xangelus (37/183/115)

– Svitavy » kuřba v Moravské Třebové【ツ】

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Věk od: 28
Věk do: 68

Profil založen
01.03.2007

Počet návštěv
812006

Poslední aktivita
13:57

poslední aktualizace profilu 25.6.2024
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: COoLIN86.

Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Silnější
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Panna
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Nechci uvést

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Kůže, Obleky, Uniformy, Piss, SM - soft, SM - hard, Vosk a Kožené řemeny

Ochlupení pohlaví: Můžu upravit
Ochlupení na těle: Hodně
Bezpečný sex: Záleží na okolnostech
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Cestování, Filmy, Hry, Počítače, Procházky, TV, Umění, Zvířata
Sport
Cyklistika, Stolní tenis, Tenis, Turistika
Muzika
HipHop, Klasická hudba, Pop, Rap, Techno, Trance
Kuchyně
Česká, Italská, Řecká
Zvířata
Kočka
O sobě:
Můj milý deníčku - poprvé sem kouřil čůráka v 18ti letech hluboko v lese na předním sedadle v autě asi 35letýmu Pepovi, kterej mi tu kuřbu i oplatil :) Odpanil mě však až zhruba o rok později asi 40ti letej ženáč Radek z Olomouce.. Párkrát mě kouřil a lízal díru v autě. Zhruba na čtvrté schůzce mě však vzal dopoledne k sobě domů, když jeho stará byla v práci a v manželské loži mě odpanil a vymrdal díru.. Já sem si poprvé zamrdal a zasunul až ve 20ti za Pardubicema na nudapláži Hrádek, kam sem se jel podívat s jedním třicátníkem. Nejdřív sme si pokouřily ocasy, pak mě chtěl ojet, ale jelikož ho měl poměrně velkýho, nakonec sem se nenachal, ale opíchal sem aspoň já jeho.. Nasedl si na mě ve vysoké trávě blízko břehu a rajtoval na mě jak kurva dokud mi nezcákal břicho.. Pak následovalo deset let kouření ocasů, velice zřídka i mrdání. A od roku 2017 můžeš číst šukací deníček online

------------------------- OD ROKU 2017------------------------------

30.1.2017 při cestě do Svitav jsem navštívil staršího chlapa, kterýho sem u něj doma vykouřil

8.3.2017 sem na veřejným hajzlu vykouřil ženatýho padesátníka

8.4.2017 sem na polní cestě za městem vykouřil jednoho mlaďase

18.4.2017 sem za městem v autě vykouřil staršího chlapa co projížděl kolem

19.6.2017 sem přímo ve městě v autě obsloužil stejnýho chlapa jako 8.3.

19.7.2017 vykouřil sem v přírodě stejnýho chlapa jako 8.3. a 19.6.

16.10.2017 opět stejnej ženáč jako 8.3., 19.6. a 19.7., v autě beze slov vytáhnul ocas, strčil mi ho do huby, chytil hlavu a mrdal až do výstřiku.. Funěl a vzdychal tak moc, že během deseti minut zamlžil v autě všechny okna :D

18.10.2017 kouřil sem novej objev, opět ženáče, něco přes 40. Domluvili sme sraz na parkovišti před obchodákem ráno před sedmou, když je ještě zavřenej a je tma, takže se to tam v autě v pohodě dá. Byl sem upozorněnej na to, že s chlapama má zatím zkušenosti jen s honěním, ale že ho láká být vykouřenej.. Dorazil na čas, přisedl sem, rozepnul mu poklopec, párkrát pohonil, abych mu ho postavil a sotva sem mu ho vzal do huby, během 20ti vteřin cákal, a to ještě ten čas přeháním :D ..celkem by mě zajímalo, jestli se takhle rychle udělá, i když mu ho do huby veme ženská. Pokud se ozve, že by to někdy rád zopáknul, asi se ho na to zeptám :) ..i když na druhou stranu, nevím jestli bude chtít zase jet nějakejch 30km kvůli pár vteřinám kouření.. Aspoň, že mu nevadilo, že sem si toho jeho čůráka celýho uleptanýho od mrdky mohl mobilem blejsknout, takže v galerii s datumem, pokud se na něj chceš kouknout:)

8.12.2017 při nákupech v Olomouci sem na hajzlu v Šantovce vykouřil chlapa - 32 pokérovanej chlupáč s piercingem, naušnicema, fakt sexy samec, jednoznačně nejhezčí za rok 2017 :) Šlo to rychle - na tabletu mi na grindru naskočila zpráva jestli ho chci vykouřit, po pár minutách a 4 jeho zprávách už sem před ním klečel v kabince a hned sem ho začal hulit a rukama sem přejížděl po jeho chlupatým zadku, hrudi a ke konci si mě pak podržel hlavu a luxusně do huby přirážel, až sem měl plnou hubu mrdky.. Olízal sem dosucha a šel si po svých, super strávených 10 minut :)

Shrnutí: za rok 2017 bylo 6 chlapů a 9 akcí

------------------------- OD ROKU 2018------------------------------

9.3.2018 tak první akce v roce 2018 opět při nákupech v Olomouci na hajzlu v Šantovce. Novej chlap, napsali sme si pár zpráv, s tím, že je teda prý ,,hetero,, takže chce jen vzájemnou hoňku čuráků.. Nakonec sme domluvili čas, zalezli do kabinky, vytáhli ocasy a začali si ji navzájem honit a dráždit koule.. Na padesátníka má teda fakt luxusně macatej obřezanej ocas.. Sice v profilu uvádí, že ho má 19/6, ale takovou kládu sem fakt nečekal.. A ty velký koule, fakt dobrý nářadíčko.. No hoňka probíhala pár minut, když sme stáli proti sobě, nacož mi začal krásně tiše vzdychat do ucha a jeho strniště se otíralo o mou tvář.. Na to sme k vzájemné hoňce čůráků přídali i vášnivou líbačku jazykama a zhruba po 10minutách si tu svou kládu do ruky vzal sám, otevřel hajzl a začal stříkat cákance mrdky do mísy.. Něco málo mi přistálo i na ruce, jak sem mu dráždil koule, když si ho honil ke konci sám, tak sem si to z ruky oblízl, natáhnul kalhoty a šel.. Sice nebyla kuřba, ale ta vášnivá líbačka jazykama a s jeho drsným strništěm a honění toho velkýho krasavce mezi nohama to 100%ně vynahradilo. Jelikož sem z něho byl tak moc nadrženej, tak sem při cestě dom kousek za Olomoucí zastavil a vyhonil se při pomyšlení jak mi strkal jazyk do huby..

9.4.2018 opět stejnej ženáč jako 8.3.2017, 19.6.2017, 19.7.2017 a 16.10.2017, zase na veřejných hajzlech ve městě. Zahlídl sem ho online jak hledá někoho, kdo ho vykouří. Tak sem mu napsal, že bych za půl hodiny zase mohl na chvíli dorazit. Napsal, že jo, ale že to chce zase tak jak to má rád, rychlovku bez keců, abych jen nastavil hubu a on mi ji mohl vymrdat dle libosti.. Za půl hodiny, no asi za 37minut sem dorazil, protože sem nestíhal, bylo na něm vidět, že je nasranej, že už tam přešlapoval, takže mi tu držku dneska mrdal celkem brutálně, ani ho nezajímalo, že dveře od kabiny nešli zamknout, takže se neustále otvírali, ale naštěstí sme tam byly celou dobu sami. Na konci mi hubu pěkně prstama přidržel a vyšpulil mi ji tak, aby si udělal jen otvor na svýho čůráka a s každým přírazem ke konci mi tam zrovna cáknul. To jeho rajcovní vzdychání těsně před tím než cáká mě vždycky dostane, úplně mi z něj taky tvrdnul.. Ale to ho nezajímalo, jakmile se vycákal, beze slov si zapnul rifle a šel. Takže sem dneska opět posloužil jen jako kuřácká čubka pro ženáče, kterýmu to manželka doma evidentně nedělá.

28.5.2018 opět stejnej ženáč jako 8.3.2017, 19.6.2017, 19.7.2017, 16.10.2017 a 9.4.2018 - opět na veřejným hajzlu ve městě.. Když sem tam došel, už stál u pissoárů a honil si ocas, přistoupil sem vedle něj, vyndal ho z poklopce a začal si ho honit taky.. Chvíli pozoroval, pak řekl, ať du do kabiny a už mi cpal čuráka do tlamy, mrdal mi tlamu rovnou ve dveřích do kabiny jako posledně, po chvilce mi chytnul hlavu, začal přirážet a vzdychat víc a víc, až nakonec začal stříkat rovnou do mojí tlamy.. Nechal sem si jeho celou dávku v hubě, sednul do auta a jel dom.. Za 5 minut už sem si to z huby nechal stíkat na hruď a ocas a pěkně sem si svůj ocas honil, jelikož sem ho měl celýho uleptanýho od jeho mrdky.. Stačila mi chvilka a už sem k té jeho mrdce přidával i svou.

29.6.2018 kuřba v autě na odlehlým místě. Tentokrát sem nebyl já ten, kdo kouří.. Ale ten, kdo se nechal vykouřit :) ..jen co sme tam zajeli, stáhnul sem rifle a trenky a jeden místní šedesátník, s kterým sem se sešel už podruhý (poprvé to bylo před několika lety) se sehnul k mýmu čůrákovi a začal mi ho pomalu kouřit.. Jen co ho vzal do huby, tak mi začal tvrdnout, sál mi ho a jemně hladil koule.. Zatímco mě asi 10minut kouřil, vzal sem si mobil a párkrát ho vyblejsknul.. Asi po těch deseti minutách sem ho chytnul za hlavu a zavzdychal úúúúúúúúžžžžž a jelikož sme byli domluveni, že mu můžu cáknout do huby, celou dávku sem nastříkal do něj. No vycucal mě do poslední kapky, takže sem si ho nepotřeboval ani pak moc utírat od mrdky do papírovýho kapesníčku :D No nechal bych se vykouřit klidně zas :)

11.7.2018 opět stejnej šedesátník jako 29.6.2018. Ani ne po dvou týdnech, na tom stejným místě, stejnej scénář. Přijedu, stáhnu si trenky a rifle ke kotníkům a už má hlavu u mě v rozkroku a hulí mi ocas až do konce.. Já si jen užívám jak mi ho kouří a dávám pozor jestli není nikdo v okolí a asi po deseti minutách už mu stříkám obsah mých koulí do pusy a pochutnává si na mé mrdce..

9.8.2018 Dnes novej objev – jelikož je ze stejnýho města, tak sem si s ním psal asi tak měsíc a během toho měsíce reál nakonec vždy odložil kvůli nějaké debilní výmluvě typu, že zaspal, že musel odvézt máti k lékaři, že byl na smluveným místě, ale že tam nikdo nebyl.. Až na počtvrté sem se konečně dočkal. Dojel sem na smluvený místo, stáhnul kalhoty a pomalu si nahoňoval čůráka.. Nejdřív kolem jel nákej chlap na kole, tak sem si rozkrok přikryl taškou, protože mi psal, že dojde pěšky, tak sem si myslel, že to ten na tom kole nejspíš nebude.. A když už sem chtěl pomalu odjíždět s tím, že se mnou opět vyjebal a nedorazí, zahlíd sem jak si to ke mně z dálky pěšky šine chlap, když už se přibližoval byl vidět čtyřicátník, holá hlava, kérka na ruce, určitě tak metrák, sice ne svalů, ale prostě pořádnej kus chlapa.. Každým krokem co se přibližoval mi tvrdnul víc a víc. Doufal sem ať je to on, protože zatím sem měl možnost vidět jen jeho fotky malýho ocasu a chlupaté hrudi.. Pak už to šlo tak, jak sme byli domluveni – přisednul na místo spolujezdce, řekl hlubokým hlasem zdar a rázem se z toho pořádnýho chlapáka stala kuřácká děvka, hulil mi ocas jak divej, než sem mu za chvíli plnil tlamu semenem. Co mě teda ale nasralo, že když sme si psali, tak že prej bude poslušně polykat – nakonec to vyplivnul na cestu, že ho prej můžu u toho fotit dle libosti, jak bude poslušně hulit – nakonec, že nechce ať fotím, ale stejně sem si pár fotek i kraťoučký video udělal :) a že si u toho mýho kouření bude honit ten svůj malej ocas – nakonec, když sem mu zajížděl rukou do kraťasů sám, jelikož si ho nehonil, tak ať to prej radši nedělám, nebo že se hned udělá. Takže opět po netu plná huba keců, a reál úplně jinak.. Ale aspoň, že mě teda vykouřil, je to rajc stříkat do huby takovýho pořádnýho chlapa, i když kdyby polykal, bylo by to ještě lepší. No třeba příště, jestli se ozve, že by chtěl zas čůráka do huby :)

20.8.2018 Dneska novej chlap – pětatřicátník z daleka, ale trávil tu poblíž prázdniny, tak sme dali sraz pod hřebečským tunelem. Přesedl sem do jeho auta a zajeli sme kousek na pole. Už sem to kdysi sice dělal v kamionu, ale v zadních prostorách SUVčka to byla premiéra. Vyslíkli sme se oba do naha a začal mě hulit, bohužel hulil jen malou část mýho čůráka, jakmile sem mu chytil hlavu a chtěl přirážet a zajíždět dál, tak ho z tlamy hned vytáhnul a než kouření mýho péra, mi ho vlastně spíš honil.. Nevím no, podle mě to byl dneska celkem trapas.. Asi po 20 minutách, když mi už čůrák spíš uvadal, než abych měl blízko k udělání se, sem mu radši navrhl, ať si lehne, že ho budu taky kouřit, i když sme se tak nedomlouvali.. Jen co sem mu ho vzal do pusy, tak si za chvíli někam zašátral a už si natahoval na ocas škrtící kroužek, poté co si ho nasadil, během chvíle se z ničehonic vystříkal.. Tak sme se oblíkli, odvezl mě k autu a tím dnešní schůzka skončila. Nějaké pokračování asi nečeká ani jeden z nás :D

24.8.2018 Novej objev – chlap z okolí, asi 25 minut od Moravské Třebové, domluvili sme místo a čas, kde budu čekat v autě a honit si ocas.. Myslel sem, že to bude jeden z těch pisálků co nakonec nedojede.. Protože jet půl hodiny sem a půl hodiny zpátky, kvůli deseti minutám kouření, ale asi tu vystříkanou hubu fakt chtěl, protože dojel na čas, zaparkoval kousek za mnou na polní cestě, já měl už pootevřený dveře, kalhoty dole a ocas v ruce.. Myslel sem, že si přisedne na místo spolujezdce, ale otevřel mi víc dveře u řidiče, čupnul si a normálně mi ho začal kouřit z cesty.. Takže kdyby jel někdo na kole, šel nákej pejskař, atd., asi by nás z dálky viděl.. No sice mi psal, že mu je před 50kou, ale myslím, že je teda starší, nebo má holt jen tak bílý vlasy.. :) Ale když mi ho chtěl jen vykouřit a vycákat hubu mrdkou, tak stejně jeho věk neřeším.. Kouřil dobře, lízal a mačkal mi u toho koule a prstama se mi dobýval i na díru.. Byly sme domluveni, že můžu fotit, tak sem u toho dávání pozoru, jestli není někdo v okolí, udělal i pár fotek a video, který se mi teda bohužel nakonec neuložilo, protože když sem začal stříkat, tak sem mobil odhodil na sedačku a nedal uložit :/ a pořádně mu přitlačil hlavu, aby všechno spolykal.. Dobrej kuřbuřt, úplnej labužník – čůráka mi lízal ještě snad minutu potom, když už z něj nic neteklo.. :)

18.9.2018 opět stejnej ženáč jako 8.3.2017, 19.6.2017, 19.7.2017, 16.10.2017, 9.4.2018 a 28.5.2018 - skoro stejnej scénář jako vžycky.. Domluvili sme čas, v kolik ho vyhulím na veřejným wc.. Byl sem tam asi o 10min dřív, tak sem si ho honil u pisoáru. Pak když dorazil, tak si rozepnul poklopec, vytáhl ho a začal ho nahoňovat a přitom mě sledoval.. Opět beze slov, po chvíli jen kývnul hlavou, ať du k němu, tak sme zalezli do kabiny, já si sednul na hajzl, otevřel tlamu a už mi ho tam cpal.. Chvíli mi hubu mrdal jen čůrákem vytaženým z poklopce, pak si kalhoty rozepnul úplně a sesunul ke kolenům, takže sem začal rukama šátrat i po jeho prdeli, nacož poprvé promluvil – jóóóó mačkej mi ty půlky pořádně.. Tak zatímco mi mrdal hubu a já poslušně kouřil a mačkal rukama jeho zadek a koule, tak on si to jen užíval a přirážel.. Dneska to trvalo poměrně dlouho, až mě začla bolet huba a slzet oči z toho jak sem se skoro dávil.. Asi po čtvrt hodině začal vzdychat hlasitěji a i přirážet silnějc, tak sem věděl, že už za chvíli bude po všem a taky že jo.. Jen co mi vystříkal hubu mrdkou, si začal oblíkat kalhoty.. Tak sem vyšel z wc, abysme pak nevycházeli stejně a jakmile kolem mě nikdo nešel, tak sem obsah mých vystříkaných úst vyflusnul na chodník.. Vzal sem si tic-tac, aby mi z pusy nebylo cejtit semeno a šel :D

20.9.2018 novej chlap, někde od Lanškrouna. Prej, že on čuráky nekouří, že se jen nechá, tak sem mu napsal, že když si dojede a budu si moct u toho udělat pár fotek, tak že s tím nemám problém a vyhulím :) Souhlasil, tak sme domluvili čas a místo.. Už tam stál opřenej u auta a kouřil cígo, když sem tam dojel.. Poslal mi po netu akorát fotku ocasu, tak sem ho viděl poprvý – řekl bych tak něco okolo 35, normal postava, bílý uplý tričko a kraťasy, krátky vlasy, no celkem hóóódně pohlednej samec :) Už stál podél cesty, tak sem zaparkoval kousek za ním, nacož přisedl a řekl, ať radši zajedu do trávy vedle jeho auta, aby na nás nebylo moc vidět a to jeho auto nás jakoby zaclánělo.. Jen co sem tam popojel, už měl ocas venku z kraťasů – pěknej oholenej voňavej ocas s macatýma koulema, takovej sem už dlouho neměl :) Když sem ho vzal do huby, bylo poznat, že si dal před cestou sprchu, akorát smrděl kouřem od cigaret.. I když já cíga nekouřím, tak u chlapů mi to nevadí, ba naopak mě to i bere :) Hulil sem mu ho, zatímco on dával pozor na okolí.. Kouřil se dobře, i ty oholený koule se luxusně cucaly. Říkal, že to bude rychlovka, že má plný koule.. Stačilo asi 7 minut hulení a lízání a za chvíli mi stříkal do pusy, mrdka nádherně hustá a sladoučká.. Jakmile sem mu olízal kapičky z žaluda, nátahl kraťasy, řekl dík a čau, přesedl si zpět do auta a jel.. Jakmile sem odjížděl, všiml sem si, že kousek dál stojí a čumí nákej chlap s kosou, kterej tam asi sekl trávu, tak doufám, že nás nebylo moc vidět.. Kdyby se tak zase někdy ozval, takovýho frajera bych hulil klidně denně :)

15.10.2018 stejnej chlapák jako 9.8.2018, vlastně i stejnej scénář. Domluvili jsme čas, místo stejný jako posledně, takže sem dojel, vytáhnul si ocas z kalhot a čekal. Jakmile se blížil k mýmu autu, tak zrovna muselo pomalu jet kolem kolo, tak chvíli čekal u auta, až cyklista zmizí v dálce :) Pak přisednul a hned se ke mně naklonil a začal mi ho krásně olizovat a cucat.. Ta jeho neoholená huba mě krásně škrábala na koulích a stehnech.. Hulil mě oblečenej, a asi po třech minutách jen zavzdychnul, že už si z toho hulení mýho čůráka sám vycáknul do kalhot.. Tak sem to moc neprodlužoval, chytnul mu hlavu a pořádně mu pak už mrdal držku až do výstřiku.. Tentokrát něco málo i polknul a s uleptanou hubou od mýho semene se vydal domů :)

31.10.2018 stejnej chlápek jako 9.8.2018 a 15.10.2018, ale vůbec poprvý co sem si vzal chlapa k sobě domů. Dneska se mi totiž nikam jezdit kvůli pár minutám nechtělo, ale chuť byla.. Tak jelikož vím, že to není žádná profláknutá buzna, ale jde mu o diskrétnost, tak sem nakonec souhlasil, aby dojel a vykouřil mě u mě doma. Už sem ho vyhlížel z okna, jakmile se blížil, šel sem před barák, aby náhodou nezvonil třeba na sousedy.. Hned za dveřma sem si stáhnul kalhoty a trenky a jen v tričku si sednul do křesla a sledoval jak se vyslíká taky jen do trička.. Poprvé sem viděl jeho ocas a macatý koule naživo, předtím mi ho totiž vždycky hulil oblečenej, a ani si u toho nerozepnul poklopec.. Myslel sem, že si přede mě klekne a bude poslušně hulit, ale jakmile stál nade mnou, vzal mi čuráka do ruky a já toho jeho taky a stačilo 15 vteřin vzájemnýho honění a prej že bude cákat, tak jestli může na mě.. Tak sem řekl, ať mi pocáká ocas.. To teda byla dávka :) Dokonce sem mu 2x i olízl jedny z posledních kapiček z žaluda.. A můj čurák byl od té jeho dávky celej uleptanej.. Jenže to byla chyba.. Stále mi ho pak jen honil, no s tou jeho mrdkou to teda pořádně mlaskalo a lepilo :) ..ale když sem mu po chvíli řekl, ať už ho veme do huby a hulí, tak ať se prej nezlobím, že když na něm mám jeho semeno, tak že ho kouřit nebude.. Tak já jak blbec si beru chlapa dom, plánuju, jak mě krásně v pohodlí vyhulí, vylíže a ve vaně bych ho třeba i pochcal, protože sme si o tom kdysi už taky psali, a nakonec sem se nechal jen vyhonit :/ No jakmile mě teda vyhonil a taky sem vycáknul, tak si opláchnul ruce, oblíknul se a šel..

6.12.2018 stejnej chlap jako 24.8.2018 - domluvili sme se na ráno v 5:50, že se sejdem přímo na parkovišti před penny.. Jelikož byla tma a ještě před otvíračkou, tak to tam v pohodě šlo :) Bohužel ale nejsou žádný fotky, aby v tý tmě blesk z mobilu zbytečně nepřitahoval pozornost.. Takže vlastně taková kuřba, kdy sme na sebe neviděli, což je celkem rajc.. Ale jelikož už to s ním bylo podruhý, tak to zas tak anonymní nebylo.. Čekal sem asi 5minut, než dorazil – přisednul sem, stáhnul kalhoty i trenky a už se mi na čuráka hrnul a hned ho vzal do huby.. Kouřil suprově, stejně jako poprvé – vzal ho do huby celýho, mačkal u toho koule, opět se prstama dobýval i na díru.. No hulil jak čubka, dokud sem po pár minutách nezavzdychal užžžžžž a vycákal sem se přímo do jeho tlamy.. Pěkně mi ho olízal do sucha a vycucnul mrdku do poslední kapky.. Pak sem natáhnul kalhoty, řekl dík a šel :) ..Takovýho hulibrka bych si nechal líbit pořád :)

Shrnutí: za rok 2018 bylo 7 chlapů a 13 akcí

------------------------- OD ROKU 2019 ------------------------------

9.3.2019 - tak rok 2019 začínám stejně jako loni a to 9. březnem, sice teď dlouho nic nebylo, ale vyplatilo se počkat :) Novej chlap, kousek od Mohelnice - 50ti letej bi ženáč – kterej občas rád dělá děvku chlapům.. V profilu na amatérech neměl žádnou fotku, jen míry 176/95.. Podle historie sme si psali už v roce 2015, ale nakonec z toho nic nebylo, teď mi odpověděl, že by dal mrd a že klidně dojede do Moravské Třebové, tak sem nebyl proti :) Prej, že mám na amatérech pěkný fotky, ale on měl však podmínku, že s ním jedině bez focení, jinak že nic nebude, tak sem řekl, že teda OK.. Domluvili sme odlehlý místo a čas zhruba za 2 hodiny, protože dřív sem nemohl a tak sem mu řekl, že jestli mě teda vyhulí, nebo co že vlastně chce. Psal, že jo, že mě pokouří, ale že chce i omrdat.. Tak sem mu říkal, že když nebude pršet, může se opřít o auto a že ho tam ojedu, ale jelikož bylo zamračeno, tak že jinak v autě to asi moc nepude, nacož mi odpověděl, že má 8-místné auto, že to tam půjde v pohodě. No tak sem si vzal sebou teda i šprcku.. Myslel sem, že stejně nakonec nedojede, tak sem si v autě už domlouval přes sms i jinou kuřbu, kdyby náhodou, ale na čas přesně se už blížilo velký tmavý auto a když zaparkoval vedle a já přesedl k němu, tak stačil pohled, a hned mi z něj tvrdnul. Holohlavej vousáč, prostě takovej sexy medvěd s pupkem.. Hned sme se vyslíkly do triček, nacož se objevily i jeho kérky na těle a začly sme si vzájemně honit ocasy, po chvíli už se mi nad něj skláněl a pěkně mi ho kouřil.. Když mi ho postavil, tak šel na kolena a prej že ho mám omrdat jak děvku, tak sem mu ho tam šoupnul a mrdal a mrdal a gumu sem ani nepotřeboval :) Anál má asi rád hodně, protože u toho pořád vymejšlel jiný a jiný polohy a vzdychal jak kurvička, když sem ho prcal.. Moc to na těch sedačkách z boku, nebo když na mě nasednul teda nešlo, ale jakmile byl na všech čtyřech a já klečel za ním, tak sem mu tu jeho úzkou díru projel pořádně aspoň v týhle poloze.. Pěkně sem mu u toho honil zespodu čuráka, dráždil bradavky a přejížděl po tom rajcovně chlupatým pupku, no měl vlastně chlupatý i záda :) Když ležel na zádech a já ho mrdal, tak sem se odhodlal i k líbačce, ale otočil hlavu na bok, tak sem se mu třel chvíli aspoň o vousiska.. Jakmile sem mu z díry pak vyklouznul, tak sem si normálně sedl a on z boku na mě a vzájemně sme si zas honily ocasy až do výstřiku. První se udělal on a pořádně mě zcákal stehno i ocas a než docákal, tak sem přidal dávku na svůj pupek i já.. No něco schytal i ten jeho malej ocas, uleptaný sme teda byly pořádně, takže utření do kapesníčku, oblíct se, přesednout do svýho auta, jet dom, dát sprchu a začít psát to co čteš, dokud to mám v živý paměti :)

10.5.2019 stejnej chlápek jako 9.8.2018, 15.10.2018 a 31.10.2018 – tak po půl roce sme se zas konečně sešli, opět na stejným místě jako poprvé a podruhé. Když sem na tu odlehlou cestu přijížděl, už tam byl a čekal v autě.. Zaparkoval sem tak, abych viděl na všechny strany a jakmile sem pootevřel dveře, už si to směřoval ke mě. Zatím sem si stihnul dát jen kalhoty ke kotníkům a rozepnout košili.. Takže jakmile ke mně přisednul, čekal sem, že to bude jako vždycky, ale celkem mě odrovnal, že prej je to blbý místo, že má strach, aby nás tam nikdo neviděl a že už nechce žádný focení :/ Hlavně že na netu vždycky slibuje a slibuje jaká bude čubka poslušná a nakonec si sám diktuje podmínky.. No tak sem řekl, že je to tady ok, ať mě ho vykouří, tak se sklonil a hulil :) Pěkně mi ho sál, já ho u toho držel za hlavu a druhou rukou mu šátral v kalhotech.. No ale za chvíli sem mu řekl, že se blíží kolo, tak se odtáhnul, vzal si do ruky časopis, já natáhnul kalhoty a čekali sme, až kolo odjede.. Pak mi ho jen honil a když sem ho pobídnul, ať ještě hulí, tak že prej už je vycákanej, že už ne.. Chjo, on je jeden z těch co když se vycákaj, tak už maximálně druhýho honí a nejlíp rychle rychle, ať už můžou jíd do prdele.. Jako sexy samec to on je, ale vždycky se udělá strašně rychle, a to mu třeba jen párkrát sáhnu pod kalhoty.. Po chvíli honění, mi řekl, že prej jestli už budu, že ho bolí ruka.. Jak ten mě nasral, no tak sem mu řekl, že jestli už kouřit nebude, tak že může jít, že vyhonit se zvládnu sám.. Jako rozkouřit mi čuráka a pak nic.. No kde to sme :D Zas se může vtírat, až bude nadrženej, to si ještě hodně rozmyslím, jestli mu ho dám zase do huby

20.8.2019 stejnej chlap jako 24.8.2018 a 6.12.2018 - jelikož sme měli oba čas, domluvili sme se na další akci. Tentokrát mi psal, že by chtěl i vymrdat díru, tak sem nebyl proti. Přijel sem na smluvený odlehlejší místo, zaparkoval tak, abych viděl kdyby se někdo blížil, otevřel dveře u auta, sundal rifle ke kotníkům a nahoňoval si ocas.. Jen co dojel taky, hned bez keců došel k otevřeným dveřím u auta, naklonil se a začal mi ho kouřit.. Kouřit on umí skvěle, jen škoda, že to trvalo takovou chvilku a už sem ho měl tvrdýho.. Pak si totiž hned stáhl kraťasy a nasednul si na na něj a rajtoval jak kurvička.. Po chvíli se opřel o auto a já mu ho tam strčil zezadu a mrdal sem ho jak děvku, zatímco byl v předklonu.. No moc nám to sice nešlo, jelikož sem mnohem vyšší než on, takže po chvíli co sem ho mrdal taky v takovým podřepu sem si zas raděj sednul na sedačku s nohama ven a on si na mě rajtoval sám.. Ale i tak sme si to celkem užili, teda aspoň já jo :) Pak mi ještě pěkně dlouze lízal koule a jelikož mu čurák taky už celkem trčel, tak sem si ho na chvíli vzal do huby taky.. Pak už sme si je ke konci jen honily navzájem a stačila chvilka a já začal stříkat.. Nacož se hned otočil a mýho uleptanýho čuráka od mrdky, z kterýho ještě semeno pořád teklo si nacpal opět do díry a ještě na mě chvíli rajtoval, dokud mě nezměkl a nevyklouzl z něj.. Sice to trvalo jen chvíli, ale pěkně to v něm mlaskalo a čvachtalo, když sem ho mrdal a cákal do něj :D Pak sme se utřeli od mrdky, nasedli do aut a jeli.. Jelikož sme byli domluveni, že budem oba naostro bez spodárů, tak to byla celkem rajcovní představa, že mu po cestě domů může vytíct z díry moje semeno rovnou do jeho kraťasů :D Příště by si nechal do té rozmrdané díry prej i nachcat, tak sem zvědavej jestli z toho něco bude :)

28.8.2019 dneska rovnou dva nový chlapi :) S prvním to byla celkem rychlá domluva.. Napsal sem na chat Moravská Třebová a on hned odpověděl, že stojí s kamionem nad Hřebečským tunelem jak se sjíždí do Koclířova, že tam bude ještě 40minut, tak že pokud dojedu, že mě vykouří a že i podrží.. No napsal sem mu, že by mi úplně stačila kuřba.. Zas takovej úleták nejsem, abych píchal někoho, kdo nastavuje na cestách každýmu kdo si řekne :D Ale kuřba zněla fajn, tak sem si ještě narychlo prohlídnul jeho galerky na amateréch, kde měl teda většinou jen fotky v silonkách a kalhotkách a chlapi ho mrdali.. Takže taková poslušná kurvička co si ráda oblíká i ženský prádlo, řekl bych :D No napsal sem mu ještě ať mi dá info, co aspoň na tom kamionu má napsanýho, kdyby jich tam stálo víc, ať nevlezu do jinýho :D ..tak sem nasednul do auta a vyrazil.. za pár minut už sem viděl 2 kamiony, tak sem zaparkoval u nich a zaťukal na dveře a následně vlezl do toho modrýho co měl nápis SGM - chlap okolo padesátky, menší, hubenej.. Hned sem si rozepnul poklopec a začal mě hulit.. Bylo poznat, že děvku dělá chlapům asi často, hulil dost dobře.. Zeptal sem se ho, jestli si můžu udělat pár fotkem s ptákem v jeho tlamě.. Prej, že ne, se bojí, že tam bude poznat, ale že si můžu aspoň vyfotit naše ocasy spolu, jestli chci.. Tak sem samozřejmě chtěl - sundal si tričko a kraťasy a na to jaká je pasivní děvka na mě vykouknul pořádnej macatej ocas.. Přes 20/6 určitě měl.. No tak sem pár fotek udělal (viz galerie 28.8.2019) a pak se zas uvelebil v kamionu a nechal se pěkně hulit.. Po pár minutách sem se ho zeptal, jestli to chce do huby, a prej že buď na díru, nebo na čuráka.. Tak sem si vybral tu druhou možnost a když to na mě šlo, tak sem mu ho z tlamy vytáhnul a stoupnul si a začal si ho honit.. No neodolal sem a na chvíli si taky čupnul a vzal si do huby aspoň ten velkej žalud a párkrát sem ho taky pocucal a na to sem začal cákat, tak sem si zas rychle stoupnul a pocákal sem mu žalud a péro.. Během minuty se udělal i on, jak si ho pěkně honil a rozmazával si mou mrdku na ocasu..Fakt super akce, po několika letech opět v kamionu a je to tam s místem dobrej luxus, oproti autu.. Akorát, že se z kamionu teda blbě leze, málem sem hodil v žabkách hubu, když sem slízal po těch schůdkách :D No nasednul sem do auta a hurá na další akci, která byla domluvená už den předem na 9 hodin :) Sice sem vycákanej byl, ale nejsem hajzl jako ostatní, abych tam nedorazil, když to bylo už domluvený..

28.8.2019 - novej chlap, ženáč před padesátkou od Svitav. Domluvili sme se, že dojede do Moravské Třebové a že mi vycucá čuráka, že chce mrdku do huby.. Tak sme domluvili místo a čas a já teda dorazil, i když sem byl vycákanej.. Ale číslo na mobil sem neměl, tak sem to nemohl zrušit a nechat ho tam stát, když psal že dojede a že vyhulí, i že focení mu nevadí.. Tak sem tam jel, stejně sem si říkal, že třeba nedojede, že to byl jen další pisálek. Ale dojel na čas, zastavil za mnou, a už si to šinul k mým otevřeným dveřím. Nasedl na místo spolujezdce a začal mě kouřit, aniž by tušil, že ani ne před hodinou ho měl v hubě jinej chlap :D Celkem dobrej rajc :)))) ..No kouřil taky dobře (viz galerie 28.8.2019 druhej chlap), aji si sundal kraťasy, tak sem si u toho hulení a focení hrál s jeho ocasem a koulema :) Horší to už bylo s cákáním, sice mi stál, ale cákat se mi ani po čtvrt hodině moc nechtělo, tak že už ho prej bolí ruka a huba, ale že by chtěl semeno do huby.. Tak sem si ho vzal do ruky sám a začal si ho honit, zatímco mi mačkal a masíroval kulky.. No když mi ho kouřil, tak měl plnou hubu práce :) Ale když sem si ho pak už honil sám, tak se z něj vyklubal teda pěknej sprosták :) To bylo samý - jooo už se udělej kurva, chci vystříkat držku, pičo tobě ten čurák slintá, poď vole, chci polykat tvoje semeno.. No měl sem dost :D Ale aspoň sem se díky těm kecům udělal, i když po hodině sem toho moc nevycákal.. Ale jak řekl, olízal ho do sucha a aspoň to málo spolykal :) No dneska mám čůráka a koule totálně vyždímaný.. Třetího chlapa až leda tak k večeru :)

1.9.2019 - novej chlap - domluvil sem se s jedním chlápkem, kterej je sice až někde od Litomyšle, ale tady v okolí na Boršáku rybařil, že by měl chuť na čuráka, tak že by mě vykouřil. Nikam se mi jezdit v tom horku nechtělo, tak sem ho pozval k sobě, když sem byl doma sám :) Zeptal sem se ho teda, jestli vyhulí pěkně až do konce, aby to nebyla zbytečná návštěva z které se nakonec vyklube jen hoňka, a prej že vyhulí a až do konce :) ..tak sem mu napsal, kam má dojet a čekal.. Sice je Boršák vzdálenej jen tak 5km, ale mu to trvalo tak půl hodiny, už sem myslel, že nakonec nedojede.. Ale pak sem z okna viděl jak před barákem parkuje auto, tak sem pootevřel dveře a čekal, až přijde dovnitř :) Jen co vešel (holohlavej padesátník s pupkem) sem na nic nečekal a sundal si kalhoty a boxerky a jen v tričku sem se uvelebil do křesla. On si teda nejdřív sedl naproti na gauč, ale stačil jen jeden můj pohled, kdy sem kývnul, ať jde na to.. Tak se přiblížil, klekl si předemě (tak se mi to líbilo, věděl kde je jeho místo) a bez keců mi ho začal hulit. Lízal mi i koule, rukama mi zajížděl pod tričko až na bradavky, který mi mačkal..No dobře sem si to užíval - deset minut co sem jen seděl a držel za hlavu chlapa, kterej se mi staral o čuráka - luxus.. Jakmile to na mě šlo, chytil sem ho za hlavu pořádně a zatímco si nechal mrdat hubu sem celou dávku nastříkal přímo do něj. Focení si sice nepřál, ale to že sem se mohl udělat do jeho tlamy a olízal mi ho pěkně až do sucha, to mi úplně stačilo :) Pak si sice vzal ubrousky a část mrdky do nich vyflusnul, ale něco určitě polknul :) No já ubrousky ani nepotřeboval, když mi čuráka jazykem pěkně očistil :) Natáh sem si kalhoty a šel ke dveřím, aby věděl, že má jít taky :) Takže za dva týdny volna = 4 chlapi :) To de :D

11.9.2019 - stejnej šedesátník jako 29.6.2018 a 11.7.2018 - zase sme se po čase domluvili na schůzce, že ho vyzvednu jako vždycky a vyhulí mě na stejným místě jako vždycky :) Dojeli sme na odlehlý místečko, sundal sem rifle a boxerky a nechal si hulit čuráka :) ..tentokrát mi k tomu hulení ještě cucal bradavky a lízal kozy, no a přidali sme i líbačku jazykama.. Ale na programu dne bylo hlavně kouření mýho šulina :) Pěkně ho cucal, lízal, sál, ... Jelikož na odlehlým místě byl dneska kupodivu klid, tak sem si to hulení vychutnával a cákal sem mu do huby až asi po čtvrt hodině :) ..Vím, že tenhle má mrdku rád, takže všechno sem mohl v pohodě cákat přímo jemu do pusy a on polykal a polykal a olizoval mi žalud až do poslední kapičky :)

2.10.2019 - novej chlap - primo z Moravske Trebove - divim se, ze sem na nej driv jeste na netu nenarazil.. V 6 hodin rano mi napsal, jestli neco nepodniknem, tak sem mu odepsal, ze bysme mohli dat aspon honku a kurbu.. Jelikoz mel profil prazdnej bez jedine fotky, nebo nejakych popisu co ma rad, tak honka a kurba byla takova jistota :) ..pak mi teda napsal, ze jestli nevadi, ze mu je 62, tak sem mu napsal, ze kdyz me vyhuli, tak ze jeho vek neresim :) ..chvili sme si jeste psali, kdy z nej teda vylezlo, ze do konce nekouri a mrd jedine s gumou, kdyz by na nej doslo.. Ale tak byly sme domluveni jen na honce a kurbe, tak sem si sprcku stejne nebral.. Chtel jet ke me, ale nakonec uvedl, ze by to slo i u nej, tak mi poslal cislo a napsal kde mam prijet, ze si me tam vyzvedne.. Sednul sem do auta, zaparkoval kousek od smluvenyho mista a napsal mu sms, ze tam teda cekam v zeleny mikině a riflich. Hned odepsal, ze uz de, ze bude mit maskace a tmavou bundu.. Za chvili si to ke me uz šinul celkem peknej sedesatnik s cigarem v puse.. I když teda sám nekouřím, tak u chlapů mi to nevadí, ba naopak :) Minuta, dvě cesty a byly sme u něj.. Nabídl mi kávu, kterou sem zdvořile odmítl :) Usadili sme se na gauč a prej jestli má pustit nějaký porno, tak sem mu řekl, že klidně.. Zeptal se mě co chci pustit, tak sem mu řekl, že výběr nechám na něm - tak pustil nějaký dva mladý kluky a začal se vyslíkat, tak sem ho hned následoval a za chvíli sme už úplně nahatí seděli vedle sebe a čučeli na péčko.. :) Na šedesátníka má teda pěknou postavu, chlupáč s menším bříškem, bradavky měl v pozoru, nádhernej ocas, řekl bych tak 18/5 a ty macatý oholený koule jak mu tam vyseli, hmmm :) Celkem príma po těch schůzkách v autě být konečně zas u někoho doma pěkně v pohodlí :) ..začal mi u toho honit ocas, tak sem mu to hned oplatil a honili sme si je vzájemně.. Po chvilce sem se teda sklonil a začal ten macatej ocas kouřit, pěkně sem si hrál i s jeho velkýma koulema, který mu při tom honění krásně plácali o stehna a přetohoval mu předkožku přes žalud.. Pak řekl, ať vstanu a začal mi ho hulit on :) Chytnul sem ho za tu holou hlavu oběma rukama a pěkně mu do huby přirážel :) ..no pak sme se zas uvelebili vedle sebe a navzájem si honili čůráky a sledovali u toho to porno.. Chtěl sem teda vidět jak se vycáká, ale prej že honil v noci, tak asi i po dvaceti minutách hoňky stále necákal, i když teda vzdychal parádně a nohy neustále napínal tak, jakoby měl co nevidět stříkat gejzíry mrdky, ale nic.. Cákal sem teda první :) hlavu sem měl opřenou skoro o jeho rameno, jak sme seděli vedle sebe, ale líbat sem se ho neodvážil, protože nevím jestli to rád a nepadlo na toto téma vůbec řeč, tak sem si jen užíval jak mi neustále hekal do ouška :)) Ale chtěl sem moc jazyk do pusy, když před tím kouřil to cígo :) A líbačka s takovým udržovaným starším chlapem by byla taky fajn :) No jakmile sem si pocákal břicho, tak sem se zvednul a začal se utírat do papírovejch kapesníčků, on se zvedl taky a šel do koupelny, kde byl teda celkem dlouho.. No nevím jestli se tam nakonec vyhonil sám, nebo co tam dělal, ale já se mezi tím teda oblíknul a ještě na něj čekal před vchodem, abych mu řekl, že už teda du, aby si nemyslel, že sem vypadnul jen tak.. Zhruba po třech hodinách mi napsal sms, že jestli bych to někdy zopáknul :) ..takže sem nakonec nebyl jedinej komu se to líbilo :) A sám sem zvědavej, kdy a jestli vůbec to teda zas zopáknem :)

5.10.2019 - stejnej chlap jako 2.10.2019 - po třech dnech je tu opáčko :) Domluvili sme se na netu, že bysme mohli v sobotu něco dát, že by to u něj zase šlo, tak sem souhlasil. Jak sme si psali, tak sem vyzvídal co rád, aby to nebylo třeba zas jen o hoňce a kuřbe.. Tak líbačku s chlapem prej ne, že je spíš jen na ženský, že v 62letech měl i se mnou jen tři chlapi.. Ale že by zkusil vzájemně anál.. Psal sem mu, že ho klidně ojedu jestli chce a příště může třeba on mě.. Tak sem vzal šprcku a vydal se k němu.. I když sme byli domluveni na 10 dopoledne, otevřel mi ještě v pyžamu :D A to ze sebe po zabouchnutí dveří hned začal sundávat, tak sem se opět svlíknul do naha taky a začali sme si vzájemně hrát s ocasama, zatímco sme stáli naproti sobě. Dovolil mi i fotit, když tam nebude poznat, tak sem vzal mobil a dělal u toho i fotky :) Po chvilce honění, sem si kleknul a začal mu ho kouřit a hrát si s jeho koulema, krásně u toho hekal a po chvilce řekl, že jestli mám ten kondom, že by chtěl v sobě mýho čůraka.. Že si občas mrdá díru umělákem, ale čuráka tam ještě neměl, ale chtěl by, tak sem ho vytáhnul z batohu a začal si ho nasazovat na mýho šulina, on si mezitím šel pro nějaký tělový mlíko, kterým si namazal díru a mě šprcku, dal si na koule a ocas nějakej gumovej škrtící kroužek a šel na gauči na všechny čtyři.. Než sem mu ho tam vrazil, tak sem mu tu prdel musel trošku naštelovat, aby ji dal výš, aby se mi do něj dobře zajíždělo :) ..po chvilce sem už v něm byl až po koule a mrdal tu díru aspoň deset minut.. Dědek u toho vzdychal jak čubka a tak sem ho i párkrát plácnul přes prdel jako kurvičku a honil mu zespoda i chvíli ocas.. Chtěl abych se v něm udělal, ale nakonec ze mě už lil pot, že sem už neměl ani sílu ho prcat.. Tak sem po těch deseti minutách prcání z něj vyklouznul, sundal šprcku, on se otočil a já se mu vyhonil na ocas a koule :) Mrdka ze mě lítala a všechno skončilo na jeho ocasu a koulích.. Stejně jako i minule se pak odebral do koupelny, aby ze sebe smyl to moje semeno a zapálil si, ale prej ať se ještě neoblíkám, že se pak taky chce vystříkat.. Přišel po nějaké době s čurákem v pozoru, zatímco já už ho měl úplně povadlej :) ..pustil porno a začal honit.. No tak sem si přisedl a masíroval mu u toho koule a chtěl sem vidět jak se taky udělá, ale prej že mu to nejde a asi se dnes neudělá.. No co už, tak sem řekl, že třeba teda příště, oblíkl sem se a šel :) (fotky i tady v galerii 5.10.2019)

18.10.2019 - stejnej šedesátník jako 29.6.2018, 11.7.2018 a 11.9.2019 - dneska byla domluva celkem rychlá, měl sem chvíli, tak sem mu napsal, jestli nechce mrdku do huby, že budu mít tak za 10min čas, že bych ho vyzvednul.. Takže opět naše stejný místečko, stejnej scénář - vykouřil mi ho v autě až do konce a pěkně si pochutnal na mojí mrdce.

08.12.2019 - stejnej šedesátník jako 29.6.2018, 11.7.2018, 11.9.2019 a 18.10.2019 - měl sem cestu do města, tak sem mu napsal sms, jestli nemá chuť na mrdku, že nych ho tak za 10-15 minut vyzvednul jako vždycky. Čas měl, tak sme zas zajeli kousek na odlehlou cestu, kde sem sundal kalhoty ke kotníkům, rozepnul si mikinu a košili, tak aby mi mohl zas cucat i bradavky.. No a tak střídal kouření mýho ocasu a lízání bradavek.. Jelikož sem už z dálky zpozoroval nějaký lidi, tak sem to urychlil, chytnul mu hlavu a vycáknul sem se mu do huby.. Pěkně vše spolykal, já natáhnul kalhoty a jeli sme :)

13.12.2019 - tak dneska opět novej chlapák, a jelikož to byla jedna z těch podařenějších akcích, tak se trošku rozepíšu :) Měl sem volnej den, tak sem si už tak dva dny předem pomalu něco domlouval, ale nakonec nic neklaplo.. Opět samej pisálek a honič na netu a na to, že sem seděl u netu od osmi rána, tak sem se dočkal chlapa až kolem 11. Ale užil sem si to :) Napsal klasickou frázi - Ahoj, co hledáš. Tak sem mu odepsal, že kuřba se hodí vždycky :) Na to mi napsal - já 51/180/95/15/5,5 a že jestli mám místo, že by kuřba před obědem byla fajn.. Tak sem se ho zeptal, odkud že je, protože v profilu sem ještě vyčetl, že tam má napsanej Plzeňskej kraj. Odepsal, že za chvilku by mohl dojet, že je v Mohelnici. V profilu měl taky, že je bi, ženáč a že rád s/m, piss, foot a spoustu dalších prasárniček :D Tak sem se ho logicky zeptal, jestli je rád dominantní. Odepsal, že pokud budu chtít, tak to má rád, ať napíšu adresu a krátkej scénář, aby věděl do čeho může jít a že by vyrazil. Tak sem mu napsal, že mi může vymrdat a vycákat hubu, u toho nákou tu facku, flusání a třeba i piss. Na to odepsal, že by rád i škrcení a že jestli mi nevadí, že má poruchu pigmentu, že má na ocasu a po těle bílý fleky, tak sem napsal, ať pošle fotky, ale prej, že má služební noťas a tam nic nemá :/ No byl sem nadrženej a s čurákem v pozoru už asi tři hodiny, tak sem napsal, že OK. Stejně sem myslel, že nedojede. Domluvili sme čas, kdy ho mám čekat nahatej u dveří. Tak sem už netrpělivě čekal a vyhlížel, bohužel nenapsal jaký má auto, tak sem málem otevřel nahatej někomu cizímu, ale za chvíli před barákem zastavilo bílý auto, z něho vystoupil elegantní padesátník a rozhlížel se kolem, tak sem si oblíkl aspoň tričko, pootevřel dveře, postavil se tak, aby nebylo vidět, že od pasu dolu sem nahej a mávl na něj. Hned si to šinul ke mě.. Prošedivělej padesátník s rajcovním vousiskem, celkem kus chlapa, přesně můj typ :) Jen co se za ním zavřeli dveře, shodil sem tričko a honil si péro při pohledu na něj. Okřikl mě, co že si to bez jeho souhlasu dovoluju.. Řekl, ať du na kolena a dostanu ho pomalu z riflí. Tak sem mu sundal pásek, kalhoty, boxerky.. A z nich na mě vykouknul macatej ocas a velký oholený kule.. Hned sem ho začal kouřit, no a jak bylo domluvený, u toho mi vlepil pár facek, chytal mě pod krkem a brutálně mi mrdal držku.. Chtěl zajíždět až do krku, ale vždycky sem cuknul, protože bych se z toho málem až poblil.. Tak sem mu řekl, že jestli by tak hluboko nezajíždel, tak prej, že OK, že kdyby to bylo moc, mám mu klidně říct. Pak mi řekl, ať jdu na všechny čtyři a sedl si na mě, že ho prej mám poníženě odvést na svých zádech až k posteli.. Kolena mám odřený ještě teď.. Tam se uvelebil na posteli a prej ať mu zas kouřím ocas, pak sem mu cucal kule a když viděl, že zajíždím až na jeho díru, dal nohy pořádně nahoru a prej, ať mu vylížu prdel.. Lízal sem tu jeho krásnou díru jak děvka.. Pak se nade mě postavil a i mi flusnul do huby a krásně se ta slina tahla z jeho huby do mé, tak ať to prej olížu. Ty jeho rajcovní vousiska se lízali jedna radost :) Dokonce mi do pusy strčil i jazyk :) Pak sem si měl lehnout na záda a on mi čurákem zajížděl mezi kozy, do huby a pak si mě opět chytl pod krkem a brutálně mi mrdal tlamu.. Začal mě pak prstit, a prej že jestli mu podržím, což domluvený nebylo, tak sem mu řekl, že jestli by nevadilo, tak že ne, že třeba příště. Tak že prej Ok, a začal mi zas jebat hubu.. Po chvíli si u toho navedl mou ruku na díru, tak sem mu ji dráždil, a prej ať mu tam strčím prst, a tak sem ho kouřil a prstil ho.. Aniž by řekl, tak si pak sedl mě na pupek a začal si do díry strkat můj ocas, že když nemůže mrdat on mě, tak že ho vymrdám já.. Díru měl teda dobrou, jak sem jí lízal, ale čůráka do ní nedostal, tak se o ní aspoň chvíli třel a pak ať du zas na kolena a mrdal mi hubu až do výstřiku. Poslušně sem spolykal, poděkoval za mrdku, prej že jestli mi chutnala, tak sem odpověděl, že ano.. No a prej ať se vyhoním taky, že chce vidět jak cákám.. Tak zatímco sem mu ocas čistil od mrdky, sem si nacákal do dlaně. Jen co sem si to chtěl otřít do ubrousku, tak že ne, ať si to pěkně z dlaně slížu.. Tak sem pána poslechl, sežral i svou mrdku a že jestli mě teda může ješte pochcat.. No to domluvený sice bylo a od takovýho pěknýho dominantního padesátníka bych se i nechal, ale řekl sem, že dnes asi ne. Jo kdyby na mě chcal, zatímco bych si honil ocas před vystříkáním, to by bylo fajn :) Ale když sem se už udělal, tak sem na to už chuť neměl.. Řekl sem mu, že třeba příště, že když bude chtít piss, tak na mě musí před tím, než mi dovolí, aby se jeho čubka taky udělala :) No a jelikož sem blbej, tak teď s dvouhodinovým odstupem mě to mrzí.. Jestli bude nějaký příště, tak si od něj nechám ve vaně nachcat nejen na tělo, ale rovnou i do huby a bude :)

Shrnutí: za rok 2019 bylo 9 chlapů a 12 akcí

------------------------- OD ROKU 2020 ------------------------------

3.2.2020 - tak rok 2020 začínám v Olomouci, ale akce teda nic moc.. Věděl sem, že budu mít cestu do OL a čas, tak sem si už předem domlouval nějaký chlapy :) Jako vždycky to nakonec všichni odřekli, nebo rovnou ani nereagovali a dělali mrtvý brouky.. Opět každej plnou hubu keců dva, tři dny dopředu a když má dojít na reál, tak sou najednou všichni nemocní, nebo jim do toho něco vleze.. Tak ještě že sem sebou měl tablet, a tak se přece aspoň jeden našel, i když teda asi až po třech hodinách co sem byl online.. Fakt děs. No v profilu měl jen věk a míry, jinak nic.. 44/186/109, ale já tam měl taky jen věk 33 a jako přezdívku sem si zvolil ŠantovkaKuřba, tak asi bylo jasný o co mi de :) První mě oslovil on = Ahoj. Kouříš? ///// Já = Jo až do konce, chceš? WC dole v patře vedle intersportu, dojdi do kabiny. ///// On = Můžu tak za půl hodiny, jak tě poznám? ///// Já = No já pak ale už nebudu na netu. Tak ve třičtvrtě na 10? Co budeš mít na sobě? ///// On = Černobílá bunda. ///// Já = Ok, já zelená mikina a zelená taška přes rameno. V 9:45 před wc vedle intersportu, dole v patře teda, zatím čus. //// On = ok, přijdu. ///// Todˇdoslovnej přepis z grindru :) No byl sem tam už tak 5min předem a nečekal sem ani minutu, nacož přišel.. Řekli sme si čau a zalezli do poslední kabiny, já si sednul na zavřenej hajzl, on si rozepnul poklopec a sundal kalhoty a trenky pod kolena a já nestačil zírat :o) Jeden z nejmenších šulinků, který sem kdy viděl.. V klidu tak 2 centáky, když sem mu ho trochu pohonil, řekl bych tak 4.. No zkusil sem mu zamáčknout pupek, aby trochu povylezl, ale nepomohlo to :D No po tom třihodinovým online hledání sem už neměl sílu hledat někoho dalšího, tak sem ho vzal do huby a hulil.. Aspoň se mi tam vešel celej :) No a aspoň, že mu stačilo jen tak 5 minut hulení, pak mi chytnul hlavu, párkrát tvrdě přirazil a už cákal.. Semeno teda taky nic moc.. Takže sem tu hořkou dávku pak vyflusnul do hajzlu a ani sem mu neolízal žaluda od mrdky, zvedl sem se a šel.. No zatímco sem si vyplachoval hubu vodou u umyvadla a snažil se zbavit té pachuti, tak se pak postavil vedle mě a popřál mi hezkej den :) Sice slušnák, no ale snad bude přiští akce lepší :)

14.2.2020 - stejnej šedesátník jako 29.6.2018, 11.7.2018, 11.9.2019, 18.10.2019 a 8.12.2019 - opět sem měl chvíli a plný koule, tak sem se domluvil s místním šedesátníkem, aby mě zas vysál koule do poslední kapičky.. Není proč se moc rozepisovat, jelikož to s ním probíhá pořád stejně. Vyzvednu ho, zajedem na odlehlý místečko, svleču kalhoty a už dává hlavu pod volant a hulí jak děvka dokud nemá plnou hubu mrdky.

21.2.2020 - dneska novej chlap - v profilu má jen míry 181/81, věk bych tipoval tak okolo 45.. Asi před půl rokem sme spolu párkrát pohonily po skypu a kdysi sme plánovali i reál, když měl cestu do Moravské Třebové, ale nakonec to nedopadlo.. Dneska ráno mi zas napsal, jestli nechci pohonit po webce, tak sem mu napsal, že bych radši kuřbu než hoňku :) Napsal, že klidně dojede, jestli mám místo, že v autě to dělat nechce.. Tak sem mu odepsal, že sem celý dopoledne sám, ať se klidně staví. Napsal, že za hodinu tu může být, tak sem mu napsal, kam má teda dojet a čekal.. V profilu má sice napsanej taky pardubickej kraj, ale odkud je přesně netuším.. Tak zhruba za hodinu jak slíbil vážně dojel.. Civil fotku sem neviděl, v profilu má jen fotky svýho těla a velkýho ocasu.. Ale poznal sem ho podle auta.. Jen co sme vešli ke mě a zavřel sem za ním dveře, sem ho nasměroval k posteli, oba sme se vyslíkli do naha a prej ať mu ho teda začnu kouřit.. Seděl sem na posteli, v hubě jeho velkej ocas a u toho mi začal taky dráždit čuráka.. Po chvíli si lehl taky a dali sme 69, kdy sme si je kouřily vzájemně.. Pak se zas přetulil a začal mi strkat jazyk do předkožky a kouřil mi ho, že sem jen ležel a vzdychal.. Když sem ho měl v pozoru jak ho hulil, tak se zeptal, jestli ho opíchám, že by to chtěl.. No řekl sem mu, že mi to měl napsat, že sem s análem nepočítal a že doma nemám žádný gumy, tak že mu tam mám prej aspoň strčit prsty a mrdat ho aspoň tak.. No začal mi ho zas kouřit a prdel vyšpulil před můj xicht, tak sem mu tam strčil jazyk a začal lízat a pak pomalu prstit, zatímco sem mu přirážel čurákem do huby.. Pak sme si ještě sedli naproti sobě, vzal naše oba čuráky do ruky a začal je honit.. Jak je třel o sebe, tak mi z čuráka slintalo na ten jeho ocas a on si to pěkně po svým ocasu roztíral.. Zeptal sem se ho jestli můžu udělat pár fotek, tak když tam nebude prej obličej, tak že s tím nemá problém.. Tak sem něco málo vyblejsknul, abych měl památku na ten jeho macatej ocas :) No a asi po 20ti minutách se mě zeptal, jestli mám rád semeno, tak sem mu řekl, že jo, že mě může cáknout do huby.. Hulil sem mu ho v takovým pololeže a polosedě a honil si u toho ocas.. Cákal sem první, měl sem od mrdky skoro celej pupek.. Jakmile viděl, že na sebe cákám semeno za chvíli začal cákat taky.. Pokropil mě hruď a tvář.. Pak sem mu pěkně čuráka a žalud očistil jazykem od semene, a nato se začal oblíkat, vzal si mobil a klíče a šel :) A já mohl do sprchy a měnit povlečení na polštářu, protože jak cákal, tak to z něj lítalo jak z hadice :D Jo takovej vousatej ženáč by se hodil častějc :)

13.3.2020 - stejnej chlápek jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018 a 10.5.2019. Tak skoro po roce mě zas vyhulil můj oblíbenej čtyřicátník. S ním je bohužel těžká domluva, tak sem byl rád, že nám to přeci jen vyšlo a dojel opět na naše odlehlejší místečko, kde sem si už honil čuráka s kalhotama u kotníku. Jen co přistoupil do auta mi ho zas hned začal hulit a lízat jako vždycky. Ani si nesundal zimní bundu a hned hulil jak děvka pěkně až do výstřiku. Jakmile sem mu začal pumpovat mrdku do huby, tak sem si jeho hlavu na čuráku pěkně přidržel, aby toho polknul co nejvíc, ale stejně to chce na něm ještě zapracovat.. Abych si zbytky mrdky nemusel ještě z čuráka, koulí a stehen utírat do kapesníčku, ale aby to vycucnul všechno do poslední kapky :) Ale jo, rychlovka v autě, kdy mě bez keců vyhulí až do konce je vždycky fajn :)

23.4.2020 - stejnej chlap jako 24.8.2018, 6.12.2018 a 20.8.2019 - tak po nějaké době je tu opět opáčko :) Hledal sem někoho na kuřbu, jelikož sem měl volný dopoledne. Narazil sem na amateréch na starýho známýho co byl taky nadrženej a tak sem se ho zeptal, jestli zas vyhulí.. Prej že jo, ale že by byl zas rád vymrdanej, že už ho v sobě neměl pěkně dlouho a že to chce. No měl sem barák pro sebe a tohodle týpka už nějakej ten rok znám, tak sem si ho pozval i poprvý k sobě, aby to zas nebyla jen rychlovka někde bokem v autě. Jen co zaparkoval pod oknem, tak sem pootevřel a jakmile se za ním zaklaply dveře, už sem ze sebe sundával košili a on mě tlačil k posteli a dobýval se k mýmu ocasu.. Jakmile sem byl nahej, lehl si na mě a začal mě kouřit, mačkat koule a dobývat se mi prstama na díru tak jak to on umí.. Když sme byly v posteli, tak mi i cucal bradavky a pořádně se na mě tiskl a lísal, no lízal mi i krk :D ..vytáhnul sem mobil a udělal i pár fotek.. Pak když už nějakou dobu hulil a byl sem fakt tvrdej, tak si chtěl nasednout, ale moc to nešlo jak na mě nadskakoval, tak sem ho převalil, kleknul si za něj a mrdal ho tak :) Mrdal sem ho jak děvku a on si u toho zatím pěkně vyhonil čuráka do dlaně.. Když to na mě šlo taky, tak sem mu ho z díry vytáhnul a pokropil mu prdel a tu rozmrdanou díru.. Jakmile sem se vycákal a vykropil na něj i poslední kapičky semene, tak šel :) Na fotky z akce se můžeš opět podívat v galerii pod tímhle datem 23.4.2020 :)

6.5.2020 - dneska novej chlap, až z Liberecka, jak uvádí v profilu. Ale měl cestu kamionem přes Moravskou Třebovou, tak sem si to s ním rozdal.. Dneska to sou takový smíšený pocity, na jednu stranu sem se parádně vycákal, na druhou stranu to byl dneska zas celkem trapas.. No vemem to popořadě - napsal mi, že bude mít cestu přes Moravskou Třebovou, jestli něco nedáme u něj v kamionu, na to sem mu napsal, že kuřba se hodí vždycky, tak napsal jen OK, že se ozve zítra ráno, než bude projíždět, jestli budu mít čas.. Napsal sem mu, že dopoledne klidně můžem, ať dá vědet tak hoďku před Moravskou, abych se stačil sbalit a dojet na daný místo.. Bylo vidět, že na psaní asi moc není, protože se hned odhlásil a já tak nevěděl, jestli chce jen kuřbu, nebo i mrd, nebo i víc.. V profilu má jen 53/187/93, že je bi z Liberecka a fotky průměrnýho ocasu.. Takže sem to tipoval na takovýho obtloustlýho taťku od rodiny co bude jen pisálek a stejně nedorazí. Ale když se druhej den ozval a já dorazil na stanovený místo, tak sem čučel jak puk.. Těch 93kilo nebyla tloušťka, ale celkem luxusně namakaný tělo na padesátníka, pokérovaná hruď a ruce, holá hlava na skina a drsný kamioňácký strniště :)) Nádhera :)) Ale když sme se začli vyslíkat, tak mi jen tak mezi slovy řekl, že nemá koule, že měl rakovinu, tak že mu je fikly.. No já sám mám sice koule malý, ale to že je někdo nemá vůbec, si teda myslím že by měl sdělit mnohem dřív, než u něj v kamionu, když si sundáváme kalhoty.. A nebo si aspoň do profilu nedávat fotky čuráka tak, aby to, že koule nemá, šlo aspoň z těch fotek poznat.. No chvíli sme honily ocasy, pak si kleknul, já se uvelebil v takové té posteli za sedačkama, kde kamionáci spí, a začal mě pěkně hulit :) Jako luxus, držet tu holou hlavu a koukat jak mě nabušenej, pokérovanej samec hulí a saje jak kurvička.. No asi po deseti minutách sem se mu normálně vycáknul do huby.. Trapas byl v tom, že normálně hulil dál, no spíš mi toho čuráka sál jak vysavač :D a když sem pak po chvíli, po tom co sem vycáknul, začal měknout.. Tak ho z huby konečně vytáhnul a řekl, že mi teda čurák pořádně teče a slintá.. Jako ani nepostřehl, že to co polykal nebyla žádná předmrdka a sliny, ale normálně semeno :D ..já se zmohl jen na hmm a nevěděl sem co na to říct.. Přece mu nebudu říkat, že moje semeno už dávno spolykal, když ani nevím jestli sem se mu mohl udělat do huby :D No tak to byl trapas č. 1, a následoval hned trapas č. 2, protože já měl stále měkkej vycákanej ocas, tak sem mu ho začal kouřit aspoň já, ale vůbec sem nevěděl co s rukama, protože bych mu normálka masíroval a dráždil koule, ale prostě mi to vadilo, že je neměl :( Ani sem nevěděl, jestli ho vůbec taky můžu udělat, jestli může cákat mrdku a tak.. No bylo mi trapný se ptát, takže tak no.. Kdyby mi to napsal včera na netu, tak takhle online bych se ho klidně zeptal, ale z očí do očí fakt ne :/ Jako tělo fakt pěkný, ale prostě trapas no :/ Pak mě chtěl zas hulit on, ale už ho nepostavil, tak sme se po chvíli oblíkli a já šel..

