j_attends (39/192/96)

– Praha » a Kladno

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Věk od: 18
Věk do: 43

Profil založen
06.04.2007

Počet návštěv
19340

Poslední aktivita
18.08.2024

Normálně nenormální společný život...
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: j_attend.

Vzdělání/studuji: 
Práce: Umělec

Postava: Normální
Oči: Modré
Brýle: Ano
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Nechci uvést
Znamení: Beran
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Dojedu kamkolivNa mladšíNa starší
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Další:
Piss, SM - soft, Rimming a Fisting

Ochlupení na těle: Málo
Bezpečný sex: Záleží na okolnostech
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Auta, Cestování, Černý humor, Divadlo, Elektronika, Filmy, Filozofie, Fitness, Gastronomie, Grafika, Hudba, Hudební nástroje, Klavír, Knihy, Kultura, Kynologie, Literatura, Opera, Pěší turistika, Počítače, Poezie, Práce, Programování, Procházky, Prokrastinace, Příroda, Psaní, Psychologie, Sauna, Seriály, Společenské hry, Učení, Umění, Vaření, Wellness, Zařizování bytu, Zvířata
Sport
Chůze, Plavání, Turistika
Muzika
Klasická hudba, Muzikály, Oldies, Opera, Pop, Vážná hudba
Kuchyně
Česká, Čínská, Domácí, Italská
Zvířata
Pes
Cestování
Automobilem, Hory, Hrady a zámky, Kempování, Letecky, Města, Moře, Naučné, Památky, Plavby, Poznávací, Vlakem
O sobě:
Víceméně obyčejný kluk/chlap, který si nemá potřebu na nic hrát a snaží se být upřímný (občas až moc). Dospěl jsem v životě do stavu, kdy bych rád měl partnera, s kterým oba budeme vědět, že to je to jediné správné! Bohužel jsem prožil dva dlouholeté vztahy v "omylu" a nedokázal ten omyl včas poznat. Tak teď jsem snad o něco moudřejší, ale o to náročnější. Tudíž už vím, koho bych chtěl vedle sebe mít. To ovšem neznamená, že bych byl extrémně vybíravý. Jen zkrátka musí dílky do sebe zapadat.

Vím, že ze mne nikdy nebude model. Ale troufám si říct, že mám snad i jiné kvality, které by to (pro toho pravého) mohly vykompenzovat. Ani modela nehledám. Budu šťastný, pokud nám bude pohled z očí do očí příjemný a dokážeme si vychutnat přítomnost toho druhého, aniž bychom museli stáčet pohled jinam. Každý má v sobě něco krásného, tak teď jen to v sobě vzájemně odhalit. A pak také snad může přeskočit ta pověstná "jiskra".

Jsem profesí hudebník a dělám vážnou hudbu. To zní trochu jako úchylka v dnešní době, vím. A proto potřebuju k sobě kluka, který bude ideálně stejně "postižený". Nebo mu to aspoň bude něco (hodně) říkat. Tahle profese, ačkoliv to tak nevypadá, je občas velmi náročná a dokáže být i poměrně krutá. Bez chápajícího a podporujícího partnera to jde mnohem hůř. Zní to jako samozřejmost, že? Ale bohužel mnohdy nebývá (vím o čem mluvím). A je pro mne samozřejmostí, že podporu a pochopení, kterou očekávám i nabízím. A snad i mnohem víc... Pokud se zamiluju, udělám pro druhého cokoliv.

Mám docela specifický smysl pro humor, který ne každému sedí. Snažím se nepřetvařovat. Rád se směju a miluju, když dokážu partnera rozesmát. To je pro mne snad největší odměnou (a potom i to, že ho můžu políbit, pohladit apod.). Smích je pro mne neoddělitelnou součástí života. Pokud budeme mít společný smysl pro humor, máme na půl vyhráno!

Možná jsem i nevyléčitelný romantik. Měl bys být taky aspoň trochu! Neříkám, že musíme pozorovat hvězdy v objetí a večeřet při svíčkách každý večer, ale jednou za čas je to příjemné.

Snadno se zamiluju, když cítím, že je ten druhý také nalomen. A dávám to najevo. Bohužel jsou i tací, kteří pak raději zabalí kramle a třeba ani nedostanu šanci je více poznat. A ani oni mě. To je trochu škoda, ale lidé jsou různí. Prosím, nebuď takový idiot a nesuď knihu, kterou jsi ještě ani neotevřel.

A co se ostatních vlastností týče? Zkusme se poznat. Lidé si musí sedět a mít si o čem povídat. Pokud veškerá debata mezi partnery skončí na tom co bude k večeři, asi něco není v pořádku. Bylo by dobré, kdybys byl VŠ, nedělal moc pravopisných chyb a uměl se vyjadřovat bez opakování téhož slova znovu a znovu (na to jsem trochu alergický - promiň mou upřímnost). Mám rád české filmy 70. - 80. let (ale i starší), tak bys je neměl odsuzovat i když je třeba neznáš, ideálně kdybys je měl také rád. Podobně jsem na tom s hudbou, kromě té klasiky, které je okolo mne pořád hodně, si rád poslechnu francouzské šansony nebo tzv. oldies, nebráním se ani muzikálu. Prostě relax. Na velké duc duc anebo hudbu, při které bych přišel o sluch, mě bohužel nedostaneš.

Pojďme se poznat a uvidíme. Nejhorší je to zabalit hned na počátku! Snad jsem nebyl moc upřímný a neodradí to každého, kdo sem zavítá... A pokud jsi to dočetl až sem, dostáváš bonusových 100 bodů!
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku