01.2013 12:38  
stolberg
sympaták .)