25.5.2020 - dneska byly opět 2 chlapáci. Původně to měla být moje první trojka, ale nakonec dorazily v rozmezí půl hodiny po sobě :( Ten první byl ten samej jako 24.8.2018, 6.12.2018, 20.8.2019 a 23.4.2020. Dorazil opět ke mě domů, jelikož sem měl volný dopoledne a byl sem sám doma. Původně bylo domluvený, že ho zase ojedu jako posledně, ale jen co se za ním zaklaply dveře mi ho začal kouřit pěkně na kolenou ještě před tím, než sme stačily dojít k posteli.. Myslel sem, že mě nejdřív zase pěkně rozkouří a pak nastaví, ale prej že nakonec nestíhá, tak že to bude rychlovka.. No aspoň že hulit umí, tak sem si to užíval a po pár minutách už sem mu stříkal do huby.. Vyblejsknul si nakonec mýho vycákanýho čuráka taky na mobil a že si ho k večeru pak vyhoní, při pomyšlení jak ho měl v hubě :) Druhej chlap byl domluvenej taky na půl 8, ale jelikož to byl nováček :) Tak sem myslel, že beztak nedorazí a navíc se zpozdil.. Tenhle dorazil ještě před půl. Ten druhej to ani nemohl najít a dorazil až po osmé.

25.5.2020 - zhruba o půl hodiny později :) V profilu nemá žádný info, jen že je z Olomouckýho kraje, tak bych to tipoval asi na Mohelnici, když během chvíle dorazil. Byl svolnej k trojce a že prej rád podrží, tak sem mu napsal kam dojet a dojel :) Jen škoda, že trojka to teda nakonec nebyla, ale příště by prej grupáč dal, že čím víc ptáků, tím líp :D ..No dorazil holohlavej čtyřicátník/padesátník s knírem, celkem samec :) Sundal kalhoty a začal mě mrdat držku. Nechal si na sobě jen tričko, ale jak sem mu tam šmátral rukama, tak na to jak měl hooooodně chlupatou hruď, tak koule a díru měl totálně bez chlupů.. Jen co na mě vyšpulil díru, sem mu tam začal jezdit jazykem a prstama, pak vytáhnul gel, a ať si prej namažu prsty a čuráka a ojedu ho.. Takovej holohlavej samec s vyšpulenou dírou, kterej čeká, až mu ho tam vrazím bez gumy a vystříkám ho a já ho nemohl postavit :( ..no jo, cákal sem ani ne před půl hodkou do huby jinýmu a zas takovej samec nejsem, abych mohl hned zase.. Tak sme to chvíli zkoušeli, ale nedostal sem se do něj.. Tak sem ho aspoň prstil a lízal a když to na něj šlo, tak mi ho zas strčil do huby a mrdal až do výstřiku.. Tak sem si i já nakonec pochutnal na mrdce pořádnýho holohlavýho chlupáče - jo takový typy já rád :) No tak třeba do něj zasunu někdy příště :) ..ale i tak dneska spokojenost :)

26.5.2020 - tak v rozmezí 24 hodin už třetí chlap :D ..novej objev opět někde z Liberecka.. Měl tu v okolí práci, tak hledal někoho na rychlou kuřbu. Domluvili sme čas a dojel přesně na čas.. V profilu má fotky těla a ocasu a ještě mi napsal míry 39/192/115/15/4, takže sem věděl do čeho jdu :) Před barákem zaparkovala dodávka a z ní vylezl pořádnej chlap ve špinavejch montérkách a s několika denním strništěm, no hned sem běžel otevřít a mávnout na něj, aby věděl kam že to má vlízt :) Jakmile se zul, začal se slíkat a prej, že jestli se může opláchnout, že jede z práce, tak sem mu ukázal koupelnu, ale vůbec by mi nevadilo, kdyby vytáhnul čuráka jen z poklopce a pěkně mi mrdal držku v těch špinavejch montérkách :) No dal sprchu a za chvíli přišel nahatej s postaveným pérem a řekl, že myslel, že už budu taky nahej, tak sem na nic nečekal a taky se slíknul.. Nejdřív sme si je honily naproti sobě, pak vzájemně a na to sem si sednul do postele a vzal mu čuráka do huby.. Vzdychal a říkal jak to chce - kuř pořádně, lízej žalud, cucej koule.. čurák mu slintal teda pořádně, že sem měl hubu uleptanou skoro jak od medu :D Pak se sklonil a začal mě taky kouřit, tak sem si lehl a masíroval mu u toho koule.. Bylo domluvený, že u toho můžu vyblejsknout naše ocasy (takže viz. galerie 26.5.2020) no a pak se v posteli uvelebil on a já mu ho zas vzal do huby a hulil.. u toho sem přejíždel po jeho zadku a chlupaté hrudi, olíznul sem mu i bradavky no a prej, že chce abych mu postříkal čuráka semenem.. Tak jak tam tak ležel, tak sem ho sledoval jak si to dělá a sám sem se mu vyhonil na koule a péro a na to během půl minuty začal stříkat taky.. Čůráky a ruky sme měly oba uleptaný, no a nejvíc to teda schytal jeho pupek :) Utřeli sme se do kapesníčků a na to na sebe začal oblíkat ty svoje pracovní montérky, sbalil si klíče, mobil a šel zas makat :) Pauzu na snídani obětoval na honění a kouření ocasu, teď bude mít chudáček hlad :D

12.6.2020 - stejnej šedesátník jako 29.6.2018, 11.7.2018, 11.9.2019, 18.10.2019, 8.12.2019 a 14.2.2020 - zase sem měl jednou plný koule semene a nikde nikdo, tak sem napsal místnímu staršímu chlapákovi, co bez keců vždycky rád vyhulí a spolyká to, co mu dám :) V autě na odlehlejším místě jako vždycky.

20.7.2020 - stejnej rajcovní čtyřicátník jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019 a 13.3.2020 - jelikož sem měl dopoledne barák pro sebe, hledal sem někoho na kuřbu, případně mrd a na netu zas samej pisálek jako vždycky.. Ještěže mám v záloze nějaký ty chlapy, s kterýma si to čas od času uděláme a když napíšu, že bych měl čas a oni taky, tak vím, že na ně nebudu čekat zbytečně :) Žádný hodinový vypisováni, a během půl hoďky byl u mě :) Sice mi nabízel, jestli s ním pojedu do lesa na houby, a že bysme si to tam zrovna mohli rozdat, ale když to šlo u mě v posteli, tak na co les, že.. Hned co sme se vyslíkli, sem se uvelebil v posteli a čuráka sem měl hned v pozoru, on se slíknul taky do naha a hned mě začal hulit ocas.. Nechtěl sem hned cákat, ale užívat si to jeho kouření, tak sem ho chvílema musel i odstrkovat a kouřit mu ho i já.. Ale byla to fuška oddalovat to, abych mu zcákal hubu.. Když mi ho kouří takovej rajcovní holohlavej samec s několikadenním strništěm a pokérovanou rukou, fakt rajc :) No chvíli sme se tak střídali v kouření, víc teda hulil on mě, protože má rád čuráka v hubě, pak následovalo i nějaký to tření mýho čůráka o jeho díru ať už vleže, nebo když si na mě nadskakoval, jakože ho prcám.. Ale nezasunul sem, protože ho v sobě ještě nikdy neměl.. Škoda, že nechce, abych fotil.. Na fotkách by se ta jeho neoholená huba s mým ocasem v něm skoro až po koule v krku vyjímala určitě hezky :) No pak sme leželi naproti sobě a honili si vzájemně ocasy.. Chtěl ať se udělám první, tak když to na mě šlo, obrátil sem ho zas na pupek a asi po 40minutách sem mu konečně zcákal, sice ne hubu, ale tu jeho vyšpulenou díru.. Na to si stoupnul a prej že už taky bude, jestli mě může pokropit kozy a pupek, tak sem svolil a jen se díval, jak na mě stříká a teče mi to po hrudi až na čuráka :) Na to se oblíknul a vyrazil do toho lesa na houby :D Já si dal sprchu a myslím na to jak mě zas jednou pěkně kouřil čuráka můj oblíbenej samec :)

24.8.2020 - tak dneska novej chlapák - hledal rychlovku bez keců, že kdo ho prej vyhulí, tak sem mu napsal, že bych ho vykouřil, když dojede do Moravské Třebové. Napsal jen OK a že chce adresu, a že už jede.. Koukal sem do historie, že zhruba před půl rokem sme si psali, i poslali fotky, ale pak se odmlčel, když mělo dojít na reál, tak sem dneska tipoval, že to bude na stejno, ale překvapil.. Zhruba za 20min mi napsal, že už je tu - Honda CRV, tak sem vykoukl z okna a nikde nikdo.. Tak sem vylezl i před barák a on zhruba o 2 baráky dál vážně stál, tak sem na něj jen mávnul, on popojel, zaparkoval blíž a šel ke mě.. Řekl bych tak pětačtyřicátník, tak 180/70.. Na mě teda až moc hubenej, ale co už :D ..Sundal riflový kraťasy a spodky, uvelebil se do křesla a na mě vykoukl prťavej oholenej šulda.. No vlezl se mi i celej do huby a já začal sát a hulit, aspoň že po chvíli mu začal tvrdnout a vyrostl tak na 16/3,5 :) Což už i šlo.. Kouřil sem mu ho oblečenej, protože sem nevěděl co rád, když byla domluva tak rychlá.. Po chvíli vyhrnul i tričko, tak sem mu začal dráždit bradavky, nejdřív rukou a když nebyl proti, tak pak i jazykem.. No a jelikož sem neměl moc času, tak asi po deseti minutách hulení sem mu ho začal rychle honit, masírovat koule a on mi nohou zajížděl k rozkroku a palcem se dotýkal mýho trčícího čůráka v kalhotech, pak jen tak lehce zavzdychnul a začal si kropit břicho semenem.. Mrdku měl takovou spíš vodovou, takže mu to z pupka teklo všemi směry, tak sem rychle vytáhnul papírový kapesníčky a začal to z něj utírat. Žaluda sem mu párkrát taky přelíznul, aby neřekl.. No a na to se začal oblíkat, vytáhnul z kapsy a nasadil si i sluneční brýle, nevím teda proč, když bylo celkem zamračeno, a bych ho tipoval, že bydlí někde až ve Svitavech, když mu to trvalo přes 20minut, tak se nemusel bát, že ho někdo pozná :D A jak odcházel, tak mi řekl, že supr domluva se mnou, že po čase konečně někdo, kdo je i na reál a ne na hodinový vypisování :D ..tak sem mu jen řekl jojo, zabouch za ním dveře, vyčistil si zuby a vyhonil se při pomyšlení jak sem měl čuráka v hubě:)

26.8.2020 - opět novej chlap - v profilu má uvedenej jen věk 52 a že je rozvedenej. Hledal někoho ze svitavska, tak sem mu napsal, že co kuřba v Moravské Třebové.. Na to odpověděl, že když to bude vzájemná kuřba a že jestli mi nevadí malý ocasy, tak že do půl hoďky se staví. Napsal sem mu ok a kam má teda dojet.. Sice si dal asi 5minut načas, ale nakonec dorazil.. Šedý dlouhý vlasy po ramena, velkej pupek, řek bych tak 130 kilo a malej ocas jak říkal.. No nahej sem se uvelebil v posteli a on mě začal hned kouřit.. Nejdřív jen tak lehce, ale pořádně sem ho chytil za hlavu a tlačil mu čuráka do držky.. Po chvíli hulení mi začal cucat kozy a líbat krk, tak sem se mu nastavil hubou a za chvíli byla i pořádná líbačka.. Na to sem mu zas začal sunout hlavu k mýmu ocasu a pěkně si vychutnával jak mi ho saje.. U toho mi zas rukama přejížděl po pupku a hrudi.. Na to si pak taky lehl a bylo evidentní, že chce 69, ale moc se mi do toho hulení malýho ocasu pod pupkem teda nechtělo.. Takže jen chvilku :)) A pak sem změnil pozici tak, aby mi ho zas hulil jen on :) Ptal se, jestli ho chci i opíchat, ale řekl sem, že nemám gumu a pak mu hned zacpal hubu čurákem :) Nemusím zasunout do každýho :) Jakmile na mě šlo cákání, tak sem se ho zeptal, jestli ho můžu zcákat, prej že jo, tak si lehnul a já mu pocákal mrdkou pupek a toho malýho čuráka.. Hned si to po sobě začal roztírat a cpát mi do pusy prsty od mrdky.. Jeden sem oblíznul, ale začal sem se hned utírat a oblíkat, což bylo znamení, že už by se měl taky zvedat.. Jelikož byl celej od mrdky, tak zažádal jestli může do sprchy, tak sem mu ukázal kam a čekal, až vyleze, oblíkne se a pude :) Na jednu stranu nic moc akce, ale aspoň že pořádně vyhulil.

27.8.2020 - stejnej chlap jako 24.8.2018, 6.12.2018, 20.8.2019, 23.4.2020 a 25.5.2020 - opět rychlá domluva, že mě dojde pokouřit a pak nastaví :) Takže jako vždy, dojel, vyslíkli sme se, já se uvelebil v posteli a nechal si pěkně kouřit čuráka, jakmile sem byl tvrdej, tak šel na všechny čtyři, já za něj a zasunul sem a mrdal až do výstřiku. Jelikož to je s ním pořád stejný, tak není důvod proč se moc rozepisovat :) Fotky budou v galerii pod tímhle datem :)

28.8.2020 - tak v týdenní dovolené hned čtyři akce - celkem dobrý :) Dneska opět novej chlap - skoro čtyřicátník, míry 180/75 holohlavej se strništěm - takový já rád :) Znám ho už tak 20 let, jelikož bydlí jak já, ale jen podle vidění teda.. I když sme si už nákej ten rok dřív taky psali (dohledal sem v historii, že poprvé sme si psali už v roce 2007 :D)a domlouvali nějaký akce, nikdy z toho nakonec ale nic nebylo. Dnes se ale poštěstilo :) Měl sem na osmou domluvenýho jinýho chlapa, ale zase jen další honič, kterej nakonec nedorazil.. Tak sem hodinu seděl u netu a hledal, až sem napsal tomuhle, jestli nemá chuť, že sem doma sám, že by se mohl stavit. Na to mi odepsal, že venku je krásně a má taky volno, tak že se chystá akorát na kolo, že z toho zas nic nebude. Já mu odepsal, že když se chystá na kolo, tak je to super, stejně de ven, a zajet si ty 2km ke mě taky může, že jen cákne a může jet dál. Odepsal, že pokud teda udělám zmrda, že když budu jen ležet s otevřenou hubou a on si mi do ní bude moct mrdat sám dle libosti až do výstřiku, tak že se staví teda.. Odepsal sem, že OK, že mi držku může jebat jak chce a že poslušně polknu jak mrdku, tak třeba ve vaně na konci i chcanky.. Jelikož sem si už toho svýho čuráka honil přes hodinu a byl sem nadrbanej jak něco :D ..napsal sem mu kam má dorazit a že prej je do 10min tady.. Což sem teda nečekal, ale šel sem ven a vyhlížel ho. Z dálky už sem viděl kolo, tak sem pomalu otevíral vrata na dvůr, protože psal, že nechce nechávat svý drahý kolo někde na cestě, tak sem mu říkal, že může zajet klidně na dvůr. Sice ho podle vidění znám už dlouho, ale v tom uplým cyklistickým dresu a s tou holou hlavou je fakt samec :) No jen co sem za ním zamknul vrata sme šli dom, já si lehl na postel a otevřel tlamu jak sme se domlouvali.. On si sundal cyklistický kraťasy a boxerky a obtažmo si mi kleknul před hubu a začal mi čuráka sunout dovnitř, tempo si určoval sám. Někdy zajížděl až do krku, jindy si nechával sát jen žalud, nebo ho vytáhnul celýho a honil si ho, zatímco sem mu cucal koule.. Řekl, že je domluvenej na kolo ještě s někým, tak že to bude rychlovka, že ho ostatní čekaj.. No během tak 5ti minut mi začal stříkat mrdku z čuráka do huby.. Konečně po čase zas semeno pěkně hustý, sladký, polykalo se jedna radost :) ..jen co se udělal se začal oblíkat, zeptal sem se ho, jestli mi teda ještě nechce ve vaně nachcat do huby, že bych to rád zkusil, prej že ne, že fakt spěchá, a že chcal doma.. No škoda, zrovna od něj by se mi to určitě líbilo.. No tak se oblíknul, nasednul na kolo a vyrazil tuším, že říkal, že na 26km trasu.. Nevím, moc sem ho nevnímal, když mluvil.. Spíš sem si neustále prohlížel jak sexy vypadá a že i když to byla rychlovka na 5 minut, že to s ním bylo mnohem lepší, než kdejaká půl hodina s někým jiným :D Doufám, že dáme někdy repete, takovou kuřáckou čubku, do které se jen vysemení a vyprázdní svý koule bych mu dělal klidně pořád :)

23.9.2020 - tak dneska byly rovnou 2 akce. Měl sem volno a volnej barák, tak sem hledal někoho aspoň na kuřbu. Domluvil sem se s dvěma s kterýma sem to už dělal, abych měl jistotu, že to nebudou zas jen kecálci. Jenže ten jeden to odřekl ještě 2 dny předem a druhej psal, že bude mít po noční, že se staví až někdy po deváté. No hledal sem ráno ještě na netu, abych si ho nakonec nemusel honit sám. A ozval se jeden, že by dojel asi za 45minut, ale jedině jestli mám rád dámský prádlo.. No moc ho zrovna teda nemusím, ale ukázal mi fotky ocasu, tak sem mu napsal, že teda ok. Protože čuráka měl pěknýho a byl sem nadrženej :) Napsal mi, že ať si na sebe obleču dámský kalhotky a že bude chtít vykouřit ocas, olízat koule a díru zatímco si bude přivoňovat k dalším kalhotkám a podprdám, že to má rád jen tak, že je bi. Takhle sem to sice ještě nedělal, ale sem pro každou prasárnu, tak sem mu napsal kam má teda dojet a čekal.. Asi po 40ti minutách sem se vážně dočkal a viděl, že před barákem zaparkoval bílej hyundai i30, tak sem na něj mávnul a šli jsme na to. Řekl bych tak čtyřicátník s holou hlavou, strništěm, trošku pupek, ale jinak celkem korba - přesně můj typ :) Hned sem ho odvedl k posteli, kde už sem měl pro něj nachystaný ty dámský kalhotky a podprsenky, jak požadoval a začli sme si slíkat kalhoty.. Jen co se uvelebil si hned začal brát kalhotky a čichat k nim a já mu mezitím začal v kalhotkách kouřit ocas jako jeho děvka. Udělal sem i pár fotek (v galerii pod tímhle datem), jak má před nosem kalhotky a stojí mu u toho čurák jak něco. Jak sem ho hulil, tak sem si pak ty kalhotky i po nějaké době sundal, protože mě tlačily na můj tvrdnoucí ocas :) ..pěkně sem mu u toho cucal i ty koule a jakmile dal nohy do praku, tak sem mu vylizoval i díru, hekal slastí a pořád si před nosem měnil kalhotky.. Nachystal sem mu jich tam asi 13, tak si to užíval a já mu zavedl do díry krom jazyka i prst a pak i dva prsty.. Nakonec se mi při tom kouření udělal do huby, já všechno poslušně spolykal, olízal mu čuráka do sucha, oblíkli sme se a šel. Pak sem koukal na profil, že tam mám zprávu od toho co je po noční, že by se teda stavil jestli sem doma.. Psal mi v tý době, zatímco sem kouřil toho bi samce, ale měl sem ztlumenej zvuk, takže trojka nakonec nebyla.. No odepsal sem mu, že se klidně stavit může, tak cca za čtvrt hodiny po tom prvním, sem tu měl dalšího chlapa :)

23.9.2020 - to je ten samej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020 a 20.7.2020 - dojel a hned se mi dobýval do kalhot.. Čuráka sem měl furt tvrdýho z tý předešlý akce, protože sem s tam tím necákal.. Pěkně nahatí sme se uvelebili v posteli jako vždycky a on mě pěkně hulil. S ním je to furt stejný jako vždycky, akorát sme teda zkusili novou polohu, kdy si lehl tak, že měl hlavu z postele a já nad ním stál a mrdal sem mu držku a čurákem zajížděl až do krku.. V týhle poloze se pak na konec taky vycákal.. Ani si na čuráka moc nehrabal, honil si ho jen tak lehce, zatímco sem mu zajížděl do krku a jebal mu držku a on si pokropil pupek svou mrdkou.. Na to sem pak začal cákat taky - a jak měl tu hlavu z postele dolů, tak ho hned vyplivnul a začal se až dusit - mrdka mu tekla z huby po tvářích a pak jak vstal, to měl i na zádech.. No spotřeboval na utření několik kapesníčku a šel domů za starou - akorát škoda, že tenhle se fotit nenechá :/ Moc mě rajcuje ta jeho neoholená huba, jak v ní mizí můj čurák a on ho saje a saje jak kurvička.. Takže když shrnu dnešek - tak se vycákal ten první chlap do mé huby, druhej chlap si postříkal pupek a já se udělal do huby tomu druhýmu = a všichni sme spokojeni :)

24.9.2020 - dneska novej objev - měl sem cestu do Olomouce, tak sem chtěl spojit povinnosti a zábavu :) Už den dopředu sem hledal chlapa, kterej by mě vykouřil a ani sem nemusel moc hledat, během pár minut se mi ozval jeden chlap, kterej rád hulí. Dokonce mi i sám od sebe poslal telefon a fotku s obličejem, takže bylo jasný, že to asi myslí vážně :) Ale pro jistotu sem si vzal do Olomouce i tablet, kdybych musel na poslední chvíli na netu hledat někoho jinýho.. Bylo domluvený, že mě vyhulí v 8 na hajzlu v kabině vedle intersportu v Šantovce.. Já tam byl už před půl 8, tak sem obhlížel terén a jak naschvál byly záchody mimo provoz, dělníci tam něco opravovali, zkoušel sem ještě wc v jiným patře, ale ty byly otevřený až od 8:45.. No tak sem aspoň využil toho, že mi dal telefon a napsal mu sms, že to tam nejde, jestli mě vyhulí v autě, že parkuju na venkovním parkovišti před Šantovkou za řekou, že je tam klid a že by to tam šlo.. Napsal, že tam před 8 bude, pak mi teda ještě volal, protože stál někde z druhé strany, ale nakonec přišel, přisedl a začal mě hulit. Já si tam čuráka už honil asi 10minut předem, měl sem vedle sebe mikinu, kdyby někdo šel, tak bych si ji hodil přes ocas, ale ani sem ji nepotřeboval.. Venku zrovna pršelo, tak na nás ani vidět moc nebylo jak mi ho hulí.. Byla to klasická kuřba, tak není moc o čem psát - chvíli kouřil, chvíli honil, cucal koule a já si to jen užíval a dával bacha, jestli někdo nejde, no a bylo domluvený, že si ho u toho můžu i fotit jako svou kuřáckou čubku, tak sem fotil.. Sice sem myslel, že si třeba nějak zadělá obličej rouškou, nebo brýlema, ale vůbec mu to nevadilo, že ho u toho fotím :) No je pravda, že on sám má v profilu fotky i se svou přítelkyní/ženou a dalším chlapem s kterým dali trojku a on mu před tou svou normálně hulí ocas, takže to před ní evidentně netají :D A i v profilu si obličej nijak nekryje, ale je zřejmě hrdej na to, že má v hubě cizí ocas :) Asi po deseti minutách kouření sem odhodil mobil a jelikož mi říkal, že polyká, tak sem se mu udělal bez nějakýho upozornění rovnou do huby.. Tu pak na mě špulil, tak sem si ještě vzal mobil a udělal fotku jak má mou mrdku v tlamě, pak poslušně polknul a myslel sem, že je konec, že pude.. Ale taky si stáhnul kalhoty a začal si ho honit.. No já mu žádnou kuřbu nesliboval, ale tak aspoň sem přiložil ruku k dílu a taky ho honil, po chvíli řekl, ať mu pořádně pomačkám kule, že už bude, tak sem mu je mačkal a on si pocákal pupek.. Pak se oblíknul, zeptal se mě jak často jezdím do Olomouce (asi by chtěl krmit semenem pravidelnějc, ale řekl sem mu, že bohužel jen tak 2x až 3x ročně) no a šel :) Ale uloženýho ho mám, i jeho profil, tak až budu mít zas někdy cestu, tak mu zkusím zas napsat, jestli chce čuráka a mrdku do huby :)

3.11.2020 - novej chlap - včera k večeru sem narazil na jednoho co chtěl na netu něco podnikat z Lanškrounska, Svitavska.. Tak sem mu napsal, že co třeba Moravská Třebová. Napsal, že ráno by čas měl, tak sem se ho zeptal, jestli by se mu to hodilo třeba hned po šesté, před prací. Napsal, že je to sice brzo, ale že ok. Napsal sem mu o co by měl zájem, napsal jen, že chce vykouřit a že mám vybrat místo. Tak sem mu napsal, že třeba parkoviště před penny bude v 6 prázdný a kuřba v autě se v tu dobu ve tmě taky určitě vyvede, aniž by nás někdo viděl. Napsal zas jen ok. Na to sem se zeptal jaký má auto, abych věděl a napsal jen, že ráno v 6:05 na parkovišti, že autem problikne.. No tak sem se mu už nevnucoval a myslel, že stejně ráno nedorazí.. Já tam ráno byl už po šestý a už tam stály 2 auta, tak sem chvíli seděl a čekal na probliknutí, ale nic.. Na to přijelo jedno auto, ale za půl minuty odjelo, tak sem si říkal, že teda asi nic.. Ale na to dojelo další auto, chvíli tam jezdilo dokola, pak couvlo a zaparkovalo vedle mě.. Nevím jak teda poznal, že to sem zrovna já, leda by ty dvě další auta byly prázdný, nebo v nich seděli třeba ženský, což sem ale já neviděl, protože sem zaparkoval od nich trošku dál a byla fakt tma.. Pak sem teda čekal co bude, hned otevřel dveře a mávl na mě, já si přesednul.. Měl takovou menší dodávku, takže v zadním prostoru to v pohodě šlo.. Řekl mi, že jestli ho teda vyhulím, tak sem řekl, že od toho tu sem, že sme se tak domlouvali přece.. Uvelebil se, skoro až do lehu, sundal kalhoty, vyhrnul tričko a já mohl hulit cca tak 14cm péro.. No aspoň se vešlo celý do huby.. Cucal sem mu i koule a zajížděl mu pod tričko až na bradavky a ty mačkal.. Po chvilce se mě zeptal jestli polykám, na to sem tak nesměle řekl, že jak kdy.. Tak odpověděl, že fajn, že už bude a začal mi během tak deseti vteřin plnit hubu semenem.. To byla fakt rychlovka, řekl bych tak ani ne tři minuty hulení a byl.. No utřel sem si pusu a zmizel :) ..takže sem dneska vlastně posloužil jen jako taková kuřácká čubka :)

28.11.2020 - ten samej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020 a 23.9.2020 - můj oblíbenej čtyřicátník mi ho dneska zase pěkně vyhulil :) Původně byla plánovaná trojka, ale opět nevyšla.. Ale i tak byla dnešní akce super :) Bylo domluvený, že se o půl 2 sejdem na odlehlé cestě jako vždycky a dáme kuřbu v autě. Domluvil sem se jak s tímhle, tak i s jiným, že dáme společnou hoňku a kuřbu, ale nakonec teda byla zase jen dvojka.. Byl sem tam zase první, tak sem zaparkoval tak, abych měl rozhled na všechny strany, slíknul si kalhoty ke kolenům a začal si dráždit ocas.. Po chvilce dorazil můj oblíbenej chlapák - zaparkoval kus odemě, tak si to ke mě pak musel kráčet pěšky.. Bylo vidět že má zase už několik tejdnů zarostlou hubu, což mě na něm strašně bere :) Jakmile si přisedl, tak se nahnul a začal poslušně hulit a sát ocas.. Jen tak lehce, protože sme mysleli, že se během chvíle přidá ještě ten třetí.. No asi po 8minutách takové té lehké kuřby sme si řekli, že asi nedorazí, tak sem mu začal mrdat hubu pořádně a on se do toho taky dobře pustil.. Během 20minutách hulení byly jen takový 3 lehký pauzy, kdy se mi od čuráka musel odtrhnout z důvodu lidí, kteří se tam v okolí vydali na procházku.. Jinak sem si to moc užil - na to, že má furt přítelkyni, tak čuráka si v hubě vždycky vychutnává víc, než kdejaká buzna :) Hulil až do výstřiku, i když to pak vyplivnul :) Byl z toho určitě taky tak hotovej, až si u mě nechal na sedadle roušku.. Té sem si všiml, až už mizel autem v dáli.. Ta představa, že má hubu celou od mýho semene a jede dom za svou starou - moc rajcovní :)

