tom78 (45/178/99)

– Jihomoravský kraj » Brno

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

Věk od: 30
Věk do: 100

Profil založen
04.10.2011

Počet návštěv
31582

Poslední aktivita
22.12.2017

...ti kdo milují,musí chápat i nepochopitelné,aby nepřestali milovat...
Základní:
Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Jiné

Postava: Nechci uvést
Oči: Modré
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Málo
Piercing: Nechci uvést

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Nechci uvést
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Můžu upravit
Obřízka: Ne
Osobní:
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Cestování, Filmy, Hudba, TV, Vaření, Zvířata
Sport
Cyklistika
Muzika
D&B, Dance, Pop, R&B, Rock
Kuchyně
Italská
O sobě:
Radost vstupuje do našeho života,když máme co dělat,koho milovat a v co doufat... Vztahy a láska jsou nevyzpytatelné....Čemu se říká Láska? Závislosti, podřízenosti, neschopnosti se odpoutat od důvěrně známé "stáje", dominanci, vlastnění a touze ovládat. Za důkaz intenzivní schopnosti milovat je vydáván hlad a neschopnost se vyrovnat se samotou. Lidé se domnívají, že MILOVAT je snadné a že nejtěžší je někým BÝT MILOVÁN. V tržně orientované společnosti si lidé myslí, že nejsou milováni, jelikož nejsou dosti "atraktivní". Atraktivita může být založena na čemkoli - vzhledu, oblečení, inteligenci, penězích, společenském postavení a prestiži.
NEVĚDÍ, ŽE SKUTEČNÝM PROBLÉMEM LÁSKY NENÍ JAK BÝT MILOVÁN, ALE JAK MILOVAT - ŽE MILOVÁN MŮŽE BÝT JEN TEN, KDO UMÍ MILOVAT, NEBOŤ NAŠE SCHOPNOST MILOVAT PROBOUZÍ V DRUHÉM ČLOVĚKU LÁSKU, A PROTO JE NEJOBTÍŽNĚJŠÍ VĚCÍ UMĚT LÁSKU DÁVAT TAK, ABY SE DALA PŘIJMOUT, NE JEN BEZOBSAŽNĚ PŘIJÍMAT!!!




Ti, co se mají potkat se potkají. Ti, kteří se mají poznat se poznají. Ti, jenž jsou si pro sebe stvořeni se spojí. V tom jsou cesty života nekompromisní.


Co očekáváš od života? Očekáváš jen to nejlepší, nebo jsi jednou z těch duší, které se vždy obávají, že se stane to nejhorší a že se věci vyvinou špatně? Jsi-li takový, pak si zasloužíš to, co k tobě přichází, protože k sobě přitahuješ buď to, co miluješ, nebo to, co nenávidíš a čeho se obáváš. Je-li tvé vědomí negativní, přitahuješ k sobě negativitu jako magnet ocel a shledáš, že se zdržuješ ve společnosti lidí podobného smýšlení, protože rovný rovného si hledá. Je-li tvá mysl prostoupena láskou, překypuješ-li radostí ze života a je-li tvé srdce naplněno vděčností ke každému a za všechno, shledáš, že k sobě přitahuješ ony šťastné a radostné duše, které vyzařují lásku a radost, kamkoli jdou. Tvůj život bude vyplněn tím nejlepším, co může nabídnout. Proč nevidět to nejlepší v každé situaci?
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku