Nonkonform (30/180/76)

– Brno-město » občas Slovensko

Orientace
Gay

Partnera
Něco se rýsuje

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 19
Věk do: 30

Profil založen
10.11.2011

Počet návštěv
55964

Poslední aktivita
18.01.2018

Vitaj v mojej percepcii reality :)
Základní:
Jméno: Tomo

Vzdělání/studuji: 
Práce: Student

Postava: Normální
Oči: Modré
Brýle: Ano
Vlasy: Žádné
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Strniště
Znamení: Kozoroh
Etnikum: Nechci uvést

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Nechci uvést
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Středně
Bezpečný sex: Vždy
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Antropologie, Architektura, Auta, Cestování, Cizí jazyky, Černý humor, Čtení, Design, Diskotéky, Divadlo, Dobrovolnictví, Ekologie, Filmy, Filozofie, Fitness, Historie, Hudba, Kavárenské poflakování, Knihy, Kultura, Meditace, Nakupování, Opera, Poker, Politika, Práce, Právo, Procházky, Prokrastinace, Psaní, Psychologie, Psychoterapie, Seriály, Turistika, TV, Umění, Věda, Zařizování bytu
Sport
Adrenalinové sporty, Běh, Cyklistika, Chůze, Jóga, Kulečník
Muzika
Akustická, Alternativní, Ambient, Black metal, Blues, Country, D&B, Death metal, Deep House, Drum'n'Bass, Dubstep, Electro Swing, Electronic, Experimentální, Folk, Hardtechno, House, Chillout, Indie, Industrial, Jazz, Klasická hudba, Metal, Oldies, Opera, Pop, Progressive House, Psychedelic trance, Punk, R&B, Reggae, Rock, Rock'n'Roll, Ska, Swing, Techno, Underground, Vážná hudba
Kuchyně
Veganská, Vegetariánská, Zdravá strava
Zvířata
Želva
Cestování
Automobilem, Cyklovýlety, Hiking, Města, Vlakem
O sobě:
Vitaj v mojej percepcii reality. Napíš, ak chceš. Nečakaj. Ja píšem len sporadicky, nemám ten zvyk.

Spokojne zadaný, hľadám len kamarátov. Pivo, víno, zmysluplná inteligentná konverzcia a tak :)

Ak si sa prepracoval až sem a ešte ma nevypol, congrats* ;) Čoskoro to aj tak urobíš. Medzitým možno napíšeš. A možno nie. A možno odpíšem**. A možno nie. Uvidíme. Zatiaľ si uži to tajomno kým sa k správe dostanem :D

Takže, čo o sebe povedať.... Ľudská bytosť, pohlavím samec, myslením liberál, povahou debil.
Rozum a cit.
Intelektuálne zameraný, zaujímam sa o spoločnosť, politiku, ľudské práva, filozofiu, umenie, hudbu, kultúru, psychológiu, sociálne a humanitné vedy, etc. Tak rôzne. Inak som absolvent liberal arts. Akademické myslenie/cítenie.

Robím aj šport, teda začal som. Trochu :D Skromne. Beh, horská cyklistika, trochu pohybu v prírode, trochu dvíhania vlastnej váhy a iných závaží. No dieťa lesov zrovna nie som (dieťa kvetov trochu hej), skôr mestský typ človeka.

Som prevažne racionálny typ, trochu (viac) emocionálny mrazák takže rozcítené spávy plné lásky a bullshitu nečakaj. Ak chceš to, obráť sa radšej na niektoré miestne stálice ktoré sa zaláskujú po štvrtej správe.

Oh, hovoriac o bullshitoch, tie neznášam asi najviac. Buď vieme o čom hovoríme, alebo o tom nehovoríme s bohorovnou istotou ;) Ale debatu mám vo všeobecnosti rád. No vecnú, racionálnu a s argumentami ako sa patrí.

Ovládam základy sebaúcty pre pokročilých, rovnako si viem vážiť aj iných, no toto funguje len obojstranne. A majte sebaúctu tiež, preboha. Keď mi napíšeš 100x aj napriek tomu že neodpíšem alebo jasnému nezáujmu, nečakaj že ťa uvítam s otvoreným náručím, chlebom, soľou, borovičkou a milým prístupom. Ňah, to nie je môj štýl.

Som priamy, otvorený, komunikatívny, občas spontánny, relatívne fajn naladený (it depends), ambiciózny, odhodlaný, zdravo sebavedomý a jednoducho človek. S benefitmi aj chybami.

Nepýtaj sa ma čo hľadám, jednoducho človeka. Zaujímavého, s osobnosťou, komunikatívneho, milého, vyrovnaného, ideálne aj aspoň priemerne inteligentného. Intelekt fakt oceňujem. A po viacerých skúsenostiach aj schopnosť použiť v správe zloženú vetu (tzv. súvetie), a dokonca viac súvetí za sebou (ale v jednej správe prosím), to ocením tiež. Dostaneš koláčik.

Vnímam ľudí podľa rovnakých kritérií, rovnaký meter. Je mi fuk kto si, ak sa správaš ako chuj, si chuj. Jediné čo od človeka ktorý sa chce so mnou kontaktovať je to, aby bol sám sebou (ale ak si chuj, tak nebuď). Veď o čom je život ak nie o tom a šťastí s tým spojeným? Ostatné závisí iba od toho, či si aj osobnostne sadneme. A od toho či si niekde sadneme aj reálne. Ňuf.

Hedónista. Rád si život vychutnávam. Po svojom.
Náruživý fajčiar, lúbim si aj pripiť.
Trochu mizantrop - preferujem svoje stabilné sociálne kruhy.

Pre niekoho arogantný, pre niekoho namyslený, pre niekoho kokot. Ale som len nad vecou. I keď niekedy až moc (tu treba cítiť kauzalitu s mojím nepomerom racio a emocionality). "I wasn't born with enough middle fingers..." (Marilyn Manson - Irresponsible Hate Anthem)

Kompletne vyoutovaný, žijem si svoj život slobodne a otvorene a stálo to istú energiu, takže ak hodláš prežívať svoju identitu a stráviť svoj život zavretý medzi štyrmi stenami s kostlivcom v skrini, je to tvoja vec no mňa do toho neťahaj. Ňuf ňuf.

Ak mi chceš ponúknuť sex v prvej správe (alebo druhej, tretej, štvrtej...), neponúkaj.

Ak ťa moje profilovanie stále neodradilo, ak máš otázky, pýtaj sa, rád odpoviem. Stačí napísať (samozrejme pozdrav je základ ;)

* nie je k čomu gratulovať, dobrá strata času, čo? :D
** vyhradzujem si právo neodpísať. To totiž nie je povinnosť (ale naučiť sa "prehltnúť" svoje ego by mala). Ňufiky.

"There's no time to discriminate, hate every motherfucker that's in your way!"
<3 Marilyn Manson - The Beautiful People
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
23.06.2015 16:42  
nietosss   
Najlepší chalan s akým som si kedy písal :)
04.05.2014 15:36  
Tony244
Svetový, boží, neskutočne úžasný, krásny jedinec :P
30.12.2012 18:51  
Politea
Doplnění: A ještě je pěkný a chytrý, to se málo kdy vidí. Dokáže poradit a říct svůj upřímný názor, a to se cení. A jde si za svým i přes všechny překážky. Jsem rád, že jsem měl tu možnost poznat ho. :)
30.12.2012 17:48  
Politea
Strašně fajn kluk :) Dobře se s ním povídá :)
04.06.2012 19:15  
SecretBoy31   
Vidiet ze je to clovrk ktory ma vo svojom zivote jasno co chce!!! Naozaj ma nieco do seba urcite velke srce
04.04.2012 22:08  
majkyto
fesi