21.12.2020 - ten samej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020 a 28.11.2020 - můj oblíbenej čtyřicátník mi ho po třech tejdnech opět pěkně vyhulil.. Jelikož už začly vánoční prázdniny - tak to šlo ráno i u mě doma, tak sem ho pozval, aby mě mohl kouřit pěkně v teple a ne v autě :) Klasika jako vždycky - dojel, vyslíknul se, já taky a začal mi ho sát.. Sice se nerad fotí, ale jelikož bylo domluvený, že když mu nasadím přes oči roušku a nebudu fotit jeho pokérovaný ruce, tak si pár fotek udělat můžu :) Takže fakt jen pár fotek a pak si to hned sundával, že prej chce vidět na mýho čuráka, jak si ho olizuje :) Po chvíli kouření, aniž by si ho honil, že prej bude cákat.. Tak mi sedl do klína a postříkal mi pupek.. Myslel sem, že bude konec, protože si čuráka od mrdky začal otírat do ubrousku.. Tak sem si začal utírat taky pupek od té jeho mrdky, ale na to šel zas hned na kolena a hulil dál :) No aspoň že tak.. Asi po deseti minutách sem mu vystříkal hubu, až mu teklo po té jeho neoholené hubě :) Opláchnul si to, oblíknul se a šel :) No a pohonit u jeho fotek můžeš v galerii pod tímhle datem :D

29.12.2020 - tak letos nejspíš poslední akce - zakončená s novým chlapem :) ..na jeho profil sem na netu čuměl asi už tak rok, ale většinou hledá jen někoho na tvrdej anál ve Svitavech a jelikož uvádí, že ho má 19/5 a je jen aktiv, tak sem mu neměl ani potřebu psát, protože takovým čurákem bych se tvrdě do prdele asi ani šukat nenechal :D Fotky nemá v profilu sice žádný, ale dneska sem byl tak nadrženej a celej den sem si dráždil ocas a nikde nikdo.. Až sem uviděl jeho jak zas hledá.. Napsal sem mu, že bych ho aspoň vyhulil, kdyby chtěl.. Po chvíli přemlouvání, kdy sem mu teda slíbil, že mu i vylížu díru a že dáme sraz na půl cesty, sme teda domluvili sraz za půl hoďky pod hřebečským tunelem. Myslel sem, že mu ho přeblafnu v autě, ale byly tam ještě 3 další auta (asi si nějaký rodinky dávali odpolední sváču). Tak sme nechali auta (on červenou fabii - moje poznávací znamení, abych na něj třeba po čase nezapoměl, když nemám jeho fotku) pod tunelem a zašli kousek do lesa.. Vzal sem sebou ručník, na ten sem si pak kleknul a otevřel hubu.. Dvoumetrovej, stokilovej čtyřicátník vytáhnul z poklopce svůj ocas.. Fakt nekecal a 19/5 mu začal v mojí tlamě pomalu tvrdnout.. Kouřil sem ten macatej ocas, občas olízal koule a rukama mu zajížděl pod mikinu a tričko a hladil jeho sexy tělo :) Velký ocasy sou fajn, ale moc kouřit nejdou no.. Pak se natočil a já mu zabořil hlavu mezi půlky a jazykem pěkně vylizoval, zatímco on si ho honil.. Rajc lízat prdel takovýmu velkýmu samcovi :) Pak mi čurákem zas projížděl tlamu tak dlouho, až se mi do ní udělal.. Jen co sem mu olízal žaluda od semene, si ho schoval do kalhot a šel.. Já tam zůstal klečet s mrdkou v hubě a s postaveným ocasem v kalhotech.. No a nasralo mě, že si můžu dát vyprat doma i rifle.. Sice sem klečel na ručníku, ale jelikož si nechal ocas hulit a prdel lízat asi půl hodiny a venku -2 stupně, tak sem měl totálně promáčený a špinavý kolena i přes ten ručník.. Takže v lese v zimě na kolenou už nikdy!!! Ale jinak chlap super! Jen co sem dojel dom sem se musel udělat při pomyšlení jak mi mrdal hubu :) Do roku 2021 zbývaj dva dny a žádný akce už letos neplánuju, tak snad se v dalším roce bude dařit alespoň tak jako letos.. 22 akciček, tedy zhruba 2x za měsíc, to de :)

Shrnutí: za rok 2020 bylo 15 chlapů a 22 akcí

------------------------- OD ROKU 2021 -----------------------------

25.3.2021 - letošek začínám opět v Olomouci. I přes zavření okresů sem musel vycestovat do Olomouce a tak už týden dopředu sem si pomalu hledal někoho aspoň zase na tu kuřbu, abych si tam zrovna i užil :).. Tolik času strávenýho na netu hledáním a nakonec zase nic domluvenýho.. Takže sem opět vzal sebou i tablet a stačila hodinka brouzdání po Šantovce, kdy sem si dal na grindru profil ŠantovkaKuřbaWc a hned se jeden chlap našel :) Profil měl sice nic neříkající - žádná fotka, ani název, ale evidentně ho můj název profilu zaujal :) Doslovný přepis z grindru:
On: Hoj kdy?
Já: Teď
On: Už je otevřená? Můžu tam být tak za 10 minut. Jak tě poznám?
Já:Tak wc vedle Intersportu dole v patře. Vykouříš?
On:Jo chci péro do huby. Ukážeš se nebo péro
Já: Tady fotky nemám, na amatéři profil incol
On:Co mám teda dojít?
Já: Tak rád se nechám vykouřit až do konce na hajzlu v kabině :)
On: Ok, 15min max sem tam. Budeě přímo na wc?
Já: Budu před intersportem
Pak sme si každej ještě napsali co máme na sobě, abysme se poznali, no a po 12ti minutách psaní sem už jen čekal, až mě zas někdo konečně vykouří. Věděl sem jen, že bude mít rifle a béžovou bundu. Co se týče vzhledu - neřešil sem, protože měl kouřit jenom on mě :) Tak když sem ho zpozoroval (asi 35, menší, hubenej), šel sem za ním na hajzl a on si ho začal vytahovat a honit u pisoáru. Tak sem na něj cca deset vteřin koukal a hrabal si na rozkrok přes rifle a šel směrem do kabinky.. Na to ho schoval a šel za mnou.. Jakmile zamkl, sundal sem rifle a boxerky ke kotníkům, on se taky rozepnul a šel hned dodřepu.. Vzal mi ho do huby a mě začal pomalu tvrdnout.. Taková slast, když mi ho zas někdo saje a líže, hmmm. Zatím sem měl celou dobu na hubě respirátor, ale potom co mě za chvíli přestal hulit ocas, se postavil a honili sme si je navzájem.. Byl celkem malej, co se týče vzrůstu, řekl bych tak o dvě hlavy menší, takže sem se naklonil, sundal respirátor a pěkně mu funěl do uší, když mi mačkal koule a honil čuráka. Na to mi druhou rukou začal přes košili mačkat bradavku, tak sem si košili vyhrnul, aby mi ji mohl dráždit pěkně na živo a na to mi sám od sebe začal bradavku i sát a cucat.. To byla slast.. Na to šel pak zas do dřepu a hulil jak děvka.. Čuráka sem měl už pořádně tvrdýho, tak sem mu chytnul hlavu a zajížděl mu do huby až po kule.. On si to evidentně užíval taky, protože si celou dobu co ho měl v hubě honil sám svůj poměrně slušnej ocas :) Pak si zas stoupnul a začli sme si je zase vzájemně honit.. Po chvíli sem pak vůbec poprvý promluvil - no spíš zašeptal - že už budu, tak otevřel rychle hajzl, nasměroval mi rukou ocas do něj a já stříkal cákance mrdky, zatímco mě honil a já jeho.. Jak viděl, že stříkám, tak začal taky :) Já se oblíknul a rychle vypadnul, zatímco on si ho tam ještě utíral :) Jo takový akce já rád :)

1.5.2021 - ten samej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020 a 21.12.2020 - opět sem si pozval svou oblíbenou kuřáckou čubku k sobě, aby se mi postarala o ocas :) Jako vždycky dorazil na čas, šli jsme oba do naha, já se usadil na posteli a vychutnával si jak mi saje ocas.. Myslel sem, že si zase udělám pár fotek jak má mýho čuráka v hubě, ale nechtěl se fotit ani s tou rouškou na xichtě jako posledně.. No tak sem si udělal aspoň pár fotek bez obličeje, jak mám svýho čuráka u jeho díry.. Pak se zas vrátil k hulení, a jakmile sem nadzvednul nohy, tak sem mu hlavu tlačil i pod čuráka, aby mi pěkně olízal a pocucal koule a aby zajel zas i k díře a lízal jako děvka.. No asi po deseti minutách co mě hulil zavzdychal, že už bude.. Ale než sem stačil říct, ať se mi zas udělá třeba na pupek, tak to začal stříkat v tom kleče rovnou na koberec.. Jak sem viděl ty bílý cákance, tak sem mu do huby začal mrdat víc a za chvíli sem cákal taky.. Akorát, že já sem u toho neudělal takovej bordel, když sem celou dávku vystříkal jemu do držky a na vousy :)

8.5.2021 - tak po týdnu tu je další akce. Bylo to s chlapem, s kterým sem to už dělal.. Ale jelikož sem ho prvně mrdal asi před 5ti rokama a tenhle deníček si vedu teprve od roku 2017, tak se teda zase trošku rozepíšu :) Je ze stejnýho města, teď už bude tak čtyřicátník, oproti mě teda rozdíl jak výškovej tak i váhovej.. Řekl bych tak 160cm a 50kilo :D Dneska státní svátek, takže nuda doma, tak sem hledal na netu někoho aspoň na kuřbu a pořád nic.. Až sem narazil zas na tohodle, tak sem mu napsal, jestli vykouří, že sem celkem nadrženej.. Odepsal, že jo, že jo, a že mu ho můžu strčit do huby a i zas do díry jako posledně.. Evidentně si mě taky pamatoval :) Tak sem mu napsal, že teda ok.. Asi byl taky celkem nadrženej, protože mi napsal, že jestli mám rád i piss, že ho můžu nakonec i pochcat :) Tak sem mu napsal, že se za chvíli stavím a udělám si z něj děvku :) ..Ještě že sem se ho zeptal, jestli má furt to samý číslo na mobil a bydlí tam kde před pěti rokama, protože číslo má jiný a i bydliště jiný, takže bych se bejval dobýval někomu cizímu do bytu :D No ale jak řekl adresu, tak sem hned věděl kde to je, tak sem se připravil a hned byl za chvíli u něj.. Hned sme šli do naha, já si teda nechal aspoň košili, no ale uvelebil sem se mu na posteli a on hned bez keců začal kouřit. Po chvíli sem vytáhnul roušku a dal mu ji na obličej, abych ho mohl i fotit s mým čurákem v jeho hubě :) Až sem byl tvrdej, tak šel na všechny čtyři, vyšpulil na mě svou anální kundu a já hned zasunul a mrdal ho jak děvku a fotil a fotil :) Anál má teda roztaženej pořádně, by se mu tam určitě vešly ocasy dva zaráz.. Po chvíli mrdaní sem mu řekl, ať si na mě zkusí nasednout a aby rajtoval sám na mým ocasu jako kurvička.. To byla slast.. No po chvíli sem mu nastříkal všechno rovnou do prdele a čurák mi z jeho anální kundy vyjel ven, tak sem měl mrdku i na břiše a trochu mu zasemenil i postel :D Pak když sme se utírali od mrdky sem se ho zeptal jestli teda půjde do té koupelny, ale řekl, že třeba příště.. No bylo vidět, že se mu do toho pissu moc nechce, ale co už.. Já sem se parádně vystříkal, fotek sem měl v mobilu víc než dost, tak sem byl spokojenej i tak :) Fotky v albu pod tímhle datem :)

5.7.2021 - stejnej šedesátník jako 29.6.2018, 11.7.2018, 11.9.2019, 18.10.2019, 8.12.2019, 14.2.2020 a 12.6.2020 - už dlouho sem neměl žádnýho chlapa a musel sem využít toho, že je dneska státní svátek a tudíž volnější den :) Tak sem napsal starýmu známýmu, jestli zas nechce skoro po roce nakrmit semenem.. Napsal, že určitě jo :) Domluvili sme čas a já ho zase vyzvednul u billy jako vždycky a jeli sme ani ne 5 min na odlehlejší cestu, kde sem se hned začal svlíkat. Jen co sem zaparkoval sem si rozepnul košili, stáhnul kalhoty a boxerky ke kotníkům a on se mi hned sklonil k čurákovi a začal mi ho kouřit. U toho mi mačkal kulky, dráždil mi a cucal bradavky a sem tam mi i strčil do pusy jazyk.. Jo hulit ocas to on umí.. Pěkně sem si to vychutnával a nechal se od té kuřácké kurvičky hulit asi 20minut.. Za tu dobu sme to jen 2x utnuli, protože se k nám blížili chodci a kolaři, ale jen co zmizli v dáli se hned sklonil a zase poslušně hulil.. Po těch 20ti minutách sem zavzdychal, že už budu, tak otevřel hubu ještě víc a všechno sem mu tam nastříkal :) Spolykal, olízal mi mrdku z čuráka do poslední kapičky a bylo :) Oblíknul sem se, vysadil ho, tam kde sem ho nabral a jel sem spokojenej a s prázdnýma koulema dom :) No není super mít takovejch pár kuřáckejch čubek, který se mi postaraj o čuráka, když mám chuť :) Furt lepší, než se hodinu domlouvat s někým novým a ten pak ani nedorazí..

16.8.2021 - ten samej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020 a 1.5.2021 - opět můj hulič, kterej byl nadrženej a měl volno.. Já moc času neměl, tak sem mu řekl, že leda rychlovku v autě před prací, nebo po práci.. Domluvili sme se nakonec na 6 ráno, abych vypráznil koule při cestě do práce :) ..dneska sme změnily místo, zaparkoval sem u odlehlejších garáží, který mám po cestě, kalhoty a boxerky ke kotníkům, čuráka do ruky a čekal sem.. Ani ne do dvou minut zaparkoval za mnou, přisednul, řekl čau a hned dal hlavu mezi moje nohy a začal poslušně hulit jako vždycky :) Ta jeho neoholená huba, když mě hulí a já mu strkám ruku do trenek a druhou si ho přidržuju za hlavu.. No cákal bych tak za dvě, tři minuty, ale chtěl sem aby si toho mýho čuráka v hubě užil, tak sem to oddaloval až mě nakonec hulil tak čtvrt hoďky a pak že ho prej už bolí huba, tak mě chvíli honil, ale to mi spíš už čurák měkknul, než abych měl kousek k výstřiku, jako když ho má v hubě.. Tak sem si ho vzal do ruky sám a během chvíle sem si postřikal ruku.. Ke slízání mé mrdky se nějak neměl, tak sem si začal natahovat kalhoty, on vypadl z auta a jel sem.. Přišlo mi to jak kdyby byl nasranej, že sem se nakonec vyhonil sám.. Ale tak když sem chtěl vykouřit a ne aby mě na konci pak lehce honil.. To by mě ho mohl masírovat a honit třeba další čtvrt hodinu než by mě udělal.. Příště se mu do huby vystříkám až to na mě pude, i kdyby to bylo za ty tři minuty a bude!!!

23.8.2021 - dneska se zas poštěstilo a byly rovnou dvě akce :) ..s tím prvním chlapem bylo domluvený, že dáme kuřbu u mě doma.. Ale nakonec sem si to rozmyslel - přece jen ho neznám a nevěděl sem jestli to stejně zas nebude nějakej honič z netu, tak sem mu nakonec řekl ať dojede pod Hřebečskej tunel - stejně to měl po cestě, protože jel až odněkud z Chrudimska.. Napsal sms, že už tam je, já tam dojel tak 3minuty po něm, zaparkoval vedle něj a už si to šinul ke mě :) Ptal se jestli to dáme normálně tam.. Řekl sem že jo, že je to takovej plácek pod tunelem a že po tý starý silnici co je kolem, skoro nic nejezdí.. No tak sme vytáhnuly ocasy a začaly si je pěkně dráždit.. Na padesátníka má teda slušnej ocas a poměrně velký koule, tak sem mu je začal lízat a kouřit ocas.. On mi zatím honil péro.. Bylo domluvený, že si můžu udělat i nějaký fotky, ale v tom autě to šlo blbě, tak sme šli ven, on se opřel o kapotu mýho auta a já si dřepnul a dal se zas do hulení :) Sem tam projel kousek od nás nějakej traktor, nebo auto, ale vůbec se neobtěžoval mi pustit hlavu a nechal se pořád hulit :) Celkem rajc.. No po chvíli když sem vstal a dělal fotky našich ocasů u sebe si najednou klekl a začal kouřit taky on mě :) Dobrej kuřbuřt, ale nechtěl sem aby mě udělal, protože sem měl na půl 11 domluvenýho ještě jednoho - kamionáka, tak sem mu řekl, že zas pudu kouřit já :) Zeptal se jestli to může stříknout do mé pusy, a jen co sem kývnul že jo, tak už mi do huby letěla dávka mrdky :) Něco sem ochutnal, zbytek vyflusnul a on stále stříkal cákance mrdky kolem sebe.. Celkem sem čuměl kolik toho měl.. Asi se ho budu muset dodatečně zeptat jestli je to u něj normální dávka, nebo několik dní nehonil :) Pak sme nasedli do aut, on jel pryč a já čekal skoro hodinu v autě na další akcičku :) Jo a vyhonit se nad fotkama můžeš v galerii pod tímhle datem :D

23.8.2021 druhý chlap zhruba o hodinu později - stejnej chlap jako 28.8.2019 - takže zhruba po dvou letech tu máme opáčko :) Opět měl cestu přes Moravskou Třebovou, tak sme domluvili, že mě zas vykouří jako posledně a že by chtěl tentokrát už i opíchat.. Zaparkoval na odpočívadle hned za Moravskou- má stále ten stejnej modrej kamion co před dvěma rokama, tak sem ho hned našel :) No oni tam stály kamiony jen dva, tak to bylo ok :D Nasedl sem, vyslíknul se donaha.. No nechal sem si jen ponožky :D a uvelebil sem si na jeho palandě, nebo jak se tomu říká :) On si na sobě nechal silonky, kalhotky a nějaký dámský tričko.. Ne že by mě to zrovna bralo, ale když to bere jeho, tak sem nějak neprotestoval a nechal se pěkně hulit od kamioňáka :) Jakmile sem byl tvrdej, tak si na mě nasednul a rajtoval na mě jak děvka.. Mrdat kamioňáka na odpočívadle, to je prostě super :) Pak sem ho ještě chvíli píchal zezadu a ke konci už sem si ho pěkně držel za boky a tvrdě přirážel a on jen vzdychal a vzdychal.. Jakmile na mě šlo cákání, vyjel sem mu čurákem z anální kundy, otočil ho na záda a začal mu stříkat mrdku na koule a tu rozmrdanou díru.. Mrdky sem měl dost, protože s tím padesátníkem s kterým sme se kouřili před hodinou o pár stovek metrů dál, sem se schválně nevystříkal, abych byl ještě nažhavenej na tohodle kamioňáka.. Fotky opět v galerii pod tímhle datem.. (Pokud tě nebere dámský prádlo na chlapovi, tak ani nekoukej).

25.8.2021 - stejnej chlap jako 24.8.2018, 6.12.2018, 20.8.2019, 23.4.2020, 25.5.2020 a 27.8.2020 - tak skoro přesně po roce tu máme zase další opáčko :) Nadrženej šedesátník, kterej se celej třese na péro ve všech svých otvorech :) Domluvili sme se zase u mě hned ráno.. Protože pak musel jet ještě do práce.. Jen co se za ním zabouchly dveře sem šel hned do naha a on si předemě kleknul jako vždycky a začal se mi starat o ocas, tak jak to mám rád :) Pěkně hulil, lízal, cucal koule, jazykem zajížděl až k díře.. Dědek hulil dobře, až mě hubou skoro udělal.. Tak sem se ho zeptal jestli chce teda vymrdat i díru.. Že jinak za chvíli už budu.. Řekl, že ho chce i do prdele, tak sem řekl, že ať de na postel na všechny čtyři a pěkně sem mu ho tam začal sunout.. Hubu zarazil do polštáře jako vždycky a jen vzdychal, když sem přirážel.. Na fotky se můžeš podívat v galerii, protože u tohodle chlapa si fotím vždycky a už se ani neptám.. Je mu to jedno :) Pěkně sem mu do té anální kundy přirážel a mrdal až sem se do něj vystříkal :) Ufff, já byl spokojenej, on byl pěkně rozmrdanej a tím pádem i spokojenej taky.. No jen co sem dostříkal, oblíknul se a jel do práce :)

26.8.2021 - ten samej jako 23.9.2020 - poslední dobou jsou to samý opáčka :) Ale tak jelikož sou to prověřený chlapáci, tak aspoň má pak člověk jistotu, že nebude čekat zbytečně, když je to na netu poslední dobou jen samej pisálek.. Byl sem vzhůru od 6.ti rána a hledal na netu někoho na reál a pořád nic.. Až před devátou sem narazil na netu zase na tohodle jak taky hledá, tak jelikož sem byl po těch třech hodinách už totálně nadrbanej, tak sem mu napsal sám, jestli by zas nechtěl něco dát. Napsal, že jestli mám místo a jestli to dáme zase nějak podobně jako minule, tak že tu do 40minut může být. Celkem mě potěšilo, že i po roce si na mě pamatuje :) Prej, že zas chce vykouřit a vylízat, zatímco si bude hrát s dámským prádlem.. A tak sem napsal, že teda jo, že ho budu kolem půl 10 čekat :) Dorazil na čas, ještě hezčí než posledně - jo takový ty typy pořádnýho chlapa přes 40let, necelý dva metry, sto kilo, holá hlava, zarostlá huba, jen co vylezl z auta si ještě zapálil, takže smrděl jak popelník, ale to mě na chlapech vůbec nevadí :) No řekli sme si čau, a hned šel do naha a začal mi mrdat hubu.. Pak si lehl a začal lízat a fetit kalhotky a podprdy, zatímco sem mu poslušně lízal koule, díru a kouřil ocas.. Takový samce já hulím rád :) Chvíli mi mrdal držku, pak si řekl sám, ať mu du cucat koule a nebo ať se mu hubou a jazykem pořádně postarám o díru.. Úplně mi z něho slintalo z čuráka.. No na konci se pak ujistil, jestli prej chci nakrmit semenem.. Řekl sem, že jo.. Tak mi začal jebat držku a všechno mi napumpoval přímo do huby.. Pak si nechal ještě lízat žalud a jen ležel a vzdychal.. Po chvíli jak vstal sem byl z něho pořád strašně nadrženej.. Tak sem se ho odhodlaně zeptal jestli má rád piss. Řekl, že mi klidně nachčije do huby.. Tak sem se zvedl a šel směrem do koupelny, on za mnou.. Já si nahatej kleknul ve vaně a otevřel hubu a čekal.. Zatím sem piss zkoušel jen asi 2x, ale to už je tak 15let zpátky a ani se na to pořádně nepamatuju- jen vím, že jeden mi chcal na hruď a ocas ve sprše a s tím druhým sme si jen tak chcali po nohách, ale jak říkám to bylo už dávno, tak 10, 15let zpátky :D Takže teď sem zas posunul svou laťku perverznosti o level výš :) No čekal sem s tou otevřenou hubou, on mi tam nacpal už měkkýho vystříkanýho čuráka a začal pomalu chcát.. Nejdřív sem si nechal napustit pusu, on přestal na chvíli chcát a já polkl.. Takhle to bylo asi 3x za sebou a pak začal chcát normálně, kdy sem to už polykat nestihal, tak sem to nechal tíct z huby ven.. Pěkně mi ty teplý chcanky tekly po hrudi, na tvrdýho čuráka, kterýho sem si u toho honil, protože to byl fakt rajc koukat na toho dominantního chlapa jak mi chčije do huby a má takovej šibalskej výraz jakože on je tady ten samec a já jen jeho děvka na chcanky.. No na konci, když už přestal chcát, tak sem chtěl pustit sprchu, abych se opláchnul, ale řekl mi, ať mu ho ještě vemu do huby a pokouřím.. Fakt sem myslel, že bude ještě stříkat.. Ale asi chtěl jen očistit žalud od chcanek.. Po pár vteřinách mi ho z huby vyndal a šel se oblíkat.. No a já jen co vypadl sem se vyhonil sám při pomyšlení jaká sem to ale děvka :D A aji po dvou vyčištěných zubech a ústní vodě stále v hubě cítím ty jeho chcanky :) Jo a ještě takovej poznatek - sem nevěděl, že s polykání chcanek se pak celkem brutálně krká :D A jen co sem si teď během asi hodiny 5x krknul, tak vždycky sejtím tu chuť semene a chcanek :D fakt brutus :D

7.9.2021 - dneska opět novej chlapák, až někde od Ústí nad Orlicí.. Ale líbíli se mu moje fotky tak moc, že i těch 50km dojel, jen aby si se mnou užil, to potěší :) Napsal mi míry 48 192 106 16 5 a poslal fotku těla.. Byly sme domluveni na ráno na půl 8, a už bylo po osmé, takže sem si říkal, že teda nejspíš zase pisálek.. Ale nakonec přece jen dorazil, i když s půl hodinovým zpožděním.. Napsal, že už je tu, tak sem mu otevřel a jen co si odskočil do koupelny se hned začal slíkat a já taky.. Honily sme si ocasy nastřídačku s kouřením a u toho se vždycky k sobě přitiskli, no spíš on mě.. Prostě je to takovej mazel.. Přes půl hodiny to trvalo, než se vystříkal.. Něco mi přistálo v hubě, ale většinou mrdky si pokropil ten svůj chlupatej pupek.. No dneska taková průměrná klasika, která neurazí, ale že by to bylo něc extra a toužil bych po opáčku, to se taky říct nedá.. Na to jak psal, že si je budem kouřit vzájemně se k tomu taky nějak moc neměl a spíš mi jen tak lehce lízal žaluda a víc než můj čurák ho spíš zajímala moje chlupatá hruď po které furt jezdil rukama.. Ocas měl sice celkem slušnej.. Řekl bych větší, než uváděl, ale nějak sem od té akce dneska čekal víc..

8.9.2021 - dneska novej chlap - v profilu má napsanou Prahu, ale prej že často jezdí osobákem přes Moravskou Třebovou, tak mi napsal, že by mě rád vykouřil jestli bych měl zájem.. Napsal sem mu, že čuráka si vykouřit nechám vždycky rád :) Poslal jen fotku těla - chlupatej jako já, a když psal, že vyhulí a spolyká jen on mě, tak sem věk ani míry dál nezjišťoval.. Dojel asi o čtvrt hodiny dřív, než bylo plánovaný a napsal jen - draku jsem na místě :D Podle fotky sem teda tipoval někoho staršího, ale řekl bych tak něco okolo 30, těžko soudit.. Jen co sem za ním zavřel, sem šel do naha, on taky a hned jak sem si sedl na postel, šel kleknout a pustil se do hulení mýho ocasu.. Nasadil si přes oči roušku, protože bylo domluvený, že ho můžu fotit jak se mi stará hubou o ocas :) Jako můžu říct, že luxusní kuřba, možná i nejlepší jakou sem kdy měl.. Deepthroat jako z porna! Kouřil mi čuráka jak děvka, normálně zajížděl až po kořen a jel jak fretka, sliny sem měl na čuráku a stehnech.. Jen sem čuměl :) Takovou kuřbu sem ještě fakt nezažil.. No když to na mě šlo, nechtěl sem hned stříkat, tak sem se postavil a udělal pár fotek našich ocasů u sebe a pak sem mu řekl, ať mi chvíli cucá koule, nebo že z něj hned budu.. Poslušně lízal, a jazykem zajížděl až na díru a pak se zas dal do hulení.. Mazec - byl fakt jak ty děvky z porna, který si vemou do huby čuráka a hulej a hulej, že jim tečou z huby sliny jak kdyby měli slintavku :D No po chvíli sem to zas utnul, abych nestříkal, protože sem si tu luxusní kuřbu chtěl ještě užívat.. Tak sem mu řekl, ať mi chvíli de cucat kozy.. Poslušně se přisál a cumlal.. No a pak se zas pustil do práce kuřácké kurvičky.. Asi po půl hodině sem mu vystříkal hubu, no spíš až krk mrdkou :) Spolykal, olízal a jel dál :) Doufám, že bude brzo repete.. takovou kuřbu bych potřeboval každej den :) No oproti včerejšku fakt mega rozdíl.. Dneska TOP kuřba :)

9.9.2021 - dneska opět novej chlapák - od rána sem zase hledal někoho aspoň na kuřbu a nic, tak sem si ho asi po třech hodinách vyhonil sám a myslel, že už nic nebude.. Ale z ničehonic mi pak asi po dalších dvouch hodinách přišla na amatérech zpráva, že jestli mám místo, že má chuť.. No profil úplně prázdnej, ale v historii sem objevil, že sme si asi před rokem vyměnili pár zpráv, ale že je až někde od Králíků, tak sem mu napsal, že sám doma sice sem, ale že na něj hodinu čekat nebudu, než dojede :D Na to odepsal, že je v Moravské Třebové, že se staví hned.. Tak vycákanej sem sice byl, ale kuřba se hodí vždycky :) Tak sem narychlo zjišťoval jestli vyhulí, jestli se nechá fotit, věk, míry.. Na vše odpověděl jo a napsal jen 45let.. Tak sem si říkal fajn, zas aspoň nějakej hulibrk co mi ho pokouří a něco nafotíme a napsal mu kam má teda dojet.. Jakmile vystoupil z auta - waaaau no čuměl sem, čekal sem nějakýho dědka - ale pěkněj kus chlapa, takovej menší, robustnější, pokérovaná noha a co mě hodně dostalo - pořádnej plnovous :) Ten já na chlapech rád, prostě takovej medvěd bez chlupů :) Jen co sme šli donaha, sem se uvelebil na posteli a čekal, že si ho veme do huby.. Ale jen nademnou stál a honil si ten svůj menší cca 14cm ocas, ale na průměr byl skoro tak 2x macatější než ten můj :) A hned mi začal hlava sunout ke svýmu ocasu.. Říkal sem si, domluvený to sice nebylo, ale tak když je to takovej chlapák, tak mu ho pohulím teda.. Pak mě nazvedl a hned se začal tisknout, objímat, lízat mi krk, uši, kozy.. No on měl taky celkem slušný cecky, tak sem mu lízal bradavky taky a krk a pěkně se nechal šimrat tím rajcovním plnovousem.. Na to mi začal lízat tvář a směřoval dál a dál, až mi strčil jazyk do pusy a byla zas po čase pořádná líbačka :) Ale s tímhle vousáčem se mi to fakt líbilo.. Pak mi zas hlavu sunul k péru a začal si dovolovat čím dál víc - chytnul mi hlavu a mrdal, pak se zeptal, jestli mě může opíchat.. Řekl sem, že s tím jeho macatým ocasem raděj ne a na to, že teda ok, že jestli lížu díru, a zas takový ty kecy okolo :D No vyhýbal sem se tomu, protože venku nějakejch 25stupňů a on jel hodinu v autě a chce lízat díru.. Tak sem mu raděj furt kouřil ten jeho macatej ocas :) Pak zas bylo takový to mazlení a líbání a když sem stál za ním, tak si nasměřoval můj tvrdej ocas na díru a začal jemně přirážet.. Myslel sem, že je to takový to mrdání, kdy ho jakože mrdám mezi stehna, nebo mezi půlky.. Ale po chvíli začal hekat víc a víc, já se naklonil a fakt sem byl v něm.. A on si na mě lehce přirážel a mrdal se sám.. Fakt sem to ani nepostřehl.. Díru musí mít teda pěkně vytahanou, že mi ani pořádně nesvírala čuráka :D A ještě ty jeho kecy u toho - přiráží na mýho čuráka a říká- to by bylo rajcovní kdyby nás ted někdo načapal u tebe doma co, a máš babu, mohla by se přidat, pěkně bych ji lízal u toho kundu zatímco bys mě kouřil a dal bych ti na obličej její kalhotky.. :D No asi po třech minutách co mě normálně zneužil :D se rychle otočil, řekl no spíš zařval ať du na kolena, že už bude.. Tak sem otevřel hubu a pěkně mi ji zcákal.. No nedalo mi to, a řekl sem si, že když je to takovej samec, že jestli rád i piss, protože stejně sem byl celej od mrdky, tak že mě mohl ve vaně aspoň i zechcat... Ale na to prej není.. Ale hlavně že spocenou díru by si lízat nechal :D ..no tak se oblíkl a jel dál.. Takže zase všecho jinak - fotky nemám, vyhulenej nejsem (no abych nekecal, cucal mi ho tak půl minuty), zamrdal sem si a ani o tom nevím, vystříkanej taky nejsem.. Ale ta líbačka s pořádným pokérovaným vousatým samcem to aspoň vynahradila :)

22.9.2021 - dneska novej chlap - někde od Lanškrouna - submisivní cca padesátník.. Hledal sem někoho na kuřbu - ozval se on, že by dojel - že si nechá poslušně vymrdat i vystříkat hubu.. Domluvili sme čas na 5 ráno - parkoviště u Billy :) Zaparkoval sem, stáhnul kalhoty ke kotníkům a začal si hrát s čurákem normálně na předních sedačkách.. Venku tma, pršení a skoro prázdný parkoviště.. Za chvíli vedle mě zaparkovalo auto, pootevřel sem dveře a už byl u mě.. Ani sem nestihl pomalu říct čau a už měl hlavu nabodlou na mým ocasu a poslušně hulil, tak jak psal.. Nechal sem se hulit asi 5 minut, nacož sem se ho zeptal, jestli ho můžu u toho i fotit.. Souhlasil, nasadil si roušku a hulil dál.. Tak sem si to pěkně užíval a když na mě šlo stříkání, tak sem mu to sdělil asi vteřinu předem, že už budu a normálně sem se mu vystříkal při tom hulení přímo do huby.. Psal, že vykouří a spolyká, tak sem mu na svým čurákovi přidržel hlavu a pěkně sem ho po ránu nakrmil teplým semenem, tak jak sme si to domluvili :) Po vystříkání sem si začal natahovat kalhoty, řekl mu dík a tak bez keců vystoupil a odjel s vystříkanou hubou do práce :)

25.9.2021 - ten samej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021 a 16.8.2021 - jeden z mých pravidelných huličů dneska opět u mě doma.. Byl sem sám a nadrženej a tak sem ho pozval, aby se mi zase postaral o ocas :) Jelikož sem měl domluvený ještě další chlapy, tak sem se nechtěl vystříkat hned s tím prvním.. Tak sem se s ním už dopředu domluvil, že mi ho zas pěkně pohulí a sám si u toho bude honit svůj malej ocas.. A když na něj půjde stříkání, tak že se mi udělá na mýho čuráka a pak zas bude hulit pěkně dál :) Souhlasil, no myslel sem si, že po vystříkání na mýho čuráka ho jen párkrát olízne, ale hulil mě pak ještě celkem dlouho :) Asi mu jeho mrdka chutná :) No až sem se musel přemáhat, abych se mu nevystříkal do huby.. Jelikož se nerad fotí, tak sem ho přemluvil, abysme udělali aspoň pár fotek ocasů u sebe.. No a tak sme pak chvíli fotili, mě mezitím měkl ocas a tak sme to pak zabalili a já se těšil na dalšího chlapa :)

25.9.2021 - druhej chlap byla premiéra.. Sliboval, že dojede, vyhulí, spolyká a nechá se u toho fotit.. Měl přijet o půl 11, ale vyhlížel sem ho zbytečně.. Pak napsal, že dojede asi až kolem půl 1, což sem teda byl už celkem nasranej, ale nakonec sem souhlasil, protože se prej nechá fotit s čurákem v hubě i bez zakrytí jeho obličeje.. Což mě teda překvapilo, ale prej mu to nevadí, když půjde na fotkách poznat s čurákem v hubě :D Nakonec teda o těch půl 1 dorazil, ale co mě hned překvapilo, že už ve dveřích po mě chtěl heslo na wifi.. Jako co to má bejt?? Zakecal sem to, že ho nevím a nedal.. Pak hned, že by si dal panáka, tak sem mu nalil slivku, ale než mě začal hulit, tak vypil 3 frťany.. Začal sem celkem litovat, že sem ho k sobě vzal.. Nakonec mi ho teda začal hulit a i se nechal fotit, jak bylo domluvený.. Ale nějak se k tomu moc neměl a mě nebavilo poslouchat ty jeho kecy.. jak třeba 2 minuty žvaní a půl minuty hulí a tak pořád dokola.. Asi byl už nalitej, když ke mě jel.. Nakonec z něj vyšlo, že do huby to prej nechce, ale že se mu můžu udělat na xicht a vyfotit si to.. No tak aspoň něco teda.. Ale zas ty jeho kecy, že prej mám ledovou mrdku.. No nechápal sem.. Před odchodem si ještě nalil frťana a šel na bus.. No příště si asi hodně rozmyslím, koho si k sobě pozvu, protože na to jaká to je čubka vůbec nevím co si o tom jeho chování mám myslet (chtít po někom koho znám minutu heslo od wifi??? vychlastat u něj během necelé půl hodiny 4 frťany slihovice??? to, že mám prej ledovou mrdku jak nanuk z mrazáku??? No jestli bude nějaký příště fakt netuším.. Jako čtyřicátník fakt pěknej - hubenej, velkej ocas, holá hlava.. Jo a ještě mi jen tak mezi dveřma sdělil, že přiště by chtěl prej i ošukat :D No abych si zas připravil flašu nějakýho tvrdýho alkoholu asi.. Na fotky toho zmrda jak mu mrdám hubu a stříkám na xicht se můžeš podívat na amatérech pod tímto datem :)

4.10.2021 - dneska sem měl zas po čase cestu do Olomouce, tak sem hledal zrovna někoho i na nějakou akcičku.. Domluvil sem se s jedním pořádným medvědem, že mě hned z rána vyhulí na hajzlu v Šantovce, ale čekal sem tam jak bylo domluvený v 7:15 a nikde nikdo.. Pak teda když sem si otevřel amateri.com, tak aspoň napsal zprávu a zas jen další výmluva jako většina kecálků na netu.. Že ho normálně zrovna dneska v noci začal bolet zub, takže by mě nemohl kvalitně vykouřit, tak jak sme si to domluvili.. :D No těšil sem se na hulení a focení s pořádným chlapákem, ale tak sem hledal někoho jinýho - asi po hodině hledání, kdy sem psal - Teď kuřba na WC Olomouc Šantovka - se pak ozvali hned 2 zaráz.. S tím jedním padesátníkem sem si psal o tom, že by chtěl vyhulit a i mě opíchat, ale i po 15ti minutách psaní se vůbec k ničemu neměl.. Ten druhej jen napsal, že jestli si ho už honím na hajzlu v kabině, že by tam do deseti minut mohl být.. Tak sem mu napsal, že na hajzlu ještě nejsem, že tam nemám signál na wifi, ale že tam do minuty můžu být.. Napsal mi, že ok a jestli chci teda vykouřit. Napsal sem mu, že jasný a že ideálně pěkně vykouřit až do konce :) Na to se jen zeptal, jestli mám hodně mrdky.. Napsal sem mu, že sem nehonil 2 dny, tak že něco tam pro něj bude :) Na to napsal, že už teda de, že do které má dojít kabiny.. Napsal sem, že nevím která bude volná, že dáme radši sraz před wc.. Tak napsal jen ve kterým patře a že jak mě pozná.. Napsal sem mu, že dole vedle intersportu, že budu mít zelenou košili a zelenou tašku přes rameno.. On napsal jen šedý pracovní tričko a montérky.. Tak sem se odhlásil a šel čekat.. Do 5minut tam byl, jen na mě kejvnul a šel směrem na hajzl.. Pěknej třicátník/čtyřicátník s menším plnovousem.. V profilu má jen míry 170/75, takže sem tipoval spíš zas někoho staršího, ale byl sem celkem překvapenej.. Já šel hned za ním, ale zastavil se pak u pisoárů, tak sem trošku znejistil, jestli je to on, nebo si to třeba rozmyslel, tak sem prošel kolem něj a zalezl do kabinky sám.. Nechal sem pootevřený dveře a do deseti vteřin už se cpal do kabiny za mnou.. Jak naschvál nešla zamknout, tak sme rychle vypadli a zalezli do kabiny vedle - ten samej případ :/ Tak do třetice to konečně vyšlo a mohli sme se tam zamknout :) Jako takovej vandalismus už i v obchodáku v Olomouci, hrozný :D No jen co zamkl, sem si začal rozepínat pásek u kalhot a sunout je i s boxerkama dolů ke kotníkům.. A jen co sem trošku vyhrnul košili, a byl mi vidět ocas, už přede mnou klečel a začal mi ho honit :) Jó pravej dělník se hned pozná - už sem to na hajzlu několikrát dělal, ale vždycky bylo jen čupnutí, nebo sedění na zavřeným hajzlu a hulení toho ve stoje.. Ale on si tam v kabině normálně v těch špinavejch montérkách kleknul přede mě a honil a honil.. Jakmile sem byl tvrdej, tak začal i poslušně kouřit.. Fakt rajc, když mi takovej chlapák hulí čuráka bez keců na hajzlu a ještě u toho klečí v těch svých špinavých montérkách.. No když na mě šlo stříkání, tak sem jen šeptnul, že užžžžžžž a začal sem mu pumpovat mrdku rovnou do huby.. Pěkně u toho hulil dál, zatímco já stříkal :) Pak vstal, otevřel hajzl a vyflusnul pořádnou dávku mrdky rovnou do mísy :) Utrhl si hajzlpapír a začal si utírat tu ulepenou hubu od mýho semene :) Nasadil si černou roušku, asi aby nebyl poznat a hned beze slova vypadnul.. Já za ním zamkl a ještě sem si utíral čuráka.. Měl sem ho celýho od semene a slin, jak mi ho hulil, zatímco sem mu stříkal do té jeho huby :) Super akce, hned se pak pracuje líp s prázdnýma koulema :) ..Pak když sem měl vše vyřízený a odjížděl sem od Šantovky sem si všiml, že hned vedle probíhá nějaká stavba.. Všude samej bagr a dělníci, tak si nejspíš ten můj hulič řekl šéfovi, že si musí odskočit a jen co sem mu vystříkal hubu, tak se vrátil k práci :D

5.10.2021 - stejnej chlap jako 24.8.2018, 6.12.2018, 20.8.2019, 23.4.2020, 25.5.2020, 27.8.2020 a 25.8.2021 - zase další pravidelná návštěva od místního šedesátníka - jako vždy došel, pohulil mi ocas a když mi stál, tak se nastavil dírou a že chce zas protáhnout.. Tak sem mu ho tam vrazil a mrdal tu děvku až do výstřiku.. S tímhle je to pořád stejný, takže není důvod se nějak extra rozepisovat jako kdybych to dělal s někým novým :)

25.10.2021 - stejnej jako 22.9.2021 - zhruba po měsíci tu máme opáčko.. Opět dojel v brzkých ranních hodinách a na parkovišti u Billy ve tmě mi ho vyhulil v autě pěkně až do konce jako správná kuřácká čubka.. Jakmile sem mu vystříkal hubu mrdkou, tak mi čuráka pak ještě chvíli olizoval a čistil od mrdky a pak sme se rozjeli každej svým směrem :)

6.11.2021 - dneska novej chlapák, taky z Moravské Třebové. Hledal sem někoho aspoň na sobotní kuřbu, protože mi čurák stál už od rána a nechtěl sem si ho jen vyhonit sám u porna.. Tak sem hledal a hledal až se mi ozval jeden, že se mu líbí moje péro. Profil má prázdnej a nicneříkající, tak sem mu jen sroze odpověděl, že teda dík, a že jestli ho chce do huby.. Na to odpověděl, že jo a už sme domlouvali kuřbu :) Psali sme si asi před dvěma měsícema, ale nakonec to nějak vyšumělo do ztracena.. Teď sem z něj konečně dostal aspoň věk - 52, že rád hoňku a kuřbu, ale nepolyká.. No tak sme domluvili místo a čas, nakonec sme teda to místo změnili a dali sraz u odlehlejších garáží, kde už sem to s jedním dělal.. Dojel sem tam, on už tam čekal (takovej menší silnější holohlavej), zaparkoval sem tak aby na nás nebylo viděl a mohl sem v pohodě sledovat případnej pohyb ve zpětným zrcátku.. On přisedl, já sundal kalhoty ke kotníkům a začal mě hulit.. Kouřil mi ho bez keců celkem dlouho a holohlavý chlapáky ja rád, tak sem se ho zeptal jestli chce teda taky vyhulit.. Prej že jo, tak sem mu ho taky pokouřil (měl ho menšího, vyholenýho), pak zas hulil on mě a ke konci sme si je honily vzájemně pěkně v sedě :) On začal cákat první, tak sem mu ho pak pustil a vzal si ho do ruky sám a hned sem začal cákat taky :) ..až na to, že mi pocákal sedačku v autě to šlo :) Sice bych radši cáknul někomu do huby, ale lepší něco než nic :)

18.12.2021 - ten stejnej jako 8.5.2021 - opět sem byl od rána nadrženej jak něco a hledal někoho na akcičku..Jeden pisálek za druhým jak je to poslední dobou zvykem, až sem napsal i starým prověřeným kontaktům.. Tenhle odepsal, ať se teda stavím a zas ho projedu.. No a po 5ti minutách psaní sem si to už razil k němu.. Před vchodem do bytovky sem ho jen prozvonil jako posledně, aby mě pustil dovnitř.. Vyjel sem výtahem do šestýho patra a už měl pootevřený dveře jako posledně.. Hned sem vešel a jen co se zaklaply dveře, tak sem si vyslíknul kalhoty a uvelebil se na posteli.. Kurvička na sobě měla jen silonky a hned mě začla honit a stavět ocas.. Nejdřív rukou, pak i hubou.. Vzal sem mobil a zeptal se, jestli můžu zase fotit.. Prej že jo, a tentokrát si ani nevzal přes oči roušku jako posledně :) Takže spoustu fotek z týhle akce najdeš na webu amatéři :) Po kuřbě sem tu nadrženou děvku začal mrdat zezadu, pěkně držet za boky a tvrdě přirážet, hmmm :) Když už ze mě lil pot, tak sem se uvelebil na zádech a nechal kurvičku nasednout.. Aby se taky činila a pěkně na mě rajtovala a poskakovala :) No a když to na mě šlo, tak sem jí celou dávku napumpoval přímo do prdele.. Pak na mým čuráku ještě chvíli rajtovala, no a když mi z tý rozmrdaný kundy ten měkkej vystříkanej čurák vyjel, tak sem se oblíknul a šel :) A děvku sem tam nechal na posteli s tou rozmrdanou a vystříkanou dírou.

20.12.2021 - konečně je tu vánoční volno a tak sem si pozval jednoho chlapa na předvánoční akci :) Poprvé sme si napsali asi před půl rokem a teď konečně dorazil.. Měl to sem asi přes půl hodiny, je až někde od Letovic.. Domluvili sme se den předem, že dorazí hned z rána.. Jen co dojel, sem se uvelebil nahej na posteli a on mě hned začal kouřit ocas.. I přes ty zmrzlý ruce co měl, sem si to užíval a za chvíli začal hned tvrdnout a slintat.. Pak se taky vyslíknul a já mu ho taky chvíli pokouřil a na to sme přidaly ke kuřbě i vzájemnou hoňku.. Chtěl i opíchat díru, tak sem mu řekl, ať mi ho teda ještě chvíli pohulí a pořádně hubou postaví :) Pak sem ho chtěl opíchat teda zezadu, ale na to jak měl macatou prdel, tak díru měl teda pořádně úzkou.. No nedostal sem se tam, ani když na mě zkoušel nasednout.. To se hned pozná, že někdo nemá projetou díru jak tunel, jako ten, kterýho sem mrdal před dvěma dny.. :D Tomu bych tam strčil snad i ruku.. Tam sem zajel, jen to mlasklo a teď nic.. No tak se pustil aspoň zas do hulení a na konci sem mu tu nadrženou díru postříkal mrdkou, když už nic jinýho..

22.12.2021 - ten stejnej jako 7.9.2021 - měl sem ještě dnes volnej barák, tak sem hledal a hledal, ale nikde nikdo.. Až se ozval tenhle, jestli bych nedal zas opáčko, že je pracovně někde u Litomyšle, že by se mohl za půl hoďky stavit - tak sem napsal, že teda jo, že zas něco aspoň nafotíme :) Scénář jako posledně - dojel, vyslíkli jsme se a začalo mazlení, honění, kouření a dráždění jeho díry.. Tentokrát mě teda mile překvapil.. Sám od sebe mě začal hulit a to celkem dlouho - celkem rozdíl oproti tomu posledně jak mi ho spíš jen tak žužlal.. Vzal si na xicht i roušku a prej ať fotím :) ..tak aspoň, že tak :) Když na mě šlo stříkání, tak chtěl cáknout na díru, že se mu moc líbila fotka postříkané díry z mé poslední akce.. No tak aspoň potěšíl, že se na ty fotky někdo dívá :) Ale řekl sem mu, ať si lehne na záda, že mu postříkám ptáka, že chci vidět jak se pak taky vystříká :) Jen co sem mu pokropil toho jeho velkýho ptáka mrdkou, začal během 20ti vteřin stříkat taky.. Celkem rajc koukat na to, jak k mé mrdce přidává i tu svou a má celej pupek ulepenej od semene.. Takže dneska to šlo! Jelikož tohle byla letos už akce číslo 22, takže stejnej počet jako loni, tak je na čase si dát do konce roku pohov :) Ať nejedu každej rok zvyšující se trend.. :D Tak nejspíš další akce až v roce 2022 :)

Shrnutí: za rok 2021 bylo 16 chlapů a 22 akcí

------------------------- OD ROKU 2022 -----------------------------

18.1.2022 - ten stejnej jako 13.12.2019 - doporučuju nejdřív přečíst tu akci z toho 13.12.2019, protože sme defakto pokračovali tam, kde jsme zhruba před dvěma lety skončily :) Dneska to byla nádhera - konečně sme se zas domluvili s tím rajcovním padesátníkem na další akci.. Napsal, že by zas rád zaprasil a druhej den už byl u mě. Stejně jako poprvé sem mu utevřel jen v košili a od pasu dolů sem byl nahej a honil si ocas při pohledu na něj. Jen co se zabouchly dveře sem shodil i tu košili a on šel taky do naha a hned se uvelebil v křesle. Já si před něj kleknul a začal mu kouřit toho macatýho čuráka a olizovat koule. Dneska tak dominantní jako poprvé nebyl, takže pak kouřil i on mě a jazykem mi zajížděl od koulí až na díru.. Řekl, ať du na posteli na všechny čtyři, že mi chce pořádně vylízat díru.. Jen co sem se nastavil mi tam zabořil hubu a jazykem rejdil sem a tam, že sem vzdychal jak děvka.. Ty jeho rajcovní vousiska mě po prdeli krásně šimrali - no dobrá ližba.. Pak se nastavil za mě a pěkně mi díru dráždil žaludem, pleskal mi čurákem po prdeli a já jen držel.. Pak následovalo zase kouření a pak mi nastavil díru on a teď sem mu tam jezdil jazykem, prstem i čurákem já :) Když sme byli k sobě, no spíš na sobě v tváří tvář, tak byla i líbačka s jazykem , lízal mi uši, bradavky, pupek.. No uslintanej sem byl skoro všude :) Na konci sme se přesunuli do vany a chtěli zaprasit i tam, když sem mu to sliboval už posledně, ale pak sem z toho nakonec vycouval.. Teď už došlo i na to - já si kleknul, otevřel hubu, on nademnou a chtěl mi do huby začít chcát.. Ale jak mu stál pořád čurák, tak ze sebe nevydal ani kapku.. Už sem chtěl z vany jít pryč, ale on si klekl, a ať mu do huby prej nachčiju já, když to jemu nejde.. A že až bude mít plnou hubu, že mi to pak líbaním předá ze své huby do mojí.. Tak sem si teda stoupnul, on si klekl, vzal si mýho čuráka do huby a já začal během chvilky hned chcát, přímo mu do tlamy.. Luxusní pocit! :) Jen chvilku a už sem šel taky do dřepu a hned byla líbačka, kdy mi z huby doslova předával do mojí huby moje chcanky.. No nepolykal sem to, nechal sem to vytíct ven.. Zeptal sem ho, jestli chce ještě, že toho mám v sobě ještě hodně :) Prej, že jo, tak sem se zas postavil a začal mu opět chcát do huby.. Ze začátku polykal jak náká děvka, pak když sem už začal chcát pořádnej proud, tak mu to z držky teklo všude možně.. Jen co sem dochcal si hned stoupnoul, a že ať du na kolena já a otevřu hubu, že už bude - tak mi tam pak místo chcanek nastříkal pořádnou dávku semene.. Oba sme se hned v tý vaně osprchovali, oblíkli a bylo :) Dobrej chlapák - snad bude někdy i akce č. 3

19.1.2022 - ten samej jako 7.9.2021 a 22.12.2021 - během čtyř měsíců se stavil už na třetí akci.. Zase jako posledně - nějaký to pomazlení, lízání, vzájemná kuřba, dráždění díry.. No a asi po půl hodině, když už to na mě šlo, tak sem si pocákal vleže pupek. Na to si hned stoupnul na posteli nademě a začal na mě stříkat taky.. No uleptanej od semene sem byl teda pořádně. Jen co sem ho vypakoval, sem šel do vany a pak hned vkládat fotky z akce na amateri.com :)

14.2.2022 - ten stejnej jako 22.9.2021 a 25.10.2021 - opět je tu opáčko s jednou kuřáckou čubkou. Domluvili jsme se že mě zas dojede vyhulit a olízat mi ocas.. Jen sme si upřesnili místo a čas a šlo se na věc.. Tentokrát to nebylo parkoviště u Billy, ale odlehlejší cesta.. Kuřba v autě se sice dá, ale když má jen hlavu pod volantem a nejdou měnit pozice, tak to není ono.. No zaparkoval sem vedle něj, vylezl z auta, dal sem kalhoty ke kotníkům a on si hned čupnul a začal mě hulit zase jako děvka.. Venku tma a nula stupňů, takže mě rukama celkem studil, když mě držel za prdel.. Ale čuráka sem měl pořád tvrdýho a jebal mu držku i v tý zimě.. Po chvilce sme viděli, že se blíží někdo na kole, tak sme přestali a já si sednul do auta a čekal, až kolo kolem nás projede.. Pak sem si zas shrnul kalhoty a řekl kurvičce, ať zase pokračuje v hulení.. Tak šla do podřepu a hulila mi ocas, zatímco já se vyvaloval v autě a užíval si to lízání a kouření.. No a jelikož sem v tom autě skoro ležel, tak sem ani nepostřehl, že kolem nás projelo za chvíli další kolo.. Určitě si nás ten kolař musel všimnout.. Ale jelikož byla tma, tak zas toho tolik určitě neviděl :) ..po chvíli sem si zas stoupnul vedle auta a zas mě kurva hulila pěkně v podřepu.. Během chvíle pak měla mrdku v hubě.. Jakmile spolykala a olízala do sucha, tak sme se rozjeli do práce..

8.4.2022 - ten stejnej jako 13.12.2019 a 18.1.2022 - tak je tu zase po čase akce se vším všudy s mým oblíbeným padesátníkem :) Domluvili sme čas, že by zase dojel zaprasit jako posledně, ale že by mi tentokrát chtěl dělat děvku a plnit příkazy :) No jen co dojel sme šli zase oba donaha a řekl sem mu ať se mi pro začátek hubou pěkně postará o čuráka. Stál sem nahatej, ocas v pozoru a on si přede mě kleknul a začal poslušně hulit a sát jako děvka.. Já ho držel za hlavu a mrdal mu hubu sem a tam.. Čurákem sem mu plesklal o tváře a honil si ho, když mi začal cucat koule.. Naklonil sem se, aby mi pěkně pocucal i bradavky a pak sem mu do huby strčil i jazyk :) Jakmile mě začal zas kouřit, tak sem mu pak musel po chvíli říct, ať přestane, nebo by mě za chvíli udělal, protože fakt jezdil hubou sem a tam jako děvka.. Pak sem se uvelebil v posteli, dal nohy do V a poručil sem mu ať mi vylíže díru.. Ten tam ten jazyk strkal snad celej, lízal fakt fest a hluboko.. Ani sem si u toho čuráka honit nemusel a měl sem ho furt tvrdýho a slintalo mi z něj jak něco.. No a po chvíli vyměnil jazyk za svýho žaluda a pěkně mi s ním pleskal o díru a dobýval se s ním dovnitř.. Jen takový to dráždění na krajíčku, až sem mu musel zase říct, že je to fakt super, ale jestli toho nenechá, že se co nevidět udělám, aniž bych si ho honil :) Jo ten to fakt umí, dobrá čubka.. Pak byla zase kuřba, už vzájemná, protože mu čurák už taky dobře slintal a trčel.. No a pak sem vzal mrkev a on si ji strčil do prdele a pěkně sem mu jí mrkví projížděl, zatímco on jen hekal a čekal, až ji vyměním za svýho čuráka.. Pak sem mrkev vytáhnul, strčil mu ji do huby a zas do prdele, a tak pořád dokola, než sem ji odložil a pěkně mu tam pak zezadu strčil čuráka a mrdal mu tu jeho anální kundu.. Chtěl abych ho naprcal a pěkně se udělal do něj, ale kdybych se udělal, tak už bych pak nebyl tak vyrajcovanej a slíbil mi, že si zas nechá nachcat do huby :) ..tak když na mě šlo zas stříkání, tak sem mu z prdele čuráka vytáhnul a řekl mu, ať de do vany, že dáme teda ještě ten piss.. Jen co si tam kleknul si hned vzal do huby mýho čuráka právě vytaženýho z jeho prdele a začal jemně sát.. Taky dost dobrý! No chvíli to sice trvalo, ale pak sem mu přímo do držky začal chcát, nejdřív pomalu aby stihl zase polykat, pak sem to rozjel a chcal normálně, jako kdyby to bylo do hajzlu a ne do jeho huby :) Teklo mu to po hrudi, až na jeho ocas, kterej si u toho neustále honil.. Jakmile sem dochcal, řekl sem mu, ať furt hulí, že se chci ještě vystříkat.. Jen co sem mu pak vycákal hubu mrdkou se vystříkal do vany i on.. Luxus akce dneska :) Jen škoda, že tenhle ženáč není na focení, to by byly fotky :) No jen co dal sprchu, tak se oblíknul a jel s tou rozmrdanou dírou a hubou ještě do práce :)

29.4.2022 - ten stejnej jako 22.9.2021, 25.10.2021 a 14.2.2022 - opět opáčko s jedním hulibrkem z Lanškrouna.. Měl chuť na mrdku a já byl nadrženej, tak sme se zas domluvili, že mě vyhulí :) ..dojel sem na odlehlejší cestu stejně jako posledně.. Už tam na mě čekal, jelikož bylo páteční odpoledne, tak sme popojeli ještě kousek dál, kde mě začal pak u stromu hulit ocas.. Během chvíle se však objevil pejskař, kterej se neměl k odchodu, tak sem sedl do auta, on na skútr a museli sme popojet ještě dál, kde bylo jen takový starý stavení a jinak louka.. Tam sem sundal kalhoty ke kotníkům a on se opět pustil do hulení mýho ocasu.. Po chvíli si navlíknul kuklu, abych ho u toho mohl i fotit.. Celkem rajc mrdat mu hubu v přírodě.. Vydržel sem asi 20minut, jakmile to na mě šlo, cáknul sem mu přímo do držky a on poslušně spolykal a očistil mi zas čuráka i do poslední kapičky.. Pak sem navlíknul kalhoty a jel.. Rychlovka bez keců se hodí vždycky :)

4.5.2022 - stejnej chlap jako 24.8.2018, 6.12.2018, 20.8.2019, 23.4.2020, 25.5.2020, 27.8.2020, 25.8.2021 a 5.10.2021 - opět je tu opáčko s místním šedesátníkem. Zas měl chuť na moje semeno, tak sme se domluvili, tentokrát to bylo poprvé co sem byl u něj doma.. Ráno při cestě do práce sem se u něj stavil, jen co sem k němu došel a zabouchly se za náma dveře, nasměroval mě k němu do obýváku, kde si předemě kleknul a začal mi rozepínat poklopec. Hned sem měl rifle a boxerky u kotníků a on mi začal kouřit ocas.. Jako vždycky - saje, cucá, líže a hulí jako nějaká kuřácká děvka.. Asi po deseti minutách, kdy mě hulil na kolenou a já před ním stál a mrdal mu hubu, sem mu mrdku napumpoval přímo do držky.. Jakmile mi čuráka olízal do poslední kapičky, natáhnul sem kalhoty a šel :) Taková ranní rychlovka bez keců pěkně až do výstřiku se hodí vždycky :) Perlička na závěr - když mi na netu psal číslo bytovky, patro a zvonek na kterej mám zvonit, tak sem celkem čuměl, že má stejný příjmení jak já :D Snad to nebude nějakej vzdálenej příbuznej :)

18.5.2022 - stejnej chlap jako 6.11.2021 - tak sme dnes dali zhruba po půl roce opáčko - klasická rychlovka.. Já byl nadrženej, on chtěl kouřit čuráka.. Tak sme se sešli ráno před prací na odlehlejší cestě - já dojel autem, kde sem si sundal kalhoty a boxerky ke kotníkům a začal si nahoňovat ocas, on došel pěšky asi po deseti minutách, přisedl, řekl čau a bez keců se sklonil a začal mi ho kouřit.. Ráno byla celkem mlha, takže nebylo vidět moc daleko, ale jen na pár metrů, ale naštěstí kolem za celou dobu hulení, nikdo nešel :) Kouřil mi čuráka pěkně nastřídačku s honěním a já mu jen rukou šátral po zadku a druhou rukou sem si přidržoval tu jeho holou hlavu nabodnutou na mým ocasu.. Jakmile na mě šlo cákání, tak sem zavzdychal, že už budu - on ho vytáhnul z tý svý rozmrdaný kuřácký tlamy :) Vzal ho do ruky a během třech vteřin sem začal cákat mrdku.. Jen škoda, že si nenechá cáknout přímo do huby, ale jinak pěkný vyprázdnění koulí hned z rána.. Jakmile sem se vystříkal, bez keců vypadnul z auta a šel makat

9.6.2022 - ten samej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021 a 25.9.2022 - zatím asi můj nejčastější chlap na kuřbu :) Opět sem na netu hledal někoho aspoň na kuřbu, když mi napsal tenhle, že by mě zas klidně vyhulil.. Zkusili sme tentoktát jinou odlehlejší cestu, kde sme nechali na okraji auta a vydali se jen pár metrů na lesní cestu, kde sem se postavil ke stromu, sundal kalhoty a hned na něj vytasil svýho čuráka.. Jak bylo domluvený, hned si čupnul a vzal mi ho do huby.. Pěkně ho sál a cucal jako nadržená kuřácká děvka.. Já jen sledoval okolí jestli nejde někdo kolem, ale jelikož je na houby ještě brzo, tak se tam žádnej houbař neobjevil :D ..tak sem si mohl vychutnávat kouření mýho čuráka.. Chvíli kouřil, chvíli honil.. Trvalo mi to asi 20minut než sem mu mrdku napumpoval do krku.. Ke konci když sem mu říkal, že už za chvíli budu, si stáhnul kraťasy pod čuráka a taky si ho začal pořádně honit, tak sem mu ty jeho koule taky na chvíli zmáčknul v ruce a pak když sem mu začal stříkat mrdku do huby, tak bylo vidět, že se u toho taky vystříkal, když měl ulepenou celou ruku :D Něco málo sem i vyfotil, tak můžeš kouknout na amatérech..

30.6.2022 - dneska novej chlapák.. Poprvé mi podle historie napsal zhruba před rokem, ale jelikož on má úplně prázdnej profil bez fotek a videí, tak to nějak vyšumělo do ztracena. Dneska sem měl volnější den a čuráka sem si honil naposled před čtyřmi dny, tak sem měl i celkem plný koule, tak sem hledal a hledal, až se ozval tenhle. Že je někde od Lanškrouna, ale že klidně dojede, vyhulí a nechá se u toho i fotit, když tam nebude obličej.. Tak sme domluvili místo a čas a vyrazil sem.. Opět odlehlejší cesta, kde už sem to s chlapama dělal a vím, že tam je celkem klid.. Zaparkoval sem podél cesty, kalhoty ke kotníkům a začal si honit čuráka.. Asi po deseti minutách sem viděl, že se přibližuje stříbrná octávka, tak sem si čuráka sice trošku přikryl hadrou, kdyby to náhodou nebyl on.. Ale jelikož začal parkovat hned předemě, tak sem si vzal čuráka zas do ruky a pokračoval v honění. Poslal mi jen fotku čuráka, která byla navíc celkem rozmazaná, tak ani nebylo moc vidět jak je velkej.. A v profilu má napsáno jen - bi 184/87, takže taky informace nic moc.. No jakmile zaparkoval, chvíli se nic nedělo.. Ale tak bylo domluvený, že si má přisednout on ke mě a začít mě hulit, tak sem furt seděl a honil si ocas.. Asi po půl minutě se otevřely dveře a konečně vystoupil - hádal bych mu tak něco přes 50.. Přisednul, představil se (no jméno sem už popravdě zapoměl) :D a hned se sklonil a začal mě hulit jak sme se domlouvali.. Nevím jestli je ženáč, ale hulil fakt dobře, až sem to musel po pár minutách utnout, nebo by mě hned udělal.. Hned sem mu řekl, že je to kvůli tomu, že bych za chvíli stříkal, aby si třeba nemyslel, že se mi to od něj nelíbí.. Tak pak si rozepnul poklopec taky a vytáhl celkem slušnýho čuráka - chvíli byla pak vzájemná hoňka, a nakonec sem se taky sklonil a začal mu ho hulit.. Pěkně u toho vzdychal a tlačil mi hlavu na ocas, tak jak sem to já dělal jemu před malou chvílí :D ..No honily a kouřily sme si ocasy vzájemně asi půl hodiny.. Pak projel kolem nás nákej borec na skútru, ten nás určitě viděl.. Za chvíli další auto, kdy sme si ani nestačily natáhnout kalhoty, tak sem mu navrhl jestli půjdem někam ke stromům, kde na nás nebude tak vidět a taky tam nebude takovej hic jako byl dneska v tom autě.. Řekl, že můžem, ale že už stejně co nevidět bude, tak sme zůstali v autě, já se pustil zas do hulení a za chvíli sem měl plnou hubu semene.. Olízal sem z něj všechno a pak sem to vyflusnul z auta :) ..myslel sem, že po vystřikání zapne poklopec a pude, ale řekl - teď ty a začal mě hulit a tak sem během dvou minut krmil zase já jeho.. Pěkně sem mu do huby napumpoval čtyřdenní dávku.. Taky mi ho vycucnul do poslední kapky jako já jeho a pak otevřel dveře a vyflusnul to.. Sice byla domluvená jen kuřba mýho čuráka, ale na ten jeho ocas sem měl taky pořádnou chuť, takže nelituju.. Fotky z akce mám taky, a už mi i psal, že by rád dal opáčko.. Že by měl rád i vystříkanou díru a nejen hubu

18.7.2022 - ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021 a 9.6.2022 - tak po měsíci a něco tu mám další opáčko s mým věrným huličem.. Napsal mi sms před 3 hodinou jestli mám chuť, odepsal sem mu, že jo, že bych mohl být na tom samým místě jako posledně zhruba za čtvrt hoďky.. Na to napsal, že dobře a když sem se tam za 10-15min objevil, už tam měl zaparkovaný auto a on nikde.. Tak sem vešel za stromy a on už poslušně dřepěl opřenej o strom, kde sme to dělali posledně. Tričko měl hozený přes větev, na sobě jen kraťasy a přes ně si dráždil ocas.. Hned co sem ho tam uviděl sem si začal rozepínat poklopec a dráždit taky ocas.. Jen co sem k němu došel, sem mu řekl čau a hned sem mu začal strkat ocas do huby.. Taková nadržená děvka na mýho čuráka.. Sál ho, cucal a vzdychal u toho jak ňáká kurvička.. No nechal sem si to jeho hubou dělat asi čtvrt hoďky.. Pak sem odložil mobil a už bez focení sem mu pořádně začal jebat držku a držet si ho oběma rukama.. Sám pak ke konci zaškemral, že už chce moje semeno.. Tak sem mu do huby pak zas cáknul, řekl mu dík, že to na rychlou domluvu bylo skvělý a jel.. Zatímco on si tam otíral hubu od mýho semene do papírových kapesníčků a taky sem si všiml, že druhou ruku má celou uleptanou od toho, jak si ho sám vyhonil, když sem ho krmil mrdkou.. Dobrá kuřácká děvka je to :o)

27.8.2022 - dneska první trojka:
ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021, 9.6.2022 a 18.7.2022
a k němu se po pár minutách přidal ten stejnej chlap jako 6.11.2021 a 18.5.2022.
Byl sem doma sám, tak sem hledal někoho, kdo by se stavil a mohli sme si zas jednou užít pěkně v pohodlí a ne se mačkat někde v autě.. Ozval se ten první, že by se zas stavil a pěkně se mi postaral hubou o čuráka, tak jak to on umí.. Na to mi napsal, že by bylo fajn sehnat někoho dalšího, že by chtěl zkusit tu trojku, což já sem chtěl taky, tak sem hledal i další chlapy.. Ozval se místní starej známej, s kterým sem už taky 2x dřív byl.. Čekal sem teda, že nakonec budu rád, když to vyjde aspoň s jedním, že to nakonec stejně někdo zruší, ale kupodivu dorazili oba dva a tak sem si to poprvé vyzkoušel s dvěma chlapama zaráz, i když teda jen kuřbu a hoňku.. Nejdřív dorazil ten můj hulič, s kterým se poslední dobou scházím celkem pravidelně - vešel, šli sme do naha, já se usadil na posteli a on si hned kleknul a začal mě hulit ocas.. Asi po minutě sem mu řekl, že tak za deset minut by se měl stavit další, tak že se má na co těšit.. Hned se zarazil, protože si myslel, že asi nikoho neseženu, a že kdo to prej bude.. Tak sem mu ukázal profil na netu a že prej s tím si taky občas napsal, ale ještě s ním nic neměl.. No tak sem mu zas řekl, ať zas zatím hulí a lízá jen mě, tak sem si to vychutnával a pěkně mu jebal držku.. Do deseti minut mi došla zpráva, že už stojí před barákem, tak sem na sebe hodil tričko a kalhoty a šel pustit dom i jeho.. Jen co vešel, tak sme si všichni řekli čau, já ze sebe sundal tričko a kalhoty a šel se zas zpátky usadit a ten první mě zas hned začal hulit, zatímco ten druhej jen chvíli rozpačitě stál a sledoval nás.. Pak se začal taky svlíkat a když byl nahej, tak začal honit toho co mě kouřil.. On však řekl, že za chvíli asi bude, tak ho honit přestal a sedl si vedle mě a začal honit mě.. Huličovi sem pohledem naznačil, ať začne kouřit taky toho novýho.. Tak se o metr přemístil a začal poslušně hulit ocas i jemu jako nějaká děvka, která vyhulí každýho komu mu najdu.. Úplně sem z toho měl tvrdýho čuráka, tak ten druhej, kterýho hulil, se naklonil a začal kouřit mě.. Luxus.. No trvalo to chvilku a ten druhej si vyndal moje péro z huby a zavzdychal, že už bude stříkat.. Hulič jeho ocas vyndal z huby a hned se valila z jeho čuráka mrdka, která přistávala na jeho stehnech a kapala až na koberec.. :/ Na to začal stříkat i ten první, kterej to nechal z čuráka kapat taky kam jinam, než na koberec, takže poučení pro příště - dát tam aspoň ručníky :D No a když byly oba vystříkaní, tak začalo trapný ticho.. Já jako jedinej vystříkanej nebyl - protože sem si to chtěl dlouze vychutnávat, a oni dva se udělali hned po sobě.. No ale tak i s tvrdým pérem sem se začal oblíkat první, protože mi bylo jasný, že už od nich po vystříkání nic nebude, tak se oblíkli taky a šli.. Já si ho pak vyhonil za chvíli sám při prohlížení fotek, který sem si udělal :)

12.11.2022 - ten stejnej jako 24.8.2020 - tak je tu po dvou letech opáčko s jedním chlapem.. Byl sem nadrženej a chtěl vykouřit ocas, ale nikoho se mi nepodařilo sehnat, tak sem zas na netu aspoň odepsal tomuhle, kterej hledal někoho, kdo ho vyhulí. Napsal sem mu, že by mi mohl vymrdat hubu.. Chvíli sme si psali, že teda kdy a kde.. No podle toho psaní mi bylo jasný, že se na mě nepamatuje :D No já moc dobře věděl o koho de, ale tak nic sem mu neříkal.. Tentokrát sme se sešli venku.. Domluvili sme místo, kde na mě bude v autě čekat.. Jakmile sem se blížil k místu, už tam byl.. Seděl na zadních sedačkách s kalhotama u kotníku a ocas v pozoru.. Bez keců sem přisednul a hned se sklonil k jeho ocasu a začal hulit.. Kouřil sem mu čuráka, zatímco on jen vzdychal a užíval si to.. Střídal sem kouření s honěním a asi po 15ti minutách mi chytnul pořádně hlavu, párkrát silně zamrdal a zařval, že už bude a hned sem měl mrdku v hubě.. Jakmile sem měl plnou pusu, otevřel sem dveře, vyflusnul to, ale než sem vypadnul z auta, tak sem mu ještě na cestu olíznul žalud :) ..já si čuráka vyhonil asi po deseti minutách sám v autě, zatímco sem myslel na to, jaká sem to před chvílí byla kuřácká kurvička s ocasem a mrdkou v hubě.. :)

16.11.2022 stejnej ženáč jako 8.3.2017, 19.6.2017, 19.7.2017, 16.10.2017, 9.4.2018, 28.5.2018 a 18.9.2018 - tak po čtyřech letech tu máme opáčko s jedním místním ženáčem, kterýmu sem dřív dělal kuřáckou čubku.. A už ani nevím proč sme se pak přestali scházet.. Opět sem celej nadrženej hledal někoho na real a narazil sem na něj.. Jen sme zas domluvili místo a čas, kde na něj budu ráno čekat a že mi zas přijde vymrdat hubu jako vždycky.. No dřív sem mu ho kouřil většinou na místním veřejným wc, který ale už zbouraly.. Tak sme se domluvili, že budu čekat v autě na parkovišti před Billou.. Bylo domluvený, že dojde o půl 7 ráno, kdy tam bude ještě tma a jelikož otvírá obchod až v 7, tak i minimum lidí.. Ale došel až nějak po třičtvrtě takže už tam byl celkem šrumec.. No jen co sem ho zahlídl, jak se tam ochomejtá, tak sem pootevřel dveře, on přisednul a řekl, že se omlouvá za zpoždění, ale že to asi necháme, když už je tam celkem dost aut a lidí.. Ale i tak byla ještě celkem tma, tak sem mu říkal, ať nechodí, že ho aspoň vyhoním.. Na to si teda rozepnul poklopec a vytáhl ocas, tak sem se dal do honění.. Ale nehonil sem ani 10 vteřin a už mě chytl za krkem a sunul mi hlavu dolů :D Tak sem se pustil do hulení jeho ocasu jako před čtyřma rokama a zase sem byl ta jeho kuřácká děvka :) Myslel sem, že si za chvíli aspoň rozepne u riflí i knoflík, ale celou dobu měl jen rozeplej poklopec a trčící ocas z něj. No zatímco já hulil, tak doufám, že on sledoval pečlivě okolí, ale ani jednou neřekl, že bych měl přestat, že by se třeba někdo blížil.. Tak sem neustále hulil a hulil a on zas jen rajcovně vzdychal.. Pak když mi asi po 7 minutách hulení chytl hlavu a držel ji, zatímco mi čurákem nabodával krk bylo jasný, že už to za chvíli bude.. Zas ty jeho vzdechy áááách, jóóóó už budúúú a pak najednou začal pumpovat mrdku do mojí huby, zatímco mi neustále držel hlavu.. Tak sem jen držel a poslušně polykal.. Od tohodle ženáče je mrdka sladoučká a chutná.. Ne jako ta co mi v hubě přistála před pár dny.. Takže sem mu olízal i kapky z žaluda a jen co mi pustil hlavu a já se odtáhnul, zastrčil čuráka do poklopce a bez keců z auta vypadnul :)

12.12.2022 - ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021, 9.6.2022, 18.7.2022 a 27.8.2022 - tak sem si opět užil kuřbu s místním chlapem s kterým se scházím asi nejčastěji.. Tentokrát to však bylo poprvý co sem byl u něj doma.. Napsal, že bude doma sám, tak jestli nechci dojet.. Domluvili sme čas, já zaparkoval u jeho místního obchodu a tam si pro mě došel.. I když to bylo ráno v 6, tak sem měl jít asi 5 metrů za ním, asi aby nás třeba náhodou neviděli jeho sousedi :D ..no jen co sem vešel k němu dom, tak mě navedl do obýváku a začali sme se hned slíkat.. Zeptal sem se, kam se uvelebit, jestli do křesla, nebo na pohovku.. Řekl, že do křesla, to nasměroval k telce, kde mu už hrálo heterácký porno, kde si to borec rozdával s dvěma ženckejma.. No ne že by mě to zrovna 2x bralo, ale ten chlap v tom pornu byl celkem samec, tak aspoň něco :) Jakmile sem se usadil, hned si přede mě kleknul, vzal mýho čuráka do huby a začal mě sát. Celkem rajc, nechat si kouřit péro v baráku chlapa, jehož stará je v práci a o ničem neví.. No hulil mě, lízal a cucal jako vždycky.. Já jen čuměl na to porno a nechal si to od něj dělat.. Jamkile na mě šlo po cca deseti minutách stříkání, bez jakýhokoliv upozornění sem mu to napumpoval přímo do huby, přesně tak jak sme si to domluvili :) Pak sem se hned oblíknul a jel taky makat jako ta jeho a ho sem tam nechal s mou mrdkou v hubě :)

29.12.2022 - stejnej chlap jako 24.8.2018, 6.12.2018, 20.8.2019, 23.4.2020, 25.5.2020, 27.8.2020, 25.8.2021, 5.10.2021 a 4.5.2022 - tak dneska sem se opět sešel s místním šedesátníkem.. Hned z rána, když sem jel na nákup sem se stavil zase u něj doma.. Jen co se za mnou zabouchly dveře, už mi rozepínal poklopec a směřoval opět k posteli jako posledně. Jakmile sem se vyslíknul, tak sem se uvelebil na posteli - lehl sem si na záda a roztáhnul nohy.. V mžiku už mezi mýma nohama ležel a začal se mi hubou starat o ocas - lízal, cucal, sál, dráždil koule a když mi ho hulil, tak prstem zajížděl i do mojí díry.. Nechal sem si čuráka laskat asi 10 minut, pak už sem to nevydržel a začal mu do huby pumpovat semeno.. Tak to mám rád - když mi ho chlap saje a já mu přitom stříkám přímo do huby, že ani kapka neukápne vedle :) Jakmile měl plnou hubu mé mrdky, tak s tím sice běžel do koupelny, kde to nejspíš vyflusnul, ale hlavní je, že si to do huby nacákat nechá :) No a jelikož to byla moje poslední akce v roce 22, dalšího už nic naplánovanýho nemám, tak zase v roce 2023 :)

Shrnutí: za rok 2022 - bylo 9 chlapů a 15 akcí (z toho jedna trojka)

------------------------- OD ROKU 2023 -----------------------------

23.1.2023 - domluvil sem se s jedním kamionákem, kterej měl mít cestu přes Moravskou Třebovou, že mě vyhulí u sebe v kabině. Domluvili sme čas na 6 ráno - napsal mi, že má černej kamion a počáteční spzku.. Jen co sem tam ráno přijel, hned sem si to zamířil ke správnýmu kamionu, vlezl dovnitř a tam už čekala zhruba 50ti letá kamionácká čubka v ženským prádle.. Vyslíknul sem se, uvelebil vzadu na takový tý posteli a on se hned pustil do kouření mýho čuráka.. Asi po pěti minutách hulení, najednou stoupnul, zavzdychal že už bude a začal mi bez jakýhokoliv upozornění stříkat na pupek a čuráka.. No ale hned jak dostřikal si zas předemě kleknul a začal mi zas hulit péro, který bylo postříkaný jeho semenem.. Celkem rajc, no během chvíle sem začal stříkat taky. Vycákal sem se mu do huby, tak jak bylo domluvený :) ..na první akci v roku 2023 to šlo

6.2.2023 - ten stejnej chlap jako 6.11.2021, 18.5.2022 a 27.8.2022 - opět sem měl plný koule a dotyčnej chtěl čuráka do huby, tak sme se zase domluvili na 6 ráno před prací. Dojel sem na odlehlejší cestu - zaparkoval, sednul si na zadní sedačky, kalhoty dolu a začal si honit ocas.. Po chvíli došel, přisednul, sklonil se a vzal mýho čuráka do huby a hulil.. Ve tmě venku je to rajc, držel sem ho za hlavu a on jen sál a vzdychal u toho kouření jak děvka.. 10minut hulení, pak sem ho upozornil, že už budu (protože tenhle si mrdku do huby bohužel nastříkat nenechá), tak ho z huby vytáhnul a začal sem hned stříkat teplou mrdku na svůj pupek :) Jakmile sem docákal, on hned z auta vypadnul, já se utřel do papírovejch kapesníčků a jel do práce.. Jo vyprázdnění koulí hned po ránu je fajn :)

16.2.2023 - stejnej chlap jako 6.11.2021, 18.5.2022, 27.8.2022 a 6.2.2023. Zhruba po tejdnu tu máme opáčko :) Zase sem hledal někoho, kdo by mě aspoň vyhulil. Narazil sem na netu opět na tohodle a domluvili sme se na ráno před prací jako posledně. Tentokrát to nebylo v autě, ale v bytovce.. Napsal, že má klíče od jednoho bytu, kde s jednou partou rekonstruuje, tak že můžem tam.. Domluvili sme se, že když nemá rád vystříkání do huby, tak že mě bude hulit nahej a že mu můžu zcákat hruď a pupek. Před šestou sem dojel ke zmíněné bytovce, čekal sem před prostředním vchodem jak bylo domluveno, no a během deseti vteřin na mě mával z okna druhýho patra a za chvíli bzučákem otevřel vstupní dveře.. Šel sem teda do druhýho patra, kde už byly pootevřeny dveře, vešel sem, zavřel za sebou a už sem ho zahlídl nahýho v jedné místnosti kam sem se hned vydal.. Fakt staveniště, jen pytle nákýho cementu, igelity a tak podobně, tak sem si začal rozepínat poklopec, on si předemě dal nákou podložku, kleknul si a začal mě hulit.. Kalhoty sem měl u kotníků a vychutnával si tu slast jak má mýho čuráka v hubě a saje a hulí jak děvka.. Pěkně mi chvílema i cucal koule a já ho jen držel za tu jeho holou hlavu a mrdal mu držku.. Vzdychal u toho jak náká nadržená děvka, když sem mu projížděl pérem hubu.. Celkem rajc nechat se vyhulit v cizím bytě, kterej si někdo rekonstruuje :) Jakmile na mě šlo cákání, upozornil sem ho, vytáhl mu péro z držky a začal sem stříkat mrdku na tu jeho hruď a pupek jak sme se domluvili :) Jakmile sem se vystříkal, natáhnul sem kalhoty a šel a ho sem tam nechal postříkanýho :) Jediný co mi vadilo, že to bylo ve tmě. Nevím teda, jestli tam měli vůbec zapojenou elektriku, ale škoda, že sem pořádně neviděl jak sem ho celýho zcákal mrdkou.

21.2.2023 - dneska novej chlap, no spíš teda kluk :) Dneska sem měl asi nejmladšího ze všech. Domluvil sem se s jedním místním 17ti letým klukem na kuřbě. Psal sem si s ním už v minulosti, ale když mělo dojít na reál, tak to nakonec vždycky furt rušil, nepřišel, nebo dokonce si pak nakonec i zrušil profil.. Dneska to už nakonec vyšlo - domluvili sme se na ráno, že ho vyzvednu před jeho barákem a hodím ho na busák, aby nemusel jít zhruba 20 minut pěšky. Když sem tam byl, napsal sem mu sms a čekal co bude. Zatím sem si nahoňoval ocas, po chvíli dorazil - byla tma a měl kapuci přes hlavu - takže vůbec nevím jak vypadal :D Řekl čau a že tam je blbý místo na kuřbu, tak že mám zajet kousek od jeho baráku.. Tak sem si natáhnul kalhoty, nastartoval a po cestě sme teda zajeli kousek bokem, tam sem si rozepnul poklopec, stáhnul kalhoty a vytasil zas péro, který sem si od něj teda nechal hulit.. No popravdě kuřba nic moc.. Spíš ho jen tak žužlal, i když sem ho pak chytnul přes tu kapuci za hlavu, aby hulil pořádně, tak mi z něj teda stejně moc nestál.. Jiný huliči ho sajou teda mnohem víc, než on.. No musel sem si nakonec pomoct sám i rukou.. Lízal mi špičku, zatímco sem si ho honil, ale když na mě šlo cákání, tak sem mu to pak pustil do huby, tak aspoň že tak :) Nějak sme se o tom nebavili, jestli polyká, ale byl sem celkem nasranej, že moc nehulil, tak sem mu aspoň stříknul do té jeho huby. Rád chlapi krmím teplou mrdkou přímo z čuráka :) Pak sem ho hodil na ten busák jak sme se domlouvali a jel. Místo aby šel pěšky na busák cca 20minut, tam byl autem za 3 minuty.. No třeba si ho zaučím a bude taková další moje kurvička, která vyhulí :) Za ty 3 minuty cesty autem to vycákání stojí.

23.2.2023 - ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021, 9.6.2022, 18.7.2022, 27.8.2022 a 12.12.2022 - dneska to byla rychlá domluva - napsal mi sms, jestli chci vyhulit, že má chuť, odepsal sem, že za 20 minut bych mohl být na našem místě. Když sem tam dojel, už tam byl s autem taky, zaparkoval sem vedle něj a zeptal se ho, jestli půjdem do lesíka, nebo to dáme v autě. Jelikož tam bylo celkem bahno a venku zima, uvelebili sme se u něj v autě na zadních sedačkách. Sundal sem kalhoty pod kolena, vyhrnul mikinu a on se hned předklonil a začal mi ho kouřit jako vždycky.. Během kuřby a lízání sem dával pozor jestli není někdo v okolí, no 2x sme tu kuřbu museli sice přerušit, ale jinak to šlo.. Cca 15minut kuřby od mýho kuřbuřta. Jakmile to na mě šlo, udělal sem se mu přímo do huby jak to on má rád.. Celá dávka mu skončila na jazyku, i když pak zas něco vyflusnul z auta ven, tak i přesto sem si tu rychlovku užil :) V úterý mě vyhulil ten mlaďoch, dneska tenhle, no a na zítřejší ráno mám domluvenýho dalšího kuřbuřta s kterým sem už párkrát byl, tak snad to klapne :) Tenhle týden si ho nebudu muset honit ani sám :D

24.2.2023 - ten stejnej jako 22.9.2021, 25.10.2021, 14.2.2022 a 29.4.2022 - opět vyhulení péra od jedné kuřácké kurvičky z okolí. Domluvili sme se na ráno před prací, že mě zas na odlehlejší cestě vyhulí pěkně až do konce, jako vždycky.. Dojel sem, vytáhnul čuráka z kalhot a začal honit.. Do deseti minut tam byl taky, zaparkoval vedle mě, tak sem vylezl z auta, dal kalhoty dolů a čekal.. Bez keců šel hned dopodředu a začal mě hulit jako vždycky.. Tenhle kuřbuřt to umí, vždycky saje jak vysavač.. Na hlavě měl jen kapuci, ale vůbec mu nevadilo, že u toho vždycky fotím - rád dělá kurvičku.. No kouřil a lízal mi u toho i koule pěkně nastřídačku asi 10-15minut, nacož sem mu cáknul při tom hulení přímo do huby a on všechno poslušně spolykal a kouřil dál, dokud mu můj pták v hubě postupně nezměknul.. Teprve pak ho pustil, já navlíknul kalhoty a jel :) Tenhle nic z huby nevyflusnul.. Jo když všechno polknou a čuráka mi pak olizujou úplně do poslední kapičky po vystříkání ještě aspoň minutu, tak to mám rád:)

1.3.2023 - stejnej ženáč jako 8.3.2017, 19.6.2017, 19.7.2017, 16.10.2017, 9.4.2018, 28.5.2018, 18.9.2018 a 16.11.2022 - dneska sme na sebe na netu zase narazily.. On měl plný koule a já byl taky celkem fest nadrženej, tak sme domluvili čas a sešli se na místním wc na busáku.. Tam sem byl dneska poprvý.. Byl sem tam první a začal sem si teda honit péro u pisoáru, na to po chvíli vešel on, po chvíli sme zalezly do kabinky, já si tam sednul na zavřenej hajzl, kalhoty pod kolena a honil sem si ocas, zatímco on si ho honil nademnou.. Normálně bych mu ho vzal do huby a začal hned kouřit, ale na netu mi sdělil, že už se nechává hulit pouze s gumou, jestli s tím nemám problém.. No napsal sem mu, že jak teda chce.. Ale nechápu jak to někoho může bavit a hlavně jak se může udělat.. Kouřil sem mu péro přes gumu asi deset minut, ale nic to se mnou nedělalo - jen sem měl z tý gumy takovou pachuť v hubě.. No a co sem tak zpozoroval, tak mu v tý gumě taky moc nestál, furt si ho musel přihoňovat.. I když to bylo o ničem, tak nakonec sem se přece jen vycákal, když sem byl celej den nadrženej a s plnýma koulema.. Tak sem pak stoupnul a pocákal tam na tom hajzlu podlahu :) Na to si ho vyhonil i on, rovnou do tý šprcky.. Ale jako nuda kouřit péro v kondomu, ať zapomene, že mu ho přes gumu budu hulit i někdy v budoucnu.. To si ho radši vyhoním doma sám..

3.3.2023 - dnes sem měl cestu do Olomouce, tak už sem dopředu hledal někoho s kým bych něco dal.. Domluvil sem se s jedním na půl 8 ráno - že mě vyhulí na hajzlu v kabině v Šantovce.. Bohužel sem tam na něj čekal zbytečně.. Hledal sem teda dál, s dalším sme se domluvili taky na kuřbě mýho ocasu na 11, až si zařídím nějaký svoje věci.. O půl 11 sem mu psal, že klidně už můžu, jestli má taky čas.. Odepsal, že mu to nakonec nevyjde - takže další pisálek :/ No říkal sem si, že tomu dám ještě tak půl hoďky a pak na to seru a naštěstí třetí chlap už nekecal a dorazil :) Psal sem na chatu na amatérech - teď kuřba Šantovka Olomouc, na to mi odepsal, že jestli sem už na hajzlech v OL i mrdal.. Napsal sem mu, že zatím sem v kabince jen kouřil, nebo se nechal kouřit.. Napsal, že chce čuráka a mrdku do díry.. Tak sem mu napsal, že když mě nejdřív pohulí, tak že zkusíme i ten mrd.. Napsal, že tam bude cca za 20minut.. Tak sem čekal, no a jelikož už to byla skoro půl hodina, tak sem myslel, že bude další, kterej se mnou vyjebal.. No ale pak napsal, že teda poslední kabina dole v patře vedle Intersportu, že mám hned jak vejdu vytáhnout péro a strčit mu ho do huby a pak si ho otočit a vrazit mu ho i do prdele a vycákat ho jak děvku.. No tak sem hned došel, lehce zaklepal na kabinu, on odemknul a tak sem vešel.. Tam už klečel cca čtyřicátník / 2 metry / 100 kilo / velkej ocas v pozoru / škrtící gumovej kroužek na koulích, byl jen v tričku a čepici.. Kalhoty a bundu měl vyslečený a položený na báglu.. No tak sem stáhnul kalhoty a boxerky, odložil tašky a on jak slíbil se hned pustil do hulení mýho péra.. Nechat si kouřit od takovýho pěknýho chlapáka, hned mi z něj stál.. V profilu sice pár fotek má, ale jen tělo a ocas, takže nebylo z fotek poznat, že má takovej rajcovní plnovous a že je to celkem kus dvoumetrovýho chlapa.. No hulil poslušně pěkně od špičky, až po koule jako děvka.. Kdyby hulil ještě o minutu dýl, měl by už mrdku v hubě.. Ale asi po 7minutách hulení a dávení se mým pérem se otočil a vyšpulil na mě tu svou rajcovní prdel.. Ŕekl bych, že měl i oholenou díru, no hned sem mu tam stčil nasliněnej prst a pak ještě jeden.. Jen to mlasklo.. Pak sem mu pleskal čurákem o prdel a slinil mu pérem tu jeho rajcovní dírku.. Hned si ho tam začal cpát dovnitř, ale na to jakej to byl chlapák měl teda díru uzoučkou jak něco, takže sem mu ho tam vůbec nemohl strčit.. No a navíc jak byl zohnutej, tak jelikož to byl dvoumetrovej chlapák, tak měl stejně díru pořád výš, než sem potřeboval, že sem se do něj prostě nedostal.. Stačilo zajet špičkou, ale hned sem mu zas z díry vyjel.. No a když sem to pořád zkoušel a pořád nic, tak než aby mi začal měknout čurák, tak sem mu mrdal díru prstem a u toho se mu na prdel a díru vyhonil.. Já spokojenej nakonec byl, protože mrdat hubu takovýmu pěknýmu vousáčovi a pak mu ještě zcákat díru - nádhera :) Klidně bych to s ním zas hned zopakoval.. Ale jestli byl spokojenej i on, když chtěl vymrdat - těžko říct.. Po vystříkání sem si oklepal čuráka od mrdky o jeho díru, natáhnul kalhoty, vzal si věci a bez keců sem šel.. Jeho sem tam nechal opřenýho o hajzl s postříkaným zadkem a dírou jako nějakou děvku.. :)

13.3.2023 - dneska novej chlap - 46let od Mohelnice.. Psali sme si už zhruba před rokem, kdy sme se i domluvili na reálu, ale nakonec nedorazil a já tam čekal zbytečně jak trubka.. Ozval se až po roce, ale podle historie sem hned věděl o koho jde a tak sem se s ním už moc bavit nechtěl.. Nakonec sem však souhlasil s další schůzkou s tím, že jestli tam zas budu čekat zbytečně, tak už automaticky letí do ignoru.. Prý že dojede kam si řeknu a že se u toho nechá fotit jak děvka, že ho to moc mrzí, ale že by moc chtěl moje péro, tak sem se s ním teda zas domluvil.. Přijel sem ráno na smluvený místo, rozepnul kalhoty a začal si dráždit péro.. Během minuty se blížilo auto jak mi popisoval - stříbrná fabie, tak sem věděl, že je to on.. Jakmile za mnou zastavil, vylezl sem z auta a s kalhotama už trochu ztaženýma sem si to šinul z auta, postavil se tak, abych měl přehled na všechny strany a stáhnul kalhoty až ke kotníkům.. Hned z auta vylezl - v kapuci, aby nebylo na fotkách poznat jak má v hubě čuráka :)) ..dřepnul si předemě a začal parádně kouřit.. Za celých cca 20 minut, kdy si užíval mýho čuráka v hubě, sme to nemuseli ani jednou přerušit, protože před 6 ráno tam nikdo kolem nešel.. Chvílema mi čuráka kouřil, chvílema honil, ale je to dobrá kuřácká děvka, nechal si mrdat hubu až do krku, takže často se dávil a flusal kolem sebe sliny co mu tekly z huby ven.. By mě zajímalo, jestli tak fluše, i když kouří někoho třeba doma v posteli :D Ke konci si pak vytáhnul z kalhot taky svý péro a honil si ho, když mě hulil. No byly sme domluveni, že mu můžu cáknout mrdku přímo do huby, ale na mě šlo pak cákání zrovna v tu chvíli, když mi čuráka z huby pustil a začal zas flusat ty svý kemry po dávení se mým pérem :D ..tak sem k těm kemrům na cestě přidal i cákance bílé husté mrdky, pak sem natáhl kalhoty a jel :)

25.3.2023 - ten stejnej jako 28.8.2020 - tak po dlouhý době tu mám opáčko s místním holohlavým sportovním čtyřicátníkem :) Zase sem strávil dlouhou dobu u netu hledáním, protože sem byl nadrženej jak něco.. Nakonec sem se domluvil zas s tímhle, že zas aspoň vykouřím jen já jeho.. Domluvili sme místo a čas a tak sem dojel na smluvenou odlehlejší cestu, kde sem si pak hned vytáhnul péro a začal sem si ho dráždit.. Za chvíli dorazil na kole i on.. Ale to místo co sem vybral se mu moc nezdálo, že prej na nás bude vidět.. Tak sme popojeli kousek dál, tam sem nechal zaparkovaný auto a vydal sem se kousek pěšky ještě takovou zatravněnou cestou víc k lesu, kde je takový rozpadlý barák, no spíš jen už stěny a jinak nic.. Shodou okolností sem to tam už jednou taky dělal :) Jen co sme tam došli sem šel do dřepu jak bylo domluvený, on si vytáhl péro z kalhot a než mi ho vrazil do huby, tak že se prej ještě vychčije.. Tak se vedle mě vychcal a pak mi hned po vychcání vrazil svý péro do huby a začal mrdat.. :) Nejdřív jemně, ale pak mě držel za vlasy a mrdal pořád rychlejc.. Někdy zajížděl až do krku, jindy ho měl skoro venku a zajížděl do mě jen žaludem.. Chvílema si ocas i honil a mě tlačil hlavu na koule, abych lízal a cucal jak děvka.. Taky mi hlavu cpal k jeho boxerkám, který měl stáhnutý jen kousek, takže sem nasával tu jeho vůni.. I když teda na místo dojel na kole a ještě chcal, tak mu i tak jeho péro a boxerky voněly jak kdyby se zrovna vykoupal.. Fakt super dělat kuřáckou děvku takovýmu sportovci :) No jebal mi tu držku ještě chvíli a pak mi do huby při tom mrdání začal i stříkat svoje semeno, tak jako posledně.. Opět hustá sladká dávka.. Po očištění jeho péra a vysátí jeho mrdky do poslední kapičky, natáhnul kalhoty a jel.. Já si ho v autě pak hned vyhonil při pomyšlení, jak mě právě mrdal hubu a krmil semenem.. Při honění sem si jazykem slízaval zbytky jeho semene ze rtů a pořád sem v hubě cítil to jeho voňavý péro.. Stříkal sem během minuty

11.4.2023 - ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021, 9.6.2022, 18.7.2022, 27.8.2022, 12.12.2022 a 23.2.2023 - dneska opět kuřba od jedné místní kuřácké kurvičky.. Domluvili sme místo a čas u lesíka jako posledně.. Byl sem tam první, tak sem zaparkoval a vydal se kousek do lesa, dojel během chvíle, vydal se ke mě, dřepnul a začal mě kouřit péro jako vždycky.. Čtvrt hoďky hulení a když to na mě šlo, tak sem mu ho z huby vytáhnul a pocákal mu vousiska, tak jak sme se domluvili.. Chtěl mít totiž fotku jeho zcákané huby mrdkou :) Tak sem mu rád vyhověl, ale příště se mu udělám při tom kouření zas přímo do huby, tak to mám totiž radši :)

13.4.2023 - dneska novej chlap - pořádnej prasák! :D Hledal sem od rána, no vlastně už od včerejška, kdo by mě hned z rána/dopoledne vyhulil.. Něco málo sem měl už domluvenýho, ale jeden to nakonec zrušil z toho důvodu, že venku prší, tak že to v autě nechce, ale u mě to bohužel dneska nešlo.. A druhej to zrušil z důvodu, že ho chytnul zub a bolí.. No to byly zas výmluvy, ale co už.. Tak sem hledal dál - uviděl sem na amatérech novej profil, jak píše - Moravská Třebová. Profil s fotkama, ale neznal sem ho.. Tak sem mu napsal, že můžu klidně hned.. Na to odpověděl, že stojí u vojenské školy a že nemůže odjet autem, nebo by tam pak zas znova nezaparkoval.. No sice sem nechápal, ale napsal, ať mu napíšu kde a že dojde pěšky.. Tak sem mu napsal místo, kde to občas dělám - taková odlehlejší cesta za vlakáčem.. Napsal, že tam bude cca za půl hodiny.. No tak na 90% sem si myslel, že tam stejně nedorazí, že to bude zas nejpíš další pisálek, ale stejně sem měl cestu do města, tak sem tam dojel a čekal.. Venku pršelo, takže byla aspoň jistota, že tam nebude žádnej kolař, nebo pejskař.. Jo ještě je potřeba zmínit, že sme se domluvili na kuřbě mýho péra a že prej jestli mám chcaní, že by chtěl do huby i piss přímo z mýho péra.. Sem mu napsal, že chcaní mám, tak že to nebude problém :D ..no seděl sem v autě a honil si ocas, když v tom vidím, že z dálky přichází jedno pořádný chlapisko.. Skoro 2 metry, tak 100 kilo, pootevřel sem dveře, on přisednul na místo spolujezdce a koukal jak si ho honím.. Na to se zeptal, jestli to dáme tam, tak sem mu řekl, že už tam sem asi 10minut a že zatím nikdo kolem nebyl, když venku prší.. Tak se hned zeptal, jestli dáme to chcaní, tak sem mu řekl, že teď když mi stojí, že bych ho nejdřív chtěl teda vyhulit, že chcaní si necháme až na konec, protože mi furt nebylo jasný, jak to chce dělat.. Chcaní ve sprše OK - to už sem dělal, ale oblečení v autě?? No tak se teda sklonil a začal mi sát péro.. Od taovýho pořádnýho chlapáka to mám moc rád, když si veme do huby péro a kouří.. Jako hulil jak děvka celkem dost dobře.. Na to sem vytáhnul mobil a udělal pár fotek.. Sice nechtěl fotky, ale překecal sem ho, že tam moc vidět a poznat obličej nebude :) Po asi 10minutách hulení se zeptal, kdy budu.. Tak sem mu řekl, že jestli chce mrdku, že mu ji do huby stříknu co nevidět, tak ať hulí dál :) Za chvíli sem zavzdychal, že už budu, ale pořád sál, tak sem mu to vystříkal přímo do huby a on jen poslušně polykal a oblizoval se - fakt nádhera.. Vycucal mi mrdku do poslední kapky a všechno polknul.. Pak hned řekl, že by si po mrdce ještě dal ty chcanky.. Tak sem mu řekl, že klidně, ale že nechci mít pochcaný auto :D ..řekl, že to není problém, že všechno bude polykat přímo z čuráka, ale že musím vždycky něco málo nachcat a pak hned přestat, aby stíhal polykat.. Tak sme vylezli z auta, on si v tom dešti dřepnul, já mu strčil měkkýho čuráka po vystříkání do huby a začal pomalu uchcávat.. Fakt nekecal a všechno polykal, vůbec mu to z huby ani nekapalo.. Dobrý prase :D Takový živý wc sem ještě neměl, že by všechno poslušně spolykal.. Sice mi to chcaní s přestávkama trvalo, ale vychlemtal mi z čuráka všechno :D Nakonec se ještě oblizoval a říkal mňam mňam :D Jelikož pořád pršelo, tak se zeptal, jestli ho hodím autem někam k tý vojenský škole.. Tak sem mu řekl, že ok, schoval sem čuráka do kalhot a vydali sme se na cestu.. Aby v autě nebylo trapný ticho, tak sem se ho zeptal, jestli je z Moravský, že ho neznám.. Prej že ne, že je až někde tuším od Břeclavi (po dvou hodinách si to už pořádně nepamatuju :D), že je tu jen s děckem na přijímačkach na střední vojenskou školu.. Jako haluz největší - jeho děcko dělá chudák přijímačky a fotr, místo aby čekal v autě, tak mě hulí péro a dává si mrdku a chcanky :D No teď už mi dávalo smysl i to, jak hned ze začátku psal, že nemůže jet autem, nebo by tam pak zas znova nezaparkoval.. Jako líbilo se mi to od něj moc - tak třeba ty přijímačky ten jeho potomek udělá a pak by sem za ním mohl fotr jezdit a taky za mnou zas pěkně posloužit :D

21.4.2023 - ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021, 9.6.2022, 18.7.2022, 27.8.2022, 12.12.2022, 23.2.2023 a 11.4.2023 - další schůzka s touhle nadrženou kuřáckou děvkou.. Tentokrát to šlo u něj doma, tak sme se domluvili den předem, že k němu ráno v 6 před prací přijedu a pěkně mu zas protáhnu ocasem držku.. Už sem u něj jednou byl, takže sem věděl do čeho jdu.. Bydlí ode mě asi 3km, když sem za ním jel, ve městě sem ho potkal na křižovatce jak jede na druhou stranu - na chvíli mi zatrnulo, jestli na mě nezapoměl, ale pak mě napadlo, že veze nejpíš tu svou do práce a tak bude mít barák volnej na to, aby mohl kouřit chlapům péra, zatímco jeho stará maká :) No zaparkoval sem poblíž jeho baráku, ne přímo před ním, stejně tak jako posledně a vydal se před jeho dům.. Čekal sem asi 5 minut, nacož dojel a mávl na mě, že můžu jít za ním.. Vešel sem, vyslíkl se a uvelebil se zas ve křesle, stejně tak jako když sem tam byl poprvé.. On předemě na kolenou a začal mi zas hned kouřit péro.. Hulil mě a lízal jak děvka.. Po chvíli si lehl na gauč s hlavou zakloněnou a já vstal a začal mu mrdat hubu ve stoje :) Pěkně se u toho dávil a honil si u toho svý péro :) Na konci, když to na mě šlo, tak sem mu řekl, ať jde zas na všechny čtyři a zas sem se pěkně usadil do křesla a nechal si péro cucat od něj pěkně až do konce.. Jakmile sem začal stříkat, tak se vycákal při tom hulení na podlahu taky :) Oblíkl sem se, vypadnul a ho tam nechal s pocákanou podlahou a jeho držkou :)

26.4.2023 - stejnej chlap jako 6.11.2021, 18.5.2022, 27.8.2022, 6.2.2023 a 16.2.2023 - dneska opět s jedním místním huličem.. Zase sme na sebe narazily na netu jak oba hledáme někoho na kuřbu, tak sme se domluvily, že si dáme zase ráno před prací spicha.. Prej, že se bude pohybovat okolo Lídlu, tak jestli bych mohl dojet někam tam.. Tak sme se nakonec shodly na místě, který je defakto naproti Lídlu, taková boční cesta, kde v MT parkujou kamionáci (místní určitě budou vědět).. :) Zaparkoval sem vedle kamionů, vlezl na zadní sedačky, kalhoty dolů, péro do ruky a honil a čekal, až dorazí.. Jakmile se tam poblíž v tý tmě začala ochomítat osoba, tak sem pootevřel dveře a hned šel směrem ke mě :) Přisednul a bez keců ho hned vzal do huby a hulil.. Vychutnával si moje péro, který cucal a lízal mi i koule jako nějaká děvka.. 10minut sem si to vychutnával, pak sem zavzdychal, že budu stříkat, tak ho z huby vytáhnul a já si pocákal pupek.. Koukal jak mi z čuráka stříká mrdka, pak sem to začal otírat, no a on beze slov odešel :) Celkem rajc nechat si hulit ocas vedle zaparkovaných kamionů, ve kterých spí určitě nadržení kamionáci :)

11.5.2023 - dneska novej chlap - už sme si psali několikrát za poslední 2 roky, ale vždycky se nakonec odmlčel, když mělo dojít na reál, takže sem s ním moc ani nepočítal. Včera sem ho viděl zas na netu jak hledá někoho na hoňku.. Asi po dvou hodinách co furt hledal, sem mu napsal, jestli je zas nadrženej, tak že si je můžem vyhonit vzájemně.. Domluvili jsme místo a čas za cca 20minut.. Napsal sem jaký mám auto a že si ho tam teda budu zhruba za těch 20 minut honit.. Sice sem si myslel, že stejně nedorazí, ale jelikož je taky ze stejnýho města, tak že to místo nemám ani daleko a že se tam kdyžtak vyhoním aspoň sám a pojedu pryč.. Zaparkoval sem před lesem, kalhoty ke kotníkům a honil si péro.. Za chvíli kolem projelo modrý auto, ale jelikož on sám mi nenapsal jakým autem dojede, tak sem si kalhoty zas rychle natáhnul.. Ale když se auto začlo otáčet a vracet, tak sem je zas stáhnul a pokračoval v honění.. Zaparkoval vedle mě, já pootevřel dveře u spolujezdce, on si přisednul a vytáhnul jen ocas z montérek z poklopce.. Tak sem ho vzal do ruky a začal mu ho honit jak sme se domluvili.. Levou rukou sem si u toho pořád honil svůj ocas.. Honil sem ho asi 2 minuty, nacož se zeptal jestli i kouřím, tak sem mu řekl, že jestli chce, tak že ho vemu i do huby.. Jen co sem to dořekl, už mi tam rval hlavu a já ho hulil.. Pak si všiml, že se blíží nějakej dědek, tak schoval ocas a šel kousek stranou kde si zapálil a čekal až ten dědek projde.. Jakmile prošel, tak mi pootevřel dveře a stál venku nademnou s rozepnutým poklopcem.. Tak sem ho zas vzal do huby a zatímco on stál, kouřil cígo a dával bacha, jestli zas někdo nejde na procházku, tak já sem jen hulil a hulil jeho ocas a honil si u toho pořád to svý nadržený péro jak něco.. Asi po 15ti minutách, kdy mě už začala bolet huba sem ho hulil a honil docela už rychle, aby už stříkal, ale jen mě okřiknul jestli někam spěchám, že mám zas zpomalit, že si to chce vychutnat.. Pak montérky rozepnul celý a nechal si lízat i koule a asi po půl hodině hulení a lízání se mě konečně zeptal, jestli mi to může stříknout do huby, jen sem zavzdychal, že jo a už sem měl dávku v hubě.. Jakmile se mi začala plnit huba jeho semenem, tak sem se vyhonil i já během 20vteřin do dlaně.. Utřel sem si ruku, vyflusnul jeho mrdku z huby ven a jel :) ..no ale popravdě nic moc akce dneska.. I když mě teda špinavý pokérovaný dělníci v montérkách rajcujou, tak tenhle teda nic moc.. Moc smrděl nějakým benzínem, nebo co to bylo.. Černá špína za nehtama, jak kdyby byl nákej bezďák a ta jeho mrdka taky chuťově nic moc, asi jak pálil jedno cígo za druhým.. Proto sem ji před ním pak i hned vyflusnul.. Hlavně že v profilu má fotky péra, který tam vypadalo ale úplně jinak, buď teda není jeho, nebo tam má tak 10let starý fotky.. Na čtyřicátníka má péro tak nějak divně svrasklý jak ho mívaj staří dědci.. No když už nic, tak sem se u toho aspoň vyhonil sám, ale taky mě mohl vyhonit on :/

15.5.2023 - ten stejnej jako 11.5.2023 - po čtyřech dnech tu máme opáčko.. Myslel sem, že s ním se už nikdy nesejdu, protože se mi to s ním minule teda vůbec nezamlouvalo, ale když člověk hledá několik hodin na netu někoho aspoň na blbou hoňku a kuřbu a zas se ozve jen tenhle, tak sem si říkal, že furt lepší něco než nic no :D Původně sem byl domluvenej s jiným huličem, že by mě vykouřil a když se ozval i tenhle, tak sem domluvil trojku, že by nás vyhulil oba pěkně na střídačku.. Já bych byl vyhulenej, ten kterýho sem hulil posledně by byl vyhulenej, a ten hulič by měl aspoň 2 péra a dvojtou dávku mrdky.. Takže by byli všeci spokojeni :) Jenže nakonec to zas bylo všechno jinak.. V 10 jak bylo domluveno dojel modrým autem ten, s kterým sme to na tom místě dělali před pár dny, ale když viděl, že tam sem sám, jel dál a zaparkoval kus odemě.. Asi po deseti minutách zas projel okolo mě, tentokrát už zaparkoval u mě a zeptal se, kde je ten další.. Řekl sem mu, že mi psal sms, že prej je na silnici nehoda, že se nedá projet, že čeká v koloně, že tam bude do čtvrt hoďky.. No bylo mi to divný, protože bydlí ani ne 5minut odemě :/ Asi se nakonec lekl, že bysme na něj byly dva :( No tak když sme čekali, tak si rozepnul poklopec a že prej ať ho zatím hulím já.. Což sem právě vůbec nechtěl, ale zas sem to schytal jen já a dělal tak kuřáckou děvku jako posledně.. Jebal mi tam hubu asi půl hodiny - na sedačkách vepředu, na sedačkách vzadu, když stál opřenej o auto a já čupěl před ním.. Jakmile mi vystříkal hubu, tak sem to zas hned vyflusnul, protože ta jeho mrdka mi teda vůbec nejede, nasedl sem do auta a jel.. Zastavil sem kousek za rohem a napsal sms tomu dalšímu, kde jako je, jestli mám čekat, že tam ten už odjel, ale já mám furt plný koule.. Napsal, že se omlouvá, ať nečekám - jako fakt zmrd.. Takže sem jel dom nasranej, sice s vystříkanou hubou, ale mě zas nikdo neudělal :(

25.5.2023 - novej chlap z Litovelska.. Už sme si párkrát psali a nakonec domluvili i reál.. Já měl plný koule, on byl taky fest nadrženej a že by prej klidně přijel a vyhulil.. U mě to nešlo, tak sem se ptal, jestli by nevadilo auto, nebo někde bokem venku.. Napsal, že má dodávku, že by to v pohodě šlo v dodávce vzadu.. V kamionech sem to už dělal, ale dodávka pro mě byla premiéra. Dojel na čas, už tam stál, když sem přijel.. Zaparkoval sem kousek od něj na takovým odlehlým plácku před lesíkem.. Jen co sem zaťukal na dodávku, otevřeli se dveře, já nastoupil a začal se hned bez keců slíkat.. On byl v dámských hadrech, v paruce a silonkách - mě to teda nic moc neříká, ale furt lepší něco, než si ho honit sám doma u porna :) Nejdřív sem v dodávce stál a on mě kouřil v kleče, pak sem se usadil na nějaký krabice, roztáhnul nohy a děvka mě hulila ocas v týhle pozici.. Sice bych radši držel krátký vlasy, nebo klidně holou hlavu a nabodával si ji na čuráka, ale stál mi i když sem držel tu dlouhovlasou paruku.. Jo evidentně měla děvka už s hulením ocasů zkušenosti, šlo ji to dobře :) Když na mě šlo stříkání, tak sem se ještě ujistil, jestli tu mou dávku můžu cáknout přímo při hulení jemu do huby - jen kejvnul, tak sem mu to tam za chvíli stříknul :) ..na to, že teda psal, že si to nenechává stříkat do huby, tak si myslím, že musel ochutnat celkem dost, než mu to začlo stíkat po vousech na podlahu.. Jakmile sem docákal, natáhnul sem kalhoty a jel :)

3.6.2023 - ten stejnej jako 24.8.2020 a 12.11.2022 - tak po čase zase opáčko.. Hledal sem fakt dlouhou dobu někoho, kdo by mi vysál čuráka, ale nikde nikdo.. Už sem to chtěl na netu pomalu zabalit a vyhonit se sám.. Ale na poslední chvíli sem narazil zas na tohodle chlapa, jak taky hledá někoho kdo by mu ho vykouřil.. Tak sem se ozval, že jestli teda chce, že čas mám a sem nadrženej tak, že bych mu tu jeho mrdku vycucnul do poslední kapky.. Napsal, že teda cca za 25minut tam kde posledně.. Sedl sem za chvíli do auta, dojel na odlehlejší cestu a čekal.. Do 5 minut dojel taky, zaparkoval hned vedle, kejvnul na mě a šel se uvelebit na zadní sedačky, přesně tak jako sme to dělali minule.. Hned sem přisednul, předklonil se a vzal si jeho malej měkkej ocas do huby.. Stačila chvilka žužlání a už mi tvrdnul v hubě.. Kouřil a honil sem mu péro asi 10minut, zatímco on dával bacha jestli někdo nejde kolem.. Ani jednou mě od hulení nezastavil, tak doufám, že nás teda nikdo neviděl, když sem se soustředil jen na hulení a lízání jeho péra a koulí.. Asi po těch 10minutách zavzdychal, že už bude a když začal stříkat, tak mi u toho držel hlavu na ocasu a já jen poslušně polykal jako náká děvka.. Žaluda sem mu olízal do poslední kapičky, tak jak sem slíbil a pak hned vypadnul a jel.. Zaparkoval sem kousek dál na jiné cestě a tam se během chvíle taky vystříkal, zatímco sem si na jazyku pohrával se zbytky jeho semene.. :)

8.6.2023 - stejnej ženáč jako 8.3.2017, 19.6.2017, 19.7.2017, 16.10.2017, 9.4.2018, 28.5.2018, 18.9.2018, 16.11.2022 a 1.3.2023 - tak po té poslední akci, kdy sem mu ho musel kouřit péro přes gumu, sem celkem čuměl, když mi na netu napsal, že je nadrženej, jestli mám čas, že by mi to zas cáknul do huby.. Napsal sem, že bych mohl odpoledne, tak sme domluvili čas a místo - tentokrát na WC na zámku. Psal, že bude poblíž, tak jestli mu ho vykouřím tam. Napsal sem mu, že tam klidně dojedu, ale že sem tam na tom wc ještě nikdy nebyl, jestli to tam de.. Napsal, že je to tam v pohodě - volnej přístup, několik kabinek, který maj dveře až od podlahy, že nám pak aspoň nejdou vidět nohy, třeba tak jak tomu bejvá v obchodních centrech :) Když sem tam pak došel, trošku sem bloudil, ale našel sem to - on už si čuráka honil u pisoáru, já na něho kejvnul a hned si to zamířil do kabinky.. Sundal sem kalhoty, vzal si péro do ruky a sedl si na zavřenej hajzl a honil.. Hned si stoupnul předemě, zavřel a honil si ho taky.. Za chvíli mi už cpal péro do huby a mrdal jako vždycky.. Zajížděl mi do huby a lehce u toho vzdychal.. Asi po deseti minutách, kdy sem mu kouřil ocas a sám sem si u toho honil ten svůj, zašeptal, jestli chci mrdku do huby.. Zavzdychl sem, že jooooo.. No a během toho, co mi mrdal hubu stále rychleji, sem se vystříkal do dlaně.. Během chvilky se vystříkal i on mě do huby a jen co sem mu olízal žaluda, natáhl kalhoty a vypadnul z kabinky a mě tam nechal s uleptanou hubou a rukou.. Jakmile sem to tam za sebe utřel a chtěl jít, tak sem si všiml, že dveře na tom zámeckým wc nejdou u kabin zamykat.. Tak ještě, že nás tam někdo nevyrušil :)

19.6.2023 - stejnej chlap jako 24.8.2018, 6.12.2018, 20.8.2019, 23.4.2020, 25.5.2020, 27.8.2020, 25.8.2021, 5.10.2021, 4.5.2022 a 29.12.2022 - opět schůzka s místním starším chlapem.. On na netu hledal, já taky, tak sme se domluvili, že k němu zase ráno před prací zajedu na rychlovku a že by mě vyhulil jako vždycky. Zaparkoval sem před bytovkou, zazvonil na bzučák, otevřely se vchodový dveře, já bez řečí vstoupil, vlezl do výtahu, vylezl z výtahu, už byly pootevřený dveře, tak sem vešel, vyslíknul se do naha, lehl na postel a on si vlezl mezi moje roztažený nohy a začal se mi zase hubou pěkně starat o péro.. Pár minut hulení, lízaní, cucání a za chvíli sem mu už do tlamy pumpoval mrdku.. Oblíkli jsme se a jeli makat - já s prázdnýma koulema, on s teplou dávkou ranní mrdky v žaludku :)

10.8.2023 - novej chlap - ženatej čtyřicátník z nedaleka.. Psali sme si spolu asi 2 roky a dneska už konečně vyšel reál. Jelikož podmínka pro schůzku byla - žádný focení a žádný detaily sem, tak jen velice stručně.. Vykouřil mě v autě na zadních sedačkách pod hřebečským tunelem.. Když to na mě šlo, vystříkal sem se na pupek..

10.8.2023 - ten samej den, jen asi o zhruba 2 hodiny pozdějc - ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021, 9.6.2022, 18.7.2022, 27.8.2022, 12.12.2022, 23.2.2023, 11.4.2023 a 21.4.2023 - domluvil sem se zase s timhle kuřákem, že mu vymrdám hubu.. Vystříkanej sem sice byl před dvěma hodinama s tím jiným, ale tenhle se nechá i fotit s pérem v hubě, tak sem se nakonec domluvil i s ním :) Péro v hubě má on moc rád :) Domluvilli sme se na našem místečku v lesíku.. Já tam dojel první, tak sem nechal auto před lesem a šel kousek za stromy jako vždycky.. Sundal sem si kahoty ke kotníkům a začal si dráždit čuráka, během 5ti minut dojel taky a hned si to mířil ke mě.. Řekl jen čau a že ho teda pěkně dráždím s tím, jak si tam hraju s pérem.. Taky ho vytáhnul z poklopce a chvíli sme si je honily vzájemně, nacož si po chvíli kleknul jako vždycky a hned začal hulit jako děvka.. Hulil, lízal, cucal a dráždil mi to péro pěknou dobu, ale nakonec mě udělal, i když sem stříkal před těma dvěma hodinama.. Pocákal sem mu vousiska , a když sem si čuráka otíral od mrdky o tu jeho kuřáckou tlamu, tak on stále vkleče a honil si ho - začal stříkat taky celkem pořádnou dávku na listí před sebou :) Po chvilce sem si už pomalu začal schovával čuráka do kalhot, zatímco on tam furt klečel a ze žaludu mu stále odkapávala mrdka.. Jak kdyby tam čekal na nějakýho houbaře :) No nechal sem ho tam a jel :)

29.8.2023 - dneska novej chlapák - psali sme si na amatérech asi před dvěma rokama, ale nakonec z toho nic nebylo.. Teď mi psal znovu, že bude mít cestu do Moravské, jestli bych chtěl vykouřit péro. Napsal sem mu, že kuřbu mám rád, jestli kouří do konce - odepsal, že to není problém. Napsal, že okolo 6 ráno tu bude mít vykládku v jedné místní firmě, tak že by mě prej čekal v 6:15 na parkovišti u Lídlu, jinak že to tady moc nezná.. Napsal sem mu, že to je ok, ale zjišťoval sem, kde že má tu vykládku, jestli to není tajný, že bych ho odtama navedl třeba někam jinam, kde by bylo lepší místo.. Přeci jen v 6:15 teď ještě nebejvá taková tma, aby mi ho mohl kouřit na parkovišti před Lídlem.. Jakmile napsal, že jede do Abneru, tak sem mu napsal, ať přejede jen křižovatku a že tam by bylo lepší místo na kuřbu.. Profil na amatérech má prázdnej - jen místo, že je z Moravskoslezskýho kraje a podle číslic v profilu sem si odvodil, že to bude nejspíš padesátník :) Domluvili sme teda místo, čas a napsali si jaký máme auta - on bílý wv caddy :) Čekal sem teda kamionáka, ale asi vozí ňáký malý zboží.. No ráno sem tam přijížděl asi o 5 minut dřív, a jeho auto sem míjel - jel sem ale trošku dál, protože stál docela na blbým viditelným místě.. Až sem zaparkoval na takovým bočním parkovišti, napsal sem mu sms, že už tam teda stojím, hned za vlakovýma kolejema.. Během minuty dojel, zaparkoval vedle, já si chtěl přesednout podle domluvy k němu, ale nějak se mu to místo nezdálo.. Tak sem mu řekl, že můžem jet ještě klidně kousek dál, že tam je klid.. Tak sme sedli do auta a ještě popojeli na takovou boční cestu vedle potoka.. Tam sem zaparkoval, on taky, já k němu přesednul, řekl, ať du na zadní sedačky, že tam má tmavší skla, že to tam bude lepší.. Jakmile sme si tam sedli, tak jestli prej dem na to.. Řekl sem, že jasný a stáhnul kalhoty a boxerky :) Vykouknul malej šulda, tak sem si ho začal dráždit a prej jestli si ho postavím sám, nebo má on.. Tak sem řekl, že se klidně může hned zapojit a přestal sem s honěním.. Hned ho vzal do huby a začal jemně sát a já mu tvrdnul přímo v tlamě.. Dobrej kuřbuřt, nato že psal, že je ženáč.. Kouřil mi čuráka asi 10 minut a vychutnával si ho jak nějaká nadržená kuřácká kurvička.. U toho mi rukou masíroval koule a já jemu přejížděl rukou pod kalhotama a druhou sem mu držel tu jeho holou hlavu.. Holohlavý chlapiska ja rád :) Asi po deseti minutách kuřby se mě zeptal, jesti ho teda nakrmím mrdkou.. Řekl sem mu, že ještě chvíli a přistane mu v hubě dvoudenní dávka :) ..Tak se zas pustil do kouření a za chvíli sem začal vzdychat víc a víc a pumpoval sem mu mrdku přímo do huby :) Jako jeden z mála všechno spolykal, čuráka měl v hubě celou dobu co sem stříkal, takže nebyla ani kapka nazmar a čistil mi čuráka od mrdky hubou asi ještě dvě minuty po vystříkání.. Bylo vidět, že mu chutná a že si to fakt užívá - takovýho mrdkožrouta bych potřeboval častějc! Tak snad se zase ozve, když bude mít cestu :) No a jak naschvál, zrovna když sem mu stříkal do huby, tak se blížil nějakej kolař, ale nic sem mu neříkal a nechal ho kouřit moje péro dál, aby to náhodou neutnul v ten nejlepší moment - tak snad nás přes ty zatmavený skla nebylo moc vidět :D

19.9.2023 - stejnej ženáč jako 8.3.2017, 19.6.2017, 19.7.2017, 16.10.2017, 9.4.2018, 28.5.2018, 18.9.2018, 16.11.2022, 1.3.2023 a 8.6.2023 - opět sme se po čase domluvili, že mu ho zas vykouřím jako vždycky.. Domluvili sme se na půl 7 ráno, dojel sem k bille na parkoviště a čekal, jakmile dorazil, přisednul a zajeli sme kousek na takovou boční cestu.. Už jak sme se tam blížili, začal si vytahovat péro z poklopce a honit.. Jen co sem zaparkoval, už mi na péro cpal mou hubu a já zas hulil jak kurvička, mou ruku si nasměřoval pod prdel a prej ať ho dráždím prstama na díře a u toho mi jebal hubu.. Jednou sme to museli utnout kvůli pejskaři, ale jinak sem hulil asi 15minut, dokud mi v hubě neskončila jeho mrdka.. Po vystříkání sem mu očistil jazykem péro dosucha a jeli sme zpátky..

22.9.2023 - ten samej jako 29.8.2023 - zase měl po měsíci cestu do Moravské Třebové, tak se ozval a domluvili sme se zas na tom stejným místě a čase hned z rána jako posledně.. Už dopředu mi psal, jestli bych mu nenastříkal semeno do kondomu a pak mu ho nedal.. Napsal sem mu, že mu rád zas stříknu přímo do huby teplou mrdku přímo z mýho péra, když tu bude, tak na co chce ten vystříkanej kondom.. Prej že si s ním bude hrát, až mu vystříkám hubu a odejdu, tak že tam ještě chvíli zůstane a udělá se u toho.. No doma žádný gumy nemám, ale nastříkal sem mu 2 dávky do toho plastovýho obalu od kindr vajíčka :D Taky mi psal, že by rád zkusil i piss, že jestli mi nevadí, že je trochu prasák - napsal sem mu, že mi to vůbec nevadí :) No na to jak poprvé jen kouřil, se ten ženáč pěkně vybarvuje :D ..No dorazil sem ráno na smluvený místo jak posledně a čekal.. Za chvíli se blížila dodávka, tak sem trošku zpozorněl, protože posledně v dodávce nedojel - ale byl to on, že má jen jiný pracovní auto.. Materiál skládal hned ráno, tak vzadu v dodávce už nic neměl.. Vlezli sme tam, on mi tam rozdělal nákou skládací židli, na kterou sem se posadil, sundal kalhoty a začal nahoňovat ocas.. On si dal na podlahu nějakou krabici, sedl si předemě a začal mi ho cucat.. Pěkně ho žužlal, lízal a cucal jako kurvička a já jen seděl a držel ho za tu jeho holou hlavu a přirážel.. Jakmile sem měl péro v pozoru, tak sem mu hubu mrdal čím dál hloubš, až sem se mu tam asi za deset minut vycákal.. Jakmile zas všechno spolykal a olízal mi ho do sucha, tak se mě zeptal jestli mám ještě čas, že by rád ten piss.. Řekl sem mu, že jo, ale že jak to chce dělat v té dodávce.. Že ať mu prej nachčiju do pet lahve, že si to pak vypije :D ..no řekl sem mu, že do petky se asi netrefím, že to bude mít všude po autě, ale vytáhnul takovou tu lahev, kde je vršek tak 3 cm v průměru, takže se tam dá strčit v pohodě celý péro.. No začal sem chcát, pak si to zavřel a hned mě po vychcání začal zase kouřit.. No už mi moc nestál, ale rajc nechat si kouřit péro z kterýho ukapávaj ještě chcanky.. Olizoval mi ho jak kurvička a pak se ještě pustil do lízání koulí a jazykem zajížděl až na díru jako nějaká děvka.. Prej ať dám ty nohy pořádně nahoru, že mi tu mou díru chce pořádně prolíznout.. Tak sem jen držel a užíval si to lízání.. Čurák mi po chvíli začal zas tvrdnout, tak sem si tentokrát stoupnul a začal mu hubu mrdat ve stoje.. Pěkně sem mu tím pérem pleskal i po tvářích a po té jeho holé hlavě a prej jestli mu i plivnu do huby.. Tak si ji otevřel a já mu tam i flusnul.. Podruhý ten flusanec přistál na mým péru, ale hned si ho vzal poslušně zas do huby a slízal to z něho :) Jako čurák mi z něj zas stál jak něco, ale řekl sem mu, že hned podruhý se zas asi nevystříkám.. Tak ještě pár minut pokouřil, ale pak sme to utli a já šel.. Ho sem tam nechal s tou petkou plnou chcanek a kindr vajíčkem s dva dny starýma dvěma dávkama mojí mrdky, tak snad si to užije aspoň jako já dneska :D

22.9.2023 - zhruba o 3 hodiny později - jakmile mě udělal hned ráno ten ženáč v dodávce, tak sem se vydal směr Olomouc.. Měl sem tam nějaký vyřizování, ale našel se čas i na zábavu :) ..pořád sem měl takový cukání v čuráku z toho jak mě ten prasák ráno udělal, tak když sem pak byl v Šantovce vytáhnul sem tablet, šel na amatéry - napsal sem na chatu jen Olomouc Šantovka wc kuřba a už sem tam měl hned 2 zprávy :) Nejdřív sem si začal psát s čtyřicátníkem co by mě vyhulil a nechal by se u toho i fotit, ale že to prej nechce na hajzlu, ale že mám dojít do parku, což se mi teda moc nechtělo, když to tam moc neznám.. Tak sem pak napsal i tomu druhýmu - v profilu má jen 25 let, bi, Novej Jičín. Ale asi měl taky cestu do OL jak já, nebo pak když sem ho viděl bych to spíš tipoval na studenta VŠ :D Pro představu jak málo stačí někoho najít a užít si - zkopírovaná konverzace z amatérů jen s vymazanýma profilama:
On
Čau, co hledáš?
08:35

Kurba se hodí vzdycky
08:36
On
To by šlo. Já tebe že?
08:37

Jasný a kdybych si te mohl blejsknout s curákem v Hube, tak by to bylofajn
08:39
On
Hmm na to moc nejsem....
08:40

Tak bez focení teda *92*
08:49
On
Jo to rád
08:50

A kde ses
08:51
On
Na wc nad albertem, poslední kabinka napravo
08:51

Tak za 2 az 3 min sem tam . pak zakaslam před kabinou az tam bude klid, tak me pak pust
08:52
On
Ok
08:53
Přišel sem, zakašlal, on mě pustil, už klečel před hajzlem (vedle velkej batoh, brejle) - proto ta doměnka, že je to asi ještě student :D No bez keců sem si stáhnul kalhoty ke kolenům a on hned začal hulit.. 10-15 minut hulení, ale nakonec mě udělal i tenhle.. Vystříkal sem mu hubu, no ani sem se neptal jestli můžu, ale taky polykal :) ..a po vystříkání sem šel.. Jo ve velkejch městech se někdo najde hnedka.. :) Beztak tam ten kuřbuřt na tom hajzlu klečí ještě teď, před chvíli sem ho zas viděl online :D

11.10.2023 - stejnej chlap jako 6.11.2021, 18.5.2022, 27.8.2022, 6.2.2023, 16.2.2023 a 26.4.2023 - po delší době sme se zas domluvili na kuřbé mýho péra.. Zeptal sem se ho jestli to dáme zas na tom parkovišti pro kamionáky jak posledně, ale napsal, že v autě si to kouření moc neužije.. Že by radši chtěl klečet, a ať mu pořádně mrdám hubu.. Tak sem sice zaparkoval na tom parkovišti jako posledně, ale vydal sem se kousek pěšky za takovou odlehlou budovu, kde už na mě čekal poslušně vkleče jak psal.. Ráno byla ještě tma, tak sem si svítil mobilem na cestu, abych tam někde nezahučel, protože za tím barákem je už jen tráva a pak les.. Ale jakmile sem ho spatřil, jak tam klečí v montérkách na ty trávě, tak sem dal mobil do báglu, rozepl si poklopec, stáhnul kalhoty a hned mu ho cpal do huby.. Hulil zas jak děvka - nic sem v tý tmě neviděl, jen sem slyšel jak u toho mlaská a vzdychá.. Sledoval sem okolí, jestli se náhodou neobjeví světlo od nějakýho pejskaře, ale nikde nikdo.. Takže sem ho jen držel za tu jeho holou hlavu a mrdal mu hubu.. Pěkně mi u toho hulení nastřídačku cucal a lízal i koule, tak jak to mám rád.. Bylo domluvený, že když si během toho kouření mýho péra sundá mikinu a tričko, tak že se mu můžu vystříkat na hruď, tak jako kdysi, když mi ho kouřil u něj v práci na staveništi :) Ale mikinu si bohužel nesundal, takže když to na mě šlo, zavzdychal sem, že už budu - on si čuráka vyndal z tlamy a nasměřoval ho kousek od sebe, kam sem začal stříkat.. Jakmile sem se vycákal, chtěl sem si natahovat kalhoty.. Ale čuráka si zas hned vzal do huby a začal mi ho kouřit i po vystříkání, takže mi ho pěkně vyždímal do sucha.. Celkem sem čuměl, protože tenhle si do huby nikdy nastříkat nenechal.. Takže když mi ho dneska vzal do huby i těsně po vystříkání, tak třeba si tam nechá příště i cáknout.. Jamile mi čuráka od mrdky zas hulil a olizoval od zbytků semene, tak si rozepnul poklopec, začal si ho honit a asi za půl minuty zavzdychal, že už taky bude a začal taky stříkat - já si natáhnul kalhoty, řekl dík a šel.. On tam zůstal klečet v trávě, která byla nejen od ranní rosy ale i od mojí a jeho mrdky :)

17.10.2023 - ten samej jako 29.8.2023 a 22.9.2023 - zase mi napsal den předem, že bude mít ráno dodávkou cestu přes MT, jestli nechci udělat.. Napsal sem mu, že sem nehonil už 2 dny, tak že se rád nechám zas vysát - domluvili sme místo jako vždycky a čas na 6 ráno a během 10minut domluvená kuřba - tak to má být a ne žádny dlouhý vypisování :) Ráno sem tam byl první, tma jak v pytli, tak sem si aspoň začal v tý tmě dráždit šulina.. Dojel asi za 10 minut, zaparkoval předemnou, já si přesednul k němu - tentokrát prej zboží ještě nevykládal, tak vzadu v dodávce nebylo místo, tak že mě udělá normálně vpředu na sedačkách. Sundal sem kalhoty, on se naklonil a začal mi ho hned bez keců zas kouřit.. No moc mi nestál, ale to bylo tou ranní zimou.. Během chvíle ho hubou však hned postavil a kouřil jako čuba.. Mám rád, když mi péro tvrdne přímo v hubě hulibrka :) Po chvíli sem mu ho z huby vytáhnul a rukou mu sunul tu jeho holou hlavu ke koulím - pochopil, a začal lízat a cucat i je :) Střídal kuřbu péra a lízání mých koulí a nakonec i zase poslušně jazykem zajížděl až na díru a to sem si ocas už vzal do ruky a začal pořádně honit až sem zavzdychal, že už budu - hned si ho zas vzal do huby a všechno poslušně spolykal.. Pak mi čuráka ještě chvíli olizoval a čistil od semene.. Na to se k nám blížilo světlo od kolaře, tak sem ho upozornil a utnul to, ale jakmile kolo kolem nás projelo, tak se mi nad něj zas sklonil, že ještě mi z něj prej vycucne těch pár posledních kapek - tak sem ho nechal :) Po chvíli ho pak z huby vytáhnul, já natáhnul kalhoty a šel. Ještě na mě zavolal, že za pár dní by měl jet zase kolem, tak že se ozve jako vždy den/dva dopředu.. Takže to vypadá na dalšího pravidelnýho huliče mýho péra :)

23.11.2023 - ten samej jako 29.8.2023 a 22.9.2023 a 17.10.2023 - opět je tu po měsíci další schůzka s tímto ženatým huličem.. Napsal mi zas den předem, že ráno bude mít cestu do Moravské, tak jestli budu mít čas a chuť.. Napsal sem, že jasně, jestli zase platí čas v 6 a ta stejná odlehlá cesta.. Napsal, jen ok a že se těší na mýho čuráka a semeno.. Opět rychlá domluva bez nějakejch zbytečnejch keců :) Takže jako vždy - ráno sem tam dojel, začal sem si hrát s čurákem zatím sám.. Do 5ti minut dojel i on, zaparkoval za mnou, já přisednul - tentokrát na zadní sedačky, sesunul sem kalhoty ke kotníkům a on se hned přisál a zas bez keců začal poslušně hulit :) Kouřil, lízal koule, zajížděl jazykem až na díru, když sem nadzvedával prdel.. Po deseti minutách sem mu začal stříkat do huby - všechno zas spolykal a čuráka mi olizoval po vystříkání ještě tak 3 minuty - labužník, vysál z něj i tu poslední kapičku :) Tentokrát jel někam dál, a že se prej bude odpo vracet zase přes Moravskou, že by zas napsal, aby si prej moh dát ještě i druhou dávku.. Ale když mi psal, byl sem ještě v práci, tak sem mu napsal, že to dneska už necháme, že ať dá vědět, až zas bude mít cestu.. Ráno mě vysál fest, teď by ze mě toho už stejně moc nevycucal..

6.12.2023 - ten samej jako 29.8.2023, 22.9.2023, 17.10.2023 a 23.11.2023 - po dvou týdnech tu je další opáčko.. Zkopírovaná domluva z amatérů:
Ahoj zítra jedu (firma, kam jezdí) 15:51
já - tak to bys me zas mohl vysat curaka do posledni kapicky :) 15:53
Přijedu tak kolem 6.15 na místo až slozim ať je víc místa v autě 15:57
já - ok, budu tam zas po ty 6 cekat s plnyma koulama :) 15:59
Ok. Nech si i trochu chcanek 16:00
já - dobra necham :) ..tobe primo do pusy, nebo do pet lahve 16:01
Do pusy to bude lepší 16:01
já - jo to bude :) uz ted mi z tebe stoji, kdyz pomyslim jak sem minule chcal do ty lahve a tys mi ho pak hned po chcani vzal do pusy a hulils, kdyz z nej jeste ukapavali chcanky 16:03
Tak jo zítra už musím končit 16:04
já - jo rano tam jako vzdycky 16:04
Ok 16:05
Dojel zas dodávkou a vzadu měl prázdno, tak sme se přesunuli tam.. Dal tam deku, já si sundal boty, rifle a boxerky a lehnul si :) Hned mi roztahoval nohy a lehl si mezi ně a hubou mi začal sát péro.. Pěkně kouřil, a cucal koule.. Jak sem měl roztažený ty nohy, tak mi jazykem zas jezdil až pěkně na díru.. Slast.. Pak sme změnili pozici, protože chtěl, abych mu mrdal hubu pořádně.. Tak si lehl on a já si klekl tak, že sem měl díru na jeho tváři.. Střídal lízání mojí díry s tím, že sem se pak i vždycky trochu nahnul, abych mu mohl taky pérem mrdat tu hubu.. Na to řekl, že mu můžu do huby klidně uchcávat, že to bude polykat.. Ale řekl sem, že teď když mi pořádně stojí, že se mu do huby nejdřív vystříkám, že už za chvíli budu.. Tak sem mu stále mrdal hubu a když mi do tý vylízaný díry strčil pak i prst, tak sem mu do tlamy během chvíle nastříkal celou dávku.. Všechno zas poslušně spolykal, a že sem toho prej měl dneska dost - no řekl sem mu, že sem si ho nehonil už 3 dny :) Pak mi ho zas ještě dlouho olizoval, ale už sem ho měl měkkýho, a tak sem mu řekl, ať se připraví, že teda budu pomalu uchcávat :) Všechny chcanky z čuráka taky poslušně spolykal - luxus.. Je to dobrej prasák, už se těším, až bude mít zas další cestu :)

29.12.2023 - ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, 28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021, 9.6.2022, 18.7.2022, 27.8.2022, 12.12.2022, 23.2.2023, 11.4.2023, 21.4.2023 a 10.8.2023 - opět sme se domluvili na kuřbě mýho ocasu jako vždycky.. Na okraji lesíka - sundal sem kalhoty pod kolena, on si kleknul, vzal mýho čuráka do huby a začal poslušně hulit a lízat.. Když to na mě cca po 10ti minutách šlo - všechno sem mu při tom kouření nastříkal přímo do tlamy, nato si hned vytáhl z tepláků svůj ocas a začal stříkat taky :) Loni pouze 15 akcí, letos 31 :) Tak zase v dalším roce..

Shrnutí: za rok 2023 - bylo 17 chlapů a 31 akcí

------------------------- OD ROKU 2024 -----------------------------

29.1.2024 - stejnej chlap jako 6.11.2021, 18.5.2022, 27.8.2022, 6.2.2023, 16.2.2023, 26.4.2023 a 11.10.2023 - sme na sebe zas po čase narazili na amatérech jak oba hledáme, tak sme se zas domluvili, že se sejdem následující ráno před prací :) ..tentokrát sme dali sraz u něj na penzionu - myslel sem, že je taky z Moravské Třebové, jelikož se tu s ním scházím už pár let, ale nějak sem se po tom nepídil a dál nepátral, prostě sem ráno ještě za tmy dorazil k jednomu místnímu penzionu, kde sem čekal, tak jak bylo domluveno.. Během dvou minut se otevřely dveře, řekli sme si čau a on si mě potichu odvedl do pokoje, kde sme se hned oba vyslíkli do naha.. Hned mi naznačil, abych si sednul na postel, kde mě bez keců začal kouřit péro.. Klečel na zemi jako poslušná kurvička a já si ze sedu postupně lehal, až sem tam po chvíli normálně ležel s roztaženýma nohama a trčícím pérem :) Kouřil mi ho pěkně celej, od špičky až po koule a střídal kuřbu s lízáním a cucáním mejch koulí.. Když sem tam tak ležel a on měl moje koule v hubě, tak sem pak i zvednul pořádně nohy a dal je do praku, což si správně vyložil, aby mi jazykem od koulí pěkně přešel i k lízání díry.. Nejdřív sem ho nechal jen tak lehce laskat, ale bylo vidět, že se toho nebojí a za chvíli sem měl jeho jazyk pěkně hluboko v prdeli a lízal jak nějaká nadržená kurva.. Takovou lízačku sem už neměl pořádně dlouho - fakt super.. Pak se dal zas do hulení čuráka, ale když to na mě šlo, tak sem mu řekl, ať mě ještě líže díru, že za chvíli budu.. Jakmile se zas pustil do lízání, tak sem se to stříkání snažil oddalovat co to jen šlo, protože sem si to náramně užíval jak mi jezdí jazykem v díře.. Ale i když sem si ho u toho lízání díry sám nehonil, tak sem během chvíle začal stříkat.. Pak sem si ho hned vzal do ruky abych neměl moc ulepenej pupek a snažil se mrdku nastříkat do dlaně, ale ulepenej sem byl i tak celkem dost.. Ještě když mi z čuráka ukapávala mrdka, tak si vzal zas moje péro do huby a začal mi ho ještě pořádně cucat, stejně tak jako posledně :) Na to, že si hubu vystříkat nenechá, tak se divím, že pak zbytky semene z čuráka normálně bez keců olíže a to mu nevadí :) No pak sme se zas bez keců oblíkli a jel sem

6.2.2024 - ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, .28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021, 9.6.2022, 18.7.2022, 27.8.2022, 12.12.2022, 23.2.2023, 11.4.2023, 21.4.2023, 10.8.2023 a 29.12.2023 - opět další schůzka s místním huličem.. Tentokrát měl u sebe doma volno, tak sem se skoro po roce zase vydal k němu.. Vyslíkli sme se oba do naha, chvíli bylo honění čuráků ve stoje a tělo na tělo.. Pak si kleknul a začal mě kouřit.. Po chvíli sem se usadil do křesla a on mě hulil a cucal koule stále tak, že klečel poslušně na zemi.. Je to paráda nechat si kouřit ptáka, čučet na telku a dát si nohy okolo jeho hlavy na jeho záda a pérem mu mrdat tlamu :) Byl z toho tak nadrženej, že se před sebe na tu zem normálně vycákal.. Což sem ani nepostřehl, protože mě kouřil pořád dál, až když ho pak už nejspíš začaly bolely kolena, tak řekl, že by sme se mohli přesunout na gauč.. Pak mě právě upozornil, že se udělal na podlahu, tak ať do toho nešlápnu :D Lehl si teda na gauč, zaklonil hlavu a já mu mrdal hubu ve stoje.. Stačila chvilka, vytáhnul mi z huby péro, zavzdychal a zas začal stříkal, tentokrát na svůj pupek.. No on už byl 2x a já stále nic, tak sem si ho začal honit a při pohledu na ten jeho postříkanej pupek a péro, sem byl za chvíli taky - pocákal sem mu pořádně vousiska, oblíkl se a jel :)

8.2.2024 - ten samej jako 29.8.2023, 22.9.2023, 17.10.2023, 23.11.2023 a 6.12.2023 - opět měl cestu okolo, tak sme zas domluvili čas na ráno a na stejným místě jako vždycky. Dojel sem, začal si v autě dráždit péro, za chvíli dojel taky, zaparkoval za mnou a já si přesedl k němu do dodávky.. Tentokrát opět pouze na místo spolujezdce, protože vzadu měl ještě nevyloženej náklad.. Tak sem sundal kalhoty, on se naklonil a začal mě sát čuráka.. Kolem nás projeli během těch asi 10 minut co mi hulil péro dva kolaři, ale ráno za tmy na nás moc vidět určitě nebylo a já mu nic ani neříkal, když sem viděl, že se k nám blíží světla.. Pěkně sem si užíval jak si s ním hraje, laská ho jazykem a vychutnává a nechtěl sem aby to utnul :) Když to na mě šlo, tak sem se mu udělal při tom kouření zase do huby tak jak to má tenhle rád.. On zas všechno poslušně polknul a ještě mi čuráka kouřil a lízal i potom, dokud mi nezměknul a nevycucl z něj i tu poslední kapičku mrdky :) Dobrej hulibrk

20.3.2024 - novej chlap - v profilu uvádí Ústecký kraj, ale měl kamionem cestu přes Moravskou a přes noc parkoval podél hlavní silnice na Mohelnici, tak sme se domluvili, že ho ráno při cestě do práce v kamionu navštívím a užijem si.. Napsal co má za nápis na kamionu a počáteční spz a tak sem ho ráno v pohodě našel.. Zaklepal sem na kabinu, pootevřel už nahatej (chlupatej padesátník s rajcovní bradkou) a lehl si na tu palandu co tam kamionáci mívaj za sedačkama.. Vyslíknul sem se teda taky do naha a přilehnul.. Začalo mazlení a vzájemný honění čuráku.. Sice sme si na netu domlouvali, že bude i kuřba, ale nějak se k tomu neměl a tak sem s tím taky nezačínal.. Ale aspoň, že mě celkem dost cucal i bradavky a když mi pak ke konci nadzvednul nohy a čurákem mi pleskal o koule a o díru, tak sem to už nevydržel a začal sem z čuráka stříkat na svůj pupek.

3.5.2024 - stejnej ženáč jako 8.3.2017, 19.6.2017, 19.7.2017, 16.10.2017, 9.4.2018, 28.5.2018, 18.9.2018, 16.11.2022, 1.3.2023, 8.6.2023 a 19.9.2023 - opět stejnej místní ženáč, kterýmu kouřím ocas. Hledal sem teda spíš někoho, kdo by ho vykouřil mě, protože sem to teď dlouho neměl a nadrženej sem byl jak prase, ale když se zas nikdo nenašel a viděl sem online tohodle, tak sem mu napsal a domluva byla zas během pár minut. Sraz opět na wc na zámku, kde už sme to jednou dělali a šlo to tam v poho.. Napsal sem mu, že tam cca za půl hodiny můžu být a že si ho zas budu honit u pissoárů, napsal, že teda ok, že pak zalezem do kabiny a tam mu ho zas vyhulím. Dorazil sem tam první, nikde nikdo, tak sem si ho vzal do ruky a honil.. Asi za dvě minuty dorazil, stoupnul si opodál a začal ho taky vytahovat, zatímco na mě čuměl jak si s ním hraju.. Kejvnul hlavou a zamířili sme do kabiny. Já si sednul na zavřenej hajzl, kalhoty ke kotníkům a péro do ruky a jel sem.. On si ho chvíli honil a pak mi ho beze slov šoupnul do huby a začal mi ji jebat jako vždycky. Asi deset minut sem poslušně kouřil a pak lehce zavzdychal a vystříkal sem se do dlaně.. Jakmile to zpozoroval, tak si vzal péro do ruky a honil při pohledu na mě, jak mi z čuráka ještě odkapávala mrdka.. Na to mi ho zas nacpal do huby a během půl minuty mě krmil svým semenem.. Jakmile se udělal, oklepal čuráka, schoval ho a šel.. Já tam zůstal sedět jak s uleptanou hubou tak i rukou.. Jakmile sem se utřel, tak sem vyrazil i já.. Pár metrů před zámkem sem potkal 2 policajty a hned mi začal zas tvrdnout :D Jo takovýho poldu v uniformě bych taky jednou moc rád vyhulil.

14.5.2024 - ten stejnej jako 9.8.2018, 15.10.2018, 31.10.2018, 10.5.2019, 13.3.2020, 20.7.2020, 23.9.2020, .28.11.2020, 1.5.2021, 16.8.2021, 25.9.2021, 9.6.2022, 18.7.2022, 27.8.2022, 12.12.2022, 23.2.2023, 11.4.2023, 21.4.2023, 10.8.2023, 29.12.2023 a 6.2.2024 - zase schůzka s místní kuřáckou čubkou, která má ráda péro v hubě.. Domluvili sme sraz zase na našem místě u lesíka.. Já tam dojel první, vydal sem se hned na naše místo, kde sem sundal kalhoty ke kotníkům a honil si péro.. Jakmile dorazil i on, bez keců si předemnou kleknul, vzal si čuráka do huby a jel jak fretka.. Hulil a lízal asi čtvrt hodiny, dokud si u toho pak nevytáhnul z kraťasů to svý malý péro a začal před sebe stříkat zatímco já mu stále mrdal hubu.. Po vycákání si však stoupnul a už se ke kouření moc neměl.. Tak sme to po chvilce utnuli a já se pak vyhonil doma sám u fotek, který sem s tím hulibrkem udělal.. Zajímavý, že posledně se udělal 2x během chvíle a furt měl u toho moje péro v hubě a hulil.. No dneska asi nebyl tak moc nadrženej :/

17.5.2024 - stejnej chlap jako 24.8.2018, 6.12.2018, 20.8.2019, 23.4.2020, 25.5.2020, 27.8.2020, 25.8.2021, 5.10.2021, 4.5.2022, 29.12.2022 a 19.6.2023 - opět sem se zhruba po roce sešel s jedním místním starším chlápkem, kterej mi ho vždycky rád vykouří. Viděl jak na netu někoho hledám, tak napsal, že je doma sám, jestli se nechci stavit.. Napsal sem mu, že mám plný koule mrdky, tak že za 10 minut sem u něj.. Sice sem si po tom roce spletl vchod do bytovky a výtahem sem zajel do třetího patra, místo do čtvrtýho, ale nakonec sem to našel :) Už měl pootevřený dveře a na sobě jen košili. Tak sem se hned za dveřma taky slíknul a hupsnul za ním do postele, kde sem se uvelebil, pořádně roztáhnul nohy a on se hned jako vždycky pustil do hulení mýho péra.. Tenhle děda mi ho vždycky saje tak, že u toho pěkně hněte druhou rukou i moje koule a když pak začně prstama rejdit i v mojí díře, tak mu co nevidět pumpuju mrdku přímo do huby.. Sice pak většinu semene nechal z huby vytíct zpátky na můj ocas, ale něco skončilo i v něm :) ..utřel sem si čuráka od mrdky, oblíknul sem se a šel.

25.6.2024 - bude doplněno

Shrnutí: za rok 2024 - bylo 6 chlapů a 8 akcí

BUDEŠ DALŠÍ? :o)

106 = ♂♂

Dnem 25.8.2021 sem na iboys vyčerpal maximální kapacitu vkládání fotek do galerií :D Takže pokud by to někoho zajímalo- víc fotek na webu ► amateri.com
Pokud tam neznáš můj profil, klidně se o něj přihlaš ve zprávě :)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
12.01.2024 02:33  
Fister22
Ahoj, taky bych pokouřil.
15.05.2022 06:38  
jan112
Moc pekne
24.09.2020 21:15  
pastel
to snad není pravda.,
20.09.2020 22:53  
filiplove
Ahooj jsem z litovle
Chceš to do mě vrazit.. A já tobě vykouřit
01.04.2020 17:34  
monolit70
pokecame
19.01.2019 12:55  
lenovo6
Fajn chlap, který ví co chce. Jede si svůj styl a nestydí se za to. Držím mu place a těším se až tu napíše další žážitky... Napíše to co všichni dělají stejně jako On, jen On to umí uveřejnit a má na to koule dát si to na profil.. Držím mu palce a přeju dobrý lov v roce 2019
31.10.2018 22:13  
maxwell83
Tolik povyku pro nic jsem už dlouho neviděl. Řečeno slovy Homera Simsona"tolika keců a nic kloudného z tebe nevyleze"?
26.05.2018 20:53  
tadeasz4
tak to sem nezral jeste ..tos me kamo rozbil s tim rozpisem koureni....to bych si urcite dal do profilu..ledacos to vypovida o uzivateli..
05.01.2017 20:33  
Metro70
Hezký Méda s Médou ;)
02.01.2017 11:20  
pavel71
sexy fotky, jen se pomazlit....
25.08.2016 22:14  
milousekmt1
Je to prima chlap,jsem rád že ho znám a moc milí a sexi.
30.07.2016 10:41  
ondrssek
Moc sexy medvídek.:)
18.04.2016 15:23  
black.52
BUDE MUJ
12.03.2016 21:28  
Petr1203
krásná pérka
20.01.2016 21:17  
lukulus20
Bych si s tou kuzickou hral cely den
01.01.2016 17:36  
anatole
krásný chlap:)
24.09.2015 19:08  
kamil3
zdar kamil 41 let kousek od pardubic z čáslavi
18.07.2015 13:16  
7pro
krásne telo
20.03.2015 16:48  
jirula.57
čus co delaš
08.02.2015 10:29  
Rayew
moc krásný medvědisko
22.01.2015 09:14  
MEDAMIKY
Moc hezké fotečky..chlupáček s břížkem,to mám rád..
17.01.2015 21:22  
audemato56
Mas nadherne telo chlapaku :)